2016 Nisan Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    380
Kizlarrr gunaydinn
Rota asisini yaptiran var mi?
Ates yapiyor mu?
Ben yaptiracagim doktorumun tavsiyesiyle ancak ates ve sıkıntı yapıyor mu?

Yarın ya da cuma yaptiracagim. Ateş olabilirmiş . Olursa yine bi çay kaşığı calpol veririm.

Kizlar benim kizim 2 aylik sayilir. 4moms ana kucagindaki top sekillere asiri tepkiler vermesi haricinde fazla bir eglence yapamiyoruz. Birde saloncagi var onunla sallamaya basladim, sallanirken etrafi inceliyor. Ninni ayicigi var, ninniler dinliyor, tabi ben zaten basindayim butun gun konusuyorum onu la. Sizlee nelee yapiyorsunuz? Oyun halisini kullanmaya baslayan varmi?

Hiçbir şey yapmadım kendi kendine geçiyor. Konak müdahale edilmesi gereken bişey değil. Bebeklerin yağ dengesi yeni yeni olustugundan oluyor. Zararlı veya bebeğe rahatsızlık verecek bir şey de değil kuzum
Ben de banyosundan 5dk öncd zeytinyag sürdum.yıkadıktan sonra da tarayarak kuruttum epey gecti.

Sağol canım inşallah geçecek.size de geçmiş olsun

Canim bizim doktorumuz su verebilirsin dedi havalar sıcak dediğin gibi birde bizim memleket çok nemli.dedim sabah akşam çay kaşığı mi vereyim daya biberonu bir iki ölçek içsin hicbirsey olmaz dedi.dedi dedi de benim kız suyu hiç sevmedi ağzına suyu damlattığım an oguruyor :))zaten biberonu da almıyor

Ohooo oyun halısına çok oldu başlayalı. Donencr oyun halısı sallanan beşik müzik dinleme. parmak kuklasiyla kahkahalar atmaya başladı. Bugun tam 3 aylik

Birden fazla doktora gostermek lazim boyle durumlarda

Çay kaşığı ile veriyorum. Güzel güzel yutuyor :)

Oyun halısı 2 aylıktan sonra rahatça kullanmaya başladım. Uyandığında sarılıp seviştikten sonra ev içinde geziyoruz. Odalara bakıyoruz. Ben anlatıyorum sürekli. Laf dinlemeyi çok seviyor. Bana agulayip cevap veriyor. Mutfakta Anakucaginda durup beni izliyor. Dönence ile ilgileniyor. Çıngıraklı oyuncakları ile oyun yapıyorum. Gülüp duruyor. Yanağına 3 -5 defa oyunla öpücük koyunca sevinçten çıldırıyor.
Fiziksel gelişim olarak da
Omzumda iken başını dimdik tutuyor. Zaten doğduğundan beri başını tutuyordu çeviriyordu.ama bu kadar beceremiyordu. Artık 2 dk filan dik tutuyor. Altini alirken Kalçasini kaldırıyor. Ayaklarından güç alarak yan dönüyor. Kendini yukarı itip yer değiştiriyor. Valla aklıma gelenler bunlar...

Gunaydinnnnn :)
bugun asi gunumuz

Buralar baya sessizlesti. @coznur @Atales KardelenRuzgar bayadir ses vermionuz sanki.

Selam,
2 aylık Bebek'le taşınma süreci, evden devam etmek zorunda olduğum işim,
Bunaldım fena yoğunum, hiç fırsatım olmuyor girmeye,

İyi gün dostu çokmuş meğerse , bende enayilik herkese yardıma koş, 1 Allah'ın kulu dar Zaman'da gelmesin, kuluna Hakkı'mı helal etmiyorum Allah bilsin...

Şükür toparlandık yerleştik bayağda çok iş var daha,
Bebiş gündüz uyumuyor , akşam baba gelince bakıyor ben ev yerleştiriyorum ,

Bayram sonu bakıcımız başlıyor neyseki, düzene gireriz artık...

Canım bende hamak yada otomatik sallanan beşik diye gittim bunu aldım :)
@sebnemmn gumus19 kızlar ancak yükleyebildim meğer resim boyutu çok büyükmüş 3 5 kere kestim ancak yüklendi

Eklentiler

• 20160622_124301.webp
    15,8 KB · Görüntüleme: 137
  • 20160622_124301.webp
    15,8 KB · Görüntüleme: 144
Dun dayanamadim dr.aradim arkadaslar.Belki benim gibi evham yapanlar oluyordur diye sizinlede paylasmak istedim.

Gece 3 4 saat uyuyor memeyi veriyorum 2 saatte bir almiyor alsada 5 dk.birakiyor dedim.Dun sabah 8 de emdi saat 12 oldu emmek istemiyor agliyor memeye gelince sorunmu var dedim.
Bebeginin bezlerini takip et gunde 5 6 kez cisli bez aciyorsan huzursuzlugu yoksa sorun sende annesi dedi(
O duzenini olusturmus artik buyudu 2 saatte bir emmmez gece sik emmeye kalkmaz normali bu dedi.Sakin inatlasma teklif et almazsa birak dedi.
1 hafta sonraki kontrolde kilo aliminada bakariz dedi.

Asidan bahsedilmis kizlar.Ben asiya karsi olanlardan degil asiya olumlu bakanlardanim.Buyuk oglumunda asilarini tek tek atlamadan yaptirdim yaptiriyorumda.
Eltimin kizinin sucicegi asisi tutmamisti yazik kizcagiz cok zorlandi butun vucudu cicek oldu 1 hafta yandi atesten.
Gozum pek korktu eksiksiz yaptiriyorum yigitin asilarini ozelleride tabi.

yalsa masallah subhanallah yalin kuzuya guzel kilo almis.Buzimkide pek seviyor muhabbet etmeyi oyun oynamayi buyudukce pek bir bal oluyorlar bu sipalar tadindan yenmezler artik:))

Slm kızlar. Rota aşısı ile ilgili çok kararsızım ben ya. Geçen bir arkadaş yazmıştı. Bağırsak tepkili bebeklere önerilmiyor diye. Biz ilk iki ay özellikle çok gaz sancisi yaşadık. Biraz rahatlamışken gaz ve bu türevde şeyler yaşamak da istemiyorum. Nasıl bakıyorsunuz? Yalsa Esmeralda yaptıracaksınız galiba. yalsa sen nasıl ikna oldun?
Bir de benim oğlum yatınca elleri kıpırdanınca hemen uyanıyor. Ankarada sıcak oldu artik kundak yapmak istemiyorum. Var mı bizim gibi uykusu hafif bebekler.? Siz nasıl çözüm buldunuz?

bizde iyiyiz şükür sıcaklar olmasa sanki daha iyi olacağız :/

Kuzu benim benden 18 yaş küçük kardeşim var ve bebekken rota yüzünden hastanede yattı ve neler çekti ben bilirim yıl 2008de. Rota sebebiyle ölen bebekler de var. En yakın arkadaşımız da çocuk dr'u. Yeni nesil doktor olarak o da yaptırın dedi. Bebeğin doktoru da önerdi.
Uyku bizde de hafif gece kundak (el kundagi sadece cirt cirtli) yapabiliyorum bazen ama gündüz çok sicak yapmıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…