- 15 Temmuz 2015
- 1.169
- 1.734
- 133
- Konu Sahibi agresifportakal
-
- #58.801
Ben 1 ayını doldurduktan sonra koymaya başladım oyun halısına, günden güne ilgisini çekmeye başladı ve artık resmen oynuyor, bu gün oyuncağı tutmaya bile çalışmaya başladı. YouTube da şarkılar açıyoruz, alibaba mini mini kuş o şarkılarla dans edip oynuyoruz. Burada dönenceyi okudum, park yatağına takılmadığı için kullanmıyodum, bir haftadır kendi yatağında onunlada oyalanıyo. Çıngıraklı çorapları var ama henüz ilgisini çekmiyo sanki. Bide geçen günde konuşulan zeka kartları vardı, ben d&r dan aldım ama onu da çok oynatamadım ben. Bebek bakıyo ama bende sanırım sorunKizlar benim kizim 2 aylik sayilir. 4moms ana kucagindaki top sekillere asiri tepkiler vermesi haricinde fazla bir eglence yapamiyoruz. Birde saloncagi var onunla sallamaya basladim, sallanirken etrafi inceliyor. Ninni ayicigi var, ninniler dinliyor, tabi ben zaten basindayim butun gun konusuyorum onu la. Sizlee nelee yapiyorsunuz? Oyun halisini kullanmaya baslayan varmi?
Benim ki de uyumuştu, çok sakin geçmişti gün. Dinlensin yavrucuk :) geçmiş olsun, sorunsuz atlatın inşallahBizimki baygin gibi uyuyor asidan sonra boyle olan var miydi :)
Ah bu eşler başa bela canım ya bide bizimkinin işi biraz rahat evde çok zaman geçiriyo süt gelse çocuğu bana vermez kendi emzirir herşeyini yapar cıldırıyorum bazen al senin olsun diyorum sabahları işime yariyo sadece bizimki 5te uyanıyor emzirip babaya veriyorum 7 8e kadar bakıyorBebeler sıcaktan delirdi galiba, benim ki Bi çoğunuzun tersine sokak delisi... Bir buçuk haftadır çocuğun huyu tamamen değişti. Uykuya dalamıyo, yatırdığın an çığlığı basıyo, o andan itibaren memeyi reddediyo... Hiç Bi şekilde sakinleştiremiyosun. Sadece kucakta biraz daha sakin ağlıyo. Evde tek başıma olunca delirecek gibi oluyorum derdine çare olamıyorum diye. Bide sıcakta üst üste yapışıyoruz.Eşim 5-6 gibi geliyo eve ama oruç kafayla ona da kıyamıyorum. Akşama kadar savaş halindeyiz. Bu gün pusete de oturtamadım, en son aldım kucağıma, birde büyük örtü, çıktık evin önüne, örtüyü serdim yatırdım, ağaçları izledi. Hergün başka Bi huyu çıkıyo...3 ayın çıkmasına 2 hafta kaldı bakalım.
Eşim çok pimpirikBerdinc yazmıştı herhalde, çocuğa çok düşkün babada iyi değil diye, aynen katılıyorum. Dışarı çıkartıcam; terli mi bak, üşümesin, esiyorsa üzerini ört...bitmiyo diyeceği :) emmiyo çocuk bunaldı su bari veriim, yok dr. Verme dedi. Otur sen bak o zaman çocuğa diyesim geliyo
Çok yazdım kızlar kusura bakmayın, cadı uyumuşken içimi döktüm sizeo uyumuşken uyusam daha iyiydi ama
Teşekkür ederim canım. Babasının ilgili bir baba olması benim işimi çok kolaylaştırıyor ve bunalmıyorum sayesinde. Ev işlerini hiç umursamıyorum. Şimdiye kadar yardımcı olmadı yanımda. Bunun da bir şans olduğunu düşünüyorum. Birebir ilgilenmek hem çok zor ama ikili ilişkimiz açısından daha kolay oldu.Masallah subanallah. Ne kadar dikkatli ve ilgilo bir annesim canim. Valla yazinin basinda 2. Ay asisi diye yazmasan inanmayacaktim. Bizi kinin 2. Ayinin cikmasina 1 hafta var, agliyor agliyor ve agliyor yani :)) baska birsey pek yaptigi soylenemez. Nesneleri gozuyla takip edip, bazen arada ben yaninda miyim diye gozunu kaldirip bakar, birde emerken bazen bana bakip ben gulersem ona oda bana guler bu kadar. Baskada birsey dikkatimi cekmedi acikcasi. Birde siyah beyaz nesneler ile kirmiziya cok bakiyor gibim3 geldi...
