2016 Nisan Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    380

Sen süt ürünleri yemiyorsun zaten. Bide duş suyunu içme suyuyla yap ordan da mikrop kapmış olabilir

Canim cereyan da birakma sakin. Cam açıksa odanın kapısını kapa ve çocuğu o şekilde ince giydirme bence. Ben dün inan bebegi bi kolsuz badiyle yatirdim. Ne çorap ne şort. Gün içinde de hep tek citcitli badi. Öyle bile terliyo zavallilar. Gece baktim ayaklari sicacikti. Terlemesin yeter; )

Mm anladım canım işin kötüsü evimizde kapı yok ev sahibi yapmamış camı kapasam hamam gibi oluyor bi kısa kollu çıtçıtlı body ile duruyorz bide çorapları var ayağında terlemesine engel olamıyorum hele emerken kafası sırtı su gibi oluyo üşüteceğim die diken üstündeyim hep bide kakada kan olayı vardı ya çok sık da kaka yapıyor napcamı şaşırıyorum bazen Allah yardımcımız olsun sizden de razı olsun her sorumuza yanıt alıyoruz tavsiyelere o kdr ihtiyacı oluyo ki insanın tecrübelilerden

Azönce yine yatırdım mesela,kaldıramıyo başını,kızım diye sesleniyorum,yok..

Bizimkininde kendi işi, geç gidiyo erken geliyo, sıkıntı olursa öğlende çıkıyo geliyo, iş yoğunluğuna bağlı... Gece uykusundan uyanmaz ama :) senin ki bizimkini geçermiş, Allah sabır versin :) beni suçlamaz hiç bişey için, sütüm gider diye korkuyo ama biz ailelerle çok iç içeyiz, onların herşeye karışmasına kızıyo, onlara üzülüyorum en çok. Oğlun sakinleşsinde inşallah o bari anlasın seni :)

Sende Sağol canım. Evet buradaki paylaşimlarla sıkıntıları paylaşıp azaltıyoruz:)

Zeka kartlarını bnde istiyorum ama sadece nette var sanıyordum sevgili bebek orda gördüm... Bende alıcam sen nekadara aldın cnm
Ayy canım ben meraklı olduğum için 7 aylık hamileyken bitti alışverişim :) hiç hatırlamıyorum ki ... D&R ın sitesinden Bi bak istersen...

Terli olması daha kötü canım camı aç ama karşısında başka yerden açma cereyan yapmaması için... Balkona çıkıyoruz, bahçeye iniyoruz, sıcaktan çıldırıyo yoksa. Bide temiz hava alınca uykusunu falan daha rahat oluyo kızlar, deneyin sizde

Bide kızlar askbahcem ve A ARTVINLI9876 bizim bebisler memeye savaşıyorlar hani Ee benim sıpa çok terliyor acaba susuz kalırlar mı? Doktora götürsem mi
Hehh işte aynen onundycektim benim sütüm akşamları az olduğu için mama takviyesi yapıyordum zaten bu aralarda gündüzleri emzirmeye çalşyorum uykuluyken az emiyo nedense sabah akşam 30 cc mama veriyorum Çok ac kalmasın diye tam emmediği içinde kalan sütü sağıpta veriyorum yarım çay bardağı çıkıyo az tabiki.. birde üç gündür şu illet bağırsak enfeksiyonu tekrar ediyo acaba az emdiği içinmi yeteri kadar beslenemediği için mi enfeksiyon oluştu.. çok üzgünüm yaa çok sıcak olduğu için emmediği zaman diretmiyorum mecbur sağıyorumm saatlerce mafolmazmı akıl verin kızlar..

Kızlar haziranın 11inde 2.ayımızı doldurduk.ilk ay 4 kilo olduk,haziranın 11inde de 5 kilo olduk,başka rahatsızlığı için ayin 16sinda kontrole gitmiştik 5150 olmuş fakat ogunden bugüne kilo almamış yine 5150 çıkıyor tartıda.neden olabilir emiyor ac olsa ağlar sürekli aranır yada uyumaz falan.uykusu iyi,sürekli bi ağlaması yok,huzurlu.ikinci kızım grip olmuştu onunda burnu falan tıkandı nezle gibi olmuştu ondan kilo almamış olabilir mi.doymuyor olsa bi belirtisi olmaz mi,her bezi kakali.ilk zaman idrarı daha coktu şimdide var önceki kadar değil.

Sabah yatırıp emzirdigimde kokumla uyuyo bazen bi saat.ögle uykumuz aynen şekerleme gibi evet bi saat belki o da mık mık yarı uyanık.halı aldık biz de ama kucuguz daha,kızgın kızgın vuruyoyarın tam 2aylık olcaz

Biz de haziranın 11 inde 2. ay kontrolünde 5100 gr idik,1 hafta sonra doktora gittik,yine aynı..Doktor 2 hafta sonra yine gelin,haftada 250 gr almasını bekliyorum dedi,uzamış sarılık var bir de bizde..

Sizin bebişler yüzüstü yatırdığınızda başını kaldırabiliyor mu,benim kızım kaldıramıyor,başını yan çevirip yatıyor sadece..
Benimki yanada cevirebiliyor ama kollarindan destek alip yuzunu kapatiyor ve bildigin agzi burnu kapali yatiyor. O yuzden yatirmiyorum yuzu koyun cok nadir...

Cok gecmis olsun cnm. Bilgim yok konuyla ilgili ama lokosit var diyorsun antibiyotik veemesi bana n8rmal gibi geldi..

Canim ben oyun halisini kurucamda bajalim napacak.. bende sarkilar soyluyoru, ninni tarzinda.. weewell in ninni ayicig7 var onu devamli caliyorum. Cingiraklardan seslee cikariyoeum falan. Ama gunduz hic uyu,adigi icim ve ben sabah 7de kalkip aksam 10a kadae onunla ilgilendigimden bazen tukendigimi hissedyorum..

Bende yapmaya calisiyorum birseyler, sanslida biraz evde dede ve anneanneside vae cunku. Bazen onlarda sevgi ve ilgi gosteriyorlae ve gun icinde hic es gecilmiyor kizim ama ben tukeniyorum bazen.. bir taravtanda soruyoru, ve arastiriyorumki, ilk cocugum ne yapacagimi bilmiyorum yada yaptiklari dogrumu emin olamiyorum. Teori ile pratik cok farkli seyler...

İnşallah gezersiniz valla ben de çok bunaldım 3 ay dolsa da geçse gaz bugün gündüz fenaydı ilk defa bu sefer de gündüz ağlamaları çıktı anı anına günü gününe tutmuyo bi bakıyorsun iyi bi bakıyorsun kötü misafirliğe de gidemiyosun sabır sabır Allah yardım etsin hepimize çabucak geçsin bu günler büyüsün ler gezelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…