2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
canım benim de geçen hafta kasığımın orda göbeğimin altında kasılmalarım kısa ama etkili ağrılarım oldu işyerindeki çocukları olan bayanlar rahim biyiyodur filan dedi bana da mantıklı geldi üstünde durmadım :) geçer bi kaç güne senin de sırt ağrın o üşütmeden bile olabilir kafana takma bence :)

kızlar idrar yolları iltihabı bir türlü geçmiyor.tam geçti diyorum tekrar ağır şekilde oluyorum.idrarım kanlı olmaya başladıı dün gece acile gittim tahlil yapıldı.bol lökosit eritrosit cıktı. penisiline alerjim olmasına rağmen antibiyotik yazdılar .özel dr um içmememi söyledi.ürolojiye gidicem hafta başı.bi de sinüzit faranjit karışımı oldum boğazım gıdıklanıyor ama burnum akmıyor cok baş ağrım var.inanın tuvalete gitmeye korkuyorum kan gelicek diye . Önerileriniz varsa bekliyorum arkadaşlar((bu arada 12 haftalık hamileyim)

çok geçmiş olsun canım elma sirkeli su ile hassas bölgeyi silmek iltihaba iyi geliyo diye biliyorum onu bi araştırır mısın belki işine yarar

cnm onu yapmaya başladım dünden beri ve inşallah atlatırım da hep devam ederim kullanmaya.
çok iyi o zaman bi süre daha devam et bakalım inşallah derman olur canım çok geçmiş olsun tekrar.
bende de akıntı var sürekli ve kokulu gibi geliyo bana ama kaşıntı yanma vs. yok ben de şüpheleniyorum iltihaptan salı günü doktora gidicm inşallah sıkıntı yoktur..

cnm bnm de başta akıntı vardı koyu sarı renk snra kanama şeklinde oldu düşük tehlikem var o yüzden sandım meğer bayağı iltihap olmuş.bn de pzrtesi ürolojiye gidicem ağrım var çok bol bol su iç sen de .tek çözüm oymuş.

yaa sende de mi öyleydi canım.ben de bugün okudum netten de iltihap belirtisi gibi geldi bana da.açıkçası midemi çok bulandırdığı için su da içemiyorum haftalardır git mutlaka canım ürolojiye ben de gideyim doktora aksatmayalım Allahım korusun bebişlerimizi

Öncelikle geçmiş olsun bende idrar yolu enfeksyonundan geçen hafta 4 gün hastanede yattım lökosit kaç cıktı doktorum bana infex dye bi antibiyotik verdi ve sürekli su içmelisn dedi fakat mide bulantılarım fazla olduğundan su dahi içemiyordum son bikac gündür içmeye başladım umarım tez zamanda geçer cidden zor bir durum

cnm miktar olarak yazmıyor ama normalde - olması lazım bnm 3 + çıktı lökosit ve eritrosit.kan geliyor zaten. bi de bademciklerim yok faranjit oldum aynı zaman da .hepsi bir arada . daha önce pyloseptyl ve monurol kullnmıştım 3hafta önce falan .düzelir gibi oldum tekrarladı. sinirim bozuluyor kan gördükçe Allah bebeklerimizi bağışlasın bize.

ihmal etme cnm baştan önlem alman daha iyi olur tabi ki.

İnşallah biran önce düzelir..cidden zor kalbini ferah tut inşallah birşey olmayacak.

Bende de miyom var canım sekiz dokuz tane bezelye kadar hatta ben bunun geçen yıl ameliyatını oldum bu yuzden düşük yapmıştım ama şimdi yenilemiş kendini yine böyle var ama üçüncü ay bitecek neredeyse ve hâlâ büyüme yapmamış onlar bir de bebek akıllı çıktı gidip onlardan en uzak noktaya tutunmuş canım benim bir sıkıntı olmadan atlatiriz inşaallah

Canım ben de de var sinuzit faransit bir hasta oldum mu çok ağır anlatırım tam on gündür çekiyorum hâlâ iyilesemedim denemedigim doğal yol kalmadı bana misin demiyor doktorum en başta ilaç vermek istemedi kendi kendine geçer diye baktı olacak gibi değil ben böyle grip görmedim dedi en hafif antibiyotik den verdi largopen 1 mg internetten araştırdım zorda kalan hamilelere bu veriliyormuş sen de bir doktoruna sor istersen gecmezse

cnm pazrtesi ürolojiye gidicem çıkan sonuca göre ilaç yazıcak kendi dr um onaylarsa kullanıcam bakalım .bu arada largopen de penisilin var bni m alerjim bar penisiline

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…