2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Cok haklisin canim insallah budurumu asarim

Gecmis olsun canim haklisin takmamaya calisacagim

Bende konusuyorum rahatlamaua calisiyorum ama bir yandanda kapilmaya alismaya korkuyorm sanki

Kızlar ben bundan sonra mayıs annelerinden devam etmek istemiyorum şimdi yazılanların hepsini okudum da çok gerilim hiç gerek yok böyle şeylere ben normal hayatımda bile en küçük lafı kaldiramam

Slm kızlar şimdiden hepinize tebrikler hemen hemen 3 aylık gebeyim ne kusma ne ağrı ne sizi bazen gebe Oldumu bile unutuorum sizdede böle olan varmı? Haftaya bebeğimi girmeye gitcem kontrolün var cvp için tsk

Slm kızlar şimdiden hepinize tebrikler hemen hemen 3 aylık gebeyim ne kusma ne ağrı ne sizi bazen gebe Oldumu bile unutuorum sizdede böle olan varmı? Haftaya bebeğimi girmeye gitcem kontrolün var cvp için tsk
Ben de hıc ama hıc bırsey yok hıc kusmadım da baslarda azıcık kasık agrım oldu bu yüzden bısey hıssetmeyıp ben de korkuyorum hatta hastaneye gıttım bugun gıdelı 10 gun olmuştu oysa :) dayanamadım Dr hersey gayet normal dedı bu huyumu bırakmam lazım ama olmuyo

Cvbin için tskurler canım benim inan bende bu huyumu bırakmam lazım ama olmuor su teknelerini hayirlisiyla bi hisetseydik iyi olcak ) sevindim de yalnız degilimm

Selam kızlar bebeklerinize düşündüğünüz isimler varmı eşimle sürekli birbirimize kız ve erkek isimleri öneriyoruz ama henüz karar veremedik gerçi daha 7 ay var ama bizi mutlu ediyo minnakimiz hakkında konuşmak ve bu stresli günlerin geçmesine yardımcı oluyo

Cvbin için tskurler canım benim inan bende bu huyumu bırakmam lazım ama olmuor su teknelerini hayirlisiyla bi hisetseydik iyi olcak ) sevindim de yalnız degilimm
Evet canım bırsey hissetmiyoruz sanırım acı eşiğimiz yüksek maşallah diyelim

Biz de aynıyız canım. Kız olursa Zeynep koymak istiyorum. Eşim de beğendi. Ama erkek olursa illa ilk adı kayınpederin adı olacakmış (Hasan) Eşim tutturdu. Ben Furkan koymak istiyorum. Ama eşimi kırmayıp iki ismi birleştirip koyarım belki. Kısmet

Evet canım bırsey hissetmiyoruz sanırım acı eşiğimiz yüksek maşallah diyelim
Maşallah massallah insalah Rabbim sevincimizi yarım bırakmayıp dogumumuzda kolay olur peki hemen içme nasıl benimki gayet normal yanı gebe kalmadan önce daha istahliydim ama şimdi mide bulantısı olayı yok ama yemek yemem normal a sunuda yiyim bunuda yiyim olayı yokk 62 kilo ile gebe kaldım 3 ay doldu hala 62 kilo bakalım diğer ay lar nasıl olcak

Biz eşimle anlaştığımız bir nokta vardı kızda olsa erkekte olsa ne kayinpeder ne kaynana yada benimkiler yada akrabalardan birinin adını koymayacağız ikimizin adını öyle koymuşlar o yüzden kesinlikle istemiyoruz. Esim kiz olursa mira istiyo ben kararsizim

Ben de çok seviyorum mira ismini :)) kızım olursa mira li birşey koyacağım!!

Çok güzel bir karar. Eşimi ikna ederim aslında ama kırmak istemiyorum. Hayırlısı olsun. Yavrularımız sağlıkla doğar inşallah.

Arkadaslar aksam kotu bir olau yasadim cok agladim hatta sinr krizi gecirdim yere dusmusum ama karniminin uzerine degil cok korkuyorm insallah bebisime bisey olmamistir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…