- 9 Ekim 2015
- 1.139
- 1.619
- 133
- Konu Sahibi agresifportakal
-
- #59.161
Kilo konusunda en cok alanlardan biri benim galiba. 62 ile basladim 78 e kadar ciktim. Simdi 66 kiloyum. Hamileyken de dert etmedim simdi de etmiyor valla. Hos 62 bile cok bana ama napayim. Cocuk hareketlenince zaten iyice gidecek kilo. En muzdarip oldugum konu gobek. Mekige basladim ama duzenli cekemiyorum.
Kilo topigi hayirli olsun arkadaslar. Bence daha erken cok ustune gitmeyin. Ilk fikri verenlerden biri benim ama alti ay gecince demistik. Ben de takip edicem insallah guzel ornekler olur bizim de isimize yarar
Cogumuzun dondurulmus sutleri var. Degerlendirme sanslari olsa gonderirdik tabi seve seve. Anne sutu gibisi yok, heleki hasta yavrucak icinBugün gördüm Can'ım ya öncesi varsada halen süte ihtiyaçlarımı var acaba
Biz de yeni olduk.bi koldan,iki tane bacaktan yapıyolar.fazla aglamadı kuzu koldan olanı anlamadı da bacak azcık acıyo galibaKızlar şu ikinci ay aşısından nasıl korktumsa gece rüyama girdi çok ağlıyorlar mı hepsi birden mi yapıyorlar yoksa bekliyorlar mı 5 dk fln kıyamam yaa canı yanacak die içim içimi yiyo günlerdir perşembe günü olacak aşısı bide bu ateş olayı her bebekte olmuyor galiba mikroplar vücuduna girdiği için ateşi çıkıyor değil mi Allaha emanetler bu aşılar ne kadar güvenli peki bağışıklığı güçlenmesi için mi yapıyorlar zorunlu ya hani merak ediyorum
Aynen gece çiş anca bikere yapmş oluyo çünkü bezi kuru gibi nemli.. sabaha kadar iki üç kez çocugun üstünü değiştryorum terden.. klimadanda korkuyorum çarpar diye.. allah korusun zararı olmaz inşallah bu sıcakların izmir cehennem gibi adeta yanıyo..Bizde de öyle canım çok terliyorlar durup dururken emerken o yüzden çişli bez sayısı azalıyor günde 10 bez alıyorsam 8 fln düştü gece hiç yapmıyor ama kaka çok yapıyor mevsim değişimi yaşadılar ya ondandır
Zorunlu değil aşılar 85 günlük oğlum var ben yaptirmiyorum.saglik ocağına gidip imza atiyorum asi zamanları.iyice araştırırsanız masum olmadıklarına ikna olabilirsinizKızlar şu ikinci ay aşısından nasıl korktumsa gece rüyama girdi çok ağlıyorlar mı hepsi birden mi yapıyorlar yoksa bekliyorlar mı 5 dk fln kıyamam yaa canı yanacak die içim içimi yiyo günlerdir perşembe günü olacak aşısı bide bu ateş olayı her bebekte olmuyor galiba mikroplar vücuduna girdiği için ateşi çıkıyor değil mi Allaha emanetler bu aşılar ne kadar güvenli peki bağışıklığı güçlenmesi için mi yapıyorlar zorunlu ya hani merak ediyorum
seninde başın sağolsun canım. Allah mekanını cennet eylesin. bizimde tek tesellimiz o. gözümüzün önünde acı çekiyodu. bırak yemek yemeyi 1 bardak su dahi içemiyodu artık. 55 yaşındaydı. çok büyük bi darbe oldu bize nasıl toparlayacağız bilmiyorumAllah rahmet eylesin,mekanı cennet olsun..Seni en iyi ben anlarım..Benim de kayınpederim 8 nisanda vefat etti,ben 11 nisanda doğum yaptım,önce ölüm-sonra doğum..ve ben de çok severdim,kendi babam gibi,o da bizleri,hele torunlarını...Kızımı göremeden kaybettik onu..100 gündür yoğun bakımdaydı zaten..Yaşasaydı belki daha kötü olacaktı,yatağa bağımlı hale gelecekti diye avutuyoruz kendimizi,daha da çok yaşlı değildi..Ölüm aklımızın ucuna gelmiyordu,hamileyken ağla ağla helak oldum..zor velhasılı,Mevlam günahlarını affeylesin..
