2016 Nisan Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    380
Kızlar gözünüz korkmasin ancak sulu kokulu mukus lu yeşil ishalleri ihmal etmeyin. Benden söylemesi. Bizim bebek 11 gündür kilo almıyor du birçok Dr a gittik. Besin alerjisi filan dediler. Tahlil de amip ve lökosit görülmesine rağmen bebekte dizanteri olmasi imkansız dediler.ancak En son gittiğimiz Prof. 7 günlük bebekte bile dizanteri olur dedi. Üstüne ustluk tahlil de de cikmisken. Antibiyotik başladık bugün tartım da hemen beli etmiş yavrum kilo almış az da olsa. Yine diyet i de bozdurmadi. Demem o ki eskilere bakmayın. Yok usutmus tür kaka si ondan yeşil. Yok bebektir bu mukus ta gelir falan filan. . . 2 haftada bebegimin gelişimi geriledi resmen. Kilo takibi çok çok önemli. Kaka sayısı görünümü çok önemli. Kulağa hoş gelmiyor dizanteri ancak bugün resmen sevindim. En azından bebeğim tedavi olacak ve inş. Iyilesek dedim. Rabbim kimseyi evladi ile sinamasin. Onları bize bagislasin

Birde kızlar prebiyotik kullanın gazı olan bebeklere. Bize vermiş ti Dr. Ticari olarak dusunmustum biraz pahalı oluyorlar çünkü. Ancak geçmeyen gazı varsa karın ağrısı varsa şiddetle tavsiye ederim. Nerdeyse kullanmadigim damla kalmadı en ii gelen prebiyotik damlalar oldu. Şimdi aklım olsa hiç düşünmeden direk bu damlalar dan alır verirdim. Bağırsak floresina çok faydalı.

gecmis olsun ALLAH ssifa versi rabbim hepimizn yavrularimizi korusun esirgesin umarim tez zamanda iyi olur kuzucuk

3 aylık kontrolümuze dr'a gittik. Rota asisini eczaneden aldım gittim dr ağızdan verdi.
6400 gr 62 cm çıktı. Dun sağlık ocağında 6200 gr 60 cm dedi. Bu nedir ya

pisgor

Son düzenleme:
Canm dediğim gibi bizimde gecen aynı şikayetler vardı ilaç kullandık ge.ti şimdi yine başladı sen söyleyince korktum şimdi bizimkide öyle olmasın yarın ilk iş doktora gtcez zaten.. Allahım korusun onları korktum yaa tekrar etmesinden..

Dr dedi böyle bir vaka kolay kolay geçmez tedavi edilmediği takdirde kroniklesir. Hatta ve hatta tahlil de temiz çıkıp gerçekte hastalık ta olabilir mis. Bayagi anlattı bu durumun nedeni ni de çok ikna olduk. Yeni nesil Dr lar sadece tahlil e bakıp karar veriyorlar dedi. Hastanın durumu da önemli. V.s. v.s. cumartesi ne kaka sinin Düzelmesini bekliyorum dedi bakalım inş. Düzelir . Sende hiç ihmal etme . Bana normal dediler 2 hafta bekledim boşuna bebeğim acı çekti.

Slm kızlar havalar fazla sıcak bebisimin iki gündür idrarı azaldı kakasi normal ama idrarı azaldı terleyerek atiyodur diye rahat olmaya çalışıyorum ama böyle bi problem yaşayan var mı

Eşimde gitmeyelim gecer diyo hayatta beklemem saol canm yaa inşallah yarınki tahliller çok kötü çıkmaz..

Korkutelinde hava nasil canim? Ben de bayramda orada olacagim. Ne koyayim bavula? Sort falan giydirilir di mi bebege?
Antalyanın buharlaştırıcı ve boğucu nemine göre Korkutelinin havası mis gibi,gündüz sıcak,hatta dışarıda gezersen güneşi yakıcı,evlerin içi iyi ama..Terlemiyorsun en azından..Gece ince bir battaniye ile yatıyoruz.Bu hafta çok sıcak olduğu için böyle belki de,bayrama kadar serinleyebilir daha da..şort giydirilir ama gündüz sanırım,sen yine de uzunlarını da al yanına,havaya belli olmuyor..Korkutelide kayınvalidenler mi var?

Evet, esimin ailesi orda. Cok sagol canim uzun patikli pijama alti da koyayim diyordum zaten. Evleri de serin oluyor genelde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…