2016 Nisan Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    380
Ben 1 ayını doldurduktan sonra koymaya başladım oyun halısına, günden güne ilgisini çekmeye başladı ve artık resmen oynuyor, bu gün oyuncağı tutmaya bile çalışmaya başladı. YouTube da şarkılar açıyoruz, alibaba mini mini kuş o şarkılarla dans edip oynuyoruz. Burada dönenceyi okudum, park yatağına takılmadığı için kullanmıyodum, bir haftadır kendi yatağında onunlada oyalanıyo. Çıngıraklı çorapları var ama henüz ilgisini çekmiyo sanki. Bide geçen günde konuşulan zeka kartları vardı, ben d&r dan aldım ama onu da çok oynatamadım ben. Bebek bakıyo ama bende sanırım sorun fotoları ekliyorum

Eklentiler

• image.webp
    35,5 KB · Görüntüleme: 63
  • image.webp
    30,1 KB · Görüntüleme: 67
Ah bu eşler başa bela canım ya bide bizimkinin işi biraz rahat evde çok zaman geçiriyo süt gelse çocuğu bana vermez kendi emzirir herşeyini yapar cıldırıyorum bazen al senin olsun diyorum sabahları işime yariyo sadece bizimki 5te uyanıyor emzirip babaya veriyorum 7 8e kadar bakıyor yine bana guvenmediginden tabii gece emerken oda uyanır başımızda bekler zaten sıcak iyice bunaliyorum çok dertliyim oğlum çok ağlıyo ve eşime göre hep benim yüzümden

Teşekkür ederim canım. Babasının ilgili bir baba olması benim işimi çok kolaylaştırıyor ve bunalmıyorum sayesinde. Ev işlerini hiç umursamıyorum. Şimdiye kadar yardımcı olmadı yanımda. Bunun da bir şans olduğunu düşünüyorum. Birebir ilgilenmek hem çok zor ama ikili ilişkimiz açısından daha kolay oldu.
Yöntemlerim doğrumudur değilmidir bilemem, bence yeterince gözlemlesen bebeğinin neden ağladığını ve ne istediğini çözebilirsin. Motor gelişimi söylediğin kadarıyla gayet yerinde. Biraz da kendin bişiler kattıkça daha çok zevk almaya başlıyorsun inan bana. Kendine herşeyin çözüm kaynağı benim, ben hallederim gibisine bakmaya başla. Olumsuz cümleleri bırak. İçinden bile kurma. Çünkü istemesek de onlar bizi yönetmeye başlıyor. Bilmişlik taslamak için demiyorum lütfen yanlış anlama, sadece güzel enerji vermeye çalışıyorum

Zeka kartlarını bnde istiyorum ama sadece nette var sanıyordum sevgili bebek orda gördüm... Bende alıcam sen nekadara aldın cnm

Bir de insan kendisini böyle karar verilmesi gereken durumlar yüzünden suçlu hissediyor. Acaba yanlış mı düşünüyorum diye. Bu virüsün en büyük etkisi ishal. Zehirli ishal de aynı şeyi yapabiliyor ve çocuklarda görülen bir durum. Önemli olan bebeğin besinsiz ve susuz kalmaması

Geçmiş olsun canım, ben de hafif atlattım. Dışarı da çıkaramıyorum yavrucuğu. Eve tıkılıp kaldık

Sizin bebişler yüzüstü yatırdığınızda başını kaldırabiliyor mu,benim kızım kaldıramıyor,başını yan çevirip yatıyor sadece..
Gücü yetmiyordur belki annesi. Hızlanır artık bu becerileri <3

Çok geçmiş olsun canım. Bol bol emzirmeye çalış, sıvı takviyesi çok önemli

Kızlar Merhaba Nasılsıniz oğlum 62 günlük sizi merak ediyorum bir günü nasıl geciriyorsunuz düzenli mi hergün aynı saatte uyanıp aynı saatlerde mi uyuyo uyanikken napiyosunuz bizim bi 5 dk tamam mutlu çok güzel bi daha hep huysuz çok tükendim

Bizimde gündüz hiç uykumuz yok çok yoruyor beni .. Uyanıkken dönencesine halısına koyuyorum biraz onlarla oyalanıyor biraz bn onla oynuyorum.. Sürekli bi yatırma telaşı var uyusada ikimiz rahat etsek diye paralıyorum kendimi.. Uykusu şekerleme tadında hep

Evet yalniz olmadığına sevindim gerçekten napicagimi şaşırıyorum acaba sıcaktan mi böyle diye düşünüyorum bide yapisiyoruz iyice birbirimize yatırıyorum ağlıyor kaldırıyorum ağlıyor gezdiriyorum ağlıyor sürekli bi değişim bi telaş halindeyiz mutlu mutlu uyansin konuşayım dinlesin sonra oyuncaklarında baksın aGulasin istiyorum çok mu şey istiyorum

Kızlar sıcaklardan çok bunaldık hem bebek hem ben İstanbul baya sıcak 45 fln vardır heralde rüzgar var çok şükür biraz rahatlatan ama bizim oğlan çok terliyor camın açık olması onu üşütür mü ki die düşünüyorum da size sorayım dedim devamlı terli oğlum bol bol emiyo şükür kaybettiği suyu geri alıyor ama huysuzlaştı bu gün sıcaktan hasta mı ki dedim rüzgar mı çarptı hani şu cereyan olayı varya çok mu pimpirikliyim ne

Zeka kartlarını bnde istiyorum ama sadece nette var sanıyordum sevgili bebek orda gördüm... Bende alıcam sen nekadara aldın cnm

face de piapolyo oyun ablasi var oradan ucretsiz indirip cikti alabilirsiniz..ben cikti alip mukavva yapistirdim arkasina. Cift tarafli bantla. Maliyeti 5 6 tl ilmustur maksimum. ugrasmak istemekseniz kendi sitesinde de satiliyor

Canim doktor ne derse onu yap bence. O takibini yapar. Hem alelade bi doktor da değil kaç kez bu gibi durumlar görmuştür.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…