- 12 Nisan 2011
- 920
- 1.848
- 333
- Konu Sahibi agresifportakal
-
- #58.841
Ah bu eşler başa bela canım ya bide bizimkinin işi biraz rahat evde çok zaman geçiriyo süt gelse çocuğu bana vermez kendi emzirir herşeyini yapar cıldırıyorum bazen al senin olsun diyorum sabahları işime yariyo sadece bizimki 5te uyanıyor emzirip babaya veriyorum 7 8e kadar bakıyoryine bana guvenmediginden tabii gece emerken oda uyanır başımızda bekler zaten sıcak iyice bunaliyorum çok dertliyim oğlum çok ağlıyo ve eşime göre hep benim yüzümden
Biz de haziranın 11 inde 2. ay kontrolünde 5100 gr idik,1 hafta sonra doktora gittik,yine aynı..Doktor 2 hafta sonra yine gelin,haftada 250 gr almasını bekliyorum dedi,uzamış sarılık var bir de bizde..
Ben selam kizlar bayadir giremedim okuyamadim bir cogunu bgun asiya gittik rota yaptiracakmisin dediler yarin yaptiracagim.yaptiran var mi?3 doz olacakmis.birde bende aksma kadar zor oyaliuorum donence kucak ne varsa artik.birde bazen ayagimda salliyorum cunku zaten tek basima bakıyorum 40indan beri:/
Ben de mama vermedim hiç,sütüm yettiği sürece de vermem diye umuyorum bir süre..Bizimkiler minyon olacaktır belki..Bizde sarılık falan yok cnm,niye almıyorlar ki.gayet huzurlu uyuyor emiyor maşallah eziyeti yok bana.kilo almasa mama mi verecek bizimki damlayı kusuyor mamayı nasıl içecek ki hic vermedim şimdiye kadar
Ben de mama vermedim hiç,sütüm yettiği sürece de vermem diye umuyorum bir süre..Bizimkiler minyon olacaktır belki..
Bazı doktorlar gece uyuyorsa emzirmek için uyandırmayın diyorya..Benim kız da mesela 11 de yattı diyelim,gece 2 sefer kalkıyo,emiyo,tekrar yatıyo..Uyandırmıyorum hiç gece,uyku düzeni oluşuyo yavaştan..Bir de bu aralar meme savaşı durumunu yaşıyoruz arada,memeyi reddediyo aç olsa da,ağlayarak kafasını çeviriyo falan..Cnm ben bisey daha keşfettim,benim bebiş aksam 9-10 gibi yatınca 1-2ye kadar uyanmıyor bazen 3ude buluyor bende büyüdü diye kaldırmıyordum ondan kilo almamış olabilir bu ay.önce 2 saate bi emziriyordum, şimdi 2 saate bi uyandırıp emzireceğim bide öyle deneyeyim
Bazı doktorlar gece uyuyorsa emzirmek için uyandırmayın diyorya..Benim kız da mesela 11 de yattı diyelim,gece 2 sefer kalkıyo,emiyo,tekrar yatıyo..Uyandırmıyorum hiç gece,uyku düzeni oluşuyo yavaştan..Bir de bu aralar meme savaşı durumunu yaşıyoruz arada,memeyi reddediyo aç olsa da,ağlayarak kafasını çeviriyo falan..
Uyandırmayın diyorlar. Çünkü besin kadar uykuda bebeğin büyümesi için gerekli.ben 9 da emziriyorum bazen 1 de bazen 3 te kalkıyor. Bebekler zaten gündüz emdiklerini depolarmis.Bizde kafa çevirmek yokda,bir emiyor çekiliyor bir emiyor çekiliyor:)küçücükler ama bizi nasıl oynatiyorlar:)
Uyandırmayın diyorlar. Çünkü besin kadar uykuda bebeğin büyümesi için gerekli.ben 9 da emziriyorum bazen 1 de bazen 3 te kalkıyor. Bebekler zaten gündüz emdiklerini depolarmis.
Sen de benim gibi sık göğüs değiştirdiysen,ben 1 buçuk saatte değiştiriyordum önsütü fazla almış kilo alımı yavaslamis olabilir. Bizim kaka yeşil suluydu. İki gündür 4 saatte meme değiştiriyorum. Yağlı süte geçtik kaka sarı puturluye döndü. Ben de yeşil kakayıda büyüdükleri için değişti zannediyordum.10 gündür çocuğu aç bırakmışım meğer
Ay inş süt alerjisi değildir, kan olunca aletjoymis, kes sen sut ürünlerini, ben kestim çocuk rahatladı, bakalım kan sunucumuz ne diyecek, gerçi bizde laktoz intoleransı kesin de, alerji salı günü belli olacak, hemen test yaptır kuzuya. İplik sekli de mukus oluyor canım , yazık bebişlere ne aci çekiyorlar yakızlar oğlum çok huzursuz hc durmuyo. bugun 2.ay asılarımızı olduk ates yok ama aksamdan beri aglıyo fitil ve surupta verdim. aksi gbi bugun saglık ocagndaki doktor kulagı agrıyor dedi şimdide kakasında kan var iplik seklinde ama fazla. gecen seferde kakasnda kan varken tahliller temiz cıkmisti acaba diyorum süt alerjisimi. bu aksam 2 bardak ayran ictim. bu konuda tecrubeli arkadaslar acil yardım rica ediyorum
Grubumuzun ilk bebişlerinden,maşallah,4 ay bitti demek..amin inş..Günaydın kızlar.Benim kuzum 4. ayı bitirmek üzere 5 kilo 55 cm oldu :) yüz üstü yatınca kendi etrafında 360 derece dönüyor daha ileri gidermiyor ama çok sinirli kendileri hırslanıp onuda yapıcak galiba :) onun dışında erkenmi bilmiyorum ama dişleri diş etlerinden beyaz beyaz belli oluyor birde damakları çok kaşınıyor emziği düşüncve nerdeyse parmaklarını yiyecek öyle saldırıyor.Emme olayı bizde de azalmaya başladı bunda sıcağında etkisi olduğunu düşünüyorum serin ortamlarda uzun süreli emiyor yine.uykusuda belli bir düzeni var evdeyken ama dışarı çıktığımızda yada eve birileri geldiğinde uyku saati geçerse uyuması 23.30 yada 24.00 bulursa sabaha kadar uyuyor uyanmadan kaldırıp emzirmeye çalışsamda emmiyor bende artık ellemiyorum.Bizden böyle bilgisayara geçince yazayım dedim telefondan zor oluyor :) öpüyorum sizleri ve kuzuları Rabbim hepsini hayırlı evlat eylesin bizleri onlara onları da bize bağışlasın :)
evet canım ikinci oluyor :) hayırlısıyla bitti sayılır:)Grubumuzun ilk bebişlerinden,maşallah,4 ay bitti demek..amin inş..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?