2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Evet kızlar bu ilk bebeğim yani 17 aylık şuan oğlum :)
Geçen hafta 11 haftalıkken gittiğimizde doktorum yine söyledi cinsiyetini ama ben yarın ikili testte kesinleşsin öyle yazmak istiyorum size. Fotosunu da koyarım yine. İkinci de üçüncü de olsa insan gerçekten çatlıyo meraktan tabi ki ilk önce sağlıklı olsunlar. İnş herkesin gönlünden geçen olur kızlar

11 haftalıkken görünmüşse ikinci oğluş geliyor demek sanırım. Zira kızlar öyle erkenden göstermiyor.

Hadi hayırlısı.

evet benimde annemde kız istior valla kız daha hayırlı dio saglıklı olsıunda kızım basta dio sen erkek istiosanda rabbim saglıkla basta erkek versin o zaman der hep :)soyları devam edicek cnm ondan erkek istiolar

SANKİ ONUN SOYUMU KOCASININ SOYU =) BİDE KIZ SENESİ ERKEK SENESİ VARMIŞ ACABA O NASIL OLUYO BİLEN VARMI BU SENE NE SENESİ ACABA ??

SANKİ ONUN SOYUMU KOCASININ SOYU =) BİDE KIZ SENESİ ERKEK SENESİ VARMIŞ ACABA O NASIL OLUYO BİLEN VARMI BU SENE NE SENESİ ACABA ??

Herkes onu etraftan duyduklarıyla yorumluyor.

Mesela benim iş yerimde herkesin kızı oldu, oğlu olan yok, benim çevremde kız senesi sanırım.

hayırlı olsun canım bende geçen rüyamda doktorumu gördüm ultrason için gitmişim adam kucağında bi bebekle geldi bana verdi bebeği buyrun dedi ismi mehmet
ben şok oldum nasıl yani benim mi bu şimdi filan dedim

Herkes onu etraftan duyduklarıyla yorumluyor.

Mesela benim iş yerimde herkesin kızı oldu, oğlu olan yok, benim çevremde kız senesi sanırım.

AYNEN OLABİLİR BENİMDE ARKADAŞIM BU SENE ERKEK SENESİ DİO TANIDIKLARININ HEP OĞLU OLUCAKMIŞ BENİMDE OTURUCAĞIM YERE TUZAK KURMUŞ MAKAS BICAK KOYMUŞ BENDE BICAĞA OTURDUM DAN DİE ... ODA ERKEK DİO BAKALIM HEPİMİZ İÇİN HAYIRLISI SAĞLIKLI OLSUNLARDA ...

Ay soyle kizzz catlarim valla.abisine erkek mi kizkardesmi geliyooo

ayyy cok üzüldümmmm olsun sıkma canını yine olur allah nasip ederse kac haftalıktı

7 ya da 8 haftalıktı öğrenememiştik henüz, ikinci kontrolüme gittiğimde öğrendim. Çok sağolun. Her ne kadar nasip boyutunu bilsem de üzülmemek elde değil, bir de gidip ayaklarınla aldırmak da çok fena bi duygu. Allah kimseye yaşatmasın. Herşeyin ötesinde veren de Allah alan da Allah. Daha dikkatli olmayı öğrenirim inşallah bu sayede. İnsan dostunu düşmanını da daha iyi anlıyor böyle durumlarda, bi de bu boyutu var maalesef. Allah herkesin kalbine göre versin:)

Selam kızlar, mide bulantılarınız oluyormu? nasıl geçiriyorsunuz özellikle öğlenleri hiçbirşey yiyesim gelmiyor. Midem bulanıyor herşeyden

Çok geçmiş olsun arkadaşım, Allah sabır versin. Sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah.

kızlar günaydınlar dün baya korktum sabah soluğu hastanede aldım cok şükür minnoşlarım iyiler gitmişken ense kalınlığına ve burun kemiğinede bakıldı gayet sağlıklılar dedi ve birinin cisniyeti %70 belloldu işte benim minnoşlarım

Eklentiler

• P_20151020_115934.webp
    17,3 KB · Görüntüleme: 80
  • P_20151020_113537.webp
    29,8 KB · Görüntüleme: 79
aminnn aminnn cnm tabiki üzülmemek elde deildir haklısın gecer ins bu zor sürecin hayat devam edior ve acılarının üzüntülerinin bir an önce hızlıca gecmesi yaralarının kapanması dilegiyle

Gözün aydın canım maşallah minikler çok tatlı sağ salim kucağına alırsın inş.. Eee neymiş peki cinsiyeti?

erkek sanırım birinin cinsiyeti belli olan bir pipimi gördüm sanki orda yoksa yanılıyomuyum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…