6 sayfam kalmıştı ama adetim başladı 2 güne biter ben okurum canm kesinCuzler icin cvp yazmayan arkadaslar okuyamayacaksaniz yardimci olalim. Yeterki cvp yaziverin :)
4. @betul8516
7.nznyldz
9. @Nergis26
10. @fatossam
13 @coznur
15. @ba22
17. @ay-dostum
18. B Byzcrcv
21. @btlsnl
23. @Senemaydin
29. @ceylanademince
@Prens annesi sen okuyabilir misin 25. Cuzu @Berdinc
Ama biz de olduk bu aşıları verem,kabakulak v.s. hepsini olduk.neden sakincali old.nu düşünuyorsunuz? Rota deseniz belki derimZorunlu değil aşılar 85 günlük oğlum var ben yaptirmiyorum.saglik ocağına gidip imza atiyorum asi zamanları.iyice araştırırsanız masum olmadıklarına ikna olabilirsiniz
Allah sifa versin bebisleri korusun onların cani yanmasinMerhaba arkadaşlar yazamadım bi süre sıkıntılı günler geçiriyoruz biz de
Oglani dis Hastanesi yakin diye götürdüm hafif kararmalar vardı disinde gitmisken ben de goruneyim dedim taa hamileyken dördüncü ayda dis problemi yasamistim röntgen cekildi ön dört diste kist oluşmuş acil fakülteye git dendi e fakülteler yogun bebek var geze geze özel bir klinikte yaptırmaya karar verdik. Cok sancılı bir süreç ve uzun surecek maalesef. Beklemek gibi bir lüksüm de yok en az bir dişi kaybedebilirim. Uc gündür de kizim hasta atesi düşmüyor bir türlü tahlil yapıldı idrar yolu enfeksiyonu çıktı daha cok küçük kuzum şimdiden antibiyotige basladik( dün de beş kez ishal şeklinde kaka yaptı doktor onun icin de ilac verdi ama bugün yapmadığı icin baslamadim daha
Ateşi düşmüyor en cok ondan korkuyorum dualarinizi bekliyorum insallah Rabbim tüm kuzulara şifa versin. Bebeklerin hasta olmasi cok zor ve üzücü bir durum. ..
Başınız saolsun canm okudum fatiha mekanı cennet olsun çok gençmiş..seninde başın sağolsun canım. Allah mekanını cennet eylesin. bizimde tek tesellimiz o. gözümüzün önünde acı çekiyodu. bırak yemek yemeyi 1 bardak su dahi içemiyodu artık. 55 yaşındaydı. çok büyük bi darbe oldu bize nasıl toparlayacağız bilmiyorum
Sütü içmeyi çok özledim. Yoğurt çok az yiyorum ama yediğim zaman kaka hemen mukuslaniyor. Bulgur yedim bişi olmadı. Kuru börülce salatası da süt yapımı için çok iyiymiş. Ben aldım ama ben 1 kere yapabildim.kac gündür aklımda yapayım bari :) sana afiyet olsun simdidenBulguru deneyeyim bgun ilk defa sut ictim.bir de kuru borulce salatasi yapicam bakali. insallah gaz olmaz:)
Bizde gaz yok ama sırf keyiften çarşafta sallamaktan kurtulmak için 3.besigimizi hamak aldik. Dün kargoyla geldi. Paketi bi açtık,ben kum rengi istemiştim gelen ise farklı bi model üstelik fuşyaGaz sorunu olan arkadaşlar esim bebis sallanmayi seviyor diye hamak almıştı bizimki sabaha karşı gazlanir ne yaptıysam fayda etmemişti sürekli aglardi. Şimdi sabaha karşı ağlamaya başlayınca koyuyorum hamaga salliyorum sonra ikimizde uyuyakaliyoruz 45 dakika 1 saate pit pit çıkıyor gaz hem kakasini da yapıyor. Tavsiye ederim
Çok seviyolar en azından yemek yeme fırsatı oluyor:)
Bizde gaz yok ama sırf keyiften çarşafta sallamaktan kurtulmak için 3.besigimizi hamak aldik. Dün kargoyla geldi. Paketi bi açtık,ben kum rengi istemiştim gelen ise farklı bi model üstelik fuşyahemen geri yolladık. Dedesi de gitti 10 mt urgan almış gelmis. Evde köşe takımının bi ucundan diğer ucuna sancak kurduk şimdilik onla idare edioz
Başınız sağolsun mekanı cennet olsun. Allah geri kalanlara uzun ömür versin.seninde başın sağolsun canım. Allah mekanını cennet eylesin. bizimde tek tesellimiz o. gözümüzün önünde acı çekiyodu. bırak yemek yemeyi 1 bardak su dahi içemiyodu artık. 55 yaşındaydı. çok büyük bi darbe oldu bize nasıl toparlayacağız bilmiyorum
Canım sizin kilolarda belki şart değil ama 82 kiloyum, 6 kilo bebek taşıyorum, Bi yerden sonra sırt bel bitiyo... Yorgun olunca ayağa kalkamıyorum, dizlerimin içi ağrıyor resmenKilo konusunda en cok alanlardan biri benim galiba. 62 ile basladim 78 e kadar ciktim. Simdi 66 kiloyum. Hamileyken de dert etmedim simdi de etmiyor valla. Hos 62 bile cok bana ama napayim. Cocuk hareketlenince zaten iyice gidecek kilo. En muzdarip oldugum konu gobek. Mekige basladim ama duzenli cekemiyorum.
Kilo topigi hayirli olsun arkadaslar. Bence daha erken cok ustune gitmeyin. Ilk fikri verenlerden biri benim ama alti ay gecince demistik. Ben de takip edicem insallah guzel ornekler olur bizim de isimize yarar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?