2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Benimde çevremde hep yaşandı bu durum anneyle baba panik oluyor doktor doktor dolaşmaya başlıyor eğer sıvı aldırmazlarsa 20. Haftaya kadar belirsizlik sürüyor belki de doğuma kadar ben bunu yaşayamam kafama takmak acaba demek istemiyorum benim eşimin doğuştan parmakları eksik hamilelikte ilk aylarda doktor yanlış ilaç vermiş annesine ama sonra hemen kesmiş ilacı Allahtan sadece el ve ayak parmaklarına etki yapmış doğduğunda görmüş k.Validem çok üzülmüş ama yapacak bişey yok hamileyken öğrenseydi ne değişecekti belki de daha kötüsünü bekleyip çok daha üzülecekti

Tesekkur ederim cok sagol insallah yarin saglik ocaginda kalpbseslerini dinlerim cok istiyorum icim cok rahatlayacak

kızda defne de kararlıyız galiba canım. erkek olursa mete ama o kesin değil. ömer ismini çok beğeniyorum bu arada ve cansu yu da

Ben de kız olursa Defne , erkek olursa EGE istitiyorum. Kızımın adı ECE onunla uyumlu olsun istiyorum kardeşinin ismi
bende defne ismini çok beğeniyorum ama eşim istemedi malesef

haklısın canım hamilelik zaten çok zor bi süreç bide testlere üzülüp strese girmek bizi çok yıpratır

Doktorun kimse bi konuş proluton depot 500 yapsın bari bişi olmaz ama stres oldun birçok benim bu igneyle ilk gün durdurdu kanamayı Allah a şükür.
aradim bugun hastanede degilmis cep telefonunuda istemedim aklima gelmedi biraz once gene geldi hemde bu sefer kirmizi offff

Kızlarrr karnımda sertlik var. Doğal mı? Rahatsız edici bir sertlik değil. 8+1 oldum bugün. İlk kez bugün hissettim sertliği. Rahatsız ediciliği yok ama doğal mı bu???

Benimde kızımın adı ılgın bu bebis kız olursa duru istiyorum yeğenim çok istemişti kızımın adının duru olmasını erkek olursada ayaz istiyorum
Ilgın ılık esen rüzgar
Ayaz sert esen rüzgar anlamli olsun kızımla kardeşinin adı
Yeğenlerimin isimleride damla ve alı kaan sizlere fıkır olsun

Kizlar içi çok sıkilan var mı? Ben hem halsiz hem de bitkin hissediyorum bu aralar; (
çok ağlak oldum bu ara. aşırı duygusalım.
kızlar özel hastaneye bir hafta arayla gidince tekrar muayene ücreti ödüyomuyuz yoksa kontrol olduğu için ücretsizmi
10 gün içinde gidince kontrol oluyor canım ücretsiz oluyor
yarın kontrolğm var bakalım kese ne dicek cinsiyete

benim oğlumda da tutmuş bu teori ilk ultrason görüntüsünü hatırluyorum dediğin gibi uzun ve şekilliydi.7-8 haftalık

günde iki fincan türk kahvesi iki çay bardağıda çay içiyorum canım.
dr um içmezsen daha iyi olur dedi aslında. ama günde 3-4 kupa kahve içen bi insanın biranda bırakması zor tabii

ben yaptırıcam canım.
evet çocuğum problemli olursa aldırmayı düşünmem.
ama bunun şöyle bir yönüde var.
kuzenimin bebeğinin tek böbreği yok. bu testlerle bu durum farkedildi. bu bilindiği içinde doğumdan hemen sonra bu sıkıntıya göre bebek muayene edildi.gerekirse ameliyat edilecekti. çok şükür gerek kalmadı.
bebek son zamanlarda daha sık kontrol edildi. ve kontrole gittiği zaman kuzenimin tansiyonu yükselmesi bebeğin kalp atışı düşmesi sebebiyle acil doğum alındı.
bir arkadaşımında bebeğinin sağlıksız olduğu söylendi. bağırsakları vücudunun dışında gelişiyordu. bu testlerle bunlar farkediliyor. bebek doğumdan sonra ameliyata alındı. şuanda 28 aylık kıpır kıpır bir kız herşeyi çook normal.
bu sebeplerle testlere önem veriyorum canım

canım ilk hamilelğimde de şimdide aynı durumu yaşadım bir dönem progestan kullandım ve düzeldi.sorun kalmadı

alınganlıklarımız tavannn canım.
bende kendi aileme karşı çok tepkiliyim. ne yapsalar yada yapmasalar sinirleniyorum. bi süre görüşmesem iyi olcak galiba
birde hamileliğin başında çevre pek anlamıyor. yardıma ihtiyacımız olabileceğini. sanki sadece karnımız büyünce işler zorlaşırmış gibi düşünüyorlar. ikinci hamileliğim olduğu halde eşim sürekli yorgun hissetmemi anlamıyordu. sonunda konuştuk anlattım neler yaşadığımı hissettiğimi artık daha anlayışlı. belki sende eşinle ve kv yle şuanki halini konuşmalısın.

Ben de kız olursa Defne , erkek olursa EGE istitiyorum. Kızımın adı ECE onunla uyumlu olsun istiyorum kardeşinin ismi
defne çocukluğumdan beri çok sevdiğim bir isim. ege egemen onları eşime söyledim çok sıcak bakmadı
şimdiye kadar erkekte en çok mete de ikimiz ortak olabildik.
yoksa ben erkekte teoman istiyordum

Kızlarrr karnımda sertlik var. Doğal mı? Rahatsız edici bir sertlik değil. 8+1 oldum bugün. İlk kez bugün hissettim sertliği. Rahatsız ediciliği yok ama doğal mı bu???

karnını tutunca yuvarlağımsı bi sertlikmiydi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…