2016 Nisan Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    380
Canim süt alerjisi olabilir. Bizde supheleniyoruz aynı durum söz konusu 2 haftadır diyetteyim. Kaka tahlili yaptırmani oneririm. Bizim Dr mikrop kapmış olmasından da suphelendi şu an 2 tane antibiyotik kullaniyoruz
çok gecmis olsun canım. tahlil yaptırdım ama temiz cıktı kan ve idrarda temiz cıktı cocuktan sürekli kan aldrmak istemiyorum. 3 doktora baktırdım insalah bu kez dogru doktoru bulurum. yazdgn mesajlar cok acıklayıcı güzel olmuş çok sagolasın. valla şaştm kaldım kakada kan var normal testler diyolar ben psikopatım sanki

dilaraokan canim arkadaşım bebegi memeyi almayınca emzirme destek sistemi diye geciyor sanırım eczanelerde satılıyomuş. biberonun ucunda incecik boru var memene o boruxu koyup emziriyosun mama gidiyo ama cocuk memeye alışmış oluyo hem de emdikce sút geliyo
yalsa tartılara takılma banada saglık ocagnda her tartı farklı ölcer demiştiler

Off kızlar ya annemden gelirken 3 tane komsu gördü. Bebeği sevdiler. Tam evimize geldik. Babamız kapıyı açıyordu. Bizde bekliyorduk.oglan kafasını arkaya attiri verdi.kafasini kapıya çarptı canı yandı başladı ağlamaya...kafası kızardı hemen . Çok üzüldüm. Eşim de kızdı çocuğu niye doğru düzgün tutmuyorsun diye emzirdim ağlamasını geçirdim. Yarım saat oynadık falan neşesi yerine geldi. Sonra da emdi uyudu. Aklımda hep ya bişi olduysa ondan uyuduysa diye takılıp kaldı. Azcık vurmadan bişi olmaz herhalde di mi yaa

Geçmiş olsun kuzum, bişi olmaz inşallah içini ferah tut.

Cnm mesela gogsum az dolu bebeğimi emziriyorum 15-20 saniye sonra göğsüm sızlayıp süt iniyor onu emiyor o onsut oluyor herhalde demi,sonra sızlama geçiyor sizladigi esnada fışkırıyor çünkü,sizinde mi öyle.sütümun azligini nasıl anlarim,emzirdikten sonra elimle sıktigimda 2-3 yerden sut akıyor.

Bizimki yüzüstü yatmaya bayılıyor. Özellikle gaz dönemi çok iyi geliyor. Sonra kendisi uyanıp ıkıldamaya başlıyor. Düz çeviriyorum önce gaz çıkartıyor ardından kaka geliyor. Şimdilerde bacaklarını çok yormamak şartı ile yüzüstü yatırıp ayağına destek veriyorum. Kendisini ileri atıyor maşallah. İleri attıkça ıkındığından patır patır çıkartıyor gazı

Çok geçmiş olsun canım. En kısa sürede atlatırsınız inşallah. Ne rahatsızlığı olduğunu bilmek, belirsizlikten daha iyi. En azından tedavi ediliyor. Tekrar geçmiş olsun minik yeğenimize <3

Cnm iste benim sut kalmadı durumu olmuyor,benim sut emerken iniyor o yüzden sut var mi yok mu anlayamıyorum.sadece hangisi fazla dolgunsa onu biliyorum

Muhtemelen öyledir canım. Sen nasıl gözlemlediysen o şekilde dene. Zaten kakasında doğru anlayıp anlamadığın belli olur.
Benim göğsüm dolu oluyor zaten, yumuşacık olana kadar emziriyorum. Zaten çok açsa tek emmede bitiriyor. Gündüz bazen sık emdiğinde az emiyor, o zaman da iki emme yapıyorum bitiriyor.
Birini emerken diğerine hızlıca süt inip akmaya başlıyor, gene boşa gitti sütüm diyorum. Çünkü sütlerimi her ihtimale karşı biriktiriyorum buzlukta.

Bu arada kızlar ben sütüm fazla geldiğinde sağıp buzluğa atıyorum. Şimdi ilk zamanlar attığım sütleri günde 1 tane çıkartıp veriyorum oğluma (tarihi geçmesin diye) böylece dolaba attığım süt yeni tarihli oluyor. taze süte göre tadı azıcık farklı ama olsun napayım. yarın ne olacak belli değil. ben lohusalığımda 2 gün çok beter hasta oldum. saolsun eşim baktı emzirdi bebeği dolaptaki sütlerden. emzirecek bile halim yoktu. o zaman ne kadar önemli olduğunun farkına vrdım. belki ilerde sütüm kesilirse en azından az da olsa besleme şansım olur diye de düşündüm.
sizlerde varmı hiç böyle bir uygulamada bulunan?

