- 3 Aralık 2012
- 3.640
- 2.336
- 398
- 41
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #7.981
canım geçmiş olsun benimde ara ara öyle oluyor uyuynca geçiyor..Kızlar başımda çok kötü bi ağrı var bekliyorum geçer diye ama geçmiyor sizce napabilirim çok kötüyüm
erkek sanırım birinin cinsiyeti belli olan bir pipimi gördüm sanki orda yoksa yanılıyomuyum :)
Oğlunun ismi Rüzgar Ali sanırım.
Ben de erkek olursa Rüzgar koymak istiyorum bebişimin ismini. Görünce söylemek istedim.
Ya maşallah Can'ım söylesene merak ettim bende cinsiyetini
Bence ilk resimdeki erkek demi :))sagol canm hadi bi tahmin yürüt :))))
Ayy valla canım uyudum ama yok geçmedicanım geçmiş olsun benimde ara ara öyle oluyor uyuynca geçiyor..
meraba canımBende bugün avm gezdim. Kendimi kaybetmişim. Kızımın peşinde epey yorulmuşum. Ve aynen kasık ağrım var canım benimde. Ama daha dikkatli olmalıyız kesinlikle.
Bu arada grubun ilk ikili testi senden gelecek sanırımYuppiiii
Hayırlı güzel haberlerle gel inşallah. Darısıda başımıza olsun
meraba canımbabybabycat ten önce bizde yaptırmıştık cumartesi günü benden önce yaptıran arkadaşlarda oldu bende hatta resim paylaşmıştım bebişimizin topikler hızlı gittiği için belki farketmemişsindir
Merhaba arkadaşlar. Bugün doktor kontrolümüz vardı. 8+1 deyiz herşey yolunda, Fakat birşey aklıma takıldı 20 Kasıma 2 li tarama testi için gün verdi hastane, bu test için 350 tl istedi. ben bir kan testi için çok fazla değil mi diye sorduğumda da ense kalınlığının ölçüleceği bir ultrasona gireceğim ondan sonra kan testi yapılacağı söylendi. Testi yaptıranlar bana bilgi verebilir mi. TŞK.
Canım ben geçtiğimiz haftalarda sadece kan tahlillerine 750 tl verdim ve şok oldum bazı hastaneler maalesef işin mokunu çıkartmış durumda ikili testi sorduğumda bana da 350 tl dediler ama bir çok yerde daha uygun olduğunu hatta 70 tl ye bile yaptıranlar olduğunu duydum ben de kararsız kaldım kendi doktorum baksın istiyorum ama bir yandan da bu kadar uyguna yaptıranlar varken 350 tl vermekte enayilik gibi geliyor
Aslında SGK anlaşması var fakat bu testi sgk karşılamıyormuş.EĞER HASTANENİZİN SGK İLE ANLAŞMASI VARSA DEVLETTE YAPTIRIN DOKTORUNUZ BAKAR BANA KENDİ DEDİ DOKTORUM BURDA PAHALI DEVLETTE YAPTIR BEN BAKARIM DEDİ ... SONUÇTA ÇALIŞIYORUZ PRİMLERİMİZ Bİ İŞE YARASIN ...
Merhaba,
10+0 ile bende aranızdayım.
37 yaşımda ilk hamileliğim. Korunmasız ilk ilişkide şans yüzüme güldü. 7. hafta kalp atışlarını duyduk şükür ama ne yazık ki bir daha kontrole gidemedim. Yarın inşallah gidip göreceğim bebişimi.
Beni de aranıza alır mısınız ?
Hayırlı olsun canım Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin İnşallah
Bayanlar İkili test için ne düşünüyorsunuz??
Yaptırmak sizce gerekli mi yada yaptırmamakta bi sıkıntı olur mu
canım testi anadolu hastanesi istanbula gönderiyormuş ikili tarama için olanı 1 haftada çıkar dediler bekliyoruz bakalım cumartesi çıkar inşallahBHCG SONUCU YAZAR SONUÇTA ORADAN CİNSİYET TAHMİNİ YAPABİLİRİZ NE ZAMAN CIKAR SONUÇ 50 ALTI ERKEK ÜSTÜ KIZ
arkadaslar normalde ölcümü doktor kendi ultrason makinasında yaparsa sadece kana para veriosunuz benim gittgim hastanedeki tüm kadın dogumcular genelde baska ultrasona yönlendiriolarki 300 küsürlü bi rakama tabi oluyor oda ama asistanından ögrendimki sadece benim gittgim doktor ölcümü kendisi yapıormuski hastaları bosuna para vermesin fazla sadece kana 120 tl verşcemMerhaba arkadaşlar. Bugün doktor kontrolümüz vardı. 8+1 deyiz herşey yolunda, Fakat birşey aklıma takıldı 20 Kasıma 2 li tarama testi için gün verdi hastane, bu test için 350 tl istedi. ben bir kan testi için çok fazla değil mi diye sorduğumda da ense kalınlığının ölçüleceği bir ultrasona gireceğim ondan sonra kan testi yapılacağı söylendi. Testi yaptıranlar bana bilgi verebilir mi. TŞK.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?