- 7 Nisan 2014
- 512
- 1.227
- 43
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #7.961
Evet kızlar bu ilk bebeğim yani 17 aylık şuan oğlum :)
Geçen hafta 11 haftalıkken gittiğimizde doktorum yine söyledi ama ben yarın ikili testte kesinleşsin öyle yazmak istiyorum size. Fotosunu da koyarım yine. İkinci de üçüncü de olsa insan gerçekten çatlıyo meraktantabi ki ilk önce sağlıklı olsunlar. İnş herkesin gönlünden geçen olur kızlar
evet benimde annemde kız istior valla kız daha hayırlı dio saglıklı olsıunda kızım basta dio sen erkek istiosanda rabbim saglıkla basta erkek versin o zaman der hep :)soyları devam edicek cnm ondan erkek istiolar
SANKİ ONUN SOYUMU KOCASININ SOYU =) BİDE KIZ SENESİ ERKEK SENESİ VARMIŞ ACABA O NASIL OLUYO BİLEN VARMI BU SENE NE SENESİ ACABA ??
hani hani resim ben niye göremiorummmmaynı oğlumun da böyleydi bakıp bakıp eşim pipisini severdi
hayırlı olsun canım bende geçen rüyamda doktorumu gördüm ultrason için gitmişim adam kucağında bi bebekle geldi bana verdi bebeği buyrun dedi ismi mehmetKızlar bakın küçük olan resimde 9+4 tüm aslında 10+1 çıktı usg de ve popo kısmına bakarsanız yukarı doğru çıkıntı var. Bu sadece erkek bebektte olur.
Diğer resim bacak arası 13+2 pipi ve ponponlar gayet netyani doktorun erkek deyip kız çıkma ihtimali yok bu fotolarda herşey çok belli
Doktorda beni 12 haftaya girmeden gelirsin demisti..11 hafta icinde gidicem..Günaydın kızlar ikili test için 11-14 hafta dedi doktorum ama siz hangi haftada gideceksiniz
Herkes onu etraftan duyduklarıyla yorumluyor.
Mesela benim iş yerimde herkesin kızı oldu, oğlu olan yok, benim çevremde kız senesi sanırım.
Ay soyle kizzz catlarim valla.abisine erkek mi kizkardesmi geliyoooEvet kızlar bu ilk bebeğim yani 17 aylık şuan oğlum :)
Geçen hafta 11 haftalıkken gittiğimizde doktorum yine söyledi cinsiyetini ama ben yarın ikili testte kesinleşsin öyle yazmak istiyorum size. Fotosunu da koyarım yine. İkinci de üçüncü de olsa insan gerçekten çatlıyo meraktantabi ki ilk önce sağlıklı olsunlar. İnş herkesin gönlünden geçen olur kızlar
ayyy cok üzüldümmmmolsun sıkma canını yine olur allah nasip ederse kac haftalıktı
Çok sağolun, Allah size hayırlısıyla ve kolaylıkla kucağınıza almayı nasip etsin yavrunuzuçok geçmiş olsun. Rabbim bidaha yaşatmasın tekrar hayırlısı ile sağlıklı bir evlat nasip etsin.
Hamile olduğumu unutup, uzun süre masabaşında çalıştıktan sonra..arkaya doğru esneme hareketi yapmıştım..o gün zaten yoğun bir kasık sancısı çekmiştim ve bulantılarım falan son bulmuştu. O gün bebek yuvadan ayrılmış. Dün kürtaj olmak durumunda kaldım.. Allah sizleri yavrularınıza kavuştursun, aman ha dikkat edin arkadaşlar
benim cevrem genelde erkek yaptı cnm bu sene bilemicem ama erkek senesi deyip duurolarSANKİ ONUN SOYUMU KOCASININ SOYU =) BİDE KIZ SENESİ ERKEK SENESİ VARMIŞ ACABA O NASIL OLUYO BİLEN VARMI BU SENE NE SENESİ ACABA ??
aminnn aminnn cnm tabiki üzülmemek elde deildir haklısın gecer ins bu zor sürecin hayat devam edior ve acılarının üzüntülerinin bir an önce hızlıca gecmesi yaralarının kapanması dilegiyle7 ya da 8 haftalıktı öğrenememiştik henüz, ikinci kontrolüme gittiğimde öğrendim. Çok sağolun. Her ne kadar nasip boyutunu bilsem de üzülmemek elde değil, bir de gidip ayaklarınla aldırmak da çok fena bi duygu. Allah kimseye yaşatmasın. Herşeyin ötesinde veren de Allah alan da Allah. Daha dikkatli olmayı öğrenirim inşallah bu sayede. İnsan dostunu düşmanını da daha iyi anlıyor böyle durumlarda, bi de bu boyutu var maalesef. Allah herkesin kalbine göre versin:)
kızlar günaydınlar dün baya korktum sabah soluğu hastanede aldımcok şükür minnoşlarım iyiler gitmişken ense kalınlığına ve burun kemiğinede bakıldı gayet sağlıklılar dedi ve birinin cisniyeti %70 belloldu işte benim minnoşlarım
sagol canm hadi bi tahmin yürüt :))))Gözün aydın canım maşallah minikler çok tatlı sağ salim kucağına alırsın inş.. Eee neymiş peki cinsiyeti?
erkek sanırım birinin cinsiyeti belli olan bir pipimi gördüm sanki orda yoksa yanılıyomuyum :)kızlar günaydınlar dün baya korktum sabah soluğu hastanede aldımcok şükür minnoşlarım iyiler gitmişken ense kalınlığına ve burun kemiğinede bakıldı gayet sağlıklılar dedi ve birinin cisniyeti %70 belloldu işte benim minnoşlarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?