- 1 Eylül 2015
- 344
- 441
- 103
- 38
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #7.881
teşekkürler cnm güzel sevinçli günlere hep birlikteOlsun canım. Zamanla sen tanıyıp değerlendirip kararını verirsin. Umarım dilediğin gibi olur
İnşallah canım ya ne bilym kızlr kimsecikler olmayıncaBiz burdayız canım hem dağılıp nerelere gidicez? Hem daha çok uzun yolumuz konuşucak o kadar çok konumuz olacak ki 5000 sayfalarda bulucaz kendimizi
Hamillelikte sıcak önerilmiyor canım hatta duşu bile daha ılık almak lazım
Heleki elektirikli battaniye tarzı şeyler tamamen yasak
Ben amerikada dogum yaptım. Çok memnun kaldım. İmkanım olursa bunu da orada doğurmak istiyorum. İmkanınız varsa hiç düşünmeyin, endişelenmeyin.Kızlar günaydınnn
Birşey sorcam aranızda doğumu amerikada yapmayı düşünen var mı??
Canim vajinadan ilaci koyacaksin.itebildigin kadar it.ve en az yarim.saat 1 saat uzanmak gerekiyor yoksa ilac akiyor..bebegim iyi cok sukur ama kanama hala var malesef keseyede cok yakin..daha once 2 kayibim oldugundan ilac yerine igne verdi sabah aksam..c.tesi tekrar kontrole gidicem.insaallah kanama bitmis olur.Merhaba canım, ilacı alttan almak derken ben pek anlamadım açıkçası yani böyle birşeyi ilk defa duyuyorum da açıklarsan sevinirim. Bu arada bugün gidemedim ben dr a yokmuş yarin ınş? Senin nasıl geçti ne dedi dr umarım herşey iyidir senin ve bebeğin icin.
amerikada dogum hakkında bilgi verebilir misiniz acaba?Ben amerikada dogum yaptım. Çok memnun kaldım. İmkanım olursa bunu da orada doğurmak istiyorum. İmkanınız varsa hiç düşünmeyin, endişelenmeyin.
Canim naptin gittinmi kontrole nasilmis bebisin,begendinmi hastaneyiGÜNAYDIN GÜZEL ANNELER BEBEKLERİN FOTOLARINA BAKTIM NE GÜZEL BÜYÜDÜLER MAŞALLAH BUGUN BENDE KONTROLE GİDECEM BAKALIM BİZİM PİRİNÇ PATLAĞI NE KADAR OLMUŞ
Şuan uygun değilim. Müsait bir zamanda size özel mesaj atabilirim. Bir de çok geniş bir konu. Yani özellikle merak ettiğiniz konuları sorarsanız daha iyi yanitlayabilirimamerikada dogum hakkında bilgi verebilir misiniz acaba?
Canim vajinadan ilaci koyacaksin.itebildigin kadar it.ve en az yarim.saat 1 saat uzanmak gerekiyor yoksa ilac akiyor..bebegim iyi cok sukur ama kanama hala var malesef keseyede cok yakin..daha once 2 kayibim oldugundan ilac yerine igne verdi sabah aksam..c.tesi tekrar kontrole gidicem.insaallah kanama bitmis olur.
Anne baba için açıkçası tek avantajı çocuk 18 yaşını doldurunca anne babaya green card çıkıo bunun dışında çocuğun hayatı kurtuluyo diyebiliriz kısaca :)ben de arastirmayi dusunmustum ama henuz arastirmadim Bu konuda bildiginiz seyler nedir? Cocugun amerikada dogmasinin anne babaya yaratacagi bi avantaj var mi? Yoksa sadece cocuk icin mi gecerli butun avantajlar?
Cnm ben şehire karar veremedim bir de masrafım ortalama ne olur kestiremiyorum internette net bilgi yok hiç bu konuda aracı kurumlara para yedirmek asla istemiyorum daha önce amerikaya gitmişliğim var yabancı dilim de var ama tanıdık yok olsa da 2 ay boyunca kimseye yük olmak istemem zaten tavsiye edebileceğin şehir ve hastane var mı? Bir de medicaid yaptın mı?Ben amerikada dogum yaptım. Çok memnun kaldım. İmkanım olursa bunu da orada doğurmak istiyorum. İmkanınız varsa hiç düşünmeyin, endişelenmeyin.
bence cok normal canim..cunku artık yavaş yavaş normale donmemiz lazim.hep böyle gitmeyecek.benim ikinci hamileligim.14 ten gun alicam yarin.ilki de bu zamanlarda hafifledi.simdi de oyle.hafifledi agrilarim bulantilarim.arada yine geldigi de olacak.Ya kızlar benim 2 gündür bulantılarım hafifledi yemek yiyebiliyorum azda olsa.göğüslerimin sisi de indi yani eskisi gibi acımıyor normalmidir çok tedirginim çarşamba randevum var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?