2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
2 gündür yemek yiyorum ve kusmuyorum. Şükürler olsun. Benden mutlusu yok
Yumurta bile yedim bugun. Süt ictim. 7. Haftanin sonundan beri yediklerim sinirliydi(Patates haslama, sade makarna) Sanirim 12. Haftamda tamamen bitecek bu bulanti haftasi benden sonra olan arkadaslara umut olsun

Hamillelikte sıcak önerilmiyor canım hatta duşu bile daha ılık almak lazım
Heleki elektirikli battaniye tarzı şeyler tamamen yasak

Evet canım haklısın elektrikli battaniye ve sıcak dus sakıncalı ama sicak su torbasını karnına koymadığı sürece tehlikeli değil ayaklarına koyabilir ayaklar tüm vücudun dengesini sağlıyor hatta çok usurse sicak su dolu bir kaba ayaklarını koyabilir anında vücudu isitir.

Kızlar günaydınnn
Birşey sorcam aranızda doğumu amerikada yapmayı düşünen var mı??
Ben amerikada dogum yaptım. Çok memnun kaldım. İmkanım olursa bunu da orada doğurmak istiyorum. İmkanınız varsa hiç düşünmeyin, endişelenmeyin.

Canim vajinadan ilaci koyacaksin.itebildigin kadar it.ve en az yarim.saat 1 saat uzanmak gerekiyor yoksa ilac akiyor..bebegim iyi cok sukur ama kanama hala var malesef keseyede cok yakin..daha once 2 kayibim oldugundan ilac yerine igne verdi sabah aksam..c.tesi tekrar kontrole gidicem.insaallah kanama bitmis olur.

Ben birsey sormak istiyorum kizlar iyi aksamlar hepinize az once dustan ciktim arada kepek sorunum oluyor ve eczaneden aldigim ketoral isimli sampuan var onu kullaniyorum medikal sampuan yaziyo ben bunun prospektusunude attim kimyasal varmidir icinde kullandim ama sonradan aklima geldi bisey olurmu sac derimden girip kana karisir mi kullanmayayim mi basina gelen fikri olan duyan biri varmi?

Anladim canım verdiğin bilgiler için sağol ama benim kanamam durdu yarin dr.a gidicem ona danışmadan yapmayayım şimdi :) bünye ilacada alisti sanırım artık kafa yapmıyor pek inşallah senin de durur iğneler daha etkili olur. Benimde geçen sene ilk gebeligimde bebeğin kalbi durmuştu almak zorunda kaldılar. Belkide bu şekilde daha hayırlıdır azıcık kanda olsa önlem alıyoruz yaşatmak için herşeyi yapıyoruz geçen sefer hiç belli olmadi dr kontrolüne gittiğimde öğrendim sanırım hayatımdaki en kötü gündü inşallah bir daha yasamayız bebeklerimiz bizi bırakmaz.

ben de arastirmayi dusunmustum ama henuz arastirmadim Bu konuda bildiginiz seyler nedir? Cocugun amerikada dogmasinin anne babaya yaratacagi bi avantaj var mi? Yoksa sadece cocuk icin mi gecerli butun avantajlar?
Anne baba için açıkçası tek avantajı çocuk 18 yaşını doldurunca anne babaya green card çıkıo bunun dışında çocuğun hayatı kurtuluyo diyebiliriz kısaca :)
Ben amerikada dogum yaptım. Çok memnun kaldım. İmkanım olursa bunu da orada doğurmak istiyorum. İmkanınız varsa hiç düşünmeyin, endişelenmeyin.
Cnm ben şehire karar veremedim bir de masrafım ortalama ne olur kestiremiyorum internette net bilgi yok hiç bu konuda aracı kurumlara para yedirmek asla istemiyorum daha önce amerikaya gitmişliğim var yabancı dilim de var ama tanıdık yok olsa da 2 ay boyunca kimseye yük olmak istemem zaten tavsiye edebileceğin şehir ve hastane var mı? Bir de medicaid yaptın mı?

Ya kızlar benim 2 gündür bulantılarım hafifledi yemek yiyebiliyorum azda olsa.göğüslerimin sisi de indi yani eskisi gibi acımıyor normalmidir çok tedirginim çarşamba randevum var.
bence cok normal canim..cunku artık yavaş yavaş normale donmemiz lazim.hep böyle gitmeyecek.benim ikinci hamileligim.14 ten gun alicam yarin.ilki de bu zamanlarda hafifledi.simdi de oyle.hafifledi agrilarim bulantilarim.arada yine geldigi de olacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…