2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Canım daha hissedemiyorum benim ilk hamileliğim doktor 20.haftada anca hissedersin dedi. Minik tekmelerini merakla bekliyorum

Teyzeleri bu da bizim minnak geçen çarş kontrole gittiğimizde 11 haftalık ama foto yan yüklendi niyeyse beceremedim
Yüzünü kapatmış bide maşallah Can'ım bunu merak ediyorum 3 boyutlumu 4 mu bunu sen mi istiyorsun dr mu uygun görüyor bazıları daha geç çektiriyor ya böyle merak ettim

Sağolun kızlar aslında hepimizin bebişleri böyle ama ultrason farkı işte

babybabycat bu 4 boyutlu canım drum hem siyah beyaz (2 boyutlu) hem de 4 boyutlu gösteriyo hatıra fotolarını veriyo. Her dr da bulunmuyo bu cihaz. Normalde 20.haftada detaylı usg dedikleri bu işte. Bnm bursadaki drum da 4 boyutlu bakıyodu hem de her gittiğimizin cd sini veriyodu. Gerçekten çok güzel hatıra oluyo bi de bunu video düşün yüklenebilse izletirdim size

kızlar ben de 10+6 dayım bulantı geçmedi ve sol gögsüm cok kaşınıyo normal mi

Can'ım ben de dr umu değiştirdim bu hafta ilk defa muayenesine gidicem ondada var bu makinadan ama hep mi veriliyor yoksa belli bir Zamanı mı var onu bilmiyordum yasasın o Zaman bana da verir

Sedaserefoglu
Canım arkadaşımın da 9cm di gebelik süresince 1 cm büyüdü ve 10cm oldu. Şimdi çok şükür 37. Haftada. 2 hafta sonra sezeryan ile hem bebişi hem de kisti alacaklar. Allah'ın izniyle hiçbir sıkıntı olmaz inş. Doktorun takip edecektir.
Arkadaşımı 3. Aydan sonra belki kisti almamız gerekebilir demişlerdi ama sonra gerek görmedi doktor. Takip ettiler.

Son düzenleme:
İnş öyledir canım yaa 3 hafta sonra görcez bakalım nasıl olcak. Miyom içinde 3 ay bebekle beraber büyümeye devam eder 3 aydan sonra durur dedi sonrada doğumda bebekle beraber alırız dedi hakkımda hayırlısı...

Canım benimki 2cm dı bir buçuk ayda 8cm olmuş doktor baya büyümüş dedi gebeliğin 3.ayına kadar büyümeye devam eder sonra durur dedi doğumda bebekle beraber alacak bilmiyorum valla kafam çok karışık yaa...

Ulytu, Allah korusun seni tabi ama ben bikaç gündür çekiyordum kasık ağrısı 8 haftalıktı..az önce doktordan geldim, göremediğini söyledi keseyi..emin olamadı ama haftaya netleştirecek..
Geçmiş olsun nasıl yani ? Önceki muayenelerinde nasıldı bebeği filan görmüş müydün

Günaydın kızlar ikili tarama için 1 buçuk haftam var bebeği de çok merak ediyorum ne durumda diye çok stres yaptım yaa

Eki Görüntüle 1660491 bu da bizim 11+5 gunluk halimiz...nasil yukleyebilecegimi bilememistim.☺cinsiyetini bileydik iyiydi ama
Seninkide yuksek ihtimalle kiz canim..kizlar daha kibar dururlar ve boyunlari daha ince gozukurmus..birde nub teorisi var pipide goremedim allah gonlune gore versin sagliklica

Ben alttan aliyorum ilaci canim,sende oyle yap.yan etkisi olmuyor ve daha cabuk etki gosteriyormus.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…