2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Allah razi olsun.kizlar..en etkili tedavi bol bol dinlenceksin,kendini uzmeyeceksin dedi..tedbir amacli progestan kullan dedi.3 gun sonra tekrar gel kalp atisina bakalim dedi.kalp atisi oldugu surece kanama cok sikinti degil dedi.

ay sorma benim de 4 hafta kaldi ultrasona girmeme. hem de bu benim ilk olacak!

gunler sanki tas cekiyor, oyle yavas ilerliyor benim icin!
Aslında doğuma yakın günler geçmek bilmiyor esas ozaman buralara geleceğiz gecenin bir vakti uykumuz kaçmış bir halde o koca göbekle uyumak zor olucak ve meraktan daha da öleceğiz acaba nasıl bebeğimiz diye

Buarada hanimlar,ikili testler yaklasiyor malum fiyatlar merak konusu yaptiranlar bizlerede fikir acisindan ucreti ve nerde yaptirdigini yazabilirler miii
iki hastaneden fiyat aldım canım biri özel güngören bundan sonra orda devam etmek istediğim için 117 lira dedi. diğeride şu an gittiğim esenler medipol yalan olmasın ama 179 falandı sanırım ama ikiside bana çok geldi. daha uyguna yapanlar var sonuçda.

Aslında doğuma yakın günler geçmek bilmiyor esas ozaman buralara geleceğiz gecenin bir vakti uykumuz kaçmış bir halde o koca göbekle uyumak zor olucak ve meraktan daha da öleceğiz acaba nasıl bebeğimiz diye
oyledir tabii de... simdi de bi gorseydim fena olmazdi fasulyemi :) insan hic gormedigini, icinde tasidigini ozler mi be yaa? :)

Evet canım balıkesırlıyım ya naptın etli çorba ya bayılırım canım cektı tırıtede oyle ama onun ıcın bır sünnet düğünü bulmam lazım en guzel orda oluyor cunku Ay olsa keskeee
tirit mi agzım sulandı sanırım sinoplu bir tanıdığımız yapar o alıştırdı benide zaten hani şu yufka tavukla falan yapılşan dimi.

Benım evde 3 kedim var Ve 4 senedir bakmama ragmen testlerım temiz cıktı hıc vırus bulaşmamış bana zaten kumunu da eşim temizliyor buyuk keyıf onlarla yasamak ve o vırus en son kedı de var ılk once sebzelerde var o Dr un dedıgı

Ya kızlar sac boyatma hakkinda fikriniz var mi? Rengarenk oldum surekli toplamaya calisiyorum o yuzden doguma kadar boyatamiyor muyuz yada baska cozum var mi ? Doktorum 3 aydan sonra dedi ama emin olamiyorum
sorma canım ya bende aynıyım. normalde sacım siyah sonra ben onu bal köpüğü yaptım üstünede gidip sarı balyaj attırdım. çokta güzel olmuştu ama yaaa
şimdi mi diplerden 3 aylık siyah sonrası bal köpüğü sonrası sarı 3leme yaptım resmen. ve son balyajdan saclarım yandı cadı gibiyim düzleştirmezsem papaz gibi oluyor saçlarım. ilk 3 ay zaten yasak sonrasına kuaförüm diplere dokunmadan uçları siyaha boyayalım dedi ama cesaretim yok. bebişden de önemli değil zaten. sanırım böyle doğuma giderim ben

tirit mi agzım sulandı sanırım sinoplu bir tanıdığımız yapar o alıştırdı benide zaten hani şu yufka tavukla falan yapılşan dimi.
Canım o tirit degıl ya balıkesır yemegıdır tirit pide ve etle falan yapılır baska yerler sallamış resmen alakası yok burda bır yesen yolunuz düşerse gıdelım

oyledir tabii de... simdi de bi gorseydim fena olmazdi fasulyemi :) insan hic gormedigini, icinde tasidigini ozler mi be yaa? :)
Canim yanlis anlamada,acile gitsen bakmazlar mi sana?ay cok.kotu bir durum Allah muhafaza ya kadin dis gebelikse yada ektra tedavi gerektircek bir sikinti soz konusuysa nasil olacak..cok garip ya.masaallah sendeki sabira hayran kaldim Allah kucagina almayida nasip eder ins