Hala aynı canm valla hiç kıyamıyorum sağıpta veriyorum mamada veriyorum yetmeyince üzülüyorum çok.askbahcem emme durumlari nasıl canım?
Zeka kartlarını bnde istiyorum ama sadece nette var sanıyordum sevgili bebek orda gördüm... Bende alıcam sen nekadara aldın cnmBen 1 ayını doldurduktan sonra koymaya başladım oyun halısına, günden güne ilgisini çekmeye başladı ve artık resmen oynuyor, bu gün oyuncağı tutmaya bile çalışmaya başladı. YouTube da şarkılar açıyoruz, alibaba mini mini kuş o şarkılarla dans edip oynuyoruz. Burada dönenceyi okudum, park yatağına takılmadığı için kullanmıyodum, bir haftadır kendi yatağında onunlada oyalanıyo. Çıngıraklı çorapları var ama henüz ilgisini çekmiyo sanki. Bide geçen günde konuşulan zeka kartları vardı, ben d&r dan aldım ama onu da çok oynatamadım ben. Bebek bakıyo ama bende sanırım sorunfotoları ekliyorum
Sagol canimBenim ki de uyumuştu, çok sakin geçmişti gün. Dinlensin yavrucuk :) geçmiş olsun, sorunsuz atlatın inşallah
Bir de insan kendisini böyle karar verilmesi gereken durumlar yüzünden suçlu hissediyor. Acaba yanlış mı düşünüyorum diye. Bu virüsün en büyük etkisi ishal. Zehirli ishal de aynı şeyi yapabiliyor ve çocuklarda görülen bir durum. Önemli olan bebeğin besinsiz ve susuz kalmamasıBenimkide aşıdan sonra ishal kusmayla gelen çocuklarda oluyor aşının hastalığa yakalanma riskini düşürdüğü söylenemez aşı olanla olmayan aynı seyirde geçiriyor ben çocuğuma yapmadım seninkinede yapmak istemem dedi. Ücretli olmasıda bu işin asıl maksatını ortaya koyuyor dedi. Bende vazgeçtim yaptırmıcam. Hepimiz ishal olduk çocukken kustuk ettik aşısızdık geçti gitti. Yeni yeni şeyler türetiyorlar ya sinir oluyorum artık.
Geçmiş olsun canım, ben de hafif atlattım. Dışarı da çıkaramıyorum yavrucuğu. Eve tıkılıp kaldıkOoof of hastayım yaa,bütün kemiklerim ağrıyo,Antalyanın havası çarptı,52 dereceyi gösteriyordu geçen gün..Ateşim çok ve ishalim,inş kızıma geçmez,dün o da ishal gibiydi,parol içtim bir tane gece dayanamayıp..soğuk soğuk terliyorum..Sağlığımızın kıymetini bilelim..
Gücü yetmiyordur belki annesi. Hızlanır artık bu becerileri <3Sizin bebişler yüzüstü yatırdığınızda başını kaldırabiliyor mu,benim kızım kaldıramıyor,başını yan çevirip yatıyor sadece..
