- 11 Haziran 2015
- 1.230
- 1.931
- 83
- 42
- Konu Sahibi agresifportakal
-
- #59.181
Biz daha önce yazdık. Bebeğin önsütü fazla alıyordur. Aynı memeyi 4 saate yakın emzir ki yağlı süte geçsin. Biz denedik Bebeklerinizin kakalari düzeldi. Sarı puturluye geçti. Bebek şekerli sütü içtiği için yeşil sulu yapıyor.Kaka muhabbetine artık bizde dahil olcaz sanırım pazartesi den beri yesil mukuslu kaka vardı doktor ateş kusma yok diye umursamadi. Bugünde sulu yesil kaka oldu. Ne oluyo bu bebeklere ya
Biz de gideceğiz. Arabanın klimasini 22 veya 23 derece yaparsan sorun olmaz. Yol sarsmaz bence.uyur giderler. Korkma. Böyle böyle alısacaklar.Arkadaşlar bizde memlekete gidicez uzun bir yolculuk bizi bekliyor.Napabilirim bebisi rahat ettirmek için arabayla gidicez mola vere vere.Uyurmu acaba yol sarsar mi, hava değişimi olurmu.Arabanin kliması carpar mi??Akıl verin aklımda deli soruları???
Çok çok geçmiş olsun her birinize... Kolaylıkla atlatın, çabucak iyileşin inşallahMerhaba arkadaşlar yazamadım bi süre sıkıntılı günler geçiriyoruz biz de
Oglani dis Hastanesi yakin diye götürdüm hafif kararmalar vardı disinde gitmisken ben de goruneyim dedim taa hamileyken dördüncü ayda dis problemi yasamistim röntgen cekildi ön dört diste kist oluşmuş acil fakülteye git dendi e fakülteler yogun bebek var geze geze özel bir klinikte yaptırmaya karar verdik. Cok sancılı bir süreç ve uzun surecek maalesef. Beklemek gibi bir lüksüm de yok en az bir dişi kaybedebilirim. Uc gündür de kizim hasta atesi düşmüyor bir türlü tahlil yapıldı idrar yolu enfeksiyonu çıktı daha cok küçük kuzum şimdiden antibiyotige basladik( dün de beş kez ishal şeklinde kaka yaptı doktor onun icin de ilac verdi ama bugün yapmadığı icin baslamadim daha
Ateşi düşmüyor en cok ondan korkuyorum dualarinizi bekliyorum insallah Rabbim tüm kuzulara şifa versin. Bebeklerin hasta olmasi cok zor ve üzücü bir durum. ..
Arkadaşlar bizde memlekete gidicez uzun bir yolculuk bizi bekliyor.Napabilirim bebisi rahat ettirmek için arabayla gidicez mola vere vere.Uyurmu acaba yol sarsar mi, hava değişimi olurmu.Arabanin kliması carpar mi??Akıl verin aklımda deli soruları???
Bi deneyim. Akciğer ve idrar yolu enfeksiyonu geçirince herşeyden korkar oldumBiz daha önce yazdık. Bebeğin önsütü fazla alıyordur. Aynı memeyi 4 saate yakın emzir ki yağlı süte geçsin. Biz denedik Bebeklerinizin kakalari düzeldi. Sarı puturluye geçti. Bebek şekerli sütü içtiği için yeşil sulu yapıyor.
