2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Selammmm kizlar bende Araniza katildim 2.benim bi oglum var 14 aylik tam buyudude biraz rahatlarim dedim bidaha kaldim hamileaslinda istioduk korunmuyorduk ama supriz de oldu Allah saglik la sihhatle yavrularimizi elimize almaya nasip etsin ins

Bizimki uyandırdı yine off ya çok gaz sancım var şişkinlik var midem bulanıyo dün de yolda yürürken arkamdan bacağıma kedi saldırdı tırmaladı azcık kanadı fln kuduz muduz endişeliyim de oooffffff neyse günaydınn

Selammmm kizlar bende Araniza katildim 2.benim bi oglum var 14 aylik tam buyudude biraz rahatlarim dedim bidaha kaldim hamileaslinda istioduk korunmuyorduk ama supriz de oldu Allah saglik la sihhatle yavrularimizi elimize almaya nasip etsin ins
Canım hoşgeldin bebegin hayırlı olsun

Günaydın hanımlar bende gece uykuları bölünüp uyuyamayanlardanım.bütün gün uzancam bebeğim için.inş daha lekelenmeler olmaz

Aynıyız canım cok ılgınc benımde hıc bulantım olmadı daha once ıstahlıydım ama suan normal yıyorum gercı ben ne cıkolata ne kahve ıcmedım yemedım zararlı dıye daha saglıklı beslenınce alınmıyo galıba bende 60 kg ıle başladım dun baktım hala 60 ım 3.ayın bıtımıne benım tam 1 hafta var ınsallah boyle devamı ederiz cok almayız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…