2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Kızlar merak ediyordum yurt dışında ultrason olayı neden az diye demin tesadüf bu yazı çıktı önüme halimize şükredelim

Eklentiler

• image.webp
    55,8 KB · Görüntüleme: 105
Ayy aynenn birde ıslak mendil kokusu deli ediyor sanki midemi

Eşimin yatmaktandır demeleri sinirimi bozuyor artık. Yatmasam yine var ağrılarım. Sinir oldum eşime sinirrr

Aynen ben de su içemiyorum ya (
Suyu da çok içerdim önceden şimdi soğuk çok zor içiyorum. İçim yanıyor susuzluktan ama su içemiyorum ((
Limon sıkayım dedim o da midemi mahvediyor

Hanımlar 9+0dayım. sağ kasığımda hafif hafif ağrı var. yavrum da sağ tarafıma yerleşmişti. beyaz kokusuz akıntım dışında bir akıntım da yok elhamdülillah. bu ağrı nedendir sizce?

Hanımlar 9+0dayım. sağ kasığımda hafif hafif ağrı var. yavrum da sağ tarafıma yerleşmişti. beyaz kokusuz akıntım dışında bir akıntım da yok elhamdülillah. bu ağrı nedendir sizce?
Ayy bende de öyle hep sağımda ilk kese bile ordaydı 8 haftadır hiç solumda ağrı olmadı bazen çok keskin oluyor bir de hafif bir şişlik oluştu dün banyoda fark ettim bugün yeni doğum yapmış kuzenimle görüştüm bebeğin eşidir göbeğindeki dedi bebek daha göbeğe çıkmaz dedi en baştan tek tarafta olurmuş sonra ortalarmış yer yapıyor kendine korkma dedi

aynı ağrı bende de var bazen kasık bazen karnımda kramplar doktora söyleyince magnezyum verdi ama ben 3.ncü ayda başlamayı düşünüyorum daha erken diye

Suyu da çok içerdim önceden şimdi soğuk çok zor içiyorum. İçim yanıyor susuzluktan ama su içemiyorum ((
kesinlikle ben de aynı durumdayım. zaten çok su içen biri değildim. şimdi resmen kendini görünce kokuyor bana... su yerine soda içiyorum.

Bu sabah benim de hapsurmadan sonra bicak gibi bi agri saplandi sonra sizladi ve gecti Simdi tekrar hapsurmaya korkuyorum Bisey olmamistir ins

aynı ağrı bende de var bazen kasık bazen karnımda kramplar doktora söyleyince magnezyum verdi ama ben 3.ncü ayda başlamayı düşünüyorum daha erken diye

Bu sabah benim de hapsurmadan sonra bicak gibi bi agri saplandi sonra sizladi ve gecti Simdi tekrar hapsurmaya korkuyorum Bisey olmamistir ins

Bende çok hapsururum ve ağrı oluyor kasiklarimda doktor bebeği etkilemez dedi umarım oyledir

Kızlar hepimiz yaşadığımıza göre doğaldır heralde. İçimi rahatlattınız. Allah'ın izniyle bir şey olmaz inşallah.

bana doktor su içemiyorsan ayran iç bol bol çorba iç ama yudum yudum da olsa su içmeye çalış dedi. sen de ayranı dene istersen canım :)

bana doktor su içemiyorsan ayran iç bol bol çorba iç ama yudum yudum da olsa su içmeye çalış dedi. sen de ayranı dene istersen canım :)

Ayran da içemiyorum insan çok sevdiği çaydan tiksinir mi, çay bile içemiyorum. Gerçi onun için üzülmüyorum zaten kansızlık vardı.
Ama gerçekten bu hamilelik insanın kimyasını çok değiştiriyormuş.
Et balık yumurta süt yoğurt meyve kuruyemiş hiçbirini tüketemiyorum. Ve hepsini de severdim. Çikolata delisi ben onu bile görmek istemiyorum
Iki gündür spagetti yiyorum sadece.

aynen ben de öyleyim balıktan tiksindim kuruyemiş yemiyorum çikolataya bakamıyorum korkuyorum bebeğe zarar veririm diye ama demek ki normal bir şeymiş bak çoğumuzda var aynı sorun en azından artık kafamıza takmayız ben çok kafama takıyordum bu durumu demek ki yalnız değilmişim sen de içini ferah tut canım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…