Benim göğsümde 3-4 saat emmezse o zaman dolgun oluyor diğer zaman yumuşak.dediğin gibi acsa bir içme de bitiriyor,çok ac değilse az emip koyuyor bidahakini yine ayni göğsümu veriyorum boşaltmadi diye.benimde her emzirmede obur göğsümden süt akar

Sen neyle veriyorsun cnm buzluktaki sütü,benim kız biberon bilmiyor.hic ilaç falan içmiyor hemen kusuyor kaşıkla falan almıyor.biberonada alışır beni bırakır diye vermedim

Sen neyle veriyorsun cnm buzluktaki sütü,benim kız biberon bilmiyor.hic ilaç falan içmiyor hemen kusuyor kaşıkla falan almıyor.biberonada alışır beni bırakır diye vermedim
Benim bebeğim ilk haftasında yoğun bakımdaydı. Orda sütü biberonla verdiler alışkın. Ama meme emmemezlik etmedi şimdiye kadar. Aventin pompasının biberonunu kullanıyorum şu an. Ağzına alsa bile emmedikçe süt gelmeyen biberonlardan. O yüzden memeden bir farkı yok sadece biraz daha sert biberonun ucu.

Aynen canım. O zaman sadece önsüt almıyor normal besleniyor olması lazım canım. Dikkat etmeye başlayalı değişiklik oldumu renginde?

Hemde nasil
Anneme esime kalsa kaka bu kokar tabi.
Kv herseyi yedigin secmedigin icin kokuyor diyor.
Bizimde kokuyor cnm gazimiz kakamiz

Nasil kokuyor derken?

Bir ara yaşamıştım canım. Kakası kokuyodu. Annem üşütmüş deyince. Biraz kalın giydirdim. Terleyince sırtına mendil koydum. Ayağını sıcak tuttum geçmişti koku.

Kaka kokuyor derken anormal bi koku mu oluyo? Değilse bizim doğdu doğalı kokar kakası bende söylenirim hatta kokuttun ortalığı diye :)

Benimkide kokuyor normal ve usutuyorxun diyorlar bebegin kakasi kokmaz diyorlar bende merak ettim size sorum dedim bazen ama eskimiş süt gibi kokuyor ve yeşil oluyor doktora sordum normal dedi yinede soru olarak kaldı kafamda

Az önce bez değiştirdim de sanki az sararmaya başlamış gibi:)2560 doğmuştu simdi 5150 11 nisanda doğdu.
Sevindim kuzum. Bence kilosu gayet iyi takma kafana hiçbirşey. Bak burda anneler ne hastalıklarla boğuşuyorlar. Tek derdimiz kiloları olsun inşallah. Hasta bebişlere de en kısa sürede şifa versin Allahım.

Merhaba kızlar kafayı sıyormak üzereyim kakamız bi kanlı bi kansız ama hep yeşil gibi kirli sarı gibi akşamda degiştirirken kab gördüm yine koşa koşa tahlile götürdük tabi bizim kız çılgın gibi ağlıyor dün aşı olduk onun etkisi olabilirmi sizce rotayı olmadık o 3. Aya kaldı sonuç çıkmış kan yok bu defa mukusta yok renk kahve doku yumusak lökosit 5-6 en çok buna şaşırdım lökosit boldu 5-6 olmus süt ürünlerini hatta domatesi kuru yemişi agzıma dahi sürmüyorum hadi kakanın rengi yiyemediklerimden böyle kör degilim ya kan vardı resmen şükür çıkmaması iyi bişey ama anlayamıyorum dün aşı olduk annemde kaldım ateşi çıkar diye iki kaşık calpol verdim şükür şimdiye kadar ateş olmadı ama bugun bi acaip ağlıyor dün uyudu mesela sabahta kv sagolsun canımı sıktı bi o kalmıştı malum annemle komşular sabahta apar topar eve geldik ugrayamadım anneme ayıp yaptıgı bize yakın olmuyor insan ugrar vs vs vs bu günüme şükür rabbim sabrımı arttırsın aminn

Vee son olarak krem konusulmus kortizonsuz coresatin bide linoli mi ne bende kullanmak istiyorum kullananlar yazabilirmii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…