- 12 Temmuz 2006
- 4.228
- 524
- 363
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #6.661
Benimde çevremde hep yaşandı bu durum anneyle baba panik oluyor doktor doktor dolaşmaya başlıyor eğer sıvı aldırmazlarsa 20. Haftaya kadar belirsizlik sürüyor belki de doğuma kadar ben bunu yaşayamam kafama takmak acaba demek istemiyorum benim eşimin doğuştan parmakları eksik hamilelikte ilk aylarda doktor yanlış ilaç vermiş annesine ama sonra hemen kesmiş ilacı Allahtan sadece el ve ayak parmaklarına etki yapmış doğduğunda görmüş k.Validem çok üzülmüş ama yapacak bişey yok hamileyken öğrenseydi ne değişecekti belki de daha kötüsünü bekleyip çok daha üzülecektibirde etrafımda çok insana bebekte down sendromu var denildiği halde çok şükür sağlıklı bebekler doğurdular insanı gereksiz yere strese soktuğunu düşünüyorum ama eşim yaptıralım diyo bakalım napıcaz
Tesekkur ederim cok sagol insallah yarin saglik ocaginda kalpbseslerini dinlerim cok istiyorum icim cok rahatlayacakcanım karnın üstüne yatmanla bebişe bişey olmaz endişelenme.
benimde göğüs hassasiyetim azaldı. akşamları az mide bulantım ve mide yanmam dışında çok belirtim kalmadı. normal aslında bu durum bence.
Kızlar o şişkinlik bebekten degil gazdan kaynaklı 2.5 veya 3 aydan sonra büyür karn şuan bebişlerimiz küçük dahabende öyleyim yaaaa
kızda defne de kararlıyız galiba canım. erkek olursa mete ama o kesin değil. ömer ismini çok beğeniyorum bu arada ve cansu yu da
bende defne ismini çok beğeniyorum ama eşim istemedi malesefBen de kız olursa Defne , erkek olursa EGE istitiyorum. Kızımın adı ECE onunla uyumlu olsun istiyorum kardeşinin ismi
haklısın canım hamilelik zaten çok zor bi süreç bide testlere üzülüp strese girmek bizi çok yıpratırBenimde çevremde hep yaşandı bu durum anneyle baba panik oluyor doktor doktor dolaşmaya başlıyor eğer sıvı aldırmazlarsa 20. Haftaya kadar belirsizlik sürüyor belki de doğuma kadar ben bunu yaşayamam kafama takmak acaba demek istemiyorum benim eşimin doğuştan parmakları eksik hamilelikte ilk aylarda doktor yanlış ilaç vermiş annesine ama sonra hemen kesmiş ilacı Allahtan sadece el ve ayak parmaklarına etki yapmış doğduğunda görmüş k.Validem çok üzülmüş ama yapacak bişey yok hamileyken öğrenseydi ne değişecekti belki de daha kötüsünü bekleyip çok daha üzülecekti
aradim bugun hastanede degilmis cep telefonunuda istemedim aklima gelmedi biraz once gene geldi hemde bu sefer kirmizi offffDoktorun kimse bi konuş proluton depot 500 yapsın bari bişi olmaz ama stres oldun birçok benim bu igneyle ilk gün durdurdu kanamayı Allah a şükür.
çok ağlak oldum bu ara. aşırı duygusalım.Kizlar içi çok sıkilan var mı? Ben hem halsiz hem de bitkin hissediyorum bu aralar; (
10 gün içinde gidince kontrol oluyor canım ücretsiz oluyorkızlar özel hastaneye bir hafta arayla gidince tekrar muayene ücreti ödüyomuyuz yoksa kontrol olduğu için ücretsizmi
yarın kontrolğm var bakalım kese ne dicek cinsiyeteTabiki isin espirisi olsun diye bazi durumlara bakilip cinsiyet tahmini yapiliyormus..bebek kesenin sagina yapismissa kiz.soluna yapismissa erkek diyorlar..birde kese yusyuvarlaksa erkek,fasulye veya ovalimsi gibiyse kiz diyorlar..birde 7veya 8 haftalik ultrason goruntulerinde top gibiyse kiz,uzun ve sekillenmis gibiyse erkek diyorlar..genelde son tahmin olayi daha dogru cikiyor cevremde bizzat denendi .kizi olanlarin 7-8haftalik ultrasonlarinda bebek top gibi.
yok canım doppler var sadece kalp atışını dinliyorlar.Kizlar yarin saglik ocagina gidecegim orada ultrason var mi bebege bakiyorlarmi
benim oğlumda da tutmuş bu teori ilk ultrason görüntüsünü hatırluyorum dediğin gibi uzun ve şekilliydi.7-8 haftalıkValla isin eglencesi bunlar ama 7-8haftalik ultrason goruntulerinde bebek top seklindeyse kiz.uzun ve sekilli gozukuyorsa erkek derler..erkek bebek daha erken sekillenirmis derler zaten buyuklerimiz..bu durum cevremde hep tuttu bunu dene derim :)bende bu haftaki kontrolumu merak ediyorum bakicam hemen
günde iki fincan türk kahvesi iki çay bardağıda çay içiyorum canım.Arkadaslar cay kahve tüketimleriniz nasil gunde 200ml kafeinden fazlasi zararliymis hem kana karistigi icin bebege hemde kullandigimiz ilaclaein emilimini azaltiyomus cay degilde kahve ben gunde mutlaka 2 3 tane icerdim simdi 1 tane iciyorum 200 ml da bi fincan kahvede varmis
ben yaptırıcam canım.Kızlar ikili test hakkında ne düşünüyorsunuz 2 hafta sonraya doktorum çağırmıştı. Hem test için hem de bebek olarak görelim miniği demişti.. Ben test yaptırmayı düşünmüyorum aslında ama kararsızım sizler ne düşünüyorsunuz?
canım ilk hamilelğimde de şimdide aynı durumu yaşadım bir dönem progestan kullandım ve düzeldi.sorun kalmadıMrb herkese ben 6 +5 hamileyim doktor kalp atışını duydu fakat bebegin etrafında kanama alanı olduğunu söyledi anlamı bebek tam tutunmamıs fakat vajinal kanama yok prgestan verdi vajinal kullan dedi bu konuda benzer sorun yaşayan var mı kızlar yardım
alınganlıklarımız tavannn canım.Iyi aksamlar kizlar...
Kendimi o kadar kotu hissettim ki kime diyim sasirdim bu aksam ya. Ne kadar alingan oldum yada normal mi bilmiyorum çok sistim. Kaynvldemle ayni sokktyz o kadar ac yattim evde kadin bir gün bir tas yemwk yapmaya tenezzul etmedi ya. Kpedrn bir dukkani var hep oraya kostu yardim ediyormuş. Aramizda iyidir normalde hic sorununuz yok. Ilk torunlari niye boyle yapiyor bu kadin
defne çocukluğumdan beri çok sevdiğim bir isim. ege egemen onları eşime söyledim çok sıcak bakmadıBen de kız olursa Defne , erkek olursa EGE istitiyorum. Kızımın adı ECE onunla uyumlu olsun istiyorum kardeşinin ismi
Kızlarrr karnımda sertlik var. Doğal mı? Rahatsız edici bir sertlik değil. 8+1 oldum bugün. İlk kez bugün hissettim sertliği. Rahatsız ediciliği yok ama doğal mı bu???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?