2016 Nisan Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    380
İşte bende senn gibi sağı emzirdik ten sonra sola geçiyordum. O zaman da yağlı süte geçiş olmuyormuş. Ben yeşil kakayı araştırırken okudum.4 saat aynı memeyi verilirse bebek yağlı sute geçiş oluyormuş. Mesela sağı emzirdik. 1 buçuk saat bebek uyudu. Sonra yine sagi vereceksin.bebej uykuya yatacak 4 saat olmadıysa meme de süt varsa aynı memeden devam edilecek süt kalmadıysa sola geç .benim bugün 3.gun. kaka sarıya döndü hemen. Resmen vicdan azabı çekiyorum bebegim benim yüzünden kilo alamadı.

72 günlük kızım,ben de endişeleniyorum bazen,yatırdığımda kesinlikle başını kaldıramıyor,sağa ya da sola çevirip yatıyor sadece..zamanı var herhalde..
Sorun olsa doktor farkederdi canım. Oda kollarından tutup çekiyor felan. Bizim ki napıyor dikkat etmemişim bi bakayım :) pek yüzüstü yatmaz bizimki günde 5 dk oda benim zorumla dizimde. Kucağımda gazını çıkarırken dik duruyor ama hele gaz girsin dimdikleşiyo :)

Kac aylık peki?biz 2aylıgız,nerde 2saat gecsin,devamlı emmek istiyoruz.arada mama veriyorum ki sütüm biriksin

4 saat bile süre tutmana gerek yok. 2 kere aynı memeyi versen yeter canım. Ben hep öyle yaptım. Sütümün bittiği olmuyor ama benim sıkınca damlada olsa geliyor. 3. Seferde diğer memeye geçiyorum ben. Zaten süt az gelince sürekli kafayı çekip geri tutuyor göğsü, anlıyorum ozaman sütün akışı azaldı diye.

Maşallah subanallah. Düzenide güzel gelişimide. Heryerde söyleme nazar değer :) darısıda bize inşallah. Gecelerimiz nispeten düzeliyor ama gündüzler hala nane limon

Bize niye hep yanlıs anlatmıslar ozaman.ben de hep sag verdiysem bidahaki emmeye degistiriyodum.yesil kaka bizde de var.dediginiz gibi tutup geri cekiyor memeyi,oyun yapıyo sanıyodum akış azaldı diye miymişkıyamam.bakalım tek memede uzun sure emzircem vitaminlerini alsın artık

Maşallah çok iyi kilosu. Biz de 2 ay 15 günlüğüz 5600 filaniz. 3480 dogduk .her ay 1 er kilo aldik o kadar....

Kaka kokuyor derken anormal bi koku mu oluyo? Değilse bizim doğdu doğalı kokar kakası bende söylenirim hatta kokuttun ortalığı diye :)
Evet cnm anormal bir koku oluyor. Bi de anne sütü alan bebeğin kakası kokmaz derler de kaka bu nihayetinde kokar da kokar. Benim ve fgnsml,un dediği her zamankinden farklı bir koku olması.

Kızlar biberon alacağım siz ne onerirsiniz. Memeyi reddediyor ve mama vermeye başlayacağım. Ama mememi unutmasın. Ne önerirsiniz

Ben de bugun karma aşılarını yaptırdım 2aylık aynen.sakindi sabahtan beri.az önce üzerini degisirken bastı yaygarayı.aşı olurken aglamadı bukadar.parol verdim belki agrısı vardır diye,uykudanmış sızdı kucagmda:)gece sahura kaldırıyorum eşimi,o aralar kontrol etmis olurum atesi diye düşünüyorum.
Banyo neden yapılmaz merak ediyorum yavrum sıcak zaten

Evet rota zor bir hastalık yan etkileri olmazsa aslında yaptırırım ki herkes yaptırır da işte bu şekilde ikilemde kalıyor insan. Faceteki grubun tam olarak adı ne?
Bir de bebeğiniz başını ters yatırınca kaldırıyor demi. Yoksa kafasını yere koyduğunuzda mı kaldırıyor.