yahu saglikli kediden ne olacak ki zaten? ayrica sagliksiz kim olsa zararli bize simdi. misal kocaniz hasta oldu, yaniniza yatirir misiniz? ben git bana bulastirma derim sahsen :)

bir de bazi hayvan seyvmeyen insanlar ki buna doktorlar da dahil, cok dikkat edip ozenle gozledim, olmayan seyleri uyduruyorlar! tuyunden kist olursun diyeni mi gormedik, cirmigindan hasta olursun diyeni mi? sanki hayvan copten besleniyor, benim kedimin yedigi mamalari ben yiyemiyorum vallahi :)

kaldi ki her turkiye'ye gittigimde sokak kedileriyle de hasir nesir oluyorum ben. gidip hepsini tek tek besleyip, islak kagit havlularla temizliyorum, batikonla yaralarini iyilestiriyorum. eve geldin mi yika ellerini bol sabunlu suyla bitti gitti. bakteriyse kullandigimiz paradan, dokundugumuz kapi koluna kadar hersey de yok mu? temizlik imandan gelir diye bosuna dememisler bence :)

valla kedimi dunyaya degismem. dogurmadim ama ilk cocugum o benim :)

CANIM eminim çoğumuzda var bu korku ama biraz sakin ol hem bebeğede orda olumsuz enerji yollama. ben bebişle yaşıyorum evde resmen elim karnımda onunla konuşuyorum . bu aralar saçma sapan şeylere agladıgımda ondan özür bile dilediğim oluyor onu orda kabul edip iletişime gecmek insanı öyle bir rahatlatıyor ki. o güç veriyor annesine o zaman. öyle olunca anneside ona tabiki
ultrasyon zararlı hem şimdi ben kontrole gittiğimde kalp sesini bile dinlemesem olur diyorum zaten atışını görüyorux ekranda gereksiz ısıya maruz kalması hoşuma gitmiyor biraz relaxs ve pozitif ol sende. korkuya kapıldıkça bebişine sarıl

evet sekerim bende bu sorularin hepsini sordum. ama detayli kan testi yaptilar bana. 7 tup falan kan vermistim. ayrica dis gebelik ya da dusuk olsa muhakkak kanaman olur dedi doktor bana. yani kisacasi burdaki saglik sisteminde de kotu birsey yoksa kotu dusunmek icin sebep de yok diyorlar.

aile doktoruma bir kac kere yalvardim karnim cok agriyor diye ama yemedi :) diyor ki dusuk yaparsan zaten kurtarmam. genetik yapisi bozuk bebekler duser. bu doganin bir nevi kendini temiz tutma sistemi diye anlatti iste bisiler. neyse yaa, sabretmeyip de napacagiz? meraktan catliyorum, bebegimi gormek icin gun sayiyorum ama yapacak birsey yok. malum simdi endise ve stres bize sadece zarar getirecek. o yuzden en iyisi herseyin yolunda oldugunu dusunup hic bir seyi kafaya takmamak.

ama o degil de ultrasonda ikiz ucuz gorurlerse naparim bilemiyorum :) zira ben su anda onu bile bilmiyorum ...

Ya sorma be asıl şeye gülüyorum herkesın bu konu hakkında sen oyle dıyon ama bızım köyde bılmem kımın cıgerınden kıst çıkmış ya herkesın koyde kıstli bı tanıdığı var maşallah şehir efsanesi kist neden olur o vırusu asıl insanlar yapıyor şöyle ki kurban da kesilen cogu et saga sola atılıyor köpek leş olmus eti yıyıp bırının tarlasına pisliyor ve ordan sebzelere bulaşıyor o vırus en cok yani o vırusun olma sebebi hayvanın degıl ınsanın pisliğinden asıl..

Canım o tirit degıl ya balıkesır yemegıdır tirit pide ve etle falan yapılır baska yerler sallamış resmen alakası yok burda bır yesen yolunuz düşerse gıdelım
hahaha tamamen farklıymış ya bunlar yufkayı tavuk suyuyla ıslayıp tepsiye diziyorlar ustune kızgın tereyag ceviz atıyorlar en üstüne tavuk didikliyorlar eşim orda acemiliğini yaptı çarşı izni olaydı o bilirdi ama zavallım 30 gün gitti geldi

Ceviz mi :) yok canım baya farklı tavuk eti falan degıl kırmızı dıdıklenmıs et sulu maydonuzlu falan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…