2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
nerden anlamış kız erkek olduğunu allahım yareppim bizimkiside demiyoda yok erken hissedirsem erkekmişmiş filen bi şeyler dio oda erkekmi istiyo ne bende anlamadım hoş bende öyle olcakmış gibi hissediyorumda =))

rüyasında görmüşMÜŞMÜŞ görümcemde diyoki annem gördüyse ultrasona gerek yok kesin erkek diyo
Kısacası biz erkek torun istiyoruz diyemiyolarda
onlar böyle yaptıkça ben sinir oluyorum

rüyasında görmüşMÜŞMÜŞ görümcemde diyoki annem gördüyse ultrasona gerek yok kesin erkek diyo
Kısacası biz erkek torun istiyoruz diyemiyolarda
onlar böyle yaptıkça ben sinir oluyorum
canım yaaa cok güldüm aynısı benim kaynanadada var rüya görmüş bide direk ogluna benziomus erkek hayırlısı anne dedim kaynanam cok tatlıdır severimde erkek askı arada sinirlendirio beni allahtan bende erkek hissediorumda cok kızmıorum kız isteseydim sanırım daha cok sinirlenirdim sonrada diorki kızınızda yok oglunuzda hangiside olursa olsun dio kırmamamk icin ama ben anlıorum dün onlara gitti mesela oyyy oglusumumu getirdin dio bana karnımı sevio sonra cevirio yada prensesimi bu kaynanaların erkek düşkünlügü ne olcekkkk :)

bayanlar hangi illerdensiniz. Hangi hastane ve doktorlara gidiyoruz. Paylaşalım belki aynı çıkarız bellimi olur?

Ben İstanbul Üsküdar Hospital Türk Ayşe Nurcan Ünlüer 'e gidiyorum çok memnunum doktorumundan.

benim gonlumdeki kız, bir oglum var cok sukur ama hissiyatim erkek, ilk hamileligime cok benzedigi icin belkide erkek oldugunu dusunuyorum bu cumartesi ogrenemessem catliyabilirim bir sonra ki muayeneye kadar
canım sat 5 agustosmu aynı günlerimiz valla benimde haftaya carsamba randevum kacıncı haftada belli oldu oglusun acaba olurmu cinsiyet belli benimde haftaya kladar

canım sat 5 agustosmu aynı günlerimiz valla benimde haftaya carsamba randevum kacıncı haftada belli oldu oglusun acaba olurmu cinsiyet belli benimde haftaya kladar
ay bide sonraki muayneyi 1 ay sonraya veriolar o cok sinir bozuor işte bekle dur 1 4 15 te olcak belki ama bekliosun mecbur muayenedeyi

OKMEYDANI ÇAĞLAYAN TÜRKİYE HASTANESİ FİGEN EZEN İŞLER HARİKA BİR DOKTOR TAVSİYE EDERİM :)

evet bakalm tahmin etcez dedi şimdili erkek olursa erkek erkenden gösteriomus komşumuz 2 aylıkken erkek oldgunu öğrenmişti mesela hayırlısı olsun.
Bir tahminleri oluyor doktorların ama doğruluk oranı çok düşük. O yüzden 16. Haftaya kadar pembe ya da mavi alışveriş yapmamak lazım

evet 5 agustos oglum tam 11+0 de gosterdi :) bu sefer 11+3 oluyorum ikilide bakalim insalah abisine cekerde gosteriverir :) erkek erken belli olur derler sen tam 12+0 oluyorsun carsamba insallah ogrenebilirsin

evet 5 agustos oglum tam 11+0 de gosterdi :) bu sefer 11+3 oluyorum ikilide bakalim insalah abisine cekerde gosteriverir :) erkek erken belli olur derler sen tam 12+0 oluyorsun carsamba insallah ogrenebilirsin
MASALLAH ERKEN ÖGRENMİSSİN Bİ ARKADASIMDA 12. HAFTADA ÖGRENMİŞTİ HADİ İNSALLAH BASTA SAGLIK DİLİORUM TABİ BENDE BİR PAŞA ANNESİ OLMAK İSTERİM NASİPTE VARSA MERAK ETTİM PAYLASIRSIN BRDAN CANIM CİNSİYETİNİ BAKALIM BENİMKİ NE DİCEK :)

avicenna atasehir soner beye gidiyorum. memnunum sadece sezaryen sonrasi vajinal dogumu desteklememesi kafama takiliyor belki degistirebilirim... ilk dogumum 8 saat sanci 10 cm açıklıkla oglumun kalp atislarinin zayiflamasi sonucu sezaryenle sonuclandi. yeniden normali denemek istiyorum oglum 4 yasinda... soner bey risk almak istemem dedi

Allah gonlune gore versin canim sağlıkla gelsin bebeklerimiz. paylasirim tabi

4 sene gecmıs normal dogum yapabilirsin. Doktorunu değiştir bence baska bir doktorunda fikrini alsan daha sağlıklı olur. Hayırlsıı olsun

Canım kanaman falan olmuş muydu, bebek düşse bir belirtisi olurdu.
Kan testi ile bhcgye baktırabilirsin yada idrar testi ile gebeliğin devam ediyor mu diye.
Rahmin konumundan kaynaklanıyor olabilir mi çok da bilmiyorum ama

Hamile olduğumu unutup, uzun süre masabaşında çalıştıktan sonra..arkaya doğru esneme hareketi yapmıştım..o gün zaten yoğun bir kasık sancısı çekmiştim ve bulantılarım falan son bulmuştu. O gün bebek yuvadan ayrılmış. Dün kürtaj olmak durumunda kaldım.. Allah sizleri yavrularınıza kavuştursun, aman ha dikkat edin arkadaşlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…