2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Aynen ben de su içemiyorum ya (
Suyu da çok içerdim önceden şimdi soğuk çok zor içiyorum. İçim yanıyor susuzluktan ama su içemiyorum ((
Limon sıkayım dedim o da midemi mahvediyor
valla limonda sıktım olmadı buz da koydum gene nıççç..buz gibi yapıp bi iki yudum alıyorum buna sükür ediyorum..az kaldı diyelim sabır diyelim yapacak bisi yok.

valla limonda sıktım olmadı buz da koydum gene nıççç..buz gibi yapıp bi iki yudum alıyorum buna sükür ediyorum..az kaldı diyelim sabır diyelim yapacak bisi yok.
Ay valla su icmek benim.icinde iskence..limon sikip iciyorum.hatta su siralar yemek bile yiyesim yok .ne yesem diye dusununce gozumun onune gelen yemeklerden bile midem kalkiyor..tek yiyebildigim ekmek arasi yagsiz peynirli domates .arada yogurt..yagli peynir bile yiyemiyorum artik.

herkese merhabalar, aranızda yeniyim, 37 yaşındayım ve ilk hamileliğim.
herkese az bulantılı, az ağrılı bir hafta diliyorum :)
inşallah 2016 Mayıs'ında hayatımızın en mutlu zamanını yaşarız.
Hosgeldin.Allah saglikla kucagina almayida nasip etsin,

Ben de sadece kaşar peyniri yiyebiliyorum. Yediğim şeylerin kokusunun olmaması lazım benim için.

Arkadaslar ikili testini yaptiran var mi aranizda? Ikili test istemedim doktor sadece ense kalinligina bakilsin ozamn dedi ve 2.2 cikti kalan hersey normal kalp akimi falan.biraz çelişkili konustu 3 e yakin olmasi risk ama 1 de de olabilir dedi kafam cok karisti..

ayyy sudan bahsedilmiş ben de zar zor içiyorum hatta geçen gece oğluşum su istedi benimde ağzım kurumuş yarım bardak içtim sen misin içen ilk istiframı gece gece gerçekleştirdim Su içmek önemli bu yğzden zorluyorum kendimi

Cinsiyet konusunda da iki kez rüyamda kız gördüm içime de kız doğuyor sağlıklı olsunlar tek temennim bu

merhaba arkadaşlar sabah ikili test için gittim. ultrason sonuçlarım iyi çıktı şükür kan sonucu ç.şambaya çıkarmış. bebek önden gidiyor doğum nisanın 20 sinden sonra olabilir dedi. cinsiyet tahminini sordum. daha erken değişebilir ama kıza benziyor dedi. umarım kan sonucum da temiz çıkar.

Bende insaallah sadece bebegin olcunlerini yaptirmayi dusunuyorum.kan vermek istemiyorum insallahta guzel sonuc cikar.seninkinde sikinti yok masaallah.doktor kani da ver diye kafani karistirmissad ece

Ay masaallah.darisi banaaa olsuuunnn

bu arada kizlar ikili test sonucum icin doktoru aradim.cok sukur hersey normal dedi.ultrasin olcumlerim de iyiydi.yalniz 12+2 de gittim.bi cinsiyet tahmini yapamadi cihaz cok iyi degildi bence.kimisi 11 de söylüyor

kızlar daha önce de sordum ama göbek ağrısı çeken var mi benim hep göbeğim ağrıyor kasığım değil daha bebek göbeğe çıkmaz diyorlar göbek fıtığından şüpheleniyorum benim gibi olan var mı?

merhabalar güzel anneler benimde 2li tarama haftaya carsamba olabilir randevum o güne bakalım ne diyeceke doktorum cok merak ediorum saglıgı nasıl napıo minnakım bende cikolata yiyim bari oynasın bebişimmmm :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…