2016 Nisan Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    380
Bulgur bana cok gaz yapmisti brbege de oyle ilk 40 gun icinde suan ne mercimek ne nohhut ne bulgur yiyorum.denesemmi acaba??

Bugünde yola çıktık geldik şimdi ama 8 saatlik bir yolculuk geçirdik. Kızgın kumlardan serin sulara gibi oldu inşallah etkilenmez hava değişiminden

Bugünde yola çıktık geldik şimdi ama 8 saatlik bir yolculuk geçirdik. Kızgın kumlardan serin sulara gibi oldu inşallah etkilenmez hava değişiminden
Ben 5 saatlik yolu 7.5 saatte hitmistim 15 gunlukken hic uyanmadi arabada araba durunca zor uyandirip emziriyordum.bakalim bayramda bizde gidecegiz bu sefer nolacak bava degisimi bana olmustu izmire dondugumde resmen eli.mKolum tutmadi.bebisler toparliyor hemen

Kızlar şu ikinci ay aşısından nasıl korktumsa gece rüyama girdi çok ağlıyorlar mı hepsi birden mi yapıyorlar yoksa bekliyorlar mı 5 dk fln kıyamam yaa canı yanacak die içim içimi yiyo günlerdir perşembe günü olacak aşısı bide bu ateş olayı her bebekte olmuyor galiba mikroplar vücuduna girdiği için ateşi çıkıyor değil mi Allaha emanetler bu aşılar ne kadar güvenli peki bağışıklığı güçlenmesi için mi yapıyorlar zorunlu ya hani merak ediyorum

Bi sağ bacak bi sol bacaktan ard arda yaptı doktorumuz
Güvenilirmi konusunda , doktorumuza güveniyoruz biz, yoksa soru işareti çok tabi...

Gaz sorunu olan arkadaşlar esim bebis sallanmayi seviyor diye hamak almıştı bizimki sabaha karşı gazlanir ne yaptıysam fayda etmemişti sürekli aglardi. Şimdi sabaha karşı ağlamaya başlayınca koyuyorum hamaga salliyorum sonra ikimizde uyuyakaliyoruz 45 dakika 1 saate pit pit çıkıyor gaz hem kakasini da yapıyor. Tavsiye ederim

Kizlar bir arkadas dogum kilolarini vermek icin topik acalim demisti. Acti mi acaba ?

Dogumda verdigimle kaldi. Yapisti 8 kilo hic bir pantalonim olmuhor sicaktan yuruyus de yapamiuorum cocik emiyor diyede cesaret edemiyorum ama pompa aldim sagip yanıma alicam bakalim rahatlarim belki:)

Kızlar kilolardan ben de çok muzdaribim bir de bayram geldi üstüne bu halimle memlekete gitmek istemiyorum Ben açıyorum topigi katilimlari bekliyorum.
Canım bize iki bacak bi kol peşpeşe yapıldı. Sadece aşı yapılırken ağladı şükür ateşi de çıkmadı.

Hemşire ilk önce sol omuzdan sonra da bi sağ bi sol bacaktan yaptı. Omuzdan olanı yapıp sakinlessin diye bana verdi sonra diğerlerini yaptı. Bizde cok ateş olması 37.1 oldu en yüksek huzursuzluğu çok oldu sanırım agrisi vardı calpol verdim rahatladi

Kızlar bz sanki ilk günlerimize döndük benim oğlan geceleri hiç uyumamaya başladı saat başı kalkıyo sıcaktan sanrm bide çok terliyo bezi eskisi kadar çiş dolmuyo..

Bulgur bana cok gaz yapmisti brbege de oyle ilk 40 gun icinde suan ne mercimek ne nohhut ne bulgur yiyorum.denesemmi acaba??
Ben gaz olayinin yiyeceklerle olduguna pek inanmiyorum. Ilk ay cok fenaydik ne yers yiyeyim. Ikinci ay iyiye gitti. Simdi ise tekrar tavan yapti gaz. Son bulgur yedigimde bolca sutlendim hic de gaz yapmamisti canim.
Ben de hamak almistim daha hic nasip olmadi icinde uyutmak. Ne de ayakta sallamak. Sevmedi sevemedi bizim oglan. Artik biraz buyuyunce eglence niyetine kullanirim dedim :/

Benimki buara gunduz kuş uykusuna yatıo,uyurken ne mümkün.emzirirken kestim ben de

Bi sağ bacak bi sol bacaktan ard arda yaptı doktorumuz
Güvenilirmi konusunda , doktorumuza güveniyoruz biz, yoksa soru işareti çok tabi...

Oy kıyamam kuzulara yaa inşallah bizde de ateş fln olmaz korkulu rüyam bu aşılar

Kilo konusunda en cok alanlardan biri benim galiba. 62 ile basladim 78 e kadar ciktim. Simdi 66 kiloyum. Hamileyken de dert etmedim simdi de etmiyor valla. Hos 62 bile cok bana ama napayim. Cocuk hareketlenince zaten iyice gidecek kilo. En muzdarip oldugum konu gobek. Mekige basladim ama duzenli cekemiyorum.
Kilo topigi hayirli olsun arkadaslar. Bence daha erken cok ustune gitmeyin. Ilk fikri verenlerden biri benim ama alti ay gecince demistik. Ben de takip edicem insallah guzel ornekler olur bizim de isimize yarar

Kızlar bz sanki ilk günlerimize döndük benim oğlan geceleri hiç uyumamaya başladı saat başı kalkıyo sıcaktan sanrm bide çok terliyo bezi eskisi kadar çiş dolmuyo..
Bizde de öyle canım çok terliyorlar durup dururken emerken o yüzden çişli bez sayısı azalıyor günde 10 bez alıyorsam 8 fln düştü gece hiç yapmıyor ama kaka çok yapıyor mevsim değişimi yaşadılar ya ondandır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…