2016 Nisan Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    380
Aynen biz de 79 günlüğüz canım. Bizim de sariligimiz çok geç geçti. 50.gunden sonra gözlerimiz beyaza döndü. Yüzümüz ağardı. Evet haklısın her bebek farklı ama insan da düşünmeden edemiyor. Eşim ve annem çok kızıyor. Çocuk sağlıklı daha ne istiyorsun diyorlar ama bi yerde bi terslik var gibi...ana iç güdüsü

arkadaslar gunaydn sıze bır sey danısmak ıstıyorum ben de 3,5 aylık hamıleyım ılk cocugum olcak mıgde bulantılrıyla gecırdım bu donemı ve hap ıcmekten tıksındım doktorumun bana vermıs oldugu demır hapı ve decavıt ısımlı vıtamın hapı var ve ben bunları duzenlı ıcmıyorum cunku ıcemıyorum ıcmesem ne olur sımdı butun herseyden yıyorum onlardan sağlayamammı vıtamınlerı of napcam ben

Decaviti ben de kullanmadım ama demir hapı önemli bence.bebek senden cok vitamin göturuyo,son bi ay ben de icememistm kan ilacımı,aksi gibi dogumda da kanım düştü.lazım o içmeye çalışınbulantılar gececek az kalmış

Evde kendin mi hassas tarti da tarttin.eger oyleyse hic moralini bozma.daha oncede soylemistim aslinda ama hassas tartida bastigin yere gore bile degisiyor gramlar.beraber tartilirkenle bastigin noktalara denk getirmen lazim sadece kendini tartarken oyle garip bi sey :)

Bizimde bbugun dr kontrolu var.3.ayi bitirdik.ben keske 5000 olsa diyorum ama nerdeee ancak 4700 oldu sanirim.ah minik kizim.hala 3-6 aylik lbiseleri büyük gelen kizim

Gece bebegi yatırdıktan sonra anne tetikte koca rahat oh.kimler böyle :)
Dun gece eşim buzdolabına şişeler koydu,su doldurdu pat pat.bebegim de 2saat erken uyandı.adam döndu arkasını yattı yahu
Bu gene bir tık iyi.bizimki komple baska odada yatiyor.gece emzirdikten sonra onu dürtüyorum.gazini cikart diye.neymis onu uyandiriyormusum rahatsiz oluyormus beyefendi.oyuzden yatmak istemiyormus.bazen diyorum zorla mi baba yaptik seni.

Bu gene bir tık iyi.bizimki komple baska odada yatiyor.gece emzirdikten sonra onu dürtüyorum.gazini cikart diye.neymis onu uyandiriyormusum rahatsiz oluyormus beyefendi.oyuzden yatmak istemiyormus.bazen diyorum zorla mi baba yaptik seni.
Bizimkide farklı odada yatıyor canım ,uykusu çok hassas ve cok erken kalktığı için biz kızımla taşindik. Bizimki daha bir kere gaz fln cikarttirmadi ,zaten de istemem ben erkek ısini. Geçen gün uyuttum bebeği uyanirsa bakarol balkona cikicam dedim. Çocuk azcık mirildandi diye kaldirmis getirmis uyuyan bebegimi uyandırdı. Aman istemez onların yardimi

Son düzenleme:
Ay buarada şu similey ne komikmiş vallaha benim şimdiki bakımsız halim gibi
Kaşlarimi ne zaman alabilicem merak ediyorum saçlarımda aralardann fışkıran beyazlar uçlarda sarilar
Kız ananin güzelliğini aldı gitti göbek desen o bicim
Hiçbi giydigim yakismiyoor, makyaj yapsam kel başa şimsir tarak hesabihadi hayırlısı

Ayy :)bizimki aglıyo uykusunda ,getirilir mi hemen uyandı diye ne güldüm

Hepsi ayni diycem de.cevremde ne guzel ilgilenen var yaa.gecen aksam arkadaslar geldi.bebegin tirnaklarini bile baba kesiyormus.yuf dedim yaa.bizimki corabini bile giydiremiyor.

Kizlar bildiginiz iyi bir çocuk hematolojisi doktoru var mı.kizimi bayramdan sonra goturmek istiyorum.hemenjiom u bar biliyorsunuz.ve gunden gune büyuyor.korkutuyor beni.

Bayram geliyo yemin ederim uykularim kaçtı dusunmekten kayinvalidemler sehir disinda oraya gidicez 1 hafta orda kalicas allahim napicam ben bugün oglum 70 günlük daha küçücük şimdi bayramda kimler öpüp duracak tukuruklu tukuruklu kucaktan kucaga bebeğim aman neden ağladı aman aç bu şurası söylemi sütun varmı uyuyo mu gazı varmı offf günde kaç kez üst değiştiriyoruz kusuyor diye hergün yıkaniyo evde mis gibi yavrum orda kalabalıkta nasıl yıkıcam hergün onada karisirlar şimdi vallahi sutum azaldı he düşünmekten allahım bana yardım etsin 1 hafta

Kizlar su galacto damlayi bende mi alsam napsam
Gun icinde saat 17 den sonra azalmaya basliyor cunku sabah 6 7 gibi kalkiyoruz bidaha bana dinlenmek uyumak yok
Dinlenmeyincede sut olmuyor
Lactamil sallama cayi kullaniyorum ben iyi geliyordu ama bu ara istedgim gibi degil
Ne diyorsunuz kullananlarr???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…