2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Oğlunun ismi Rüzgar Ali sanırım.
Ben de erkek olursa Rüzgar koymak istiyorum bebişimin ismini. Görünce söylemek istedim.

evet ruzgar ali cok severek koydum iki isminide resimdeki de oglum hatta :) ruzgarlar yaramaz olur derler bizimkini ali mi dengeledi bilemedim ama masallah cok mülayim bir cocuk Allah gonlunuze gore versin

meraba canım babybabycat ten önce bizde yaptırmıştık cumartesi günü benden önce yaptıran arkadaşlarda oldu bende hatta resim paylaşmıştım bebişimizin topikler hızlı gittiği için belki farketmemişsindir

BHCG SONUCU YAZAR SONUÇTA ORADAN CİNSİYET TAHMİNİ YAPABİLİRİZ NE ZAMAN CIKAR SONUÇ 50 ALTI ERKEK ÜSTÜ KIZ

Merhaba arkadaşlar. Bugün doktor kontrolümüz vardı. 8+1 deyiz herşey yolunda, Fakat birşey aklıma takıldı 20 Kasıma 2 li tarama testi için gün verdi hastane, bu test için 350 tl istedi. ben bir kan testi için çok fazla değil mi diye sorduğumda da ense kalınlığının ölçüleceği bir ultrasona gireceğim ondan sonra kan testi yapılacağı söylendi. Testi yaptıranlar bana bilgi verebilir mi. TŞK.

Canım ben geçtiğimiz haftalarda sadece kan tahlillerine 750 tl verdim ve şok oldum bazı hastaneler maalesef işin mokunu çıkartmış durumda ikili testi sorduğumda bana da 350 tl dediler ama bir çok yerde daha uygun olduğunu hatta 70 tl ye bile yaptıranlar olduğunu duydum ben de kararsız kaldım kendi doktorum baksın istiyorum ama bir yandan da bu kadar uyguna yaptıranlar varken 350 tl vermekte enayilik gibi geliyor

EĞER HASTANENİZİN SGK İLE ANLAŞMASI VARSA DEVLETTE YAPTIRIN DOKTORUNUZ BAKAR BANA KENDİ DEDİ DOKTORUM BURDA PAHALI DEVLETTE YAPTIR BEN BAKARIM DEDİ ... SONUÇTA ÇALIŞIYORUZ PRİMLERİMİZ Bİ İŞE YARASIN ...

Evet o müthiş kan tahlilleri benden de istendi. Evime çok yakın bir araştırma hastanesi olduğu için orda yaptırmak istedim. Oradaki doktor 12 haftadan önce bu testleri yaptırmadıklarını. 12. haftadan sonra gitmemi söyledi. Özel hastanedeki doktorumda sorun değil dedi. Bu test içinde detaylı ultrason ve farklı bir uzman doktor olduğu için sadece kan testi olmadığı için bu fiyatın olduğu söylendi. Sonuç olarak yaptırıcam. 35 yaşındayım ve bilindiği üzere bu yaşlarda genç annelere göre engelli bebek doğurma olasılığımız daha çok.

Aslında SGK anlaşması var fakat bu testi sgk karşılamıyormuş.

Aslında kan tahlili yaptırırken doktorum bana da istersen başka yerde de yaptırabilirsin dedi ben de o an kontorl edecek diye yaptırdım bir de işlemi yapan kıza provizyon alın fiyatını söyleyin dedim o kalabalıkta karanbole geldi yaptırdım sonradan öğrendim doğum teminatımdan 750 tl kesmişler uyuz olmuştum bende de hata ne die yaptırırsın orada bu ikili test içinde bakıcam artık

Merhaba,
10+0 ile bende aranızdayım.
37 yaşındayım ve bu benim ilk hamileliğim. Korunmasız ilk ilişkide şans yüzüme güldü. 7. hafta kalp atışlarını duyduk şükür ama ne yazık ki bir daha kontrole gidemedim. Yarın inşallah gidip göreceğim bebişimi.

Beni de aranıza alır mısınız ?

Son düzenleme:

Hayırlı olsun canım Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin İnşallah
Bayanlar İkili test için ne düşünüyorsunuz??
Yaptırmak sizce gerekli mi yada yaptırmamakta bi sıkıntı olur mu

Hayırlı olsun canım Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin İnşallah
Bayanlar İkili test için ne düşünüyorsunuz??
Yaptırmak sizce gerekli mi yada yaptırmamakta bi sıkıntı olur mu

Amin canım inşallah cümlemizin bebeklerini sağlıkla..
2 li testi yaptırmak istemeyen de var hatta doktorları gerek yok bile diyormuş ama evet bana aile hekimim emin olman daha iyi değil mi dedi.
Öte yandan yaşım 35'i aştığı için kafadan risk koymaları da sinirim bozmuyor değil. Bu konuda kararsızım ama sanırım yaptıracağım. Ve 4d ultrason düşünüyorum bir kaç hafta sonra. Bu testlerin yüzde 35 'e varan yanılma payları var ve sırf bu yüzden 250-1 oranında düşük riski olan amniyosentez işime gelmiyor.
Benim yengem 3 ay önce dogurdu ne 2 li ne 3 lü hiç test yaptırmamış doktoru da yaptır dememiş yeğenim de gayet sağlıklı..

arkadaslar normalde ölcümü doktor kendi ultrason makinasında yaparsa sadece kana para veriosunuz benim gittgim hastanedeki tüm kadın dogumcular genelde baska ultrasona yönlendiriolarki 300 küsürlü bi rakama tabi oluyor oda ama asistanından ögrendimki sadece benim gittgim doktor ölcümü kendisi yapıormuski hastaları bosuna para vermesin fazla sadece kana 120 tl verşcem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…