2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Ben de dün ikili testi ozelde yaptirdim. Toplamda 180 tl verdim. Keske devlette yapturip sonucu doktora gosterseydim. Sonuc 10 gun sonra cikacakmis zaten.

Mi̇nnaklarımız şimdiden hazırlıyor bizi anneliğe :) iyi olsunlar, sağlıkla kucağımıza alalım inş bugünler de geçer :)

kızlar benim ağrım göbeğimde kasığımda değil göbeğimin sağ tarafında hatta biraz da şişlik var böyle olan var mı?

Ben de kızımda Seyhun hanima gidiyordum,şimdi ondan randevu alamadim o yüzden anadolu hastanesinde Ahmet beye gittim ama Seyhun hanima gecicem hemen cok begenmedim

seyhun hanım ameliyat geçirdi o yüzden ben de geçen hafta kontrolum vardı gidemedim bende bugun yaşam hastanesine randevu aldım orayı deniyecem

aynen bn de öyleyim sen yazınca kendim gibi hissettim.suyu mecbur için ama arkadaşlar bnm yaşadığım 2.sistit vakası ve çok zor allh hepinizi korusun.çikolata en sevdiğim şeydi tiksiniyorum .yoğurt normalde çok tüketirdim şimdi midem ekşiyor.şu mide sorunları geçse de bir an önce toparlansak inşallah

kızlar bebeğim iyi çok şükür dr. bi problem görünmüyor dedi kalp atısını dinlememiştim dinletti içimi rahatlatmak için ..
nasıl stres yaptıysam bastım gözyaşını kalp atısını duyar duymaz
Allahm acılarını yasatmasın bizlere miniklerimizin

Günaydın kızlar.... ben 11+6 haftalık hamileyim. benimle aynı haftalarda olan varsa eğer bir şey sormak istiyorum. hamileliğim boyunca hiç sıkıntı yaşamadım. yani bulantı, göğüs acısı falan çok azdı. geçen hafta salı günü doktor kontrolüm vardı bebeğimin gelişimin normal olduğunu söyledi doktorumuz. Ancak ben iki gündür hamile değilmişim gibi hissediyorum kendimi. Çok normalim. Bu haftalarda böyle mi oluyor? yani ilk trimesteri bittiğinde bu normal mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…