- 14 Eylül 2015
- 2.104
- 2.542
- 83
- 32
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #6.641
Bende aliniyorum kuzum agliyorum...Sürekli canım sıkılıyor insallah cabuk gecer kendimi taniyamiyorum böyle yapincaayrıca çok alınganım ne yazık ki ne olsa kendime yoruyorum. ama normalmiş hormonlardan dolayı bende öyle umuyorum.
bir kaç hafta daha aralıklarla devam edip kendiliğinden kaybolcak sıkıntı yapmayın başka seylere odaklanın inş geçicekMerhaba aranıza yeni katıldım bende 7+3 günlüğüm arada sırada midem bulanıyor ama akşamları fena şekilde artıyor bulantı gece bile uyanıyorum mide bulantısından limon iyi geliyor sanki birazcık sıkıp bir yudum içiyorum ama tüm günüm midem bulanacak korkusu ile yağsız kepekli tost yemeyle ve su içmeye çalışmakla geçiyor ve en büyük korkum bu durumun giderek kötüleşmesi sizce bu günlerden sonra artar mı hepimize allah sabır güç versin sağlıkla geçirelim günlerimizi sevgiler
Rabbim ne verirse kabulüm o yüzden bende bu testi yaptırıp strese girmek istemiyorum.. Çok geçmiş olsun acil şifalar olsun inşallah..Canim ben daha önce de yazmıştım yaptırmiycam eğer bebeği aldırmayı düşünen varsa yaptırmalı kişisel bişey bu ama ben bir yüzdeye istatistiğe bağlı olarak bebeğime Kıyamam benim dedem ve k.Pederim ölüm döşeğinde o yüzden moralimi bozacak bisey istemiyorum doktor bana tedavi olmalısınız esinle böyle çocuğunuz olamaz dediği ay hamile kaldım o mucizem benim Dr. Danışın makaleleri okuyun bu testler adı üstünde tarama testi genetik bozukluk testi bebekteki kromozomları değiştiremeyecegine göre yapacak bişey yok Allaha dua etmekten başka
Canım bulantı işi biraz değişik bünye meselesi olduğuna inanıyorum ben. Benim de hep oldu hatta dediğin gibi gece wc ye kalktığımda bulantıdan uyuyamıyodum. Kusmam çok aşırı olmadı ama bulantı günün değişik saatlerinde hep oldu. Zencefil, çubuk kraker, kuru ekmek, ballı zencefil denedim hiç işe yaramadı. Tam azalıyo derken bgn tam 3 kere çıkardım ve hala geçmedi ayağa kalktığım gibi bulanıyo çıkarasım geliyo ama midem boş. Taze zencefil çayı yaptım bgn limonlu o bile işe yaramadı, ilaç almak zorunda kaldım o da fayda etmedi. Berbat bi gün geçirdim yaniMerhaba aranıza yeni katıldım bende 7+3 günlüğüm arada sırada midem bulanıyor ama akşamları fena şekilde artıyor bulantı gece bile uyanıyorum mide bulantısından limon iyi geliyor sanki birazcık sıkıp bir yudum içiyorum ama tüm günüm midem bulanacak korkusu ile yağsız kepekli tost yemeyle ve su içmeye çalışmakla geçiyor ve en büyük korkum bu durumun giderek kötüleşmesi sizce bu günlerden sonra artar mı hepimize allah sabır güç versin sağlıkla geçirelim günlerimizi sevgiler
Canım bulantı işi biraz değişik bünye meselesi olduğuna inanıyorum ben. Benim de hep oldu hatta dediğin gibi gece wc ye kalktığımda bulantıdan uyuyamıyodum. Kusmam çok aşırı olmadı ama bulantı günün değişik saatlerinde hep oldu. Zencefil, çubuk kraker, kuru ekmek, ballı zencefil denedim hiç işe yaramadı. Tam azalıyo derken bgn tam 3 kere çıkardım ve hala geçmedi ayağa kalktığım gibi bulanıyo çıkarasım geliyo ama midem boş. Taze zencefil çayı yaptım bgn limonlu o bile işe yaramadı, ilaç almak zorunda kaldım o da fayda etmedi. Berbat bi gün geçirdim yaniilk hamileliğimde 12.hafta bitmişti resmen bi daha hiç olmadı inş bu da öyle olur diye dua ediyorum
Gerginim etrafimdakiler sanirim durumumdan daha da gerildiler Bisey demekten korkar oldum Bugun yemek gorunce midem bulandi dedim kardesim yeter artik midem bulaniyor deme dedi baya da uzerime geldi Cevap versem daha da gerilecek ortam Gebe olarak ben alttan almak zorunda kaldim Ama cok bozuldumKızlar benim gibi sürekli gergin hisseden var mi ? Sürekli evdeyim işi birakali çok olmadı çok bunaliyorun evde akşama kadar....benim gibi olan var mi ? Cok uykuluyum kafami kaldiramiyorum bi sey yapmak icinde ...bebekle ilgili de bi suru düşünce var zaten hepimizin kafasında
Canım kepekli ekmek hamılelıkte ıyı degıl Internet bak derım ben tam buğday yemeye çalışMerhaba aranıza yeni katıldım bende 7+3 günlüğüm arada sırada midem bulanıyor ama akşamları fena şekilde artıyor bulantı gece bile uyanıyorum mide bulantısından limon iyi geliyor sanki birazcık sıkıp bir yudum içiyorum ama tüm günüm midem bulanacak korkusu ile yağsız kepekli tost yemeyle ve su içmeye çalışmakla geçiyor ve en büyük korkum bu durumun giderek kötüleşmesi sizce bu günlerden sonra artar mı hepimize allah sabır güç versin sağlıkla geçirelim günlerimizi sevgiler
Bilgi verdiğin için teşekkür ederim yarın doktorda randevumuz var gitmişken onuda sormuş olurumCanım kepekli ekmek hamılelıkte ıyı degıl Internet bak derım ben tam buğday yemeye çalış
10 yaşında bir oğlum var.baya uzun bir aradan sonra ikinci bebeğe niyetlendik..Ah arkadaşım, demek yalnız değilmişim. Ama sanırımki kabızlık ve ishal durumlarında şikayetler biraz daha farklı. Mesela benim midemden kasıklarıma kadar taş gibi gergin ve acayip şişkin bir karnım vargöbek deliğimin etrafı hep acır ve ağrır. Hatta öyle ki şişlikten karnımın derisi bile acıyor çoğu zaman. Böbrek ağrısına benzer sırt ağrısı şikayetlerim var. Onlar en fecisi. Bir lokma yesem şişiyorum. Karnım doymadan sofradan kalkıyorum. Resmen içim kalıyor sofradakilerde :)))
Şimdi diyorum acaba bebek büyüyüp karnım şiştikçe göbek çevremdeki ağrı ce acılar artarmı. İnşallah başıma gelmez korktuklarım.
