2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
aynen canım benim kv de öyle. çok düşkün çocuklarına. bu sebepten banada.
herşeyi konuşuruz bazen oğullarıyla konuşamadığını benle konuşur. hatta çoğu zaman annemde çok anne oluyor bana Allah razı olsun. benimde oğlum var. gün gelince bende onun gibi olmak isterim.

aynen canım kreker çok iyi geliyor özellikle sabahları
inşallah biran önce normale dönerim

inşallah, ben mide bulantısı yaşamıyorum çok acıkınca bi midem bulanır gibi oluyor, hemen leblebi atıyorum bi kaç tane bulantı felan kalmıyor, sende sık sık ye yanından ayırma

sıkıntıları gün yüzüne çıkardık.

inşallah kv olduğumuz günleri görürüz de iyi davranırız geline damada, inşallah onlarda insan evladı olurda bize saygı duyarlar

Off ya gercektenmi

canım yaaa çok üzüldüm
Rabbim tekrar nasip eder inşallah.

canım benim yaa ne diyim bilemedim Allah büyük bakarsın yarın kendi doktorun bi sorun yok der ne biliyim üzme kendini hakkında hayırlısı olsun

önemli olan en zor durumlarda destek olmak, insan çocuğuna torununa para için yüz çevirirmi, sende yüz verme bencede
Şimdi eşimle konustuk ayni şeyleri bundan sonra görmezlikten gel sende bahaneler uydur gitme dedi. Ne diyim kendileri bilirler.

Şimdi eşimle konustuk ayni şeyleri bundan sonra görmezlikten gel sende bahaneler uydur gitme dedi. Ne diyim kendileri bilirler.

en azından eşin senin yanında, kendini şanslı hisset bence, herşeye rağmen bi çok erkek annesine toz kondurmaz, eşinle birbirinizin kıymetini bildikten sonra gerisi boş, size ömür boyu mutluluklar

Aynn canım benim göbeğinde çıkmıştı şuan normal karn çıkmadı gaz göbeği gitti

en azından eşin bunu anlıyorsa buda iyibişey canım.
gitme görüşme bi süre bence. kendi ailende kal bikaç gün
Malesef 2 sene oldu biz evleneli daha ayri kalmadik kalmak istesem izin verir eşim ama benimde içim rahat etmiyor.
Onlar yüzünden evimide terk edemem valla. Kapıyı açmam çok sinir olursam olur biter. Eşim her konuda arkamda o konuda şanslıyım. Kaynanam kaynimi birakdiginda arayip kizdi annesine niye birakiyorsun gormuyormusun kizin halini birakma bir daha diye. Yani o geregini yapiyor cok şükür

en azından eşin senin yanında, kendini şanslı hisset bence, herşeye rağmen bi çok erkek annesine toz kondurmaz, eşinle birbirinizin kıymetini bildikten sonra gerisi boş, size ömür boyu mutluluklar
Yok canim biz ilk birbirimize sahip cikariz. Sonra ailelere. Ne olursa olsun ezdirmez beni bende onu. Amin canim hepimize ins

Canim çok üzüldüm. Rabbim sabır versin. Bir daha yasatmasim ayni aciyi ins

Canım kaynın kaç yaşında kaynanan sorumsuzn teki aynı benim kaynanm canm çok samimi olma hamileliginde ilerledikçe zorlanırsın

Canım kaynın kaç yaşında kaynanan sorumsuzn teki aynı benim kaynanm canm çok samimi olma hamileliginde ilerledikçe zorlanırsın
7 yasinda canim ama bazi sorunlari var konuşamıyor. Bu sene ilk okula basladi dil eğitimi aliyor daha cok ustune düşülmesi lazim. Kac kez dedim kaynanama eğitimi onemli anne gitme üstüne düş şu çocuğun diye. En son dediği aksamlari siz alın hem ders yaptirin. Iyide benim kendime hayrim yok eşim isden gelip hangimize yetsin. O cocuguda yazık ediyor o yuzdende çok kiziyorum zaten. Para esir etmiş onu ya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…