- 27 Aralık 2015
- 613
- 751
- 23
- Konu Sahibi agresifportakal
-
- #59.761
Bizde gidicez canım. Ben açık bi şekilde öpmeyin diyorum ayıpsa ayıp banane yavrum daha önemli valla. Sende söyle açık bi şekilde canımBayram geliyo yemin ederim uykularim kaçtı dusunmekten kayinvalidemler sehir disinda oraya gidicez 1 hafta orda kalicas allahim napicam ben bugün oglum 70 günlük daha küçücük şimdi bayramda kimler öpüp duracak tukuruklu tukuruklu kucaktan kucaga bebeğim aman neden ağladı aman aç bu şurası söylemi sütun varmı uyuyo mu gazı varmı offf günde kaç kez üst değiştiriyoruz kusuyor diye hergün yıkaniyo evde mis gibi yavrum orda kalabalıkta nasıl yıkıcam hergün onada karisirlar şimdi vallahi sutum azaldı he düşünmekten allahım bana yardım etsin 1 hafta
Kızlar Allah nasip ederse bayramdan sonra sünnet yaptırmayı düşünüyorum. Sünnet yaptıran anneler hastanede yattınız mı ağrı acı oldu mu bilgi verirseniz sevinirim
Belki de uzamış sarılıktan dolayı kilo alamıyor bizim bebişler..Aynen sağlıklı olsunlar da,kilo önemsiz..Aynen biz de 79 günlüğüz canım. Bizim de sariligimiz çok geç geçti. 50.gunden sonra gözlerimiz beyaza döndü. Yüzümüz ağardı. Evet haklısın her bebek farklı ama insan da düşünmeden edemiyor. Eşim ve annem çok kızıyor. Çocuk sağlıklı daha ne istiyorsun diyorlar ama bi yerde bi terslik var gibi...ana iç güdüsü
Bizimkide aynı ben gece mırıldanınca uyanıyorum mama hazırlamya gdyrum sesi biraz daha çıkınca bizimki alıyor kucağına mutfağa getirıyor neymiş susturuyormuş uykusu gidiyor tabi bi kaç defa daha yapınca istemez yapma dedim iyilik yaramıyor diyor banaBizimkide farklı odada yatıyor canım ,uykusu çok hassas ve cok erken kalktığı için biz kızımla taşindik. Bizimki daha bir kere gaz fln cikarttirmadi ,zaten de istemem ben erkek ısini. Geçen gün uyuttum bebeği uyanirsa bakarol balkona cikicam dedim. Çocuk azcık mirildandi diye kaldirmis getirmisuyuyan bebegimi uyandırdı. Aman istemez onların yardimi
Bizde yaptırmayı düşünüyoruz ama kimileri çok sıcak havalar şimdi yapmayın bahara bırakın diyor bilemedimKızlar Allah nasip ederse bayramdan sonra sünnet yaptırmayı düşünüyorum. Sünnet yaptıran anneler hastanede yattınız mı ağrı acı oldu mu bilgi verirseniz sevinirim
Ben kalbi düzelene kadar yaptırmıcam sima bence sende yaptırma. Enfeksiyon durumunda daha fazla etkileniyormuş. Doktora sordum oda ufakta olsa risk almaya gerek yok dedi büyüyünce olucak artıkBizde yaptırmayı düşünüyoruz ama kimileri çok sıcak havalar şimdi yapmayın bahara bırakın diyor bilemedim
1000 lira olurmuş canım. Evine yakın olursa daha uygun olabilir. Eskişehirde ulaşım pahalı ve zor:/A after_before ve @acelya2687 yardımlarınıza ihtiyacım var
bakıcı arıyorum ama maaş hakkında hiç bilgim yok
sabah 7 akşam 7 hafta sonu, dini ve resmi bayramlar yok yılda 21 gün yıllık izin olacak ve benim evimde bakacak
ev işi , yemek vs olmayacak sadece bebeğime bakacak Eskişehir de bu şartlara görene kadar maaş isterler
Nerden aldiniz acaba galacto damla diye mi geçiyor
Meyve suyunun içine damlat canm hiç anlaşılmıyor o zmn.
