- 19 Ağustos 2014
- 332
- 319
- 23
- 34
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #7.941
çok geçmiş olsun. Rabbim bidaha yaşatmasın tekrar hayırlısı ile sağlıklı bir evlat nasip etsin.Hamile olduğumu unutup, uzun süre masabaşında çalıştıktan sonra..arkaya doğru esneme hareketi yapmıştım..o gün zaten yoğun bir kasık sancısı çekmiştim ve bulantılarım falan son bulmuştu. O gün bebek yuvadan ayrılmış. Dün kürtaj olmak durumunda kaldım.. Allah sizleri yavrularınıza kavuştursun, aman ha dikkat edin arkadaşlar
ayyy cok üzüldümmmmHamile olduğumu unutup, uzun süre masabaşında çalıştıktan sonra..arkaya doğru esneme hareketi yapmıştım..o gün zaten yoğun bir kasık sancısı çekmiştim ve bulantılarım falan son bulmuştu. O gün bebek yuvadan ayrılmış. Dün kürtaj olmak durumunda kaldım.. Allah sizleri yavrularınıza kavuştursun, aman ha dikkat edin arkadaşlar
evet fotoğraf bekliyoruzz.. Nerede gittin 4d bakan ultrosona?İlk oğlumda 10+1 ken erkek olduğunu söylemişti ama dr un usg aleti çok kaliteliydi ve 4d bakıyodu ztn. 13. Haftada da pipi resmini verdi bacak arasından. Bu tamamen usg ve tecrübe işi doktor bebeğin nub çıkıntısını yakalayabilirse yanılma payı yok çıkıntı yukarı doğruysa erkek değişmez yani. Çok meraktaysanız ve erken öğrenmek isterseniz usg aleti son teknoloji olup 4d bakan bi doktora bi kereliğine gidebilirsiniz. Oğlumun fotolarını yükleyim bakın kızlar ne demek istediğimi anlarsınız
İlk doğumum bursadaydı Jale gürlüler canım geçen sene ist a taşındık. Şimdiki doktorum da 4d bakıyo ota jinemed beşiktaşta. Çok memnunum tavsiye ederim.evet fotoğraf bekliyoruzz.. Nerede gittin 4d bakan ultrosona?
canım yaaa cok güldüm aynısı benim kaynanadada var rüya görmüş bide direk ogluna benziomus erkek hayırlısı anne dedim kaynanam cok tatlıdır severimde erkek askı arada sinirlendirio beni allahtan bende erkek hissediorumda cok kızmıorum kız isteseydim sanırım daha cok sinirlenirdim sonrada diorki kızınızda yok oglunuzda hangiside olursa olsun dio kırmamamk icin ama ben anlıorum dün onlara gitti mesela oyyy oglusumumu getirdin dio bana karnımı sevio sonra cevirio yada prensesimi bu kaynanaların erkek düşkünlügü ne olcekkkk :)
rüyasında görmüşMÜŞMÜŞ görümcemde diyoki annem gördüyse ultrasona gerek yok kesin erkek diyo
Kısacası biz erkek torun istiyoruz diyemiyolarda
onlar böyle yaptıkça ben sinir oluyorum
benim gonlumdeki kız, bir oglum var cok sukurama hissiyatim erkek, ilk hamileligime cok benzedigi icin belkide erkek oldugunu dusunuyorum bu cumartesi ogrenemessem catliyabilirim bir sonra ki muayeneye kadar
Kızlar bakın küçük olan resimde 9+4 tüm aslında 10+1 çıktı usg de ve popo kısmına bakarsanız yukarı doğru çıkıntı var. Bu sadece erkek bebektte olur.
Diğer resim bacak arası 13+2 pipi ve ponponlar gayet netyani doktorun erkek deyip kız çıkma ihtimali yok bu fotolarda herşey çok belli
şuna bak yaaa keyif yapıo resmenn yatmış kkurulmuşş oraya bulmuş sıcacık yeriKızlar bakın küçük olan resimde 9+4 tüm aslında 10+1 çıktı usg de ve popo kısmına bakarsanız yukarı doğru çıkıntı var. Bu sadece erkek bebektte olur.
Diğer resim bacak arası 13+2 pipi ve ponponlar gayet netyani doktorun erkek deyip kız çıkma ihtimali yok bu fotolarda herşey çok belli
Oğlunun ismi Rüzgar Ali sanırım.
Ben de erkek olursa Rüzgar koymak istiyorum bebişimin ismini. Görünce söylemek istedim.[/
OĞLUMUN İSMİ DORUK YASİN İKİNCİ ERKEK OLURSA RÜZGAR DUHAN KOYMAYI DÜŞÜNÜYORUM ZİRA DORUKLAR RÜZGARSIZ OLMAZ
progestan iğne oldum 2 hafta sol tarafma oturup yatamadım mahvoldum. Yakan yağlı bir iğne oldugunu söyledi hemşire zaten.. Sonra ilacını kullanmaya basladım vajinadan alıorum ilacı hiç sevmedi bu ilacı bitmek üzere çok şükür 2 tane kaldıKizlar ya progestan veya benzeri igne kullanmis olanlar sizdede cok.agri aci yapti mi,resmen dokunamiyorum oturamiyorum yatamiyorum cok agriyor.dotum kaskati oldu ya
Kızlar bakın küçük olan resimde 9+4 tüm aslında 10+1 çıktı usg de ve popo kısmına bakarsanız yukarı doğru çıkıntı var. Bu sadece erkek bebektte olur.
evet benimde annemde kız istior valla kız daha hayırlı dio saglıklı olsıunda kızım basta dio sen erkek istiosanda rabbim saglıkla basta erkek versin o zaman der hep :)soyları devam edicek cnm ondan erkek istiolarbide şöyle bi şey
AYNEN BENDE ERKEK HİSSEDİYORUM ŞİMDİ ERKEK ÇIKSA BAK SANA DEDİM BEN DERLER ... NİYEYSE ANNEMDE HAYIRLISI OLSUN DİO ODA KIZ OLSUN İSTİYO GALİBA GENELDE ANNELERİMİZ KIZ İSTİYO KAYNANALAR ERKEK ACABA NEDEN Bİ KAÇ ARKADAŞIMDADA ŞAHİT OLMUŞTUM ??
Canim bende istanbulda,baskent unv hastanesi guldeniz hanima gidiyorum.kendisi cok.yogun ama ilgili bir doktor birde tahliller ve dogum ssk dahilinde ucretsiz,ama guldeniz hanima gidene kadar medicanada esra hanima gittim ve arada yine gidiyorumda ondanda cok memnunum fakat hastane hakkinda bilgim yok amabayanlar hangi illerdensiniz. Hangi hastane ve doktorlara gidiyoruz. Paylaşalım belki aynı çıkarız bellimi olur?
Ben İstanbul Üsküdar Hospital Türk Ayşe Nurcan Ünlüer 'e gidiyorum çok memnunum doktorumundan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?