2016 Nisan Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    380
Kaka muhabbetine artık bizde dahil olcaz sanırım pazartesi den beri yesil mukuslu kaka vardı doktor ateş kusma yok diye umursamadi. Bugünde sulu yesil kaka oldu. Ne oluyo bu bebeklere ya
Biz daha önce yazdık. Bebeğin önsütü fazla alıyordur. Aynı memeyi 4 saate yakın emzir ki yağlı süte geçsin. Biz denedik Bebeklerinizin kakalari düzeldi. Sarı puturluye geçti. Bebek şekerli sütü içtiği için yeşil sulu yapıyor.

Biz de gideceğiz. Arabanın klimasini 22 veya 23 derece yaparsan sorun olmaz. Yol sarsmaz bence.uyur giderler. Korkma. Böyle böyle alısacaklar.

Çok çok geçmiş olsun her birinize... Kolaylıkla atlatın, çabucak iyileşin inşallah

askbahcem canım benim sıpa bugün biraz emmeye başladı ama tek göğüs alıyor diğerini asla almıyor. Aldığı memeyi de 2 3 dk anca emiyor sonra diliyle itiyor. Buna da şükür. Canım ben 2 gündür banyo yapmiyodum baya terlemistim banyo ettim ter kokusu gitti sonra sıpa memeyi tuttu. İstersen sende dene. Belki ter kokumuzdan almıyorlardir. Bide sizde durumlar nasıl. Haa bu arada memeye alacagim zaman süpürge sesi açıyorum oda işe yarıyor

Biz bir bucuk saatte bir durduk. Emzirdim alt degistirdim devam ettik. Muzik seviyorsa ona gore cd alabilirsiniz. Klimayi acabilirsiniz dedi doktor, yalnizca uzerine direk gelmesin dedi.

Bi deneyim. Akciğer ve idrar yolu enfeksiyonu geçirince herşeyden korkar oldum

Ben emzirme den önce ellerimi yıkarken memeleri de temizliyorum.yokss benimki öğürüyor :))

Canm hergün duş alıyorum ben bizimkide biraz süt varken alıyo oda pış pış yaparak akış hızından kaynaklı işte biberon vermeseydim keske..

Anneme biri demişki biz 5 yaşına kadar gaz sancısı çektik
Sen koru yarabbim
O kisi ya sallamis ya da baska bi problem varmis :) Gaz sikintisi en fazla 6 ayda biter.
2 dakikada falan hepsini yaptilar bizim zor gecti asimiz aksamina ateslendi yapilirken gozlerini bana dikip aglamasini da omrum boyunca unutamam heralde asilarin guvenligi konusunda icim cok rahat degil ama yaptirmama riskini de alamam
Nerden ve nasil model aldiniz? Bende almayi dusunuyorum hic uykumuz yok
Kızlar kaka muhabbetini gördüm de bizde de iki gündür sarı mukuslu kaka var. Mukus neden oluyor?
Tek mukuslu kakaysa cok onemli degil. Ama yaninda alerji belirtileri varsa takip et duruma gore doktora goturursun

Bliss Plüton hamak beşik aldik 99tl.carsafta sallanma hissini en çok bu verebilir diye basit bişi aldım. Civilim,n11 her yerde aynı fiyat. Biz de bi tahta sallanan büyük beşiği var,bi de tinylove var. Şimdi bi de bu gelecek. İnşallah sever de çarşaftan kurtuluruz :)

Canım sizin kilolarda belki şart değil ama 82 kiloyum, 6 kilo bebek taşıyorum, Bi yerden sonra sırt bel bitiyo... Yorgun olunca ayağa kalkamıyorum, dizlerimin içi ağrıyor resmen
Hamile oldugumuz donemlerde az kilosu olan arkadaslar genelde sorun ediyordu kendine. O yuzden aklimda oyle bir profil kalmis canim. Hangi kiloda olursak olalim bebekler zorluyor malesef. Omuzlarim, belim ve ayagim cok ageiyor. Kanguru alacagim bakalim insallah faydasi oolur

Gecmis olsum kuzum

Bende 55 e düştüm ama belim kollarim kopuyor.oglan 6 kiloya yaklaştı.cok zorlanıyorum. Kanguru almayı bende düşünüyorum. Eltim yollamış kanguru ama ergonomik değil kullanmak istemiyorum.

Aynen yaa ne iyi olur aslında yazık çöpe gitmez sütler 2 ay oluyor bile ben sağıp koyduğum bir daha ki aya çöpler malesef

İnşallah canım ya hemencecik atlatırız bidaha böyle aynı anda peşpeşe aşılar yok dimi tek tek
Klima biraz tehlikeli olabilir belki dikkatli olmak lazım terliyorlar ya ben camı artık açmıyorum terliyken evde kapımız olmadığı için cereyan yapıyor haziran ayında ilk kez böyle bi sıcak yaşıyorum valla Allah hayır etsin

Zorunlu değil aşılar 85 günlük oğlum var ben yaptirmiyorum.saglik ocağına gidip imza atiyorum asi zamanları.iyice araştırırsanız masum olmadıklarına ikna olabilirsiniz
Araştırmak istiyorum ama çok az kaldı aşı olma zamanına yaptırmazsam nasıl bi sonuç doğurur acaba iyice araştırmak isterdim Allah emanet bebişlerimiz ne kadr güvenemesem de

ben çok özenip sling aldım ama sıpa kızım durmadı içinde... İnşallah 3.aydan sonra ki pozisyonları sever onlarda durur. Senin ki de sever umarım

Cisli bezi normal ama.bingildagina bakmadım bi bakarım sağolasın

Kizlar benim oglan pisik oldu. Oneriniz var mi?

off bu sıcakta zor olur geçmiş olsun hametan krem iyi geliyor
bol bol havalandırmaya çalış
bezini her değiştirdiğimde alt açma bezine yatırıyorum ohhhh bir keyifleniyor rahatladığını her halinden belli ediyor
havalar sıcak gün içinde poposunu bir kaç defa yıkayabilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…