2016 Nisan Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    380
Sırf konak var diyeyse almayın bence okadar para verip.dogdugundan beqi sebamed şampuan kullandım konağı geciremedim.ebeye katılıyorum yağ en güzeli,bikac seferde tamam geciyo
Ne kadar fiyatı sebamedin,pahalı diye bahsetti o da..O zaman zeytinyağı yapalım en iyisi..

Kızlar carpol u asidan sonra ateş olunca mi verdiniz ateş yok ama belli ki agrisi var az versem. Bir de calpol 6 plus la calpol süspansiyon farklı mi esim süspansiyon olandan almis

Kızlar carpol u asidan sonra ateş olunca mi verdiniz ateş yok ama belli ki agrisi var az versem. Bir de calpol 6 plus la calpol süspansiyon farklı mi esim süspansiyon olandan almis
Bence ver canım bişi olmaz. Ben verdim. Aşı sürecini sorunsuz atlattık. Hemşire ateşi çıkmasa bile çok huzursuz olursa verebilirsin demişti

Sizin bebişler yüzüstü yatırdığınızda başını kaldırabiliyor mu,benim kızım kaldıramıyor,başını yan çevirip yatıyor sadece..

Toparlarsınız canım merak etme. Aslında emzirme eğitim vermeleri gerekiyor. Hatta bununla ilgili evrak bile imzalıyorlar. Bizim hastanedekilerde biliyormusun dediler evet dedim emzirmeyi. Emzirirken bile yanımda değillerdi. Kayınvalidem söylemişti, ondan önce de tesadüfen okurken görmüştüm.
Bu kadar araştırmacı olmasak, birbirimizle paylaşımda olmasak nasıl olacaktı bilmiyorum. Ben açıkçası burdan sizlerden bilmediğim konularda fikir ediniyorum bazen.

fildisisahili bizde eşimle çok kararsızız aşıyı araştıyoruz coğunluk gerek yok diyor... Bilmiyorum sonrasında daha kötü olursa diyede korkmuyor değilim
Aynen canım ben de korkuyorum. Ama eşim çok kararlı, o çok haber okuduğu ve araştırmayı sevdiği için net bu konuda. Ben de açıkçası onun gibi düşünüyorum. Çocuklarımızın hakkında hayırlısı inşallah

Valla inanirim çok güçlü çekiyorlar gerçekten :)

Geçmiş olsun, mikrop falan olmayınca kızına geçmez sen kendine dikkat et

Kızlar kafam çok karışık bir akıl verin. Bizim yaklaşık 2 haftaya yakın ishalimiz var. Sulu yeşil mukus lu ve ip şeklinde kan li. Günde 7 yi 8 i gördük kaka da. Ve cok sulu yani ciddi ishal durumu söz konusu. Rota ya kadar tüm tahliller yapıldı kültür ler temiz çıktı. Ancak bir kere amip gözüktü ve son tahlildede bol lökosit. Dr 2 antibiyotik verdi. Kullanmaya başladık 2. Günümüz besin alerjisi de olabilir diye diyette yim de. Ya acaba mikrop tan mi alerji den mi tam olarak bilmiyoruz. Boşuna mi bebeğim e antibiyotik veriyorum ya. Canım çok sıkılıyor. Dr umuz Prof. Ankara uni. Çalışmış yıllarca. Yarın tekrar gidicez. Bu ishal olduğu sürede hiç kilo almamış bu arada

Sizin bebişler yüzüstü yatırdığınızda başını kaldırabiliyor mu,benim kızım kaldıramıyor,başını yan çevirip yatıyor sadece..
Kaldırıyor canım, koy 5-10 dk. Gittikçe uzuyo başını tutma süresi, alışır günden güne. Sende karşısına geç ilgisini çekersen kaldırır, alışır tutmaya

Dermakozmetik bir urun canim. Doktorumuz ilqc degil demisti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…