Ben emzirme den önce ellerimi yıkarken memeleri de temizliyorum.yokss benimki öğürüyor :))askbahcem canım benim sıpa bugün biraz emmeye başladı ama tek göğüs alıyor diğerini asla almıyor. Aldığı memeyi de 2 3 dk anca emiyor sonra diliyle itiyor. Buna da şükür. Canım ben 2 gündür banyo yapmiyodum baya terlemistim banyo ettim ter kokusu gitti sonra sıpa memeyi tuttu. İstersen sende dene. Belki ter kokumuzdan almıyorlardir. Bide sizde durumlar nasıl. Haa bu arada memeye alacagim zaman süpürge sesi açıyorum oda işe yarıyor
Canm hergün duş alıyorum ben bizimkide biraz süt varken alıyo oda pış pış yaparak akış hızından kaynaklı işte biberon vermeseydim keske..askbahcem canım benim sıpa bugün biraz emmeye başladı ama tek göğüs alıyor diğerini asla almıyor. Aldığı memeyi de 2 3 dk anca emiyor sonra diliyle itiyor. Buna da şükür. Canım ben 2 gündür banyo yapmiyodum baya terlemistim banyo ettim ter kokusu gitti sonra sıpa memeyi tuttu. İstersen sende dene. Belki ter kokumuzdan almıyorlardir. Bide sizde durumlar nasıl. Haa bu arada memeye alacagim zaman süpürge sesi açıyorum oda işe yarıyor
O kisi ya sallamis ya da baska bi problem varmis :) Gaz sikintisi en fazla 6 ayda biter.Anneme biri demişki biz 5 yaşına kadar gaz sancısı çektik
Sen koru yarabbim
2 dakikada falan hepsini yaptilar bizim zor gecti asimiz aksamina ateslendi yapilirken gozlerini bana dikip aglamasini da omrum boyunca unutamam heraldeKızlar şu ikinci ay aşısından nasıl korktumsa gece rüyama girdi çok ağlıyorlar mı hepsi birden mi yapıyorlar yoksa bekliyorlar mı 5 dk fln kıyamam yaa canı yanacak die içim içimi yiyo günlerdir perşembe günü olacak aşısı bide bu ateş olayı her bebekte olmuyor galiba mikroplar vücuduna girdiği için ateşi çıkıyor değil mi Allaha emanetler bu aşılar ne kadar güvenli peki bağışıklığı güçlenmesi için mi yapıyorlar zorunlu ya hani merak ediyorum
Nerden ve nasil model aldiniz? Bende almayi dusunuyorum hic uykumuz yok
Bizde gaz yok ama sırf keyiften çarşafta sallamaktan kurtulmak için 3.besigimizi hamak aldik. Dün kargoyla geldi. Paketi bi açtık,ben kum rengi istemiştim gelen ise farklı bi model üstelik fuşyahemen geri yolladık. Dedesi de gitti 10 mt urgan almış gelmis. Evde köşe takımının bi ucundan diğer ucuna sancak kurduk şimdilik onla idare edioz
Tek mukuslu kakaysa cok onemli degil. Ama yaninda alerji belirtileri varsa takip et duruma gore doktora goturursunKızlar kaka muhabbetini gördüm de bizde de iki gündür sarı mukuslu kaka var. Mukus neden oluyor?
O kisi ya sallamis ya da baska bi problem varmis :) Gaz sikintisi en fazla 6 ayda biter.
2 dakikada falan hepsini yaptilar bizim zor gecti asimiz aksamina ateslendi yapilirken gozlerini bana dikip aglamasini da omrum boyunca unutamam heraldeasilarin guvenligi konusunda icim cok rahat degil ama yaptirmama riskini de alamam
Nerden ve nasil model aldiniz? Bende almayi dusunuyorum hic uykumuz yok
Tek mukuslu kakaysa cok onemli degil. Ama yaninda alerji belirtileri varsa takip et duruma gore doktora goturursun
Hamile oldugumuz donemlerde az kilosu olan arkadaslar genelde sorun ediyordu kendine. O yuzden aklimda oyle bir profil kalmis canim. Hangi kiloda olursak olalim bebekler zorluyor malesef. Omuzlarim, belim ve ayagim cok ageiyor. Kanguru alacagim bakalim insallah faydasi oolurCanım sizin kilolarda belki şart değil ama 82 kiloyum, 6 kilo bebek taşıyorum, Bi yerden sonra sırt bel bitiyo... Yorgun olunca ayağa kalkamıyorum, dizlerimin içi ağrıyor resmen
Merhaba arkadaşlar yazamadım bi süre sıkıntılı günler geçiriyoruz biz de
Oglani dis Hastanesi yakin diye götürdüm hafif kararmalar vardı disinde gitmisken ben de goruneyim dedim taa hamileyken dördüncü ayda dis problemi yasamistim röntgen cekildi ön dört diste kist oluşmuş acil fakülteye git dendi e fakülteler yogun bebek var geze geze özel bir klinikte yaptırmaya karar verdik. Cok sancılı bir süreç ve uzun surecek maalesef. Beklemek gibi bir lüksüm de yok en az bir dişi kaybedebilirim. Uc gündür de kizim hasta atesi düşmüyor bir türlü tahlil yapıldı idrar yolu enfeksiyonu çıktı daha cok küçük kuzum şimdiden antibiyotige basladik( dün de beş kez ishal şeklinde kaka yaptı doktor onun icin de ilac verdi ama bugün yapmadığı icin baslamadim daha
Ateşi düşmüyor en cok ondan korkuyorum dualarinizi bekliyorum insallah Rabbim tüm kuzulara şifa versin. Bebeklerin hasta olmasi cok zor ve üzücü bir durum. ..
