2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
çok geçmiş olsun. Rabbim bidaha yaşatmasın tekrar hayırlısı ile sağlıklı bir evlat nasip etsin.

ayyy cok üzüldümmmm olsun sıkma canını yine olur allah nasip ederse kac haftalıktı

İlk oğlumda 10+1 ken erkek olduğunu söylemişti ama dr un usg aleti çok kaliteliydi ve 4d bakıyodu ztn. 13. Haftada da pipi resmini verdi bacak arasından. Bu tamamen usg ve tecrübe işi doktor bebeğin nub çıkıntısını yakalayabilirse yanılma payı yok çıkıntı yukarı doğruysa erkek değişmez yani. Çok meraktaysanız ve erken öğrenmek isterseniz usg aleti son teknoloji olup 4d bakan bi doktora bi kereliğine gidebilirsiniz. Oğlumun fotolarını yükleyim bakın kızlar ne demek istediğimi anlarsınız

evet fotoğraf bekliyoruzz.. Nerede gittin 4d bakan ultrosona?

bide şöyle bi şey

AYNEN BENDE ERKEK HİSSEDİYORUM ŞİMDİ ERKEK ÇIKSA BAK SANA DEDİM BEN DERLER ... NİYEYSE ANNEMDE HAYIRLISI OLSUN DİO ODA KIZ OLSUN İSTİYO GALİBA GENELDE ANNELERİMİZ KIZ İSTİYO KAYNANALAR ERKEK ACABA NEDEN Bİ KAÇ ARKADAŞIMDADA ŞAHİT OLMUŞTUM ??

rüyasında görmüşMÜŞMÜŞ görümcemde diyoki annem gördüyse ultrasona gerek yok kesin erkek diyo
Kısacası biz erkek torun istiyoruz diyemiyolarda
onlar böyle yaptıkça ben sinir oluyorum

SANKİ SEN YAPION ERKEK TORUNU OĞLUNDAN GELİYO GEN ONE DİYELERDİDE SİPARİŞ VERELERDİ Y KROMOZOMU GÖNDER DİE

Kızlar bakın küçük olan resimde 9+4 tüm aslında 10+1 çıktı usg de ve popo kısmına bakarsanız yukarı doğru çıkıntı var. Bu sadece erkek bebektte olur.

Diğer resim bacak arası 13+2 pipi ve ponponlar gayet net yani doktorun erkek deyip kız çıkma ihtimali yok bu fotolarda herşey çok belli

Eklentiler

• image.webp
    23,1 KB · Görüntüleme: 255
  • image.webp
    9,3 KB · Görüntüleme: 261
ben de oğlumu 10 haftalık öğrenmiştim hem de normal usg de doktorum kemik yapısından tahmın etmişti sonra 14 hafta da kesinleşti bun da da tüm belirtilerim aynı içime doğan da erkek oğlum bu bebeği çok istedi ama kız istedi rabbim onun dualarını kabul etti umarım gönlüne göre versin bu arada oğlum tüp bebekti 4 yıl aradan sonra bu bebek süpriz oldu

benim gonlumdeki kız, bir oglum var cok sukur ama hissiyatim erkek, ilk hamileligime cok benzedigi icin belkide erkek oldugunu dusunuyorum bu cumartesi ogrenemessem catliyabilirim bir sonra ki muayeneye kadar

Oğlunun ismi Rüzgar Ali sanırım.
Ben de erkek olursa Rüzgar koymak istiyorum bebişimin ismini. Görünce söylemek istedim.

aynı oğlumun da böyleydi bakıp bakıp eşim pipisini severdi

şuna bak yaaa keyif yapıo resmenn yatmış kkurulmuşş oraya bulmuş sıcacık yeri Erkek yanii baya bellii maşallah onaa sağlık bir şekilde dünyaya gelsin inşallah..

Kizlar ya progestan veya benzeri igne kullanmis olanlar sizdede cok.agri aci yapti mi,resmen dokunamiyorum oturamiyorum yatamiyorum cok agriyor.dotum kaskati oldu ya
progestan iğne oldum 2 hafta sol tarafma oturup yatamadım mahvoldum. Yakan yağlı bir iğne oldugunu söyledi hemşire zaten.. Sonra ilacını kullanmaya basladım vajinadan alıorum ilacı hiç sevmedi bu ilacı bitmek üzere çok şükür 2 tane kaldı

Yanlış anlamışım yaa ilk bebişinmiş bu fotolar.

Kızlar ya bir arkadaş gerindiğinde bebeğini kaybettiğini yazmış ya ben de geçtiğimiz gecelerde uyku sersemi ters bir hareket yaptım sanırım ve inanılmaz bir ağrı oldu bağırdım resmen tedirgin oluyorum ya ne zormuş bu dönemler ilk gebeliğimde leyla gibiymişim resmen bir günde çok yorulmuştum o zamanda çok kötü sancım olmuştu yüce rabbim bebişlerimizi korusun inşallah

evet benimde annemde kız istior valla kız daha hayırlı dio saglıklı olsıunda kızım basta dio sen erkek istiosanda rabbim saglıkla basta erkek versin o zaman der hep :)soyları devam edicek cnm ondan erkek istiolar

Canim bende istanbulda,baskent unv hastanesi guldeniz hanima gidiyorum.kendisi cok.yogun ama ilgili bir doktor birde tahliller ve dogum ssk dahilinde ucretsiz,ama guldeniz hanima gidene kadar medicanada esra hanima gittim ve arada yine gidiyorumda ondanda cok memnunum fakat hastane hakkinda bilgim yok ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…