2016 Nisan Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    380
Kızlar benim oğlum çok mayışık yaa habire uyudu bugün gözünü açamıyo sıcaktanmı başka derdi mi var ne anlamadım Uyanıkken canlı gülüyo eğleniyo ama kısa süre uyanık kalıyo sonra mayışıyo

Benimki de allaha binlerce kez şükürler uyuyor.gece 9 da yatak odasına gidiyoruz 10 gibi daliyor sabah 7 ye kadar uyuyor. Gece 3 kez emmeye kalkıyor. Ama kendi uyaniyor. Gündüz de surekli 2 saatte bir uyuyor. Temmuz 9 a kadar 6300 olursak değmeyin keyfimize :))))

Ben öyle yorumladım canım. Çünkü diğer memeye geçince o hareketi yapmıyor soluksuz emiyor :) bende bakıyorum kafayı çekmeye başladıysa hemen diğer memeye alıyorum devM ediyoruz emişmeye :)

her zaman oluyor mu kan canım. benim bi 20 gun önce oldu birde dün. şuanda da yok. zaten sürekli mukuslu yesil yapiyor hatta günde 10 kez kaka yapiyor. laktoz intoleransindan süphelendim ama tüm tahliller temiz cıkıyor. simdi çocuk metabolizma doktoruna goturecegm siz hangi doktorlara götürdünz. çok gecmş olsun minik kuzuna buaqada

Evet ateşimiz çıkmaya başladı. 1 çay kaşığı calpolü verdim. Bundan sonra sürekli kontrol artık
Ama wewell in temassız ölçeriyle 37.3 çıkıyor koltuk altı ölçer 36,8 doktorumuzda koltuk altı ölçerlerin doğru sonuç verdiğini söyledi.
Calpolün tadına bakınca çocukluğum geldi aklıma. Öksürük şurubu vardı bide onu hiç sevmezdim kırmızıydı rengi acıydı :)

Bişey dicem ben 2 günlükken memeyi tutturmak için ucuna ve ağzına elma suyu sürmüştük. Bi dene istersen kandırırsın belki. 1 çay kaşığı yeterli biraz ağzına biraz ucuna dök
Canım gerçekten faydası oluyorsa yaparım çok kötüyüm kafayı yemek üzereyim. Yeşil elma mi kırmızı elma mı

Bizde kan yoktu canım, çocuk dr si alerji uzmanına o da gastrolog â yönlendirdi. Kan tahlilini bekliyorum inşallah sut alerjisi yoktur, sen de tahlilini yaptır milletin lafina bakma, çocuktur ağlar falan diyorlar hic bakma onlara, sinir oluyorum o tiplere.

Canım gerçekten faydası oluyorsa yaparım çok kötüyüm kafayı yemek üzereyim. Yeşil elma mi kırmızı elma mı
Ben memeyi öyle tutturdum canım. Tatlı elma olsun yeter. Kabuğunu soy çeyreğinin rendele sonra elinle sık çay tabağına oradan ver çay kaşığıyla

Son düzenleme:
Bende sağmaya ve mamaya başladım canım. Hangi mamayi ve biberonu kullanıyorsun? Ben bugün evolvia mama bide Philips avent biberon aldım memeden iyice soğumasın diye
Bebelac gold kullanıyorum canm evde avent biberon var ama biberon kullanmıyorum cay kaşığıyla veriyorum şimdilik korkuyorum biberon alırsa hepten kesilir diye..

Ben de asiyi sabah 10.30da yaptirdim ayriva rotada yapildi aksam 7de cikti temassiz olcerle kafasi 37.1 di bnde cay kasigi kadar verdim azaldi atesi suan.temassizla nereden olcuyorsunuz

Ben de asiyi sabah 10.30da yaptirdim ayriva rotada yapildi aksam 7de cikti temassiz olcerle kafasi 37.1 di bnde cay kasigi kadar verdim azaldi atesi suan.temassizla nereden olcuyorsunuz
Alından ölçüyorum. Bide kol altından ölçenden aldım 10 liraya onla sağlama yapıyorum. Kol altı daha düşük çıkıyo ama. Doktorda kol altını takip et dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…