- 3 Ağustos 2015
- 1.769
- 2.843
- 53
- Konu Sahibi agresifportakal
-
- #58.741
Kizlarrr gunaydinn
Rota asisini yaptiran var mi?
Ates yapiyor mu?
Ben yaptiracagim doktorumun tavsiyesiyle ancak ates ve sıkıntı yapıyor mu?
Yarın ya da cuma yaptiracagim. Ateş olabilirmiş . Olursa yine bi çay kaşığı calpol veririm.
Ben de banyosundan 5dk öncd zeytinyag sürdum.yıkadıktan sonra da tarayarak kuruttum epey gecti.Hiçbir şey yapmadım kendi kendine geçiyor. Konak müdahale edilmesi gereken bişey değil. Bebeklerin yağ dengesi yeni yeni olustugundan oluyor. Zararlı veya bebeğe rahatsızlık verecek bir şey de değil kuzum
Sağol canım inşallah geçecek.size de geçmiş olsunYüzüne bakıp bende ağlıyordum kalbinde üfürme var diyince doktor. Birkaç hafta boyuncada sürekli aklımdaydı yatarken kalkarken. Sonra geçti araştırdıkca okudukca sordukca çouğu bebekte olduğunu öğrendim ve genelde geçtiğini. İnşallah bizim bebeklerimizinde büyüdükçe geçecektir sorunları. Sende böyle yap içini ferahlat müdahale gerekse doktor hemen müdahelede bulunurdu. Tez vakitte iyileşsin inşallah bebişler.
Canim bizim doktorumuz su verebilirsin dedi havalar sıcak dediğin gibi birde bizim memleket çok nemli.dedim sabah akşam çay kaşığı mi vereyim daya biberonu bir iki ölçek içsin hicbirsey olmaz dedi.dedi dedi de benim kız suyu hiç sevmedi ağzına suyu damlattığım an oguruyor :))zaten biberonu da almıyorİyi akşamlar kızlar nasılsınz havalar o kdr çok sıcak ki bi kısa kol çıtçıtlı body ile duruyoruz çok bunalıyor bebişte cam açık hep bide bi kaç çay kaşığı su veriyorm severek içiyor bi zararı olmaz inşallah sık sık ta emiyor çok fazla terliyorz sıvı kaybı çok olmasın die bol bol emziriyorm kakada kan da devam ediyor salı günü gideceğiz haftaya alerji testi yapacak büyük ihtimalle ne olacak halimiz böyle bilmiyorm geçmezse bu minik kan tanecikleri ne olacak tedavisi olan bi durum mu hep kan mı olacak kakada iyice bi konuşmam gerek doktorla anlarsa tabi beni doktr iranlı olunca anlaşmamız zor oluyo biraz bklm of of arada yazıp içimi dökme ihtiyacı hissediyorum kızlar anne olunca daha bi herşeyi didikler oldum dertlenir oldum Allah hepimizi bebişlerimizi korusun
Kizlar benim kizim 2 aylik sayilir. 4moms ana kucagindaki top sekillere asiri tepkiler vermesi haricinde fazla bir eglence yapamiyoruz. Birde saloncagi var onunla sallamaya basladim, sallanirken etrafi inceliyor. Ninni ayicigi var, ninniler dinliyor, tabi ben zaten basindayim butun gun konusuyorum onu la. Sizlee nelee yapiyorsunuz? Oyun halisini kullanmaya baslayan varmi?
Birden fazla doktora gostermek lazim boyle durumlardaCanım çok rahatlatıcı bi yazı olmuş gerçekten içim rahatladı bizim oğlan çok sık kaka yapıyor ondan mı yoksa ama enfeksiyon çıkmıştı testte tabi doğruysa doktora alerji testi yaptırmayayım o zmn ben
Evet canım ip şeklinde çok sık yapıyor dediğin gibi kakasını ondan mı acaba inşallah ondandır da kötü bi durum değildir
Çay kaşığı ile veriyorum. Güzel güzel yutuyor :)Canim bizim doktorumuz su verebilirsin dedi havalar sıcak dediğin gibi birde bizim memleket çok nemli.dedim sabah akşam çay kaşığı mi vereyim daya biberonu bir iki ölçek içsin hicbirsey olmaz dedi.dedi dedi de benim kız suyu hiç sevmedi ağzına suyu damlattığım an oguruyor :))zaten biberonu da almıyor
Can'ım rota aşısı hangisini aldın iki tane varmış piyasa daYarın ya da cuma yaptiracagim. Ateş olabilirmiş . Olursa yine bi çay kaşığı calpol veririm.