1000 lira olurmuş canım. Evine yakın olursa daha uygun olabilir. Eskişehirde ulaşım pahalı ve zor:/
Öylemi iyiki söyledin bende doktorumuza söylim ozmn..Ben kalbi düzelene kadar yaptırmıcam sima bence sende yaptırma. Enfeksiyon durumunda daha fazla etkileniyormuş. Doktora sordum oda ufakta olsa risk almaya gerek yok dedi büyüyünce olucak artık
Biz 38 gunlukken yaptirdikKızlar Allah nasip ederse bayramdan sonra sünnet yaptırmayı düşünüyorum. Sünnet yaptıran anneler hastanede yattınız mı ağrı acı oldu mu bilgi verirseniz sevinirim
Ben 10 gündür kullanıyorum bi faydasını göremedim yaa nedense.. demekki kişiden kişiye değişiyo sende dene nolcak faydasını gören çok kişi var..Kizlar su galacto damlayi bende mi alsam napsam
Gun icinde saat 17 den sonra azalmaya basliyor cunku sabah 6 7 gibi kalkiyoruz bidaha bana dinlenmek uyumak yok
Dinlenmeyincede sut olmuyor
Lactamil sallama cayi kullaniyorum ben iyi geliyordu ama bu ara istedgim gibi degil
Ne diyorsunuz kullananlarr???
Tecrubeli anne sayilirim 2. cocugum :) ilk cocukta cahillikten 5 aylikken baslamistim su an dunyanin en az yemek yiyen cocugu olmaya aday. Yegenim ilk 2 yil boyunca nerdeyse hep anne sutu aldi bisey yemedi ama su an obez olmaya dogru gidiyor zorla engelliyolar. Yani yiyecek cocuk her turlu yiyor :)tecrübeli annelerde 6. ayda başlayınca çok seçtiklerini söylüyorlar
Aman dikkat bal 1 yastan once olumcul derecede alerjen. Pekmez 6 aydan sonra kahvaltisina eklenebilir ama 0-6 ayda asla verilmemeli.Pekmezi ben de denemistm cup alıyo emzigiannem beni uyutmak icin gece bala batırırmıs emzigimi,sabaha yuzum gözum yapış yapış :)tabi önermiyorum biz rahat yetismişiz arada relax davranıyorum sadece
Henuz gec degil yaptirabilirsin. Asil 2-6 yas arasi kesinlikle onerilmiyor.Kızlar biliyorsunuz yeni doğan sünnetini çok istemiştim ben ama olmadı büyükler yüzünden yok küçücük bebek sünnet olurmuymuş yok öyle yok böyle gizlice yaptıracatım aça iş işten geçti zaten çok hareketli artk yaptırsam canı çok yanacak gibi geliyo pipisinin ucunda beyaz şeyler oluyo bazen doktor normal dedi sünnet olsaydı ilk ay deyip duruyo daha da çok üzülüyorum küçükken olmadı kendini bilince olsun diyorum artk 4 yaşında falan pisikolojisi açısından da içime oturdu yazıp rahatlıyayım dedim
Bizimkininde kakasi yesilimsi diye doktor verdi canim bugun baslayip pazartesiye kadae kullanicam eger kakasinda yesilimsilik gelmeye devam ederse kaka tahlili yapalim dedi.Biz biogia yı uzun zamandır kullanıyrz. Hastaneden çıkarken daha söyledi doktor 15.gnü itibariyle kullanın diye haşa devaö ediyoruz doktor önerisiyle. İçerisinde probiotik bulunan bağırsak gelişimine yardımcı çok önemli bir ilaç. Gaz damlası değil bağırsak düzenleyici yani. Tabi bağırsaklarda işler yoluna girince gaza da faydası olacaktır :)
Aynen valla hepsi çok pahalı canım. İnsanın gözü görmüyor alıuor tabi söz konusu evlat olunca onlar da fırsat biliyorlar benceBizimkininde kakasi yesilimsi diye doktor verdi canim bugun baslayip pazartesiye kadae kullanicam eger kakasinda yesilimsilik gelmeye devam ederse kaka tahlili yapalim dedi.
Bu arada bu devlet neden bebeklere faydali seyleri sigorta kapsamina almamis ya! Resmen eczaneye calisiyorum sap gaz ilaci 40, biogiaga 40, sut damlasi 30, rota asisi 160... boyle gidiyor valla. Eczaneci bile isyan etti bebeklere faydali olan hersey parali diye.. !!
Bizimkininde kakasi yesilimsi diye doktor verdi canim bugun baslayip pazartesiye kadae kullanicam eger kakasinda yesilimsilik gelmeye devam ederse kaka tahlili yapalim dedi.
Bu arada bu devlet neden bebeklere faydali seyleri sigorta kapsamina almamis ya! Resmen eczaneye calisiyorum sap gaz ilaci 40, biogiaga 40, sut damlasi 30, rota asisi 160... boyle gidiyor valla. Eczaneci bile isyan etti bebeklere faydali olan hersey parali diye.. !!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?