- 13 Eylül 2014
- 239
- 228
- 33
- 37
- Konu Sahibi agresifportakal
-
- #59.141
Bulgur bana cok gaz yapmisti brbege de oyle ilk 40 gun icinde suan ne mercimek ne nohhut ne bulgur yiyorum.denesemmi acaba??Avent manuel. Cok memnunum
bizde de ayni canim. Babanin isten geldigi saatte yani birde uyaniyor. Nerdeyse ucu buluyor uyimamiz
bulgur pilavi bende cok ise yariyor. Birde ilk zamanlat cacik yapip bol dereotu katiyordum. O da cok etki ediyordu
Basin saolsun canim, Allah sabir versin
Ben Arada bulgur hariç yemiyorum hala, Bi üç ayı dolduralım, 3 aydan sonra bağırsaklar gelişiyormuş diye bekliyorum bakalım...Bulgur bana cok gaz yapmisti brbege de oyle ilk 40 gun icinde suan ne mercimek ne nohhut ne bulgur yiyorum.denesemmi acaba??
Bugünde yola çıktık geldik şimdi ama 8 saatlik bir yolculuk geçirdik. Kızgın kumlardan serin sulara gibi oldu inşallah etkilenmez hava değişimindenBnmkide ayarlari bozdu dun 15 dakika uyudu en fazla mizikladi durdu asidan dolayi hepsi ablamin kizida 2 gun aramiz vaf o da oldu o da ayni.gececek bunlar biraz sabir.ama ben dun resmen cok yoruldum evlilik yildonumumuzdu ama babamiz unutmus birde bana geldiler tabi iyice
Ben 5 saatlik yolu 7.5 saatte hitmistim 15 gunlukken hic uyanmadi arabada araba durunca zor uyandirip emziriyordum.bakalim bayramda bizde gidecegiz bu sefer nolacak bava degisimi bana olmustu izmire dondugumde resmen eli.mKolum tutmadi.bebisler toparliyor hemenBugünde yola çıktık geldik şimdi ama 8 saatlik bir yolculuk geçirdik. Kızgın kumlardan serin sulara gibi oldu inşallah etkilenmez hava değişiminden
Bulguru deneyeyim bgun ilk defa sut ictim.bir de kuru borulce salatasi yapicam bakali. insallah gaz olmaz:)Ben Arada bulgur hariç yemiyorum hala, Bi üç ayı dolduralım, 3 aydan sonra bağırsaklar gelişiyormuş diye bekliyorum bakalım...
Can bu guncelmi. Ben cok once de gormustum sanki. Oyle hatirliyorum
Kızlar şu ikinci ay aşısından nasıl korktumsa gece rüyama girdi çok ağlıyorlar mı hepsi birden mi yapıyorlar yoksa bekliyorlar mı 5 dk fln kıyamam yaa canı yanacak die içim içimi yiyo günlerdir perşembe günü olacak aşısı bide bu ateş olayı her bebekte olmuyor galiba mikroplar vücuduna girdiği için ateşi çıkıyor değil mi Allaha emanetler bu aşılar ne kadar güvenli peki bağışıklığı güçlenmesi için mi yapıyorlar zorunlu ya hani merak ediyorum
Kizlar bir arkadas dogum kilolarini vermek icin topik acalim demisti. Acti mi acaba ?
