2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Arkadaslar iki dusuk yasadigimdan sanirim surekli bebegime bisey olmusmudur korkusu oluyor sizdede varmi bu korku

bazen geciyor bazen cok asiri oluyor korkularim gebeligmn basindan beri belirtim yok zaten sadece istahim cok acik dunden beri istahim normallesti

Surekli ultrasonada girmek istemiyorm ama bu korkuyla nasil bas edecegim

kontrolum 28 ekimde Vakit durdu sanki enson 7 ekimde gitmistm

Aynı şeyi bende yaşıyorum çok korkuyorum bebebgime bişey oldu olucak acaba kalbi atıto mu diye düşünmekten her hafta kontrole gidiyorum ben daha dün aksam gittim çok şükür iyi bebeğim ama uzun bi süre bu stresi atamayız gibi geliyor bana

ah kuzum ben ne yapayim! daha hic giremedim ultrasona. ilk randevum 13 kasim'da ikili test icin. nasipse o zaman tanisacagim bebegimle.

ben de arada senin gibi cok umitsizlige kapiliyorum. ama sonra hemen kendimi cikariyorum bu durumdan. kisi kendisinin ilacidir. sen de oyle yap. mesela kendini sartlandir guzel dusunmeye. kanaman yoksa rahatla. ben her wc ye girip ciktigimda diyorum ki bebegim yine kanamamis demek ki bana guzel haber gonderiyor. cok icine sinmezse uc bes liralik gebelik testlerinden al. ne zamandir yapmamissindir, yap da bir bak o ikinci cizgi nasil koyulasmis nasil kalinlasmis. boyle kucuk seylerle avut kendini. ve unutma, kotu haber tez duyulur. bebegine allah korusun birsey olursa okadar cabuk gelir ki haberi! sen gelme desende gelir. o zaman bu haber gelmedigine gore, hersey cok guzel! guzel dusun ki guzel olsun.

sanirim haraketlerini hissedene kadar busekde devam edecek benm dr 3 haftada bir cagiriyo pazresi devletemi gitsem acaba basima agrilar giriyo resmen korkudan allah korusun yavrularimizi

Haklisin ama elimde olmuyor malasef

canim senn nasil sabrettin buzanana kadar

bendd aynen surekli wc leke vsmi varmi diye bakiyorm cok korkuyorm sukur leke vs yok ama korkum gecmiyor allah bebeklerimizi korusun cok zor surecler

sanirim haraketlerini hissedene kadar busekde devam edecek benm dr 3 haftada bir cagiriyo pazresi devletemi gitsem acaba basima agrilar giriyo resmen korkudan allah korusun yavrularimizi

Amin inşallah vala ne yalan söyliyim benim doktor da 2 haftada bi cagırıyo ama ben konuştum kendisiyle korktugumu gelmediğim zaman strese girdiğimi anlattım madem öyle her hafta gel ozaman dedi sağolsun çok iyi doktorum belki çok germememiz gerekiyor kendimizi ama yaşamıyoruz inşallah sağlıkla alırız kucagımıza :)

Haklisin ama elimde olmuyor malasef

canim senn nasil sabrettin buzanana kadar

bendd aynen surekli wc leke vsmi varmi diye bakiyorm cok korkuyorm sukur leke vs yok ama korkum gecmiyor allah bebeklerimizi korusun cok zor surecler

hayatim hersey insanin kendisinde bitiyor. ben de arada panikliyorum " ya soyleyse..." diye oturup olmayan seyler olursa diye dusunmeye basliyorum ama sonra diyorum ki hooop! dur bakalim, kendine gel. bunu yapmanin kimseye faydasi var mi? belki diyorum hic sorunsuz bir hamilelik yasayacaksin, cocugunu saglikla kucagina alacaksin. bu uzulmeler ne olacak o zaman? endise parayla satilsa fakir eder adami.

misal sen, iki dusuk gecirmissin. aslinda su an senin icin en zararli olan sey stres yapmak! ve ironiye bak, bebegine zarar gelmesin diye stres yasiyorsun ki o da en cok bebegine zarar veriyor... bu huyumuzdan sen de ben de baska hamileler de hemen vazgecmeli!

o yuzden kendini sakinlemeyi ogrenmen lazim. gel bebeqim seninde oyle. bu kisiden kisiye degisir. kendinizi tanimaya calisin. bir derin nefes mi sakinlestiren sizi? o zaman nefes alin. bir bardak su mu? komik bir dizi mi? guzel bir kitap mi? acik hava mi? kocaniz mi? komsunuz mu? arkadasiniz mi? alisveris mi? bulun o seyi.

benim minnak bir kedim var, dunyaya degismem onu! gidip onunla oynuyorum. o da gelip patisiyle karnimi seviyor. inanin iste o zaman hamileligin guzelligini anliyorum. mide bulantilarim, bas donmelerim hepsi kenara atilmis oluyor. <3 herseyin basi ask!

Evet doğru diyosun keşke benimde bi kedim olsa okadar çok isterim ki ama doktor izin vermedi aynı evde yasamak bebek acısından zararlı ilerde sorun yasarsın dedi bende korktum ama inanıyorum bebeğim bu sefer brakmıcak annesini babasını

Ay hanimlar cok buyuk bir korku yasadim,acile gittik...sabahtan beri belim.kasigim agriyordu ama dunku kontrolde hersey iyiydi diye stres etmemistim ama aksama dogru kahverengi daha sonrakinde acik kirmizi karisik lekelenmem oldu..hemen acile gittik esimle bebegimin kalp atislari yerinde cok sukur ama kanama alanim olmus,insaallah atlatirim biraz endiseliyim acikcasi korkuyorum..

Rabbim meleğini sana bagislasin insallah kötü bi şey olmucak güzel dusun stres yapma dualarimiz seninle kendine dikkat et

doktorun seni kandirmis hayatim. kedilerin asilari tam oldugu surece, ve kumunu gebe kadin degistirmedigi surece hic bir zarari yok. aksine faydasi var.
insanin minik bir hayvan dostunun evde onu dort gozle bekliyor olmasi inan bir cok derde deva. 7 yildir kedim cocugum gibi koynumda buyudu, ve benimle ayni duygulara sahip bir cok insanla bu duyguyu paylastim.

neyse zaten benim demek istedigim bu degildi. illa ki kedi kurtarmaz seni bu durumdan. seni ne rahatlatiyor onu bulman lazim. bunun sana ozel olmasi lazim, anlatabildim mi? :)

miranda_1986 o kadar güzel yazmissin ki valla duygulandim gözlerim doldu inan ki Rabbim bebeklerimizi sağ salim kucağımiza almayı da nasip etsin hepimize
amin sekerim, dedigin gibi insallah hepimizin bebegi sag salim kucagimiza gelir. bizim su anda yapabilecegim tek sey kendimize iyi bakmak, kendimizi uzmemek. gerisi zaten allah'a kalmis. hayatta hersey nasip.

bol bol dinlen, kendini yorma hayatim. hayirlisiyla atlatirsiniz bu durumu sen de bebegin de!

Benimde 2 dusukten sonra bu 3. Gebeligim bende kendimi cok.dinledim.stres ettim neyseki yolunda derken bugun aksam lekelenmem oldu..acilde doktor birseylere stres ettin mi.uzuldun mi dedi veya agir is mi yaptin dedi..sana tavsiyem kendini rahat hisset canim,dusundukce bosa stres oluyoruz.insaallah hersey yolundadir canim endiselenme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…