- 31 Mayıs 2009
- 5.117
- 3.419
- 373
- 41
- Konu Sahibi agresifportakal
-
- #59.741
Aynen biz de 79 günlüğüz canım. Bizim de sariligimiz çok geç geçti. 50.gunden sonra gözlerimiz beyaza döndü. Yüzümüz ağardı. Evet haklısın her bebek farklı ama insan da düşünmeden edemiyor. Eşim ve annem çok kızıyor. Çocuk sağlıklı daha ne istiyorsun diyorlar ama bi yerde bi terslik var gibi...ana iç güdüsüKaç günlük oğluşun?Biz 79 günlüğüz bugün,bakalım bu gün doktor kontrolü var sarılığından dolayı ama kilo alımı bana da az geliyor,en fazla 5500 olmuştur,ama üzülme her bebek farklı,ben böyle teselli ediyorum kendimi..
Aynen yaaa çok tatlilarrrrKizlar ya bu bebeler ciplaninca daha bi tatli oldular sanki. Bacaklarini opmeden duramiyorum :)
Ben de zaman ilerledikce duzene girer diye umuyodumKızlar 4. Ay bebeğin uyku düzeninin en berbat oldugu aymiş. Hazırlıklı olun, üzulmeyin sonra :)
Decaviti ben de kullanmadım ama demir hapı önemli bence.bebek senden cok vitamin göturuyo,son bi ay ben de icememistm kan ilacımı,aksi gibi dogumda da kanım düştü.lazım o içmeye çalışınarkadaslar gunaydn sıze bır sey danısmak ıstıyorum ben de 3,5 aylık hamıleyım ılk cocugum olcak mıgde bulantılrıyla gecırdım bu donemı ve hap ıcmekten tıksındım doktorumun bana vermıs oldugu demır hapı ve decavıt ısımlı vıtamın hapı var ve ben bunları duzenlı ıcmıyorum cunku ıcemıyorum ıcmesem ne olur sımdı butun herseyden yıyorum onlardan sağlayamammı vıtamınlerı of napcam ben
Evde kendin mi hassas tarti da tarttin.eger oyleyse hic moralini bozma.daha oncede soylemistim aslinda ama hassas tartida bastigin yere gore bile degisiyor gramlar.beraber tartilirkenle bastigin noktalara denk getirmen lazim sadece kendini tartarken oyle garip bi sey :)Günaydın kızlar.
Moralim bozuk .oğlan bu ay sanırım sadece 300 gram almış. Kilo alımı çok yavaş. İlk aylarda 1 er kilo almıştı. 5600 deyiz şu an. Hadi ilk 10 gün yağlı sütü veremedim.ondan da olmuş olabilir ama başka bi sebep daha olmalı. Bu ay bebeklerin en çok büyüdükleri aymış.
Gaz sorunumuz yok, uykumuz çok düzenli,günde 12 kez emişiyoruz,bebeğin hareketleri çok iyi,her türlü 3.ay gelişimsel özelliği gösteriyor sadece kilo alımı problemli...Dr a gitmeyi planlıyorum. Aslında 9 undan 9 una ama bi 10 gün daha bekleyip kilo kaybetmek istemiyorum. İlk 2 ay sütüm gayet iyi yaradı. Bu ay niye böyle oldu bilmem.
Bizimde bbugun dr kontrolu var.3.ayi bitirdik.ben keske 5000 olsa diyorum ama nerdeee ancak 4700 oldu sanirim.ah minik kizim.hala 3-6 aylik lbiseleri büyük gelen kizimKaç günlük oğluşun?Biz 79 günlüğüz bugün,bakalım bu gün doktor kontrolü var sarılığından dolayı ama kilo alımı bana da az geliyor,en fazla 5500 olmuştur,ama üzülme her bebek farklı,ben böyle teselli ediyorum kendimi..
Bu gene bir tık iyi.bizimki komple baska odada yatiyor.gece emzirdikten sonra onu dürtüyorum.gazini cikart diye.neymis onu uyandiriyormusum rahatsiz oluyormus beyefendi.oyuzden yatmak istemiyormus.bazen diyorum zorla mi baba yaptik seni.Gece bebegi yatırdıktan sonra anne tetikte koca rahat oh.kimler böyle :)
Dun gece eşim buzdolabına şişeler koydu,su doldurdu pat pat.bebegim de 2saat erken uyandı.adam döndu arkasını yattı yahu
Bizimkide farklı odada yatıyor canım ,uykusu çok hassas ve cok erken kalktığı için biz kızımla taşindik. Bizimki daha bir kere gaz fln cikarttirmadi ,zaten de istemem ben erkek ısini. Geçen gün uyuttum bebeği uyanirsa bakarol balkona cikicam dedim. Çocuk azcık mirildandi diye kaldirmis getirmisBu gene bir tık iyi.bizimki komple baska odada yatiyor.gece emzirdikten sonra onu dürtüyorum.gazini cikart diye.neymis onu uyandiriyormusum rahatsiz oluyormus beyefendi.oyuzden yatmak istemiyormus.bazen diyorum zorla mi baba yaptik seni.
Nerden aldiniz acaba galacto damla diye mi geçiyorbu damla bende de inanilmaz işe yaradi . resmen gozle gorulir fark yarattir kesinlikle denemelisin bence
Ayy :)bizimki aglıyo uykusunda ,getirilir mi hemen uyandı diye ne güldümBizimkide farklı odada yatıyor canım ,uykusu çok hassas ve cok erken kalktığı için biz kızımla taşindik. Bizimki daha bir kere gaz fln cikarttirmadi ,zaten de istemem ben erkek ısini. Geçen gün uyuttum bebeği uyanirsa bakarol balkona cikicam dedim. Çocuk azcık mirildandi diye kaldirmis getirmisuyuyan bebegimi uyandırdı. Aman istemez onların yardimi
Hepsi ayni diycem de.cevremde ne guzel ilgilenen var yaa.gecen aksam arkadaslar geldi.bebegin tirnaklarini bile baba kesiyormus.yuf dedim yaa.bizimki corabini bile giydiremiyor.Bizimkide farklı odada yatıyor canım ,uykusu çok hassas ve cok erken kalktığı için biz kızımla taşindik. Bizimki daha bir kere gaz fln cikarttirmadi ,zaten de istemem ben erkek ısini. Geçen gün uyuttum bebeği uyanirsa bakarol balkona cikicam dedim. Çocuk azcık mirildandi diye kaldirmis getirmisuyuyan bebegimi uyandırdı. Aman istemez onların yardimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?