2016 Nisan Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    380
Böyle durumda yemek masasının açılır kısmını açın ortadaysa mesela ipi oraya bağlayın ve sallayın kayınvalidem görümcemin çocuğu durmayınca öyle yapmış çok işe yaramış aklınızda bulunsun

bizim dr 4,5 aylık olduktan sonra ek gıdaya başlayalım dedi
ek gıda ile ilgili ne düşünüyorsunuz
dün biraz araştırdım
3 gün kuralı , cam rende , ilk sebze ve yoğurt ile başlanmalı en son meyvelerle tanışmalıymış yoksa meyveler tatlı gelir diğerlerini red ederlermiş
izni bitip işe dönecek olan arkadaşlar planlarınız neler ?

Cam rende olayı neden pek anlamış degilim,daha püre kıvamında mı yapıyor ozaman blendr da iş görür?

Kızlar bugun bi gariplik yaşadım.bebegim sağ mememi alırken agladı,istemedi.bikac aglamaya zorla tutturdum.sıkıyorum süt var.niye böyle yapmış olabilir fikri olan var mı?
Eşim de "bi kitle ya da kanserli memeyi bebek emmeyebilirmiş" diyo.bi de rahat yani söyledi,aferim dedim kurt düşür içime

Sütüm yetersiz olduğu için mama yerine ek gıda daha sağlıklı olur deedi bizim doktorumuzda 4,5 aylıkken bizde başlycaz aynen önce sebze püresi dedi.. önce bikaç kaşıkla başlayıp daha sonra öğün yapıcaz..

Eşinde amma saçmalamış yani benimkide en çok solu emiyo sağ tarafın ucu biraz küçük tutturamayınca ağlıyo istemiyo bazen gerçi bu aralar ikisinide reddeder oldu ama sonuçta başka bi sebebi vardr bunca zaman nasıl emdi o zaman.

aynen benimde sütüm az
ek gıdaya geçince memeyi bırakırsa diye çok korkuyorum

kitle vs olsa zaten hissedersin hem bebek nereden anlasın içeride kitlemi var süt kanalından ona süt geliyor kitleyle bi alakası olmaz diye düşünüyorum kafanı bulandırma bence

aynen benimde sütüm az
ek gıdaya geçince memeyi bırakırsa diye çok korkuyorum
Valla bende korkuyorum Allah korusun yaa zaten bu aralar meme savaşındayız emzirene kadar bin takla atıyorum.. sağarakta veririm ama bırakrsa çok üzülürüm kucağımda görmek emzirmek o kadar güzelki..

Valla bende korkuyorum Allah korusun yaa zaten bu aralar meme savaşındayız emzirene kadar bin takla atıyorum.. sağarakta veririm ama bırakrsa çok üzülürüm kucağımda görmek emzirmek o kadar güzelki..

sağdığında da bebekle temas kesilince zamanla sütte azalıyormuş

Yok daha neler. Aksine o kitle olsa bile cocuk emerek yok edebiliyor.kitle olanlara cocuk dogur ve emzir diyor dr lar.
Bugun cok terledigim zaman beni de emmek istemedi.ben de sagdigim sutlerden verdim. Sanirim terden rahatsiz oldu.senin de oyle bi seydir.veya o tarafa yattiginda bir yeri agriyor olmasin.

Canım çokta özenme boşver benimde bazen hoşuma gitmiyo değil ama genel olarak çok zor insanı yaşlandırır böyle adam ortası yokki bunların arkadaş sürekli ev temizler mesela bebek mikrop kapmasın falan diye bi yandan iyi diyorum ama süreklide başıma kakar sana kalsa ev pislikten uçacak 2 gün biyere gitsem çocuk pislikten ölecek gibi laflar geceleri başlar sen bebeğin altını en son ne zaman değiştirdin demeye yaa bi sus ben biliyorum diyorum çocuk yanar 2 saatte 1 değiştir diyo uyuyan çocuğu uyandirayimmi kafayı yiyorum daha neler neler bi görsen kedi köpek gibiyiz evde hiç susmaz ağzı sürekli beni tembihler sanki 20 çocuk büyütmüş kendi üstelik 8 kardeşler bu en küçüğü köyde büyümüş ailesinin durumuda pek iyi sayılmaz ailede bu özelliklere sahip tek insan abileri bile gülüyo. nerden gördünde böyle oldun sen nasıl büyüdün diyorum

Kizlar sizde emzirirken cok terliyormusunuz? Kizimi kucagima aliyorum memeyi tutturana kadar basimdan asagiya sanki kaynar su dokuyorlar, bir afakan basiyor anlatamam. Bir anda ates basiyor terliyorum. Cok enteresan ya anlayamadm neden oyle oluyorum.

Bu arada kaka demisken, bizimki 2 aylik sayilir 3 gun kaldi ayinin dolmasina gunde 3 4 veya 5 kez kaka yapiyor. Sizin ne durumda? Sundan merak ettim bir arkadasimin oglu gunde 1 kez yapuyormus ve buna doktor cok normal demis :) yani normali buysa bizimki anormal mi o zaman?

Kakada sari puturlu ama kakasinin ornegin 10/1i kadar kisminda yesilimsilik oluyor. Bu ne demek sizce?

Maşallah size bizimki 5 uyanma saatiydi 4 5 gündür 4.30 a çekti üstelik ya emecek ya gezecek yoksa ağlıyor çok özendim size :) 2.bebeğim kız olur ve sizinki gibi olurinşallah

Valla isin cok zormus Allah kolaylik versin. Esim allahtan karismiyor senin gibi ama benimde babam sagolsun :)) corabini cikaralim der cikarirsin usudumu acaba corabini giydirsek mi der.. bu aralar eldivenlerine takti. Cikar o eldivenleri biraz hava alsin diyor. Elleri hava alsa ne olacak yani.. Gecen gun birsey soyledi yoookk artik dedim ya. Kizim anneannesinin kucaginda ama anneannesininde saclari gur oldugu icin kizima saclari degiyormus biraz. Babam diyorki: saclarinda bocek varsa o bocek saclarindan kizin agzina girermis.:))

Ben yuz versem benimkide boyle olma potansiyeline sahip ama isime karistiginda hemen parliyorum oda susuyor ... ilk zamanlar cok karisiyordu simdi yoruldu artik heralde cunku ne derse tam tersini yapiyodum ..gormemisin kizi olmus misali

Annem
Ayni annemm yaaa oyle teorileri varki sasar kalirsin .. bazen diyorum hic mi iyi bisey dusunmezsin :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…