- 24 Ağustos 2015
- 1.975
- 3.866
- 133
- Konu Sahibi agresifportakal
-
- #59.201
Böyle durumda yemek masasının açılır kısmını açın ortadaysa mesela ipi oraya bağlayın ve sallayın kayınvalidem görümcemin çocuğu durmayınca öyle yapmış çok işe yaramış aklınızda bulunsun
Bizde gaz yok ama sırf keyiften çarşafta sallamaktan kurtulmak için 3.besigimizi hamak aldik. Dün kargoyla geldi. Paketi bi açtık,ben kum rengi istemiştim gelen ise farklı bi model üstelik fuşyahemen geri yolladık. Dedesi de gitti 10 mt urgan almış gelmis. Evde köşe takımının bi ucundan diğer ucuna sancak kurduk şimdilik onla idare edioz
Cam rende olayı neden pek anlamış degilim,daha püre kıvamında mı yapıyor ozaman blendr da iş görür?bizim dr 4,5 aylık olduktan sonra ek gıdaya başlayalım dedi
ek gıda ile ilgili ne düşünüyorsunuz
dün biraz araştırdım
3 gün kuralı , cam rende , ilk sebze ve yoğurt ile başlanmalı en son meyvelerle tanışmalıymış yoksa meyveler tatlı gelir diğerlerini red ederlermiş
izni bitip işe dönecek olan arkadaşlar planlarınız neler ?
Sütüm yetersiz olduğu için mama yerine ek gıda daha sağlıklı olur deedi bizim doktorumuzda 4,5 aylıkken bizde başlycaz aynen önce sebze püresi dedi.. önce bikaç kaşıkla başlayıp daha sonra öğün yapıcaz..bizim dr 4,5 aylık olduktan sonra ek gıdaya başlayalım dedi
ek gıda ile ilgili ne düşünüyorsunuz
dün biraz araştırdım
3 gün kuralı , cam rende , ilk sebze ve yoğurt ile başlanmalı en son meyvelerle tanışmalıymış yoksa meyveler tatlı gelir diğerlerini red ederlermiş
izni bitip işe dönecek olan arkadaşlar planlarınız neler ?
Cam rende olayı neden pek anlamış degilim,daha püre kıvamında mı yapıyor ozaman blendr da iş görür?
Eşinde amma saçmalamış yani benimkide en çok solu emiyo sağ tarafın ucu biraz küçük tutturamayınca ağlıyo istemiyo bazen gerçi bu aralar ikisinide reddeder oldu ama sonuçta başka bi sebebi vardr bunca zaman nasıl emdi o zaman.Kızlar bugun bi gariplik yaşadım.bebegim sağ mememi alırken agladı,istemedi.bikac aglamaya zorla tutturdum.sıkıyorum süt var.niye böyle yapmış olabilir fikri olan var mı?
Eşim de "bi kitle ya da kanserli memeyi bebek emmeyebilirmiş" diyo.bi de rahat yani söyledi,aferim dedim kurt düşür içime
Sütüm yetersiz olduğu için mama yerine ek gıda daha sağlıklı olur deedi bizim doktorumuzda 4,5 aylıkken bizde başlycaz aynen önce sebze püresi dedi.. önce bikaç kaşıkla başlayıp daha sonra öğün yapıcaz..
Kızlar bugun bi gariplik yaşadım.bebegim sağ mememi alırken agladı,istemedi.bikac aglamaya zorla tutturdum.sıkıyorum süt var.niye böyle yapmış olabilir fikri olan var mı?
Eşim de "bi kitle ya da kanserli memeyi bebek emmeyebilirmiş" diyo.bi de rahat yani söyledi,aferim dedim kurt düşür içime
Valla bende korkuyorum Allah korusun yaa zaten bu aralar meme savaşındayız emzirene kadar bin takla atıyorum.. sağarakta veririm ama bırakrsa çok üzülürüm kucağımda görmek emzirmek o kadar güzelki..aynen benimde sütüm az
ek gıdaya geçince memeyi bırakırsa diye çok korkuyorum
Valla bende korkuyorum Allah korusun yaa zaten bu aralar meme savaşındayız emzirene kadar bin takla atıyorum.. sağarakta veririm ama bırakrsa çok üzülürüm kucağımda görmek emzirmek o kadar güzelki..
İnşallah bırakmazlar emmeyi şu emzirme dönemi bi bitsede rahatlasam valla ne hamilelik ne doğum bu kadar yordu beni bi damla fazla anne sütü içsin diye neler yapıyorum neler.sağdığında da bebekle temas kesilince zamanla sütte azalıyormuş
Yok daha neler. Aksine o kitle olsa bile cocuk emerek yok edebiliyor.kitle olanlara cocuk dogur ve emzir diyor dr lar.Kızlar bugun bi gariplik yaşadım.bebegim sağ mememi alırken agladı,istemedi.bikac aglamaya zorla tutturdum.sıkıyorum süt var.niye böyle yapmış olabilir fikri olan var mı?
