2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
günaydın herkesee.. Kızlar bişey sormak istiyorum Allah göstermesin ama ikili testte sonuç kötü çıksada çocuğu aldırmayı düşünmeyen biri olarak yaptırmayı düşünmüyorum. ikili üçlü test yada ense kalınlığı hepsinde teşhis edilsede kürtaj dışında bir tedavisi yok değilmi

Ya doktorlar neden birazda bu testlerde Israr ediyor şöyle,biz yaptırmak istemeyelim diyelim yarın birgün Allah muhafaza bebek doğunca sıkıntılı doğunca doktora suç bulamamak için .doktorlar birazdan kendini haklamak için teklif ediyor. Zaten yaptırmak istemeyince imza istiyorlar.Allahım hepimizin evladından sağlıklı haberler aldırsın inşaallah .

Kızlar günaydın :)
Şimdi bizler mide ve gaz problemi yaşıyoruz ya ilk 3-4 ay. Doğunca da bebişlerimizin 3-4 ayına kadar gaz problemi olacak. Kucağımızda gazını çıkartmak için uğraşıcaz :) çıkardığında o da biz de nasıl mutlu olcaz :))
Sabah sabah aklıma ilk gelen bu oldu, minnakımı mis kokusuyla kucağımda hissettim :)
İnşallah sağlıkla sıhhatle Rabbim o günleri yaşatsın :) tabi mümkünse gazları az olsun :))

Ikili testte Şüphe çıkarsa 3. 4. Lü testlerde isteniyor onlarla karsılastırılıyor kimisinde 2 lide kötüyken 3 veya 4 lide temiz çıkabiliyor.. Birde amniyosentez ve Detaylı ultrason araştırmalarıyla kesinleştirip aldırmak isteyen olursada doğum yaptırılıyor.3 aydan sonra kürtaj gibi olmuyor.dıye biliyorum.cok stresli durumlar ya.allah korktuğumuza uğratmasın

Amin inşallah hayırlsı olsun herşeyin. 2 li iyi çıkarsa diğerlerine gerek yok demişti doktorm. Sanırım ben ikiliyide yaptırmıcam. Ben yakınımdan bu testin kötü çıkıp çok üüzldüğünü ama çocuğun normal doğduğunu duydum. O yüzden çıkacak sonuç durumu etkilemicekse kafa karıştırmaya gerek yok gibi geliyo bana.

Amniyosentez ve korion villus örneklemesi yapılmadan kürtaj olmamalı bence .kötü düşünme

Ben de ikili testi yaptırmayı istemiyorum. Daha 2-3 hafta var ama şuanda eşim de ben de böyle düşünüyoruz. Doktorla konuşmadık henüz.

Amniyosentez ve korion villus örneklemesi yapılmadan kürtaj olmamalı bence .kötü düşünme
Kötü düşündüğümden değil de hani erken teşhis edilsede bu hastalıklar anne karnındayken tedavi edilemiyor sa doktorların önce çocukda bi anomli olursa çocuğunu aldırırmısın sorusunu sormaları gerekir diye düşünüyorum direk 2 li test mecburiymiş gibi dayatmalarını anlamıyorum

rulem çok güzel düşünmüşsün sabah sabah valla ben ağlıcak duruma geliyorum gazdan mide yanmasından bebişlerimizin de bunu yaşıcağını düşündürttün şuan bana da Allah iyiliğini versin mis kokulu bebişlerimiz bile bunu yaşıcaksa bana artık o kadar dayanılmaz sinir bozucu gelmicek mide yanması ve gaz

Günaydın kızlar . Bisey sorucam uykudan kafasini kaldiramayan arkadaslara . Bende cok uyuyorum ve 2 gündür sırtım ve belimde hafif agrilar hissediyorum bu sizlerde de var mi esim yatmaktandir falan diyo . Aklıma kotu seyler getirmek te istemiyorum .

Bende sadece Bebeğin ölçümlerine baktırcam.kan aldırmıcam,zaten kilom çok yüksek bu Yüzden yüksek risk çıkabilme ihtimali var sonra cok stres Yaparım.inşaallah bebeğinin ölçümü güzel çıksın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…