Peki senin ilk çocuğun kaç yaşında canım. Kızmı erkekmi. Benim 4 yaşında bir kızım var
canım sıkma hiç canını ilk torun da olsa kendi annen de olsa düşüncesizlikler olabiliyo maalesefIyi aksamlar kizlar...
Kendimi o kadar kotu hissettim ki kime diyim sasirdim bu aksam ya. Ne kadar alingan oldum yada normal mi bilmiyorum çok sistim. Kaynvldemle ayni sokktyz o kadar ac yattim evde kadin bir gün bir tas yemwk yapmaya tenezzul etmedi ya. Kpedrn bir dukkani var hep oraya kostu yardim ediyormuş. Aramizda iyidir normalde hic sorununuz yok. Ilk torunlari niye boyle yapiyor bu kadin
Ya haklisin kendi annem babam hergun arar arac mesafesi olmasina ragmen ellerinden geleni yaparlar. Ama kaynanamin herseyine koştum ben her istegini ypmaya calistim geri cevirmedim. Ee bir derdimizde yok. Heycanida olmayabilir cunku onunda daha küçük çocuğu var. Ama benim ac yattığımi bile bile bir tas bir sey yapmaz mi insan. Daha dun hastalanmis aradi hemen kalkip gittim ufak kaynimi doyurdum ona baktım. Hani karşılıkliusa ben fazlasni yapiyorum.canım sıkma hiç canını ilk torun da olsa kendi annen de olsa düşüncesizlikler olabiliyo maalesefbide herkes anne baba olcaklar kadar yani bizim kadar sevinçli değil kimseden birşey beklemeyin bence kocanız dışında :)
Ya bu pregastan bana yeterli gelmiyomu ki ne guzel gecti kanamam die seviniyorum.bi bakiyorum silik pembe gene var bu hamileligimde böyle stresli sikintili gecicek galiba alistim diorum ama endiselenmedende edemiyorum
birde etrafımda çok insana bebekte down sendromu var denildiği halde çok şükür sağlıklı bebekler doğurdular insanı gereksiz yere strese soktuğunu düşünüyorum ama eşim yaptıralım diyo bakalım napıcazcanım 2li testte sadece genetik bozukluklara bakılıyor tedavisi yok down sendromu ile Edwards Sendromu demişti doktor o hastalıklara bakılıyor ve sadece senin yaşın sigara kullandığın hormonların ve bebeğin bilgileri alınıp olasılık hesaplanıyor senin bebeğinde şu rahatsızlık var diyemiyor dr. çünkü o da bilemez 20. haftada yapılan detaylı ultrasonda dediğin gibi tedavisi olabilecek hast. çıkıyor kalbinin delik olması gibi ama merak edip yaptırmaya karar verirsen doktor olumsuz bir sonuç söylerse sakın kendini üzme yıpratma o sadece bir istatistik amniyosentez öneriyor doktorlar kesinlik için
kızda defne de kararlıyız galiba canım. erkek olursa mete ama o kesin değil. ömer ismini çok beğeniyorum bu arada ve cansu yu daömer faruk ve ayşe cansu isimleri var kafamda şimdilik ama bazende tek isimmi koysam diyorum canım sen hangi isimleri beğeniyosun
canım karnın üstüne yatmanla bebişe bişey olmaz endişelenme.Kizlar gecenin bu saatinde uyandim ve kendi kendimi resmen strese bogdum yuzustu donmusum uyurken kasiklarim agrimis nasil ama genelde yuzustu yatarken goguslerim agrirdi sonra kendi kendime bakayim dedim yok goguslerimde agri yok hic kalmamis ngebelik sonlaninca hamilelik belirtileri azalirmis ya nasil su an uzgunum ya kalbi durduysa diye nasil endiseliyim anlatamam diger yandan acaba bi haftadan sonra gogus agrisida mi bitiyor bende zaten mide bulantisi yoktu simdi hicbisey kalmdi sizde nasil azalma varmmi gogus agrilarinizda kizlar
hayır olsun canım. bende bu aralar hep hamilelil doğum bebeklerle ilgili rüyalar görüyorum. oğlumda da öyleydi.Günaydın canlar geceyi uykusuz geçirdim çünkü rüyamda bebegimi kaybettiğimi gordum gerçek gibiydi çok korktum ağladım gece uyuyamadim Rabbim kimseye yasatmasin bu acıyı
bende öyleyim yaaaaGunaydin kizlar karniniz belirginlesmeye basladi mi Ben siskinlikten 5 aylik gibiyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?