2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Baskent hastanesine gidiyorum ben canim sen nereye gidiyorsun

kent hastanesi cnm-memnunmusun peki ,karşıyaka tarafındamı oturuyorsun
Evet simdilik memnunum daha bir kez gittim Aile hekimim ve hemşireler i gittigim dr u onerdiler Gittigimde de memnun kalmistim Kent hastanesi sigorta karsilamayinca hic dusunmedim Ama guzel bir hastane

Evet simdilik memnunum daha bir kez gittim Aile hekimim ve hemşireler i gittigim dr u onerdiler Gittigimde de memnun kalmistim Kent hastanesi sigorta karsilamayinca hic dusunmedim Ama guzel bir hastane
hayırlısı cnm inş.sorunsuz geçiririz hamileliğimizi ve sağlıkla kucağımıza alırız yavrularımızı

Cinsiyet öğrenen varmı ben meraktan catlıcam. Bu cumartesı tahmin edicez cinsiyeti :)
Benim ilk gebeligimde 12. Haftada doktor erkeğe benzetti. 16. Haftada anlaşıldı ki kız yani 12. Hafta çok erken. Yanlış tahmin olabilir. En az bi 15 haftalık olmali

Maşallah Aynen bende 3 hafta sonra gideceğim ikili teste inşallah. Alsancakta Murat Ulukşun özel muayenehanesine gidiyorum ben canım.Ama doğum için henüz hastane düşünmedim. Hayırlısı olsun hepimiz için

sağol cnm,doktorun hangi hastanelerde doğum yaptıryorki,nasıl memnunmusun bende kente gidiyorum

Ya kızlar benim 2 gündür bulantılarım hafifledi yemek yiyebiliyorum azda olsa.göğüslerimin sisi de indi yani eskisi gibi acımıyor normalmidir çok tedirginim çarşamba randevum var.

sağol cnm,doktorun hangi hastanelerde doğum yaptıryorki,nasıl memnunmusun bende kente gidiyorum
Doktorumdan çok memnunum. Kızımın da doğum doktoru zaten.Hangi hastanelerde doğum yapabileceğimi walla şimdilik sormadım canım :)
Birdahaki kontrolde inşallah. Peki sen kentten memnunmusun canım. Doktorun kimdi ?

Bugün biraz yordum kendimi kasık Ağrı'm var uzandım korkudan bakalım benim de bu Çarşamba 2li test günüm inşallah hayırlısıyla güzel sonuçlar alırım
Bende bugün avm gezdim. Kendimi kaybetmişim. Kızımın peşinde epey yorulmuşum. Ve aynen kasık ağrım var canım benimde. Ama daha dikkatli olmalıyız kesinlikle.
Bu arada grubun ilk ikili testi senden gelecek sanırım Yuppiiii
Hayırlı güzel haberlerle gel inşallah. Darısıda başımıza olsun

Doktorumdan çok memnunum. Kızımın da doğum doktoru zaten.Hangi hastanelerde doğum yapabileceğimi walla şimdilik sormadım canım :)
Birdahaki kontrolde inşallah. Peki sen kentten memnunmusun canım. Doktorun kimdi ?
şimdilik iyi cnm bi sorun yok şebnem altunyurta gidiyorum ama kendisiyle ilgili pek yorum bulamadım netten buda beni düşündürmüyor değil kafam karışık birazcık

Ben alttan aliyorum ilaci canim,sende oyle yap.yan etkisi olmuyor ve daha cabuk etki gosteriyormus.

Merhaba canım, ilacı alttan almak derken ben pek anlamadım açıkçası yani böyle birşeyi ilk defa duyuyorum da açıklarsan sevinirim. Bu arada bugün gidemedim ben dr a yokmuş yarin ınş? Senin nasıl geçti ne dedi dr umarım herşey iyidir senin ve bebeğin icin.

Kızlar sıcak su torbasi kullanmak hamilelikte tehlikeli mi? Bn de sistit olduğu için bazen aşırı üşüyorum,ayaklarimin altına koyuyorum.
Hamillelikte sıcak önerilmiyor canım hatta duşu bile daha ılık almak lazım
Heleki elektirikli battaniye tarzı şeyler tamamen yasak

şimdilik iyi cnm bi sorun yok şebnem altunyurta gidiyorum ama kendisiyle ilgili pek yorum bulamadım netten buda beni düşündürmüyor değil kafam karışık birazcık
Olsun canım. Zamanla sen tanıyıp değerlendirip kararını verirsin. Umarım dilediğin gibi olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…