2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Kızlar o şişkinlik bebekten degil gazdan kaynaklı 2.5 veya 3 aydan sonra büyür karn şuan bebişlerimiz küçük daha
aynen öyle canım. o yüzden daha çok sıkıntılıyım.
kilolu bi insan değilim. göbeğimde fazla yok.ama biranda hamile göbeği çıkması garip oldu. markette kızlar göbeğime bakıp acaba mı diye bakışıyorlar farkediyorum
oğlumda 4 veya 5 ayda göbeğim az az belli olmaya başlamıştı.

bende defne ismini çok beğeniyorum ama eşim istemedi malesef
benimkide başta yok ya çok sevmedim dedi. sonra tekrar söylediğimde güzelmiş defne dedi.
kayınvalideme söylediğimde kiralık aşk ı çok sevdiğinden onun çok hoşuna gitti. annem kız kardeşim babam hepsi güzel buldular defne yi.
o yüzden kız olursa büyük ihtimalle defne olucak. bende iyice benimsedim.böyle söyledikçe daha çok ısınıyorum. ama erkek isminde aynı sıcaklığı hiçbir isimde bulamadım.
eşim teoman ismine tepkili olmayaydı iyiydi

aaa yeğenin oğlumun adaşıymış Ali Kaan

Ayy yok eşimden allah razi olsun isden gelir yemek yok adam kendi yemeğini yapar birde benimle uğraşır bir şeyler yiyim diye. Sürekli kalkma yat modunda yani o elinden geleni yapiyor sagolsun. Hatta kv ile ilgili durumu oda biliyor sende gitme cagirinca bırak ne istiyorsan bana söyle diyor.
Kaynanamin anlamiycagini sanmiyorum gün icinde uğruyor yemek yapamadigimi eşimi beklediğimi biliyor. Hatta gecen haftalarda usutmustum dahada beter yattim. Ufak kaynimi birakdi yine gitti. Birakmada diyemedim. O cockda bnle rezil oldu aksama kadar

Ya bu pregastan bana yeterli gelmiyomu ki ne guzel gecti kanamam die seviniyorum.bi bakiyorum silik pembe gene var bu hamileligimde böyle stresli sikintili gecicek galiba alistim diorum ama endiselenmedende edemiyorum
Canim calisiyorsan uzunca bi rapor talep et dr dan ki kndsi zaten yazar..dr tekrar gorus durumun ehemmiyetni anlat..gerekirse progest.dozunu ve igneyi arttirsin.banyo yapma bi sure ayaklarinin altina yastik koy.wc disinda kalkma.maydanoz kekik kahvw cay yeme icme bi sure..yataktan cikarsan cok egilme ve uzanma.500 gr yap bebisi bitsin dusuk strwsi.hadi bakalim knd cok iyi bakman lazim.

kendini kötü hissetme çok haklısın çünkü, çevreme bakıyorumda biçok kaynana hep böyle, ya gelinini düşünme artık tamamda torununudamı düşünmez insan, birde ilk torunmuş, çok şükür benim kayınvalidem böyle değil, bizim çocuğumuz olmadı 8 sene bizimle beraber mücadele etti, dünyanın parasını emeğini harcadı, en son tüp bebeğe topluca 15 bine yakın para ödedi genede beni el üstünde tutuyor, daha bir bardak kaldırtmadı habire yatıyorum hasta haliyle bana bakıyor, insan dediğinde duygu olur, sende bundan sonra ona göre davranır herşeyine koşturmazsın artık, kendine de bebişede bu kadar stres yapma boşver, su akar yatağını bulur

o zaman işine gelmiyor olabilir anlamak canım.
enn güzeli eşini,n dediği gibi bu aralar çok görüşmemek. gerçekten fazla hassasız boşa kalp kırıp kırmamak en güzeli.
senin üzülmemen daha önemlisi.

sevgi saygı herşeyin başı işte canım.
gelinine iyi davranmayan insanlar bence oğlunu da sevmiyor ben öyle düşünüyorum.

kızlar çok halsizim midem çok bulanıyo yemek yapamıyorum bebeğim nasıl beslenip büyüyecek
canım şuan ki beslenme kendi enerjin için önemli. çünkü bebek kanından besleniyor.sendeki vitamini bulup alıyor depolarından. sen iyi beslenmezsen de halsiz kalıyorsun. ama o kendine bişey buluyor. bebek büyüdükçe senin yediklerin daha önemli olucak. o zaman da büyük ihtimalle iştahın artıcak bu halsizlik halin azalıcak. öyle oluyor genelde

Ya işte bizimkide iyiydi yani bugüne kadar bir sorunumuz olsa destek oldu. Ama sonradan zivadan çıktı işte. Dukkana gitme sebebide para almasi zaten. Oyle olunca bu kadar para göz olmasina deli oluyorum. Çok yumuşak yuzluyum maalesef kendime kızıyorum bu yüzden. Ama artik yüz vermemek lazim bencede

Dunden beri kari koca yeterince kalbimi kırdılar be zaten canim. Ama hiç haketmedim o yuzden benim içim rahat. Ama napalim işte dert etmemek elde değil. Zamanla alisiriz artik

gelinine iyi davranmayan insanlar bence oğlunu da sevmiyor ben öyle düşünüyorum.

aynen bencede, benim kayınvalidem çocuklarına çok düşkün, çocuklarıda ona çok düşkün ama bunu kullanıp gelinlerini damadını uzaklaştırmıyor, çocuklarını mutlu ediyorlar diye onları başı üstünde tutuyor, en doğrusuda bu bence yani bizlerde öz annemiz gibi benimsedik onu, Allah mutluluğumuzu bozmasın, herkesede nasip etsin inşallah

Aynen katiliyorum...oluyorum burda bulantidan hergun disarda yiyoruz ne bi tabak yemek yeni bi ikram boss ver sukur muhtac dwgiliz.ama oyle bi haldwyizki insan evinden tiksiniyor ..bi beklwnti oluyor malesef..heledw ayni apartmansa..off off acmayin bu konuyu

ay inşallah canım keşke benim miniğim beslensinde ben halsiz kalsamda olur iştahım yok zaten en sevdiğim şeyleri bile canım çekmiyo yayla çorbası içiyorum sadece

önemli olan en zor durumlarda destek olmak, insan çocuğuna torununa para için yüz çevirirmi, sende yüz verme bencede

Dunden beri kari koca yeterince kalbimi kırdılar be zaten canim. Ama hiç haketmedim o yuzden benim içim rahat. Ama napalim işte dert etmemek elde değil. Zamanla alisiriz artik
en azından eşin bunu anlıyorsa buda iyibişey canım.
gitme görüşme bi süre bence. kendi ailende kal bikaç gün

bende bu yolculugun malesef sonuna geldim inanmak istemiyorum cok zor aksam kanamam koyu kirmiziya donunce acile gittik ve malesef kalp atisi duyulmadi doktor iki ayri odada iki makinayla alttan bakti baya ugrasti ama duyulmadi yarin sabah kendi doktorumda bakcak ve ultrason uzmanida bakcak onun raporuna gore yarin kurtaj olcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…