Hamile oldugumuz donemlerde az kilosu olan arkadaslar genelde sorun ediyordu kendine. O yuzden aklimda oyle bir profil kalmis canim. Hangi kiloda olursak olalim bebekler zorluyor malesef. Omuzlarim, belim ve ayagim cok ageiyor. Kanguru alacagim bakalim insallah faydasi oolur
Aynen yaa ne iyi olur aslında yazık çöpe gitmez sütler 2 ay oluyor bile ben sağıp koyduğum bir daha ki aya çöpler malesefCogumuzun dondurulmus sutleri var. Degerlendirme sanslari olsa gonderirdik tabi seve seve. Anne sutu gibisi yok, heleki hasta yavrucak icin
Bem bu konuya cok onem veriyorum. Hatta sutu gelmeyen bir arkadasima teklif etmistim kirildi. Yanlis anladi galiba ama cani saolsun
İnşallah canım ya hemencecik atlatırız bidaha böyle aynı anda peşpeşe aşılar yok dimi tek tekBiz de yeni olduk.bi koldan,iki tane bacaktan yapıyolar.fazla aglamadı kuzu koldan olanı anlamadı da bacak azcık acıyo galiba
En zoru üç gün banyo yok.atesimiz 37.4' tü en fazla.korkulcak bisey yok ateşsiz atlatın inş.ama anlamadgm herkesin bebişine bi uyku hali gelmis bizimki gunduz 10ar dk yatıp kalkıyo deli olcam.1saattir memede uyuyamadı
Klima biraz tehlikeli olabilir belki dikkatli olmak lazım terliyorlar ya ben camı artık açmıyorum terliyken evde kapımız olmadığı için cereyan yapıyor haziran ayında ilk kez böyle bi sıcak yaşıyorum valla Allah hayır etsinAynen gece çiş anca bikere yapmş oluyo çünkü bezi kuru gibi nemli.. sabaha kadar iki üç kez çocugun üstünü değiştryorum terden.. klimadanda korkuyorum çarpar diye.. allah korusun zararı olmaz inşallah bu sıcakların izmir cehennem gibi adeta yanıyo..
Araştırmak istiyorum ama çok az kaldı aşı olma zamanına yaptırmazsam nasıl bi sonuç doğurur acaba iyice araştırmak isterdim Allah emanet bebişlerimiz ne kadr güvenemesem deZorunlu değil aşılar 85 günlük oğlum var ben yaptirmiyorum.saglik ocağına gidip imza atiyorum asi zamanları.iyice araştırırsanız masum olmadıklarına ikna olabilirsiniz
Hamile oldugumuz donemlerde az kilosu olan arkadaslar genelde sorun ediyordu kendine. O yuzden aklimda oyle bir profil kalmis canim. Hangi kiloda olursak olalim bebekler zorluyor malesef. Omuzlarim, belim ve ayagim cok ageiyor. Kanguru alacagim bakalim insallah faydasi oolur
Son 5 sayfam canımArkadaslar cuzler ne durumda. Bir haftamiz kaldi :)
3. @nursena07
4. @betul8516
7. @nznyldz
9. @Nergis26
10. @fatossam
13 @coznur
14. @Sibelsss
15. @ba22
16. @after_before
17. @ay-dostum
18. @Byzcrcv
20. Alyildiz
21. @btlsnl
23. @Senemaydin
24. @ARTVINLI9876
25. @Berdinc
26. Alyildiz
29. @ceylanademince
30.gurtmingotam
Cisli bezi normal ama.bingildagina bakmadım bi bakarım sağolasınMemeyi reddediyo diye mama ve biberon verirsen zaten 3-4 ay civarinda tamamen memeyi birakacaktir emin ol. Bu donemlerde meme reddi gorulebiliyo bizde yasiyoruz ama mama falan dusunmedim hic bi sekilde hoplata ziplata ayakta yuruyerek sarkilarla ninnilerle ustune egilerek falan emzirmeye calisiyorum.
Grubun adi alerji ile yasam platformu aklina takilan herseyi sorabilirsin asi da dahil. Yuz ustu yatirinca kaldiriyo karin kismina yastik koyuyorum daha rahat duruyor.
Sut azligi coklugu sagmayla sikmayla anlasilmaz kilo alimi ve cisli bezleriyle takip edebilirsin
Vermemelisin bence :) anne sutunun yaklasik %90i su butun ihtiyaci karsilaniyor. Ustelik hicbir susuzluk belirtisi gormeden vermek daha yanlis bence bingildakta cokme bezinde pembelik gibi. Susuz kaldigini dusundukce bi daha emzir
Kizlar benim oglan pisik oldu. Oneriniz var mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?