Canım çokta özenme boşver benimde bazen hoşuma gitmiyo değil ama genel olarak çok zor insanı yaşlandırır böyle adam ortası yokki bunların arkadaşBuyuk kizim 9 ay boyunca eve biri gelirsede agladi biz bi yere gidersek te agladi nerdeyse evden cikamadim simdi eve sokamiyoruz :)
Sana cok bogucu geliyodur belki ama ozendim valla :) benimkide cok ilgilensin isterdim isten gelince biraz oyalar bazende banyosuna yardim eder arada bir uyutur o kadar
Maşallah size bizimki 5 uyanma saatiydi 4 5 gündür 4.30 a çekti üstelik ya emecek ya gezecek yoksa ağlıyor çok özendim size :) 2.bebeğim kız olur ve sizinki gibi olurinşallahGece uyku sorunu olanlari sanirim aksam azcik anladim. Kizce 22 de uyudu.2 bucukta kalkti. Sonraaaaa sabah 7 bucuga kadar bir gulmeler bir kahkahalar bir muhabbetler bir oyunlar boncuk boncuk bakmalar.uykusu bitmis bizimkinin belli ki. Allahtan aglama huyu yok.
Bir ara esime dedim sen goz kulak oluver ben yatayim. Kizi besige koydum emzigi verdim döndüm arkami yattim.esim 5 dakika sonra diyo ki askim sana bakiyo bu kiz. Neyse kiyamadim dönüp bakayim dedim.parmakliklar arasindan beni gördü.bir gülme bizim kiz da.gel de sevme.
Valla isin cok zormus Allah kolaylik versin. Esim allahtan karismiyor senin gibi ama benimde babam sagolsun :)) corabini cikaralim der cikarirsin usudumu acaba corabini giydirsek mi der.. bu aralar eldivenlerine takti. Cikar o eldivenleri biraz hava alsin diyor. Elleri hava alsa ne olacak yani.. Gecen gun birsey soyledi yoookk artik dedim ya. Kizim anneannesinin kucaginda ama anneannesininde saclari gur oldugu icin kizima saclari degiyormus biraz. Babam diyorki: saclarinda bocek varsa o bocek saclarindan kizin agzina girermis.:))Canım çokta özenme boşver benimde bazen hoşuma gitmiyo değil ama genel olarak çok zor insanı yaşlandırır böyle adam ortası yokki bunların arkadaşsürekli ev temizler mesela bebek mikrop kapmasın falan diye bi yandan iyi diyorum ama süreklide başıma kakar sana kalsa ev pislikten uçacak 2 gün biyere gitsem çocuk pislikten ölecek gibi laflar geceleri başlar sen bebeğin altını en son ne zaman değiştirdin demeye yaa bi sus ben biliyorum diyorum çocuk yanar 2 saatte 1 değiştir diyo uyuyan çocuğu uyandirayimmi kafayı yiyorum daha neler neler bi görsen kedi köpek gibiyiz evde hiç susmaz ağzı sürekli beni tembihler sanki 20 çocuk büyütmüş kendi üstelik 8 kardeşler bu en küçüğü köyde büyümüş ailesinin durumuda pek iyi sayılmaz ailede bu özelliklere sahip tek insan abileri bile gülüyo. nerden gördünde böyle oldun sen nasıl büyüdün diyorum
Ben yuz versem benimkide boyle olma potansiyeline sahip ama isime karistiginda hemen parliyorum oda susuyor ... ilk zamanlar cok karisiyordu simdi yoruldu artik heralde cunku ne derse tam tersini yapiyodum ..gormemisin kizi olmusCanım çokta özenme boşver benimde bazen hoşuma gitmiyo değil ama genel olarak çok zor insanı yaşlandırır böyle adam ortası yokki bunların arkadaşsürekli ev temizler mesela bebek mikrop kapmasın falan diye bi yandan iyi diyorum ama süreklide başıma kakar sana kalsa ev pislikten uçacak 2 gün biyere gitsem çocuk pislikten ölecek gibi laflar geceleri başlar sen bebeğin altını en son ne zaman değiştirdin demeye yaa bi sus ben biliyorum diyorum çocuk yanar 2 saatte 1 değiştir diyo uyuyan çocuğu uyandirayimmi kafayı yiyorum daha neler neler bi görsen kedi köpek gibiyiz evde hiç susmaz ağzı sürekli beni tembihler sanki 20 çocuk büyütmüş kendi üstelik 8 kardeşler bu en küçüğü köyde büyümüş ailesinin durumuda pek iyi sayılmaz ailede bu özelliklere sahip tek insan abileri bile gülüyo. nerden gördünde böyle oldun sen nasıl büyüdün diyorum
Ayni annemm yaaa oyle teorileri varki sasar kalirsin .. bazen diyorum hic mi iyi bisey dusunmezsin :))Valla isin cok zormus Allah kolaylik versin. Esim allahtan karismiyor senin gibi ama benimde babam sagolsun :)) corabini cikaralim der cikarirsin usudumu acaba corabini giydirsek mi der.. bu aralar eldivenlerine takti. Cikar o eldivenleri biraz hava alsin diyor. Elleri hava alsa ne olacak yani.. Gecen gun birsey soyledi yoookk artik dedim ya. Kizim anneannesinin kucaginda ama anneannesininde saclari gur oldugu icin kizima saclari degiyormus biraz. Babam diyorki: saclarinda bocek varsa o bocek saclarindan kizin agzina girermis.:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?