- 16 Mart 2007
- 3.097
- 510
- 688
- 40
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #7.761
Ben de dün ikili testi ozelde yaptirdim. Toplamda 180 tl verdim. Keske devlette yapturip sonucu doktora gosterseydim. Sonuc 10 gun sonra cikacakmis zaten.Ikili teste ne zaman gideceksiniz ? Bana doktorum 12.hafta gel dedi. Ozele gidoyorum 200tl mis. Devlette yaptirsam ücretsizmis. Devlette yaptirip sonuclari ozeldeki doktoruma gostereyim diyorum ama, sole bi durum var, simdi ben kadin doguma devlette gidince , 10gun icinde ayni bolum doktoruna gidemiyorum degil mi? Ogretmenim bu arada emekli sandigina tabiyim. Ozeldeki hem benden ucret aliyor hem devletten. 10gun sonra mi gitmem gerek ozeldekine
aynen ben de öyleyim balıktan tiksindim kuruyemiş yemiyorum çikolataya bakamıyorum korkuyorum bebeğe zarar veririm diye ama demek ki normal bir şeymiş bak çoğumuzda var aynı sorun en azından artık kafamıza takmayız ben çok kafama takıyordum bu durumu demek ki yalnız değilmişim sen de içini ferah tut canım :)
Bende ders çalışıyorum lisans tamamlıyorum gelecek ayin 7 sinde vizeler var seneyede KPSS bitmez bitmez ders calışmalarAranızda ders çalışmak zorunda olan var mı
Ben de kızımda Seyhun hanima gidiyordum,şimdi ondan randevu alamadim o yüzden anadolu hastanesinde Ahmet beye gittim ama Seyhun hanima gecicem hemen cok begenmedim
aynen bn de öyleyim sen yazınca kendim gibi hissettim.suyu mecbur için ama arkadaşlar bnm yaşadığım 2.sistit vakası ve çok zor allh hepinizi korusun.çikolata en sevdiğim şeydi tiksiniyorum .yoğurt normalde çok tüketirdim şimdi midem ekşiyor.şu mide sorunları geçse de bir an önce toparlansak inşallahAyran da içemiyoruminsan çok sevdiği çaydan tiksinir mi, çay bile içemiyorum. Gerçi onun için üzülmüyorum zaten kansızlık vardı.
Ama gerçekten bu hamilelik insanın kimyasını çok değiştiriyormuş.
Et balık yumurta süt yoğurt meyve kuruyemiş hiçbirini tüketemiyorum. Ve hepsini de severdim. Çikolata delisi ben onu bile görmek istemiyorum
Iki gündür spagetti yiyorum sadece.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?