- 17 Eylül 2015
- 413
- 330
- 18
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #6.701
aynen canım kreker çok iyi geliyor özellikle sabahlarıbebeğinin sana ihtiyacı yok canım şuanda, o kendini besliyor, sen kendini düşün ve bir an önce toparlanmaya bak, tuzlu kraker veya leblebi ye rahatlatıyor mideyi
aynen canım benim kv de öyle. çok düşkün çocuklarına. bu sebepten banada.aynen bencede, benim kayınvalidem çocuklarına çok düşkün, çocuklarıda ona çok düşkün ama bunu kullanıp gelinlerini damadını uzaklaştırmıyor, çocuklarını mutlu ediyorlar diye onları başı üstünde tutuyor, en doğrusuda bu bence yani bizlerde öz annemiz gibi benimsedik onu, Allah mutluluğumuzu bozmasın, herkesede nasip etsin inşallah
aynen canım kreker çok iyi geliyor özellikle sabahları
inşallah biran önce normale dönerim
sıkıntıları gün yüzüne çıkardık.Aynen katiliyorum...oluyorum burda bulantidan hergun disarda yiyoruz ne bi tabak yemek yeni bi ikram boss ver sukur muhtac dwgiliz.ama oyle bi haldwyizki insan evinden tiksiniyor ..bi beklwnti oluyor malesef..heledw ayni apartmansa..off off acmayin bu konuyu
bende bu yolculugun malesef sonuna geldim inanmak istemiyorum cok zor aksam kanamam koyu kirmiziya donunce acile gittik ve malesef kalp atisi duyulmadi doktor iki ayri odada iki makinayla alttan bakti baya ugrasti ama duyulmadi yarin sabah kendi doktorumda bakcak ve ultrason uzmanida bakcak onun raporuna gore yarin kurtaj olcam[/QUOTE
canım benim yaa ne diyim bilemedim Allah büyük bakarsın yarın kendi doktorun bi sorun yok der ne biliyim üzme kendini hakkında hayırlısı olsun
aynen canım benim kv de öyle. çok düşkün çocuklarına. bu sebepten banada.
herşeyi konuşuruz bazen oğullarıyla konuşamadığını benle konuşur. hatta çoğu zaman annemde çok anne oluyor bana Allah razı olsun. benimde oğlum var. gün gelince bende onun gibi olmak isterim.
düzelicek o bulantılar zamanla inşallah canımay inşallah canım keşke benim miniğim beslensinde ben halsiz kalsamda olur iştahım yok zaten en sevdiğim şeyleri bile canım çekmiyo yayla çorbası içiyorum sadece
Off ya gercektenmibende bu yolculugun malesef sonuna geldim inanmak istemiyorum cok zor aksam kanamam koyu kirmiziya donunce acile gittik ve malesef kalp atisi duyulmadi doktor iki ayri odada iki makinayla alttan bakti baya ugrasti ama duyulmadi yarin sabah kendi doktorumda bakcak ve ultrason uzmanida bakcak onun raporuna gore yarin kurtaj olcam
canım yaaa çok üzüldümbende bu yolculugun malesef sonuna geldim inanmak istemiyorum cok zor aksam kanamam koyu kirmiziya donunce acile gittik ve malesef kalp atisi duyulmadi doktor iki ayri odada iki makinayla alttan bakti baya ugrasti ama duyulmadi yarin sabah kendi doktorumda bakcak ve ultrason uzmanida bakcak onun raporuna gore yarin kurtaj olcam
canım benim yaa ne diyim bilemedim Allah büyük bakarsın yarın kendi doktorun bi sorun yok der ne biliyim üzme kendini hakkında hayırlısı olsunbende bu yolculugun malesef sonuna geldim inanmak istemiyorum cok zor aksam kanamam koyu kirmiziya donunce acile gittik ve malesef kalp atisi duyulmadi doktor iki ayri odada iki makinayla alttan bakti baya ugrasti ama duyulmadi yarin sabah kendi doktorumda bakcak ve ultrason uzmanida bakcak onun raporuna gore yarin kurtaj olcam
Şimdi eşimle konustuk ayni şeyleri bundan sonra görmezlikten gel sende bahaneler uydur gitme dedi. Ne diyim kendileri bilirler.önemli olan en zor durumlarda destek olmak, insan çocuğuna torununa para için yüz çevirirmi, sende yüz verme bencede
Şimdi eşimle konustuk ayni şeyleri bundan sonra görmezlikten gel sende bahaneler uydur gitme dedi. Ne diyim kendileri bilirler.
