- 21 Ekim 2011
- 314
- 204
- 123
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #7.801
valla limonda sıktım olmadı buz da koydum gene nıççç..buz gibi yapıp bi iki yudum alıyorum buna sükür ediyorum..az kaldı diyelim sabır diyelim yapacak bisi yok.Aynen ben de su içemiyorum ya(
Suyu da çok içerdim önceden şimdi soğuk çok zor içiyorum. İçim yanıyor susuzluktan ama su içemiyorum((
Limon sıkayım dedim o da midemi mahvediyor
Bakayim canim.goremedim foto yu..ay bayiliyorum bebislerin buyuduklerini gormeyecanim bi de benimkine baksan :)) 12+2 lik halimiz.gerci benim ultrason cihazi biraz net degil ama :))
Tamam canim.insaallah saglikli guzel haberlerle gelÇarşamba ultrason sonucunu burdan paylaşacağım. Yorumunu beklerizzz
Ay valla su icmek benim.icinde iskence..limon sikip iciyorum.hatta su siralar yemek bile yiyesim yok .ne yesem diye dusununce gozumun onune gelen yemeklerden bile midem kalkiyor..tek yiyebildigim ekmek arasi yagsiz peynirli domates .arada yogurt..yagli peynir bile yiyemiyorum artik.valla limonda sıktım olmadı buz da koydum gene nıççç..buz gibi yapıp bi iki yudum alıyorum buna sükür ediyorum..az kaldı diyelim sabır diyelim yapacak bisi yok.
Hosgeldin.Allah saglikla kucagina almayida nasip etsin,herkese merhabalar, aranızda yeniyim, 37 yaşındayım ve ilk hamileliğim.
herkese az bulantılı, az ağrılı bir hafta diliyorum :)
inşallah 2016 Mayıs'ında hayatımızın en mutlu zamanını yaşarız.
Ay valla su icmek benim.icinde iskence..limon sikip iciyorum.hatta su siralar yemek bile yiyesim yok .ne yesem diye dusununce gozumun onune gelen yemeklerden bile midem kalkiyor..tek yiyebildigim ekmek arasi yagsiz peynirli domates .arada yogurt..yagli peynir bile yiyemiyorum artik.
Bende insaallah sadece bebegin olcunlerini yaptirmayi dusunuyorum.kan vermek istemiyorum insallahta guzel sonuc cikar.seninkinde sikinti yok masaallah.doktor kani da ver diye kafani karistirmissad eceArkadaslar ikili testini yaptiran var mi aranizda? Ikili test istemedim doktor sadece ense kalinligina bakilsin ozamn dedi ve 2.2 cikti kalan hersey normal kalp akimi falan.biraz çelişkili konustu 3 e yakin olmasi risk ama 1 de de olabilir dedi kafam cok karisti..
Ay masaallah.darisi banaaa olsuuunnnmerhaba arkadaşlar sabah ikili test için gittim. ultrason sonuçlarım iyi çıktı şükürkan sonucu ç.şambaya çıkarmış. bebek önden gidiyor doğum nisanın 20 sinden sonra olabilir dedi. cinsiyet tahminini sordum. daha erken değişebilir ama kıza benziyor dedi. umarım kan sonucum da temiz çıkar.
Sagliklisiyla gonlune gore cikar insaallah canimCinsiyet öğrenen varmı ben meraktan catlıcam. Bu cumartesı tahmin edicez cinsiyeti :)
canım ya ekleyemedimBakayim canim.goremedim foto yu..ay bayiliyorum bebislerin buyuduklerini gormeye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?