Çok geçmiş olsun canım. Bol bol emzirmeye çalış, sıvı takviyesi çok önemliKızlar kafam çok karışık bir akıl verin. Bizim yaklaşık 2 haftaya yakın ishalimiz var. Sulu yeşil mukus lu ve ip şeklinde kan li. Günde 7 yi 8 i gördük kaka da. Ve cok sulu yani ciddi ishal durumu söz konusu. Rota ya kadar tüm tahliller yapıldı kültür ler temiz çıktı. Ancak bir kere amip gözüktü ve son tahlildede bol lökosit. Dr 2 antibiyotik verdi. Kullanmaya başladık 2. Günümüz besin alerjisi de olabilir diye diyette yim de. Ya acaba mikrop tan mi alerji den mi tam olarak bilmiyoruz. Boşuna mi bebeğim e antibiyotik veriyorum ya. Canım çok sıkılıyor. Dr umuz Prof. Ankara uni. Çalışmış yıllarca. Yarın tekrar gidicez. Bu ishal olduğu sürede hiç kilo almamış bu arada
Yalan olmasın 30lira civarıydı.konak olur ilk baslarda iyi bisey alayım demistim ama dalin'e döncemNe kadar fiyatı sebamedin,pahalı diye bahsetti o da..O zaman zeytinyağı yapalım en iyisi..
Keyif seviyormuşSizin bebişler yüzüstü yatırdığınızda başını kaldırabiliyor mu,benim kızım kaldıramıyor,başını yan çevirip yatıyor sadece..
Keyif seviyormuşSizin bebişler yüzüstü yatırdığınızda başını kaldırabiliyor mu,benim kızım kaldıramıyor,başını yan çevirip yatıyor sadece..
Bizim de aynıydı Şeyma. Bi uyanıp meme emip ağlayıp uyuyodu tekrar o günü hep uyuyarak geçirmişti. Hatta burdan biri daha öyle olmuş diye okumuştum normal yaniBizimki baygin gibi uyuyor asidan sonra boyle olan var miydi :)
Walla yazdiktan sonra acildi gozler fildir fildirBizim de aynıydı Şeyma. Bi uyanıp meme emip ağlayıp uyuyodu tekrar o günü hep uyuyarak geçirmişti. Hatta burdan biri daha öyle olmuş diye okumuştum normal yani
Bizimde gündüz hiç uykumuz yok çok yoruyor beni .. Uyanıkken dönencesine halısına koyuyorum biraz onlarla oyalanıyor biraz bn onla oynuyorum.. Sürekli bi yatırma telaşı var uyusada ikimiz rahat etsek diye paralıyorum kendimi.. Uykusu şekerleme tadında hepKızlar Merhaba Nasılsıniz oğlum 62 günlük sizi merak ediyorum bir günü nasıl geciriyorsunuz düzenli mi hergün aynı saatte uyanıp aynı saatlerde mi uyuyo uyanikken napiyosunuz bizim bi 5 dk tamam mutlu çok güzel bi daha hep huysuz çok tükendim
Bizimde gündüz hiç uykumuz yok çok yoruyor beni .. Uyanıkken dönencesine halısına koyuyorum biraz onlarla oyalanıyor biraz bn onla oynuyorum.. Sürekli bi yatırma telaşı var uyusada ikimiz rahat etsek diye paralıyorum kendimi.. Uykusu şekerleme tadında hep
Zeka kartlarını bnde istiyorum ama sadece nette var sanıyordum sevgili bebek orda gördüm... Bende alıcam sen nekadara aldın cnm
Sağolasın,bizim iyi olmamız gerek gerçekten..Geçmiş olsun, mikrop falan olmayınca kızına geçmez sen kendine dikkat et
Canim doktor ne derse onu yap bence. O takibini yapar. Hem alelade bi doktor da değil kaç kez bu gibi durumlar görmuştür.Kızlar kafam çok karışık bir akıl verin. Bizim yaklaşık 2 haftaya yakın ishalimiz var. Sulu yeşil mukus lu ve ip şeklinde kan li. Günde 7 yi 8 i gördük kaka da. Ve cok sulu yani ciddi ishal durumu söz konusu. Rota ya kadar tüm tahliller yapıldı kültür ler temiz çıktı. Ancak bir kere amip gözüktü ve son tahlildede bol lökosit. Dr 2 antibiyotik verdi. Kullanmaya başladık 2. Günümüz besin alerjisi de olabilir diye diyette yim de. Ya acaba mikrop tan mi alerji den mi tam olarak bilmiyoruz. Boşuna mi bebeğim e antibiyotik veriyorum ya. Canım çok sıkılıyor. Dr umuz Prof. Ankara uni. Çalışmış yıllarca. Yarın tekrar gidicez. Bu ishal olduğu sürede hiç kilo almamış bu arada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?