- 16 Eylül 2015
- 1.267
- 2.026
- 53
- 34
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #7.481
Cok haklisin canimhayatim hersey insanin kendisinde bitiyor. ben de arada panikliyorum " ya soyleyse..." diye oturup olmayan seyler olursa diye dusunmeye basliyorum ama sonra diyorum ki hooop! dur bakalim, kendine gel. bunu yapmanin kimseye faydasi var mi? belki diyorum hic sorunsuz bir hamilelik yasayacaksin, cocugunu saglikla kucagina alacaksin. bu uzulmeler ne olacak o zaman? endise parayla satilsa fakir eder adami.
misal sen, iki dusuk gecirmissin. aslinda su an senin icin en zararli olan sey stres yapmak! ve ironiye bak, bebegine zarar gelmesin diye stres yasiyorsun ki o da en cok bebegine zarar veriyor... bu huyumuzdan sen de ben de baska hamileler de hemen vazgecmeli!
o yuzden kendini sakinlemeyi ogrenmen lazim. @gel bebeqim seninde oyle. bu kisiden kisiye degisir. kendinizi tanimaya calisin. bir derin nefes mi sakinlestiren sizi? o zaman nefes alin. bir bardak su mu? komik bir dizi mi? guzel bir kitap mi? acik hava mi? kocaniz mi? komsunuz mu? arkadasiniz mi? alisveris mi? bulun o seyi.
benim minnak bir kedim var, dunyaya degismem onu! gidip onunla oynuyorum. o da gelip patisiyle karnimi seviyor. inanin iste o zaman hamileligin guzelligini anliyorum. mide bulantilarim, bas donmelerim hepsi kenara atilmis oluyor. <3 herseyin basi ask!
Gecmis olsun canim haklisin takmamaya calisacagimBenimde 2 dusukten sonra bu 3. Gebeligim bende kendimi cok.dinledim.stres ettim neyseki yolunda derken bugun aksam lekelenmem oldu..acilde doktor birseylere stres ettin mi.uzuldun mi dedi veya agir is mi yaptin dedi..sana tavsiyem kendini rahat hisset canim,dusundukce bosa stres oluyoruz.insaallah hersey yolundadir canim endiselenme
Bende konusuyorum rahatlamaua calisiyorum ama bir yandanda kapilmaya alismaya korkuyorm sankiCANIM eminim çoğumuzda var bu korku ama biraz sakin ol hem bebeğede orda olumsuz enerji yollama. ben bebişle yaşıyorum evde resmen elim karnımda onunla konuşuyorum . bu aralar saçma sapan şeylere agladıgımda ondan özür bile dilediğim oluyor onu orda kabul edip iletişime gecmek insanı öyle bir rahatlatıyor ki. o güç veriyor annesine o zaman. öyle olunca anneside ona tabiki
ultrasyon zararlı hem şimdi ben kontrole gittiğimde kalp sesini bile dinlemesem olur diyorum zaten atışını görüyorux ekranda gereksiz ısıya maruz kalması hoşuma gitmiyorbiraz relaxs ve pozitif ol sende. korkuya kapıldıkça bebişine sarıl
Ben de hıc ama hıc bırsey yok hıc kusmadım da baslarda azıcık kasık agrım oldu bu yüzden bısey hıssetmeyıp ben de korkuyorum hatta hastaneye gıttım bugun gıdelı 10 gun olmuştu oysa :) dayanamadım Dr hersey gayet normal dedı bu huyumu bırakmam lazım ama olmuyoSlm kızlar şimdiden hepinize tebrikler hemen hemen 3 aylık gebeyim ne kusma ne ağrı ne sizi bazen gebe Oldumu bile unutuorum sizdede böle olan varmı? Haftaya bebeğimi girmeye gitcem kontrolün var cvp için tsk
MERHABA ANNE ADAYLARI BULANTILAR NE DURUMDA AYRICA BEN BOĞAZ ENFEKSİYONUNA YAKALANDIM O KADAR DİKKAT EDİYORUM BİTKİ ÇAYLARI İÇİYORUM
Cvbin için tskurler canım benim inan bende bu huyumu bırakmam lazım ama olmuor su teknelerini hayirlisiyla bi hisetseydik iyi olcakBen de hıc ama hıc bırsey yok hıc kusmadım da baslarda azıcık kasık agrım oldu bu yüzden bısey hıssetmeyıp ben de korkuyorum hatta hastaneye gıttım bugun gıdelı 10 gun olmuştu oysa :) dayanamadım Dr hersey gayet normal dedı bu huyumu bırakmam lazım ama olmuyo
Evet canım bırsey hissetmiyoruz sanırım acı eşiğimiz yüksek maşallah diyelimCvbin için tskurler canım benim inan bende bu huyumu bırakmam lazım ama olmuor su teknelerini hayirlisiyla bi hisetseydik iyi olcak) sevindim de yalnız degilimm
Selam kızlar bebeklerinize düşündüğünüz isimler varmı eşimle sürekli birbirimize kız ve erkek isimleri öneriyoruz ama henüz karar veremedik gerçi daha 7 ay var ama bizi mutlu ediyo minnakimiz hakkında konuşmak ve bu stresli günlerin geçmesine yardımcı oluyo
Maşallah massallah insalah Rabbim sevincimizi yarım bırakmayıp dogumumuzda kolay olur peki hemen içme nasıl benimki gayet normal yanı gebe kalmadan önce daha istahliydim ama şimdi mide bulantısı olayı yok ama yemek yemem normal a sunuda yiyim bunuda yiyim olayı yokk 62 kilo ile gebe kaldım 3 ay doldu hala 62 kilo bakalım diğer ay lar nasıl olcakEvet canım bırsey hissetmiyoruz sanırım acı eşiğimiz yüksek maşallah diyelim
Biz de aynıyız canım. Kız olursa Zeynep koymak istiyorum. Eşim de beğendi. Ama erkek olursa illa ilk adı kayınpederin adı olacakmış (Hasan) Eşim tutturdu. Ben Furkan koymak istiyorum.Ama eşimi kırmayıp iki ismi birleştirip koyarım belki. Kısmet
Ben de çok seviyorum mira ismini :)) kızım olursa mira li birşey koyacağım!!Biz eşimle anlaştığımız bir nokta vardı kızda olsa erkekte olsa ne kayinpeder ne kaynana yada benimkiler yada akrabalardan birinin adını koymayacağız ikimizin adını öyle koymuşlar o yüzden kesinlikle istemiyoruz. Esim kiz olursa mira istiyo ben kararsizim
Ben de çok seviyorum mira ismini :)) kızım olursa mira li birşey koyacağım!!
Ben erkek ismi bulamadım. Kız istiyoruz da hafiften :)Erkek olursa bu ara Haluk adına taktı eşim ama ben pek sevemedim çok kararsızım her konuda olduğu gibi bundada
Biz eşimle anlaştığımız bir nokta vardı kızda olsa erkekte olsa ne kayinpeder ne kaynana yada benimkiler yada akrabalardan birinin adını koymayacağız ikimizin adını öyle koymuşlar o yüzden kesinlikle istemiyoruz. Esim kiz olursa mira istiyo ben kararsizim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?