- 17 Şubat 2013
- 2.883
- 3.151
- 158
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #7.661
Ayy masaallah cok.tatlilar ya,boyle fotolar gordukce daha bi heyecanlaniyorum.insaallah darisi banaTeyzeleri bu da bizim minnakgeçen çarş kontrole gittiğimizde 11 haftalık ama foto yan yüklendi niyeyse beceremedim
Ikili testte Şüphe çıkarsa 3. 4. Lü testlerde isteniyor onlarla karsılastırılıyor kimisinde 2 lide kötüyken 3 veya 4 lide temiz çıkabiliyor.. Birde amniyosentez ve Detaylı ultrason araştırmalarıyla kesinleştirip aldırmak isteyen olursada doğum yaptırılıyor.3 aydan sonra kürtaj gibi olmuyor.dıye biliyorum.cok stresli durumlar ya.allah korktuğumuza uğratmasıngünaydın herkesee.. Kızlar bişey sormak istiyorum Allah göstermesin ama ikili testte sonuç kötü çıksada çocuğu aldırmayı düşünmeyen biri olarak yaptırmayı düşünmüyorum. ikili üçlü test yada ense kalınlığı hepsinde teşhis edilsede kürtaj dışında bir tedavisi yok değilmi
Ya doktorlar neden birazda bu testlerde Israr ediyor şöyle,biz yaptırmak istemeyelim diyelim yarın birgün Allah muhafaza bebek doğunca sıkıntılı doğunca doktora suç bulamamak için .doktorlar birazdan kendini haklamak için teklif ediyor. Zaten yaptırmak istemeyince imza istiyorlar.Allahım hepimizin evladından sağlıklı haberler aldırsın inşaallah .
Amin inşallah hayırlsı olsun herşeyin. 2 li iyi çıkarsa diğerlerine gerek yok demişti doktorm. Sanırım ben ikiliyide yaptırmıcam. Ben yakınımdan bu testin kötü çıkıp çok üüzldüğünü ama çocuğun normal doğduğunu duydum. O yüzden çıkacak sonuç durumu etkilemicekse kafa karıştırmaya gerek yok gibi geliyo bana.Ikili testte Şüphe çıkarsa 3. 4. Lü testlerde isteniyor onlarla karsılastırılıyor kimisinde 2 lide kötüyken 3 veya 4 lide temiz çıkabiliyor.. Birde amniyosentez ve Detaylı ultrason araştırmalarıyla kesinleştirip aldırmak isteyen olursada doğum yaptırılıyor.3 aydan sonra kürtaj gibi olmuyor.dıye biliyorum.cok stresli durumlar ya.allah korktuğumuza uğratmasın
Amniyosentez ve korion villus örneklemesi yapılmadan kürtaj olmamalı bence .kötü düşünmegünaydın herkesee.. Kızlar bişey sormak istiyorum Allah göstermesin ama ikili testte sonuç kötü çıksada çocuğu aldırmayı düşünmeyen biri olarak yaptırmayı düşünmüyorum. ikili üçlü test yada ense kalınlığı hepsinde teşhis edilsede kürtaj dışında bir tedavisi yok değilmi
Kötü düşündüğümden değil de hani erken teşhis edilsede bu hastalıklar anne karnındayken tedavi edilemiyor sa doktorların önce çocukda bi anomli olursa çocuğunu aldırırmısın sorusunu sormaları gerekir diye düşünüyorum direk 2 li test mecburiymiş gibi dayatmalarını anlamıyorumAmniyosentez ve korion villus örneklemesi yapılmadan kürtaj olmamalı bence .kötü düşünme
Yazarm canm yuklerimde ama verir mi bilmiyorum . Insallah verirAamaya-2016 sen Çarşamba Alaattin beye gidecektin yazsana buraya 4 boyutluda verirse
Amin inşallah özellikle bulantısızGünaydın çokk çokkk güzel bi pazar olur inşallah, gaz sızz bulantısız minnaklarımızla mutluu mutluuu fıstık gibi bi pazar olsun inşallahhhh... :)
Bende sadece Bebeğin ölçümlerine baktırcam.kan aldırmıcam,zaten kilom çok yüksek bu Yüzden yüksek risk çıkabilme ihtimali var sonra cok stres Yaparım.inşaallah bebeğinin ölçümü güzel çıksın.Amin inşallah hayırlsı olsun herşeyin. 2 li iyi çıkarsa diğerlerine gerek yok demişti doktorm. Sanırım ben ikiliyide yaptırmıcam. Ben yakınımdan bu testin kötü çıkıp çok üüzldüğünü ama çocuğun normal doğduğunu duydum. O yüzden çıkacak sonuç durumu etkilemicekse kafa karıştırmaya gerek yok gibi geliyo bana.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?