Oyun halısı 2 aylıktan sonra rahatça kullanmaya başladım. Uyandığında sarılıp seviştikten sonra ev içinde geziyoruz. Odalara bakıyoruz. Ben anlatıyorum sürekli. Laf dinlemeyi çok seviyor. Bana agulayip cevap veriyor. Mutfakta Anakucaginda durup beni izliyor. Dönence ile ilgileniyor. Çıngıraklı oyuncakları ile oyun yapıyorum. Gülüp duruyor. Yanağına 3 -5 defa oyunla öpücük koyunca sevinçten çıldırıyor.Kizlar benim kizim 2 aylik sayilir. 4moms ana kucagindaki top sekillere asiri tepkiler vermesi haricinde fazla bir eglence yapamiyoruz. Birde saloncagi var onunla sallamaya basladim, sallanirken etrafi inceliyor. Ninni ayicigi var, ninniler dinliyor, tabi ben zaten basindayim butun gun konusuyorum onu la. Sizlee nelee yapiyorsunuz? Oyun halisini kullanmaya baslayan varmi?
2 defa vurulan iyiymiş. Rotreks mi ne adı. Tam nasıl yazılıyor bilmiyorum ama.152 tl mis .Can'ım rota aşısı hangisini aldın iki tane varmış piyasa da
Gunaydinnnnn :)
bugun asi gunumuz
Buralar baya sessizlesti. @coznur @AtalesKardelenRuzgar bayadir ses vermionuz sanki.
Canım bende hamak yada otomatik sallanan beşik diye gittim bunu aldım :)Bilgiler için çok sağol. Çok faydalı oldu.
Bizde de sanırım kilo problemi olacak. 2.ay kontrolünde 5100 gramdi. 10 gün geçti 200 gram aldı. Bundan önce hep 1 er kilo almıştım. Böyle giderse 500 gram alacak herhalde. Ben de yememe içmeme dikkat edeceğim.
Bir de ben memeyi bi sağ veriyordum.doyana kadar aynı memede devam ediyordum. 1 saat sonra acıkınca sola geçiyordum. Şimdi şöyle yapacağım 4 saat aynı memeyi vereceğim tabi süt var mı takip edeceğim. Böylece yağlı süte geçmiş olacakmış. Sık meme değiştirilince bebek önsütü fazla aldığından kilo alamazmis. Laktoz fazlalığı da zararlı olurmuş ki çoğumuz besin alerjisi mi var diye panik içindeyiz. Olanlar da var.
Valla zormuş bu isler ya...
Bir de bizimkini 2 haftadır ayakta sallıyordum artık o da kâr etmiyor. Çarşafla sallanmasi çok hoşuna gidiyor. Tinylove almıştım yatmiyor.bugun hamak beşik alcam 100 tl ye. Onda sallayacagim.
bizde iyiyiz şükür sıcaklar olmasa sanki daha iyi olacağız :/Burdayım canım benım evet coktandır girmedim çok şükür iyiiyz oğlumla birlikte büyüyoruz merak ettigin içinde sagol canım arada baktım ama cok yenı arkadaslar gordum eskıler cok yoktu sankı yorumlıyabılıcegım bıseylerde yoktu ozmanlar cevap yazmadım sonrada uzun süre girmedim ne yazıkki sen nasılsın canım yavrun nasıl
Slm kızlar. Rota aşısı ile ilgili çok kararsızım ben ya. Geçen bir arkadaş yazmıştı. Bağırsak tepkili bebeklere önerilmiyor diye. Biz ilk iki ay özellikle çok gaz sancisi yaşadık. Biraz rahatlamışken gaz ve bu türevde şeyler yaşamak da istemiyorum. Nasıl bakıyorsunuz? Yalsa Esmeralda yaptıracaksınız galiba.yalsa sen nasıl ikna oldun?
Bir de benim oğlum yatınca elleri kıpırdanınca hemen uyanıyor. Ankarada sıcak oldu artik kundak yapmak istemiyorum. Var mı bizim gibi uykusu hafif bebekler.? Siz nasıl çözüm buldunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?