- 24 Haziran 2010
- 480
- 362
- 103
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #7.781
Kızlar günaydınnn
Birşey sorcam aranızda doğumu amerikada yapmayı düşünen var mı??
Bende agladim valla.boyle sevinc yok vallahi.Rabbim bizleri hep mutlu cikarsin o odadan..insan goremeyince kendini dinleyince daha pimpirikleniyor.biran once buyusunlerde hareketlerini hissetsekkızlar bebeğim iyi çok şükür dr. bi problem görünmüyor dedikalp atısını dinlememiştim dinletti içimi rahatlatmak için ..
nasıl stres yaptıysam bastım gözyaşını kalp atısını duyar duymaz
Allahm acılarını yasatmasın bizlere miniklerimizin
maşallah canm doğum tarihlerimiz yakın birbirine .. kaç günlük cıktı .. benmkine bugun 7+3 dedi şaşırdım.. çarşamba günüde randevum var bakalım drum o zamn kaç günlük diyecek . 8 ekimde gitmiştim en son tam gününü söylemişti dr.Kontrolden ciktim kizlar ,cok sukur bebegimin keyfi yerinde kalbi gumbur gumbur masaallah.hep boyle saglikli oldugunu goreyim...kanama alanim hala varmis ama cok endiselencek bir durum degilmis.daha once 2 kere kayibim oldugundan acilde verilen hapi iptal etti igne verdi sabah aksam.insaallah kaybolur kanama.
Canim sirf bu is icin ilgilenen kurumlar var,bazi gebe koclari da ilgileniyor.arastir bakalim.birde erken gidilmesi gerek galiba cunku son aylar ucak icin.riskli olabiliyor veya firmalar kabul etmiyor ki amerika baya baya uzun bir seyehat .gonlunce olsun canimmYa bana da eşim diyor amerikada yapalım diye ben de istiyorum da işte hangi şehir gidince ev tutma ulaşım vs zor işler ...
araştırıyorum bakalım
8+2 cikti canim cok sukur gunune gore gidiyor..endiselenme canim.bazen bebegin gorunume gore olcumde hata payi cikabiliyor.1 mm bile bebegin gununu degistiriyor cunku...ilk haftalarda banada oyle oldu..muyenede 6+4 tu 7 gun sonraki kontolde 7+0 cikmisti..ultrasonda o anki goruntuye gore hele de karindan bakildiysa degisiklik gosterebiliyor.maşallah canm doğum tarihlerimiz yakın birbirine .. kaç günlük cıktı .. benmkine bugun 7+3 dedi şaşırdım.. çarşamba günüde randevum var bakalım drum o zamn kaç günlük diyecek . 8 ekimde gitmiştim en son tam gününü söylemişti dr.
Canim sirf bu is icin ilgilenen kurumlar var,bazi gebe koclari da ilgileniyor.arastir bakalim.birde erken gidilmesi gerek galiba cunku son aylar ucak icin.riskli olabiliyor veya firmalar kabul etmiyor ki amerika baya baya uzun bir seyehat .gonlunce olsun canimm
anladm canm içimi rahatlattın saol8+2 cikti canim cok sukur gunune gore gidiyor..endiselenme canim.bazen bebegin gorunume gore olcumde hata payi cikabiliyor.1 mm bile bebegin gununu degistiriyor cunku...ilk haftalarda banada oyle oldu..muyenede 6+4 tu 7 gun sonraki kontolde 7+0 cikmisti..ultrasonda o anki goruntuye gore hele de karindan bakildiysa degisiklik gosterebiliyor.
ben baştan beri çok bir sıkınt yaşamadım.aç kaldığımda bulantılarımın ve uyku halimin dışında.ama artık hiç birşey kalmadı.bu hftadan sonra da normal aslında.en rahat döneme girildi.inşallah sıkıntı yaşayan tüm arkadaşların da bir an önce sıkıntıları biter.raht ol yani.benim gibi olan arkadaşlarda vardı onlarda paylaşırlar.sıkıntı yapma bebişler sağlıkla büyümeye devam ediyorlar.Günaydın kızlar.... ben 11+6 haftalık hamileyim. benimle aynı haftalarda olan varsa eğer bir şey sormak istiyorum. hamileliğim boyunca hiç sıkıntı yaşamadım. yani bulantı, göğüs acısı falan çok azdı. geçen hafta salı günü doktor kontrolüm vardı bebeğimin gelişimin normal olduğunu söyledi doktorumuz. Ancak ben iki gündür hamile değilmişim gibi hissediyorum kendimi. Çok normalim. Bu haftalarda böyle mi oluyor? yani ilk trimesteri bittiğinde bu normal mi?
Oo Isin daha kolaymis deseneO konularda sıkıntı yok cnm ben zaten hostesim kabin amiriyim kuralları iyi biliyorum
Bu aracı firmalara da açıkçası para yedirmek istemiyorum kendim halledebilirim diye düşünüyorum burda böyle bişey düşünen varsa beraber araştırırız diye düşündüm
Bakalımm böyle bi düşünce varr kısmetse :))
Ya yolculuk ve dil konusunda işim kolay evet ama orada yaşam konusunda hiç bişey bilmiyorum vallaOo Isin daha kolaymis desenene guzel.
ben baştan beri çok bir sıkınt yaşamadım.aç kaldığımda bulantılarımın ve uyku halimin dışında.ama artık hiç birşey kalmadı.bu hftadan sonra da normal aslında.en rahat döneme girildi.inşallah sıkıntı yaşayan tüm arkadaşların da bir an önce sıkıntıları biter.raht ol yani.benim gibi olan arkadaşlarda vardı onlarda paylaşırlar.sıkıntı yapma bebişler sağlıkla büyümeye devam ediyorlar.
canim bi de benimkine baksan :)) 12+2 lik halimiz.gerci benim ultrason cihazi biraz net degil ama :))Seninkide yuksek ihtimalle kiz canim..kizlar daha kibar dururlar ve boyunlari daha ince gozukurmus..birde nub teorisi var pipide goremedimallah gonlune gore versin sagliklica
Seninkide yuksek ihtimalle kiz canim..kizlar daha kibar dururlar ve boyunlari daha ince gozukurmus..birde nub teorisi var pipide goremedimallah gonlune gore versin sagliklica
ilk gebeliğimde kimsasal organik tüm kokular deli ediyordu beni..bu gebeliğimde kokudan ziyade sıvı seyler.sabah sade az bi peynir yanında ne su ne çay ne meyve suyu kuru kuru..tamam hani kuru yiyim sorun değli de anlık bi kusma glince kuru kuru ölüyorum resmen...az kaldı sıkalım dişimizi .bugün bi bardak çay içtim çok açık .az bide su içebildim.buna nasıl sevindim bilemezsiniz.ilk defa çay içtim.aylardır.sorma yaa ıslak mendil benden çok uzak peçeteye kolonya döküyorum.. :) bu koku hassasiyeti bitirdi beni zeytinyağı kokusundan da nefret ettim yemeklerimde gram yağ yokk :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?