canim nasik giyinirse giyinsin cereyanda kalmamasina dikkat et.
Azönce yine yatırdım mesela,kaldıramıyo başını,kızım diye sesleniyorum,yok..
Kendiliginden kaldirmaya baslar annesi. Yuzustu cok yatmadiysa onun da etkisi vardir. Zaten henuz gec degil, zamani geldikce hepsini yapacak
Canim bi suru nedeni olabilir. Bi rahatsizligi yoksa takma kafana. Ne bilim boy atmistir, enerji fazla harcamaya baslamistir malum hareketleniyorlar, cok sindirmeden kaka ile armistir vs bicok sebep olabilir.
Ay masallah cok sansli bebisin. Buyuk anne baba ilgileniyorlarsa. En onemlisi ilgi ve sevgi bence.
insan bazen ne yapacagini bilemiyor canim. Ama icgudulerine guven sen. Yine okuyup arastiralim tabi ama icgudulerimiz zaten bizi yonlendiriyor
Saat tutmana gerek yok kuzum. Memende sut kalmayinca anlarsin cunku. Bosaliyor meme resmen. Emme sikligina gore bizde iki emmede oburune geciyoruz. Dikkat ettiginde anlarsin zaten
Gecmis olsun canim. Ben ates cikmadan yarim olcek verdim. Sonra cok hafif cikti yine yarim olcek verdim. Rahat atlattik cok sukur.
Bir de cok dolu dolu verme bence surubu. Az ve sik ver istersen. Ben oyle yaptim agir gelmesin diye

Herkes sicaktan sikayetci. Valla butcemiz yeterli olmasa da biz klimasiz duramiyoruz. Terleyince dikkat etsem de teri hava alirsa cok zorlaniyoruz. Klima salonda acik yatak odasinda takiliyoruz. Ustune tisoer sort ve ayagina corap gitdiriyorum. Coraplarini uc ay bitene kadar cikarmamamiz gerektigi ile ilgili bisiler okumustum. Ama tabi burasi antalya. Gunduz elliiki dereceyi buluyor. Klima olmasa saniyorum gitdirmezdim

Yüzüstü yatmayı benim minik de sevmiyor hiç,hemen başlıyor ıhlamaya..Gaz çıkarırken,kucağımda dik vaziyette başı dik..

Maşallah çok iyi kilosu. Biz de 2 ay 15 günlüğüz 5600 filaniz. 3480 dogduk .her ay 1 er kilo aldik o kadar....
bastan beri bizmki geceler
Maşallah subanallah. Düzenide güzel gelişimide. Heryerde söyleme nazar değer :) darısıda bize inşallah. Gecelerimiz nispeten düzeliyor ama gündüzler hala nane limon
bizimkı basından berı gecelerı uzun uyuyor ılk ay ben gecelerı zorla kaldırıyordum alarm kurup ama daha dogar dogmaz gece düzenı kurmus minik :))) kilo alımını ben ona baglıyorum emınım herkes ben kadar emzırıyordur ama bu uyku duzenı oldugundan yarıyor zaten bebek uyuyarak büyür ınsallah hp boyle gıder darısı basınıza :)))

Dün kepezde 54 dereceyi gösteriyordu..klimasız durulacak gibi değil,ben kaçtım Korkuteline..

ama bızde çok gaz sıkıntısı vardı acayıp akşmları 7 ıle 10 arası tavan yapıyordu şimdı bebekler hareketlendıya mısal bızımkı bisiklet suruyor sankı bacakları ıle :)) çok hareketlı şimdı rahatladı ama pat pat kendı çıakrtıyor gazını alttan hareket arttıkça geçeçek butun miniklerde inşallah gaz sorunu bıde hayatta yüz üstü yatmıyorrrr ben ne ettmse yatmadı işin garıbı yan da yatmıyor sırt üstü yatıyor babasından almıs sanırım eşimde hiç yan yatmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…