Dogumda verdigimle kaldi. Yapisti 8 kilo hic bir pantalonim olmuhor sicaktan yuruyus de yapamiuorum cocik emiyor diyede cesaret edemiyorum ama pompa aldim sagip yanıma alicam bakalim rahatlarim belki:)
Canım bize iki bacak bi kol peşpeşe yapıldı. Sadece aşı yapılırken ağladı şükür ateşi de çıkmadı.Kızlar şu ikinci ay aşısından nasıl korktumsa gece rüyama girdi çok ağlıyorlar mı hepsi birden mi yapıyorlar yoksa bekliyorlar mı 5 dk fln kıyamam yaa canı yanacak die içim içimi yiyo günlerdir perşembe günü olacak aşısı bide bu ateş olayı her bebekte olmuyor galiba mikroplar vücuduna girdiği için ateşi çıkıyor değil mi Allaha emanetler bu aşılar ne kadar güvenli peki bağışıklığı güçlenmesi için mi yapıyorlar zorunlu ya hani merak ediyorum
Hemşire ilk önce sol omuzdan sonra da bi sağ bi sol bacaktan yaptı. Omuzdan olanı yapıp sakinlessin diye bana verdi sonra diğerlerini yaptı. Bizde cok ateş olması 37.1 oldu en yüksek huzursuzluğu çok oldu sanırım agrisi vardı calpol verdim rahatladiKızlar şu ikinci ay aşısından nasıl korktumsa gece rüyama girdi çok ağlıyorlar mı hepsi birden mi yapıyorlar yoksa bekliyorlar mı 5 dk fln kıyamam yaa canı yanacak die içim içimi yiyo günlerdir perşembe günü olacak aşısı bide bu ateş olayı her bebekte olmuyor galiba mikroplar vücuduna girdiği için ateşi çıkıyor değil mi Allaha emanetler bu aşılar ne kadar güvenli peki bağışıklığı güçlenmesi için mi yapıyorlar zorunlu ya hani merak ediyorum
Ben okucam canım suanda hafif kanamam var ama kısmetse okucam oluyunca yazıcam A alyildizCuzler icin cvp yazmayan arkadaslar okuyamayacaksaniz yardimci olalim. Yeterki cvp yaziverin :)
4. @betul8516
7. @nznyldz
9. @Nergis26
10. @fatossam
13 @coznur
15. B ba22
17. @ay-dostum
18. @Byzcrcv
21. @btlsnl
23. @Senemaydin
29. @ceylanademince
@Prens annesi sen okuyabilir misin 25. Cuzu @Berdinc
Ben gaz olayinin yiyeceklerle olduguna pek inanmiyorum. Ilk ay cok fenaydik ne yers yiyeyim. Ikinci ay iyiye gitti. Simdi ise tekrar tavan yapti gaz. Son bulgur yedigimde bolca sutlendim hic de gaz yapmamisti canim.Bulgur bana cok gaz yapmisti brbege de oyle ilk 40 gun icinde suan ne mercimek ne nohhut ne bulgur yiyorum.denesemmi acaba??
Ben de hamak almistim daha hic nasip olmadi icinde uyutmak. Ne de ayakta sallamak. Sevmedi sevemedi bizim oglan. Artik biraz buyuyunce eglence niyetine kullanirim dedim :/Gaz sorunu olan arkadaşlar esim bebis sallanmayi seviyor diye hamak almıştı bizimki sabaha karşı gazlanir ne yaptıysam fayda etmemişti sürekli aglardi. Şimdi sabaha karşı ağlamaya başlayınca koyuyorum hamaga salliyorum sonra ikimizde uyuyakaliyoruz 45 dakika 1 saate pit pit çıkıyor gaz hem kakasini da yapıyor. Tavsiye ederim
Benimki buara gunduz kuş uykusuna yatıo,uyurken ne mümkün.emzirirken kestim ben deTirnak konusu gecmisti. Ben de tirnak makasi ile azicik etini almistim. Sonra gittim makas aldim. Bebeklee icin olanindan. Kullanimi daha rahat, kaptirma derdim olmadi. Bir de tirnaklari uyurken kesiyorum. Genelde oyledir ama bilmeyen varsa diye belirtmek istedim
Bi sağ bacak bi sol bacaktan ard arda yaptı doktorumuz
Güvenilirmi konusunda , doktorumuza güveniyoruz biz, yoksa soru işareti çok tabi...
Kızlar kilolardan ben de çok muzdaribim bir de bayram geldi üstüne bu halimle memlekete gitmek istemiyorumBen açıyorum topigi katilimlari bekliyorum.
Canım bize iki bacak bi kol peşpeşe yapıldı. Sadece aşı yapılırken ağladı şükür ateşi de çıkmadı.
Oy kıyamam kuzulara yaa inşallah bizde de ateş fln olmaz korkulu rüyam bu aşılarHemşire ilk önce sol omuzdan sonra da bi sağ bi sol bacaktan yaptı. Omuzdan olanı yapıp sakinlessin diye bana verdi sonra diğerlerini yaptı. Bizde cok ateş olması 37.1 oldu en yüksek huzursuzluğu çok oldu sanırım agrisi vardı calpol verdim rahatladi
Bizde de öyle canım çok terliyorlar durup dururken emerken o yüzden çişli bez sayısı azalıyor günde 10 bez alıyorsam 8 fln düştü gece hiç yapmıyor ama kaka çok yapıyor mevsim değişimi yaşadılar ya ondandırKızlar bz sanki ilk günlerimize döndük benim oğlan geceleri hiç uyumamaya başladı saat başı kalkıyo sıcaktan sanrm bide çok terliyo bezi eskisi kadar çiş dolmuyo..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?