2016 Nisan Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    380
Ben dediğin sayfaları uzun zamandır takip ediyorum. Gerçekten de bilgiler ürkütücü. İnsan kararsız kalıyor.

Gecmis olsun canım nerde kapmis ki virüsü

Canim bende uyandiramiyorum 5 veya 6 saat uyuyor onu uyandırmaya çalışırken ben uyuyamiyorum:)uyansa da 5 dk ancak emiyor artık zorlamiyorum bende.boşuna ninni de de dememişler uyusunda büyüsün diye:))

Biz bunu kullaniyoruz dogdugundan beri.gayet memnunum.konak falan olmadı hic

Cani
Canim ben sezeryan oldum ama o çatlak bende de oldu yeni yeni gecti sayılır yediğimiz vutaminlerden mi oldu acaba

Benim 3 kilo fazlam var ama felaket diz agrim var. 3 kg bu kadar etkilememeli
Ben 2 sene once kayakta dusup dizimj incitmistim agriyordj sonra gecti. Bu sene gidemedim hamilelikten hepten gecmisti.. simdi kilodan mi nedir anlamadim benimde fena dizim agriyor ve ayal bileklerim.. doktora gitmeyi dusunuyorum..

Ayni durumdayoz canim bizim kielrde karsi cikti esimde onlari dinledi ... simdi cocuk agri cekiyo bayrma gecsin yaptiricam umrumda degil kimse . Gecen agladi cisini yaparken sinirledim soylendim valla kayinveldeme bak yaptirmadiniz simdi cani aciyo . Simdi olunca daha cok acicak cabi hissetmicekti dogdudunda dedim surat yapuyo en sonunda kavga edicez bunlarla .. bu cocuk konusunda

Ben hamile kaldigim kilonun 3 kg asagisindayim. Fazlam kalmadi hatta eksigim var cok sukur verdim ama benim dizlerim de cok agriyor. Kiloyla alakasi yok mu acaba ya ?

Ben hamile kaldigim kilonun 3 kg asagisindayim. Fazlam kalmadi hatta eksigim var cok sukur verdim ama benim dizlerim de cok agriyor. Kiloyla alakasi yok mu acaba ya ?
Herkes de diz agrisi var arkadaslar.acaba daha fazla oturdugumuz icin mi.cunku emzirirken otur. gaz cikartirken otur.ben bazen uyuturken de oturuyorum.bebisten once geziniyorduk sonucta.boyle otur otur popo buyutmuyoduk

Herkes de diz agrisi var arkadaslar.acaba daha fazla oturdugumuz icin mi.cunku emzirirken otur. gaz cikartirken otur.ben bazen uyuturken de oturuyorum.bebisten once geziniyorduk sonucta.boyle otur otur popo buyutmuyoduk

Kiz oturmak mi
Ben simayi uyuturken oturdugumda ve emzirirken ki oturmalarim ol.asa gezinene cenaze olurum
Sabah 6 kalk gece uykusuna 1 de gec 3 te sahurluk kalk saat basi emzirmeye kalk
Gun icinde recep ruzgari oymat parka gotur gelince banyo yaptir uykuya gecisini sagla bu arada simayi emzir iyi gunumdeysem ikisi ayni anda uyumus olursa hemen mutfaga kos yemek yap bide kocan herseyi yemesin uyuz olsun hergun degisik napicam diye dusun
Ne popo buyutmesiiii ayoll ; )))

Kızlar geçen mıhabbeti olmuştu bebekleri denize ya da havuza sokucak olanlara söyliyim swimava diye bir site var orada mayo var su geçirmiyomuş bez gibiymiş intagramda rastladm 40 tl falan ben almadım

Çocuklardan oramız buramız ağrıyor kilodan değil.
Ağırlaşıyorlar artık kucakta olduğundan belim ağrıyor
Ayağımda salladığımdan ayaklarım ağrıyor
Bazen çingene beşiği gibi salladığımızdan el bileklerim parmaklarım ağrıyor
Sırtım zaten komple ağrıyor tuhaf tuhaf pozisyonlarda emzirdiğimizden
Oynar eklemlerden bi boynum ağrımıyor oda yarın birgün uyumaz bende oturduğum yerde sızarım tutulur ağrır :))
Ne zaman geçer bu ağrılar işte orası muamma 1 yıldan önce zor diyorum :)

Tebriklerimi sunuyorum saygılar efenim

Biz bunu kullaniyoruz dogdugundan beri.gayet memnunum.konak falan olmadı hic
Zaten üstünde konak olmadan kullanın diyor.keske bende alaydim. Çok kızıyorum kendime. Herşeyi araştırdım da bunu atlamışım. Bubchen ve chicco almıştım. 1 ay sonra konak oluştu. Allaha şükür azaldı çok da sıkıntı yapmıyorum. Güzel sampuan

Bence yok. Tamamen bebekleri kaldırıp taşıdığımız için. Bütün gün ayaktayız. Dinlenmeye fırsat yok. Bir de bebekler git gide ağırlaşıyor.

Kizlar kizimin kaslarinda konak vardi margarin surup yumusatip kazidik konagi ama simdide kafasinda var. Kafasinada margarin suremeyecegim icin eczaneyi aradim krem varmi diye krem yok sampuan var dedi. Sizin bir oneriniz varmi ne yapayim?
Ben doğduğundan beri mustela kullanıyorum ama yine de oldu ama az kepek gibi. Bugün doktor a sordum banyoda kopukluyken elle yada Tarakla kaziyin dedi (tabi hafifçe :) ama kaldırarak. Bisürü so ra geçer dedi. Ben bi böyle deniyecegim olmadı zeytinyağı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…