2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Öylemii ya sanki yaptıran vardı benden önde olan arkadaşlar var Can'ım

ayyy acaba cinsiyetimiz ne olacak çok merak ediyorum
bende çok merak ediyorum .. hep kızımız olsun diye konusurken çevredekilerin "erkek olacak öyle hissediyorum" demeleri bizide etkiledi sanırım .. sanki erkek olacakmıs gibi hissediyoruz . hayırlı sağlıklı kucaklarımıza alalım inşallah. farketmez tabi ama insan cok merak ediyo gercekten :

günaydın bayanlar dün bizde kaynanamlardaydık duruyo duruyo boşa kız ismi aramayın erkek o erkek diyo sinir oldum insan bi sağlıklı olsun der

günaydın bayanlar dün bizde kaynanamlardaydık duruyo duruyo boşa kız ismi aramayın erkek o erkek diyo sinir oldum insan bi sağlıklı olsun der

nerden anlamış kız erkek olduğunu allahım yareppim bizimkiside demiyoda yok erken hissedirsem erkekmişmiş filen bi şeyler dio oda erkekmi istiyo ne bende anlamadım hoş bende öyle olcakmış gibi hissediyorumda =))

Bir tane bile erkek hissediyorum diyen olmadı fotolarını bile görmediler ama herkes eşim dahil kız hissediyormuş bir tek ben erkek hissediyorum bakalım sağlıklı olsun tabi ama ben de cok meraktayım

aynen herşeyin hayırlısı bakalım bizlerin hissettiklerimi olucak etrafımızdakilerin mi 1 ay sonra hepimiz öğreniriz yavaş yavaş =)

bizde de abim ablam ve ben de dahil olmak üzere hepimizin oğlu var ve annemin hiç kız torunu olmadı gönülleri kızdan yana benim için hiç farketmez ama sanki kızmış gibi geliyor hatta geçen annem senin poton büyüyo kız bu kız diyordu :)

Benim de görümcem rüyasında görmüş bizim oğlan bebeğimiz olduğunu.

Allah'tan hayırlısı, bizim için sadece bebek, cinsiyeti de yok kafamızda. Hissimiz de yok.

Benim ilk gebeligimde 12. Haftada doktor erkeğe benzetti. 16. Haftada anlaşıldı ki kız yani 12. Hafta çok erken. Yanlış tahmin olabilir. En az bi 15 haftalık olmali
evet bakalm tahmin etcez dedi şimdili erkek olursa erkek erkenden gösteriomus komşumuz 2 aylıkken erkek oldgunu öğrenmişti mesela hayırlısı olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…