2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Evet bana da dinlen ve sakin uzulme moralin yuksek olmali dedi.insaallah

Canim en azindan bebekle ve rahimle ilgili sikinti gozukmemis ne guxel,mutlaka uzanarak dinlen miralini yuksek tut.gecmis olsunn.bir dahaki konteollerinde guzel haberler alasin ins

Insaallah ya,2 tane kayibimdan sonra bu bebegim bana ilac gibi geldi,ilk defa bu kadar ilerledik,herseyde yolundaydi moralimde iyiydi endiselerimde yoktu derken .pembe leke gelince cok korktum kanama alanim olmus tam.kesenin.dibinde.insallah bende en kisa zamanda ataltirim.ogunden sonra cok sukur leke falan gelmedi daha.gelmesinde ya.benim gibilerin sonucta guzel sonuclanmasi beni cok rahatlatip moral veriyor ya

Canim bebisin arkasi donuk gibi cekilmis sanirim.ay yarabbim cok tatlilar ya.ama erkek gibi dusunuyorum durus seklinden falan.gonlune gore versin mevlam
sagol canim :)) hayirlisi olur inşallah. .3 hafta sonra gel dedi.cinsiyetine o zaman bakariz dedi..heyecanliyimmm.kizim ve ben kiz istiyoruz:)) esim erkek :)) Rabbim en hayırlısini versin

O on gün meselesini bilmiyorum ama bende yaptırmak da kararsizim ve devlette yaptırmak daha mantıklı ozeller yedi bitirdi parayi bende emekli Sandığiyim canımzaten kontroller çok sik değil ya süre varsa da beklenilebilir gibi

inşallah canım ya çok zor altında bir sebep arıyorsun her şeyde inşallah bir şey çıkmaz korkuyorum dr. sürekli gitmek istemiyorum geçen hafta kalp atışı için gittim sorun yoktu 5 hafta sonra gel dedi haftaya gitsem mi diyorum göbek ağrısı çeken yok mu benden başka acaba?

bu arada sadece progestan fitilini kullanıyorum başka bir sorunum yok rahmimde doğuştan septum perde var o yüzden kullandırıyor doktor düşük riski var

Merhabalarrrr

Ultrason resmini görüdğüm bütün bebişlere maşallahlarını taktım
10+5 haftalık benim bebeğim..
24 ekim cumartesi ikili testi var 11+3 oluyor, cinsiyetini öğrenebilecek miyiz çok merak ediyorum.
Şuan 4 yaşında olan oğlumu da 11+0 da ikili test sırasında öğrenmiştim.
Çok sabırsızlanıyorum en son 7 haftalıkken görmüştüm çok özledim

Son düzenleme:
Benimde ikili testim cumartesi. Cinsiyetini o gün ögrenicem diye hep odaklandim. Bakalim hayirlisi

beni de eklermisiniz[/QUOTE]
Eline sagljk guzel olmus canim ama benim boy 162 :) 70 kiloda

Kızlar günaydınnn
Birşey sorcam aranızda doğumu amerikada yapmayı düşünen var mı??
ben de arastirmayi dusunmustum ama henuz arastirmadim Bu konuda bildiginiz seyler nedir? Cocugun amerikada dogmasinin anne babaya yaratacagi bi avantaj var mi? Yoksa sadece cocuk icin mi gecerli butun avantajlar?

merhaba arkadaşlar bayadır giremedim ,bugün kontorlüm vardı 9+1 olmuşuz çok şükür herhangibir sıkıntı yok,3 hafta sonra ikili test için çağırdı,arada sol kasığımda ağrı oluyor normalmiş buda,1,5 kilo kadar vermişim eskiden yediklerimin ancak yarısını yiyebiliyorum çünkü,izmirden kimler vardı hangi hastanelere gidiyorsunuz hepimize sağlıklı güzel haberler arkadaşlar

Kızlar sıcak su torbasi kullanmak hamilelikte tehlikeli mi? Bn de sistit olduğu için bazen aşırı üşüyorum,ayaklarimin altına koyuyorum.

[QU"mayis cicegi, post: 43115059, member: 707689"]merhaba arkadaşlar bayadır giremedim ,bugün kontorlüm vardı 9+1 olmuşuz çok şükür herhangibir sıkıntı yok,3 hafta sonra ikili test için çağırdı,arada sol kasığımda ağrı oluyor normalmiş buda,1,5 kilo kadar vermişim eskiden yediklerimin ancak yarısını yiyebiliyorum çünkü,izmirden kimler vardı hangi hastanelere gidiyorsunuz hepimize sağlıklı güzel haberler arkadaşlar[/QUOTE]
Cnm bn 3 kilo verdim yemek konusunda bn deendiseliydim. Ama bebek gelişimi normalsx korkma.

Cnm bn 3 kilo verdim yemek konusunda bn deendiseliydim. Ama bebek gelişimi normalsx korkma.[/QUOTE]
evet cnm ilk aylarda olabiliyormuş kilo verme bi sakıncasıda yokmuş,adet tarihimle uyumlu çıktı ultrasonda gelişimi çok şükür

Cnm bn 3 kilo verdim yemek konusunda bn deendiseliydim. Ama bebek gelişimi normalsx korkma.[/QUOTE]
izmirdesin sanırım cnm hangi hastaneye gidiyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…