2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Canım biraz karışık yaa böyle bişey oldu inş bebeğime bişey olmaz kafam çok karışık..
Canim üzülüp bebişini hiiiiiccc etkileme ben geçen gün Mart anneler grubuna baktım 3 ay geriden gidip sonra öne gecen bebekler var 1 hafta çok kötü değil o toparlar merak etme ama miyomunu istersen başka bi dr da göster

Kesinlikle canım allahım 1 ay daha nasıl dayanılır bilmiyorum insan özlüyor yaaa 20 Kasım da bir daha ki kontrolüm heyecanla bekliyecem

Kesinlikle canım allahım 1 ay daha nasıl dayanılır bilmiyorum insan özlüyor yaaa 20 Kasım da bir daha ki kontrolüm heyecanla bekliyecem
Oo baya varmış çabucak geçsin zaman:) bende çok heyecanliyim geçen hafta doktor ultrasonu kapatacak hocam biraz daha baksam dedim adam guldu

Eki Görüntüle 1660491 bu da bizim 11+5 gunluk halimiz...nasil yukleyebilecegimi bilememistim.☺cinsiyetini bileydik iyiydi ama
maşşallah canım büyümüş seninkiler ikimizin de sat aynı sanırım 26 temmuz du benim bugün kontrole gittik 11+6 günlüktü ancak doktorum maşallah iii bakmışsın dedi 1 hafta önden gidiyor 12+6 günlük gözüktü senin ultrasonda ne Gözüküyor canım tahmini doğum tarihi 24 Nisan a çekti gün ne olur bilmiyorum

Can'ım seninkiler çok uzaktan daha yakın fotosu olsa tahmin yururtrdum yeni gidince at yazıyım ama genelde bi kız bi erkek oluyo ikizler öyle olsa ne güzel olur ikisi bir
Evet cnm fotodan bellolmaz zaten orda çok kucukler teyzesi:) Yani içinden ne gecrysun:)))) sağlıklı shhtli olsnlarda farketmez

Bunlarda benim minnoslarimin 9+5 günlük halleribiri sırt ustu keyif yapıyor diğeri yuzustu
İkisinde kız hissettim Can'ım nedense

evet sat aynıydı fakat baştan biz geriden gidiyorduk.neredeyse bir hafta kadar çarşamba günü gittiğimde 11+5 dedi.bu hesaba göre bugün 12+1 olmuşuz.senin baya ilerden gidiyor.valla doğum tarihini söylemedi açıkçası benimde aklıma gelmedi sormak.ama nisan sonu 29 30 nisan olmalı.çok haraket ediyordu dr bile aşırı hareketli bir bebek dedi.cinsiyete de bakamadı bu yüzden biz de hareketleri izlerken birşey soramadık...
bu arada ben dün akşam ve bugün hafif kıpırtılar hissediyorum sende de var mı?

Aay inşallah ya o gunlerinde görsek hayırlısıyla 2li taramada ultrasonda kıpır kıpır hallerinide görsek bizde formlarını paylassak bende ptesi gidicem bugünkü dr benim doktorum değildi birazda suratsizdi açıkçası kendi doktorum çok tatlı bi kadın onu görüp daha da rahatlamak istiyorum ayrıca ilacida sorcam. Bu arada ilaç bana agirlik yaptı esneyip duruyorum kafam bi havada sanki

Canım daha kıpırtıları hissetmen imkansız gazdır o
İlk hamilelikse 20. Haftada hissedilir ikinci hamilelikse 16. Haftalıkken hissedilmeye başlanır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…