2016 Nisan Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    380
Kızlar Allah nasip ederse bayramdan sonra sünnet yaptırmayı düşünüyorum. Sünnet yaptıran anneler hastanede yattınız mı ağrı acı oldu mu bilgi verirseniz sevinirim

Bizde gidicez canım. Ben açık bi şekilde öpmeyin diyorum ayıpsa ayıp banane yavrum daha önemli valla. Sende söyle açık bi şekilde canım

Kızlar Allah nasip ederse bayramdan sonra sünnet yaptırmayı düşünüyorum. Sünnet yaptıran anneler hastanede yattınız mı ağrı acı oldu mu bilgi verirseniz sevinirim

Canimcim ben eskilerden oldugumdan 4 sene oncesini soyliyim dun gibi aklimda
Hastanede kalmadik
45 dklik bir operasyondu
Recep ruzgari uyutup iceri vermistim genel anestezi ile olmustu
Ciktiginda 1 biberon mama icmisti
Kucagima almistim hemen mamayi icerken kucagimda bir sicaklik olmustu :)
Cisini yapmisti
Zaten dikisli degildi
Bandajli degildi
1 numara buyuk bez almistim altini bagladik eve geldik 2 saat uyumustu sonra normal hayatina donmustu..
Rabbim kolaylikla gecirmeyi nasip etsin..

Belki de uzamış sarılıktan dolayı kilo alamıyor bizim bebişler..Aynen sağlıklı olsunlar da,kilo önemsiz..

Bizimkide aynı ben gece mırıldanınca uyanıyorum mama hazırlamya gdyrum sesi biraz daha çıkınca bizimki alıyor kucağına mutfağa getirıyor neymiş susturuyormuş uykusu gidiyor tabi bi kaç defa daha yapınca istemez yapma dedim iyilik yaramıyor diyor bana

Hepimizin şirazesi kaymış yalnız olmadığımı bilmek ne güzel :))))
Şimdi uyusun dedesine bırakıp velespite atlayıp gidecem kuaföre. İnsana benzeyim azcık :)

Bizde yaptırmayı düşünüyoruz ama kimileri çok sıcak havalar şimdi yapmayın bahara bırakın diyor bilemedim
Ben kalbi düzelene kadar yaptırmıcam sima bence sende yaptırma. Enfeksiyon durumunda daha fazla etkileniyormuş. Doktora sordum oda ufakta olsa risk almaya gerek yok dedi büyüyünce olucak artık

1000 lira olurmuş canım. Evine yakın olursa daha uygun olabilir. Eskişehirde ulaşım pahalı ve zor:/

Nerden aldiniz acaba galacto damla diye mi geçiyor

Evet cnm galactigo diye satiliyor.
Bizim anlasmali eczanemiz var esim oraya sormus demisler hocam oyle bir damla hic duymadim eminmisiniz evet demis siz bir depoya sorun,sormuslar varmis eczaci kadin guluyormus nereden buluyorsunuz boyle enteresan seyleri diye

Meyve suyunun içine damlat canm hiç anlaşılmıyor o zmn.

Bu sefer oyle deniyim cnm fark eder muhtemelen yoksa bwnim mide bahane ariyor bulanmaya zaten

Biz 38 gunlukken yaptirdik
1 saat hastanede kalip ciktik
Cok sukur bi sorun yasamadik
@asliii1 canim 4 yasinda daha hareketli olacak ve genel anestezi alacak
Erken yaptirmak en iyisi

Ben 10 gündür kullanıyorum bi faydasını göremedim yaa nedense.. demekki kişiden kişiye değişiyo sende dene nolcak faydasını gören çok kişi var..

tecrübeli annelerde 6. ayda başlayınca çok seçtiklerini söylüyorlar
Tecrubeli anne sayilirim 2. cocugum :) ilk cocukta cahillikten 5 aylikken baslamistim su an dunyanin en az yemek yiyen cocugu olmaya aday. Yegenim ilk 2 yil boyunca nerdeyse hep anne sutu aldi bisey yemedi ama su an obez olmaya dogru gidiyor zorla engelliyolar. Yani yiyecek cocuk her turlu yiyor :)
Pekmezi ben de denemistm cup alıyo emzigiannem beni uyutmak icin gece bala batırırmıs emzigimi,sabaha yuzum gözum yapış yapış :)tabi önermiyorum biz rahat yetismişiz arada relax davranıyorum sadece
Aman dikkat bal 1 yastan once olumcul derecede alerjen. Pekmez 6 aydan sonra kahvaltisina eklenebilir ama 0-6 ayda asla verilmemeli.
Henuz gec degil yaptirabilirsin. Asil 2-6 yas arasi kesinlikle onerilmiyor.

Bizimkininde kakasi yesilimsi diye doktor verdi canim bugun baslayip pazartesiye kadae kullanicam eger kakasinda yesilimsilik gelmeye devam ederse kaka tahlili yapalim dedi.

Bu arada bu devlet neden bebeklere faydali seyleri sigorta kapsamina almamis ya! Resmen eczaneye calisiyorum sap gaz ilaci 40, biogiaga 40, sut damlasi 30, rota asisi 160... boyle gidiyor valla. Eczaneci bile isyan etti bebeklere faydali olan hersey parali diye.. !!

Aynen valla hepsi çok pahalı canım. İnsanın gözü görmüyor alıuor tabi söz konusu evlat olunca onlar da fırsat biliyorlar bence

Serum fizyolojigi unutma oda 25 tl.ve alti ustu tuzlu su(
Canlari saolsun yeterki ama yaklasik 3 aydir eczacimiz bizden iyi para kazandi.
Yuzu sivulce oldu bitkisel krem 35 tl. Poposuna sudocu krem 30 tl.herseyleri cokta pahali anacim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…