2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Kontrolden ciktim kizlar ,cok sukur bebegimin keyfi yerinde kalbi gumbur gumbur masaallah.hep boyle saglikli oldugunu goreyim...kanama alanim hala varmis ama cok endiselencek bir durum degilmis.daha once 2 kere kayibim oldugundan acilde verilen hapi iptal etti igne verdi sabah aksam.insaallah kaybolur kanama.

Ya bana da eşim diyor amerikada yapalım diye ben de istiyorum da işte hangi şehir gidince ev tutma ulaşım vs zor işler ...
araştırıyorum bakalım

Bende agladim valla.boyle sevinc yok vallahi.Rabbim bizleri hep mutlu cikarsin o odadan..insan goremeyince kendini dinleyince daha pimpirikleniyor.biran once buyusunlerde hareketlerini hissetsek

maşallah canm doğum tarihlerimiz yakın birbirine .. kaç günlük cıktı .. benmkine bugun 7+3 dedi şaşırdım.. çarşamba günüde randevum var bakalım drum o zamn kaç günlük diyecek . 8 ekimde gitmiştim en son tam gününü söylemişti dr.

Ya bana da eşim diyor amerikada yapalım diye ben de istiyorum da işte hangi şehir gidince ev tutma ulaşım vs zor işler ...
araştırıyorum bakalım
Canim sirf bu is icin ilgilenen kurumlar var,bazi gebe koclari da ilgileniyor.arastir bakalim.birde erken gidilmesi gerek galiba cunku son aylar ucak icin.riskli olabiliyor veya firmalar kabul etmiyor ki amerika baya baya uzun bir seyehat .gonlunce olsun canimm

8+2 cikti canim cok sukur gunune gore gidiyor..endiselenme canim.bazen bebegin gorunume gore olcumde hata payi cikabiliyor.1 mm bile bebegin gununu degistiriyor cunku...ilk haftalarda banada oyle oldu..muyenede 6+4 tu 7 gun sonraki kontolde 7+0 cikmisti..ultrasonda o anki goruntuye gore hele de karindan bakildiysa degisiklik gosterebiliyor.

O konularda sıkıntı yok cnm ben zaten hostesim kabin amiriyim kuralları iyi biliyorum
Bu aracı firmalara da açıkçası para yedirmek istemiyorum kendim halledebilirim diye düşünüyorum burda böyle bişey düşünen varsa beraber araştırırız diye düşündüm
Bakalımm böyle bi düşünce varr kısmetse :))

anladm canm içimi rahatlattın saol

ben baştan beri çok bir sıkınt yaşamadım.aç kaldığımda bulantılarımın ve uyku halimin dışında.ama artık hiç birşey kalmadı.bu hftadan sonra da normal aslında.en rahat döneme girildi.inşallah sıkıntı yaşayan tüm arkadaşların da bir an önce sıkıntıları biter.raht ol yani.benim gibi olan arkadaşlarda vardı onlarda paylaşırlar.sıkıntı yapma bebişler sağlıkla büyümeye devam ediyorlar.

Oo Isin daha kolaymis desene ne guzel.

Çok teşekkür ederim canım. Çarşamba kontrolüm ve ikili testim var. Daha sonrasında yazarım. Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah. Bebeklerimize sağlık bizede sabır versin :)

kızlar mrb iyi haftalar ben bu sabah bel ağrısıyla uyandım ve hala devam ediyor. sizce bu haftalarda olması normal mi? aranızda bel ağrısı yaşayan var mı ?

Seninkide yuksek ihtimalle kiz canim..kizlar daha kibar dururlar ve boyunlari daha ince gozukurmus..birde nub teorisi var pipide goremedim allah gonlune gore versin sagliklica
canim bi de benimkine baksan :)) 12+2 lik halimiz.gerci benim ultrason cihazi biraz net degil ama :))

sorma yaa ıslak mendil benden çok uzak peçeteye kolonya döküyorum.. :) bu koku hassasiyeti bitirdi beni zeytinyağı kokusundan da nefret ettim yemeklerimde gram yağ yokk :)
ilk gebeliğimde kimsasal organik tüm kokular deli ediyordu beni..bu gebeliğimde kokudan ziyade sıvı seyler.sabah sade az bi peynir yanında ne su ne çay ne meyve suyu kuru kuru..tamam hani kuru yiyim sorun değli de anlık bi kusma glince kuru kuru ölüyorum resmen...az kaldı sıkalım dişimizi .bugün bi bardak çay içtim çok açık .az bide su içebildim.buna nasıl sevindim bilemezsiniz.ilk defa çay içtim.aylardır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…