Aynn canım benim göbeğinde çıkmıştı şuan normal karn çıkmadı gaz göbeği gittiaynen öyle canım. o yüzden daha çok sıkıntılıyım.
kilolu bi insan değilim. göbeğimde fazla yok.ama biranda hamile göbeği çıkması garip oldu. markette kızlar göbeğime bakıp acaba mı diye bakışıyorlar farkediyorum
oğlumda 4 veya 5 ayda göbeğim az az belli olmaya başlamıştı.
Malesef 2 sene oldu biz evleneli daha ayri kalmadiken azından eşin bunu anlıyorsa buda iyibişey canım.
gitme görüşme bi süre bence. kendi ailende kal bikaç gün
Yok canim biz ilk birbirimize sahip cikariz. Sonra ailelere. Ne olursa olsun ezdirmez beni bende onu. Amin canim hepimize insen azından eşin senin yanında, kendini şanslı hisset bence, herşeye rağmen bi çok erkek annesine toz kondurmaz, eşinle birbirinizin kıymetini bildikten sonra gerisi boş, size ömür boyu mutluluklar
Canım takma kafana şuan bebişin çok küçük 3 ay bebekler annedeki depolarda besleniyor yemek yemek için zorlama kendinikızlar çok halsizim midem çok bulanıyo yemek yapamıyorum bebeğim nasıl beslenip büyüyecek
Canim çok üzüldüm. Rabbim sabır versin. Bir daha yasatmasim ayni aciyi insbende bu yolculugun malesef sonuna geldim inanmak istemiyorum cok zor aksam kanamam koyu kirmiziya donunce acile gittik ve malesef kalp atisi duyulmadi doktor iki ayri odada iki makinayla alttan bakti baya ugrasti ama duyulmadi yarin sabah kendi doktorumda bakcak ve ultrason uzmanida bakcak onun raporuna gore yarin kurtaj olcam
Canım kaynın kaç yaşında kaynanan sorumsuzn teki aynı benim kaynanm canm çok samimi olma hamileliginde ilerledikçe zorlanırsınMalesef 2 sene oldu biz evleneli daha ayri kalmadikkalmak istesem izin verir eşim ama benimde içim rahat etmiyor.
Onlar yüzünden evimide terk edemem valla. Kapıyı açmam çok sinir olursam olur biter. Eşim her konuda arkamda o konuda şanslıyım. Kaynanam kaynimi birakdiginda arayip kizdi annesine niye birakiyorsun gormuyormusun kizin halini birakma bir daha diye. Yani o geregini yapiyor cok şükür
sıkıntıları gün yüzüne çıkardık.Yani soyle bisi hakkattwn kusma bulanti yasamayan kisiler tabiki anlayisli empati kuranlari tenzih ediyorum .cok halden anlamiyorlar.benim kv iyidir ama ne bi corba ne bi yemek umrunda degil..benim 3.gebelik ...ilk d
Gebeligimde doguda gorevdeydim.o kadinlarin bana yaptiklarina bakiyrum yoksulluk halleriyle yedi yabanci hanii..bide anne dedigimiz kv ler...anne demesekmi kiz lar..yani demem suki bekliyorsun.ver corbayi sustur hamileyi slogan bu....
7 yasinda canim ama bazi sorunlari var konuşamıyor. Bu sene ilk okula basladi dil eğitimi aliyor daha cok ustune düşülmesi lazim. Kac kez dedim kaynanama eğitimi onemli anne gitme üstüne düş şu çocuğun diye. En son dediği aksamlari siz alın hem ders yaptirin. Iyide benim kendime hayrim yok eşim isden gelip hangimize yetsin. O cocuguda yazık ediyor o yuzdende çok kiziyorum zaten. Para esir etmiş onu ya.Canım kaynın kaç yaşında kaynanan sorumsuzn teki aynı benim kaynanm canm çok samimi olma hamileliginde ilerledikçe zorlanırsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?