2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
İnş canım benimki baya büyümüş ama ondan korkuyorum doktor 3 ay büyür sonra durur diyor inş dediği gibi olur.. Benimde miyom solda bebişim sağda 3 hafta sonra tekrar gitcem inş büyümez artık

Hayırlı pazarlar güzel anneler
Dün doktor kontrolümüz vardı. Geçen sefer sadece keseyi görebilmiş bebeği görememiştik. Ama bu sefer meleğimizi görebildik çok şükür. Yani net olarak görülen şey aslında kalp atışıydı. Henüz bebeğe benzer bir şekli yoktu ama o kıpırtı bile bizi nasıl mutlu etti tahmin edersiniz. Şükürler olsun Rabbimize. 8+4 olmuşuz. 3 hafta sonra tekrar gideceğiz. Eğer uygun olursa 2 li testide o zaman yapacakmışız. Sabahları yarım saat yürüyüş önerdi. Kesinlikle dışarda iyi pişmemiş et ve iyi yıkanmamış sebzelerden uzak durmamı tembihledi. Şimdilik folik asite devam. Günde 5 öğün sık ve az beslenmem gerektiğinide vurguladı. Şimdilik bizden haberler böyle. Hep beraber hep güzel haberler alalım inşallah
Bakın buda bizim kaju bebemiz

Eklentiler

• image.webp
    4 KB · Görüntüleme: 77
İnş canım benimki baya büyümüş ama ondan korkuyorum doktor 3 ay büyür sonra durur diyor inş dediği gibi olur.. Benimde miyom solda bebişim sağda 3 hafta sonra tekrar gitcem inş büyümez artık
Arada mesafe de varmış korkma inşaallah bir şey olmaz hem şurada üç ayı doldurmaya ne kaldı çok geçmiş olsun canım

kızlar bu arada ben decavit kullanıyorum hamileliğimi öğrendiğimden beri demir eksiliğimden dolayı sanırm bu ilacı verdi doktor.son bir haftadır istifra ettirdiği için içemiyodum bi tavsiye üzerine birşeyler yerken hapı içip yediğim şeyi yemeye devam ettim bugün içebildim yani :) benim gibi içemeyen varsa diye paylaşmak istedim

Boğaz ağrısı,burun akıntısı,halsizlikle bende grip olan hamileler kulübüne katılmış bulunuyorum.sürekli yatmak istiyorum ama akşama misafirler gelecek.temizlik yemek yapmam lazım.eşim temizliğe yardım edecek saolsun ama yemek bana kalıyor ve bulantılarımda son gaz devam ediyor.hiç kusmadım ama sürekli bulantı var.

kolay gelsin canım bulantılarla yemek yapmak zor oluyo.bol dinlenmeli yap yemeğini bi anda yapmaya çalşma bence daha kötü oluyo insan :/

Bu zamanlarınızda almamaya çalışın kızlar misafir. Ben yakınlar dışında kimseyi almıyorum.

Selam güzel anneler, bu da benim nazlı meleğim Gün geçtikçe büyüyorlar Gören erkek dedi yatışından bakalım merakla bekliyoruz cinsiyetini
Maşallah nazlı meleğine annesi
Yatıştan nasıl anlaşılıyormuş cinsiyet acaba. Bende bakayım bir

Bende de vardı ben sirkeli suyla yıkıyorum lavabodan cikarken dene bakalım zararlı değil doktor tavsiyesi

Bu zamanlarınızda almamaya çalışın kızlar misafir. Ben yakınlar dışında kimseyi almıyorum.
İşte bu fikire sonuna kadar katılıyorum
Gerçekten kendinizi iyi hissedene kadar kısa bir süre misafir kabul etmeyin kızlar. Çok hassas ve zor bir dönem içerisinde bulunduğumuz şu dönem. Hele bir toparlayalım, hele bir kendimize gelelim telafi ederiz misafir ağırlama işlerimizi

Merhaba allahin izniyle ben de mayista anne olacagim insallah
Allah hepimize bebeklerimizi saglikla kucagimiza almayi nasip etsin.
Ancak ben bu ilk haftalar pek sevinemedim bebegime. Surekli bi endise kontrol arasi acilinca merak duyma. Hala kalbi atiyomu hala orda mi gibi dusunceler.

Hanimlar doktoru cinsiyetini soyleyen var mi aranizda veya bir tahminde bulunanlar? Herseyden once saglik tabiki ama insan azicik ucundan biseyler alasi geliyor ama bakakaliyor

Ah canım bana sorsalar bende almam.ama eşimin akrabaları hastane işimiz var diye geliyorlar.yatılı misafir yani.ve hamile olduğumu bilmiyorlar.inşallah işleri çabuk biter diye dua ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…