- 3 Aralık 2012
- 3.640
- 2.336
- 398
- 41
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #7.621
Canım önümüzdeki perşembe günü gitcez sanırım:) evet ikizlerMaşallah cnm bidaha ki kontrolün ne zaman ikizmiydi seninki?
Oyyu maşallah sana minnoş cinsiyete de az kaldiEki Görüntüle 1660491 Eki Görüntüle 1660491 bu da bizim 11+5 gunluk halimiz...nasil yukleyebilecegimi bilememistim.☺cinsiyetini bileydik iyiydi ama
Nasilsiniz hanimlar...
Canim üzülüp bebişini hiiiiiccc etkileme ben geçen gün Mart anneler grubuna baktım 3 ay geriden gidip sonra öne gecen bebekler var 1 hafta çok kötü değil o toparlar merak etme ama miyomunu istersen başka bi dr da gösterCanım biraz karışık yaa böyle bişey oldu inş bebeğime bişey olmaz kafam çok karışık..
Kıza benzettim :)Eki Görüntüle 1660491 bu da bizim 11+5 gunluk halimiz...nasil yukleyebilecegimi bilememistim.☺cinsiyetini bileydik iyiydi ama
Kesinlikle canım allahım 1 ay daha nasıl dayanılır bilmiyorum insan özlüyor yaaa 20 Kasım da bir daha ki kontrolüm heyecanla bekliyecemCanım ben tatlı yedim gittim 9+5 gunlukkn okadar hareketliydilrrki şok olduk:) biri ellerini yüzüne götürüyor ayaklarını kaldırıyor diğeri yuz ustu yatmış sanki suda yüzer gibi cirpiniyor ay çok güldük çok güzel bir duygu
Oo baya varmış çabucak geçsin zaman:) bende çok heyecanliyim geçen hafta doktor ultrasonu kapatacak hocam biraz daha baksam dedim adam gulduKesinlikle canım allahım 1 ay daha nasıl dayanılır bilmiyorum insan özlüyor yaaa 20 Kasım da bir daha ki kontrolüm heyecanla bekliyecem
maşşallah canım büyümüş seninkiler ikimizin de sat aynı sanırım 26 temmuz du benim bugün kontrole gittik 11+6 günlüktü ancak doktorum maşallah iii bakmışsın dedi 1 hafta önden gidiyor 12+6 günlük gözüktü senin ultrasonda ne Gözüküyor canım tahmini doğum tarihi 24 Nisan a çekti gün ne olur bilmiyorumEki Görüntüle 1660491 bu da bizim 11+5 gunluk halimiz...nasil yukleyebilecegimi bilememistim.☺cinsiyetini bileydik iyiydi ama
Can'ım seninkiler çok uzaktan daha yakın fotosu olsa tahmin yururtrdum yeni gidince at yazıyımbabybabycat benim için içinden ne geçiyor cinsiyet olarak
Evet cnm fotodan bellolmaz zaten orda çok kucukler teyzesi:) Yani içinden ne gecrysun:)))) sağlıklı shhtli olsnlarda farketmezCan'ım seninkiler çok uzaktan daha yakın fotosu olsa tahmin yururtrdum yeni gidince at yazıyımama genelde bi kız bi erkek oluyo ikizler öyle olsa ne güzel olur ikisi bir
Canım ben tatlı yedim gittim 9+5 gunlukkn okadar hareketliydilrrki şok olduk:) biri ellerini yüzüne götürüyor ayaklarını kaldırıyor diğeri yuz ustu yatmış sanki suda yüzer gibi cirpiniyor ay çok güldük çok güzel bir duygu
İkisinde kız hissettim Can'ım nedenseBunlarda benim minnoslarimin 9+5 günlük halleribiri sırt ustu keyif yapıyor diğeri yuzustu
evet sat aynıydı fakat baştan biz geriden gidiyorduk.neredeyse bir hafta kadar çarşamba günü gittiğimde 11+5 dedi.bu hesaba göre bugün 12+1 olmuşuz.senin baya ilerden gidiyor.valla doğum tarihini söylemedi açıkçası benimde aklıma gelmedi sormak.ama nisan sonu 29 30 nisan olmalı.çok haraket ediyordu dr bile aşırı hareketli bir bebek dedi.cinsiyete de bakamadı bu yüzden biz de hareketleri izlerken birşey soramadık...maşşallah canım büyümüş seninkiler ikimizin de sat aynı sanırım 26 temmuz du benim bugün kontrole gittik 11+6 günlüktü ancak doktorum maşallah iii bakmışsın dedi 1 hafta önden gidiyor 12+6 günlük gözüktü senin ultrasonda ne Gözüküyor canım tahmini doğum tarihi 24 Nisan a çekti gün ne olur bilmiyorum
Ne guzel canim senin en azindan kanama.alani yokmus icerde bu rahatlatici birsey..benim.malesef olusmus kanama alani.cok sukur bebegimin kalbi atiyordu insaallah hep iyi olsunlar. Banada progestan verdi.bugun cok sukur hicbirsey gelmedi insallahta gelmez ve kanama alani bitmis olur.pazartesi kontrol edilcek bebek.bebeklerimiz buyusede tekmeleriyle takip edip rahatlasak Dimi[/QUOTE
Canım daha kıpırtıları hissetmen imkansız gazdır oevet sat aynıydı fakat baştan biz geriden gidiyorduk.neredeyse bir hafta kadar çarşamba günü gittiğimde 11+5 dedi.bu hesaba göre bugün 12+1 olmuşuz.senin baya ilerden gidiyor.valla doğum tarihini söylemedi açıkçası benimde aklıma gelmedi sormak.ama nisan sonu 29 30 nisan olmalı.çok haraket ediyordu dr bile aşırı hareketli bir bebek dedi.cinsiyete de bakamadı bu yüzden biz de hareketleri izlerken birşey soramadık...
bu arada ben dün akşam ve bugün hafif kıpırtılar hissediyorum sende de var mı?
Utanmis gibi yuzunu kapatmis masallahTeyzeleri bu da bizim minnakgeçen çarş kontrole gittiğimizde 11 haftalık ama foto yan yüklendi niyeyse beceremedim
Oyyyy maşallah ben bunu yerim yaaaTeyzeleri bu da bizim minnakgeçen çarş kontrole gittiğimizde 11 haftalık ama foto yan yüklendi niyeyse beceremedim
2.ci hamilelik.bilmem belki gaz ama tam öyle gibi de değil sanki.öyle hissetmek istemişimdir belki..Canım daha kıpırtıları hissetmen imkansız gazdır o
İlk hamilelikse 20. Haftada hissedilir ikinci hamilelikse 16. Haftalıkken hissedilmeye başlanır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?