- 18 Mayıs 2008
- 265
- 243
- 303
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #7.861
Baskent hastanesine gidiyorum ben canim sen nereye gidiyorsunmerhaba arkadaşlar bayadır giremedim ,bugün kontorlüm vardı 9+1 olmuşuz çok şükür herhangibir sıkıntı yok,3 hafta sonra ikili test için çağırdı,arada sol kasığımda ağrı oluyor normalmiş buda,1,5 kilo kadar vermişim eskiden yediklerimin ancak yarısını yiyebiliyorum çünkü,izmirden kimler vardı hangi hastanelere gidiyorsunuz hepimize sağlıklı güzel haberler arkadaşlar
kent hastanesi cnm-memnunmusun peki ,karşıyaka tarafındamı oturuyorsunBaskent hastanesine gidiyorum ben canim sen nereye gidiyorsun
Evet simdilik memnunum daha bir kez gittim Aile hekimim ve hemşireler i gittigim dr u onerdiler Gittigimde de memnun kalmistim Kent hastanesi sigorta karsilamayinca hic dusunmedim Ama guzel bir hastanekent hastanesi cnm-memnunmusun peki ,karşıyaka tarafındamı oturuyorsun
hayırlısı cnm inş.sorunsuz geçiririz hamileliğimizi ve sağlıkla kucağımıza alırız yavrularımızıEvet simdilik memnunum daha bir kez gittim Aile hekimim ve hemşireler i gittigim dr u onerdiler Gittigimde de memnun kalmistim Kent hastanesi sigorta karsilamayinca hic dusunmedim Ama guzel bir hastane
Benim ilk gebeligimde 12. Haftada doktor erkeğe benzetti. 16. Haftada anlaşıldı ki kız yani 12. Hafta çok erken. Yanlış tahmin olabilir. En az bi 15 haftalık olmaliCinsiyet öğrenen varmı ben meraktan catlıcam. Bu cumartesı tahmin edicez cinsiyeti :)
Maşallahmerhaba arkadaşlar bayadır giremedim ,bugün kontorlüm vardı 9+1 olmuşuz çok şükür herhangibir sıkıntı yok,3 hafta sonra ikili test için çağırdı,arada sol kasığımda ağrı oluyor normalmiş buda,1,5 kilo kadar vermişim eskiden yediklerimin ancak yarısını yiyebiliyorum çünkü,izmirden kimler vardı hangi hastanelere gidiyorsunuz hepimize sağlıklı güzel haberler arkadaşlar
sağol cnm,doktorun hangi hastanelerde doğum yaptıryorki,nasıl memnunmusun bende kente gidiyorumMaşallahAynen bende 3 hafta sonra gideceğim ikili teste inşallah. Alsancakta Murat Ulukşun özel muayenehanesine gidiyorum ben canım.Ama doğum için henüz hastane düşünmedim. Hayırlısı olsun hepimiz için
Biz burdayız canım hem dağılıp nerelere gidicez? Hem daha çok uzun yolumuz konuşucak o kadar çok konumuz olacak ki 5000 sayfalarda bulucaz kendimiziKızlar kimsecikler yok npynuz grup dağılımı ne kimler burdaaa
Doktorumdan çok memnunum. Kızımın da doğum doktoru zaten.Hangi hastanelerde doğum yapabileceğimi walla şimdilik sormadım canım :)sağol cnm,doktorun hangi hastanelerde doğum yaptıryorki,nasıl memnunmusun bende kente gidiyorum
Bende bugün avm gezdim. Kendimi kaybetmişim. Kızımın peşinde epey yorulmuşum. Ve aynen kasık ağrım var canım benimde. Ama daha dikkatli olmalıyız kesinlikle.Bugün biraz yordum kendimi kasık Ağrı'm var uzandım korkudan bakalım benim de bu Çarşamba 2li test günüm inşallah hayırlısıyla güzel sonuçlar alırım
şimdilik iyi cnm bi sorun yok şebnem altunyurta gidiyorum ama kendisiyle ilgili pek yorum bulamadım netten buda beni düşündürmüyor değil kafam karışık birazcıkDoktorumdan çok memnunum. Kızımın da doğum doktoru zaten.Hangi hastanelerde doğum yapabileceğimi walla şimdilik sormadım canım :)
Birdahaki kontrolde inşallah. Peki sen kentten memnunmusun canım. Doktorun kimdi ?
Ben alttan aliyorum ilaci canim,sende oyle yap.yan etkisi olmuyor ve daha cabuk etki gosteriyormus.
bu hafta ozellikle kasik agrisi oluyormus rahim buyudugu icin rahme baglanan kaslar agri yapiyormusBugün biraz yordum kendimi kasık Ağrı'm var uzandım korkudan bakalım benim de bu Çarşamba 2li test günüm inşallah hayırlısıyla güzel sonuçlar alırım
Istersen benim dr u arastir hem yakin sana da Dr Guliz Demircioglu nette de tavsiye ediliyorşimdilik iyi cnm bi sorun yok şebnem altunyurta gidiyorum ama kendisiyle ilgili pek yorum bulamadım netten buda beni düşündürmüyor değil kafam karışık birazcık
Hamillelikte sıcak önerilmiyor canım hatta duşu bile daha ılık almak lazımKızlar sıcak su torbasi kullanmak hamilelikte tehlikeli mi? Bn de sistit olduğu için bazen aşırı üşüyorum,ayaklarimin altına koyuyorum.
Olsun canım. Zamanla sen tanıyıp değerlendirip kararını verirsin. Umarım dilediğin gibi olurşimdilik iyi cnm bi sorun yok şebnem altunyurta gidiyorum ama kendisiyle ilgili pek yorum bulamadım netten buda beni düşündürmüyor değil kafam karışık birazcık
teşekkürler cnm ilgin içinIstersen benim dr u arastir hem yakin sana da Dr Guliz Demircioglu nette de tavsiye ediliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?