- 11 Haziran 2015
- 1.230
- 1.931
- 83
- 42
- Konu Sahibi agresifportakal
-
- #60.061
Ben dediğin sayfaları uzun zamandır takip ediyorum. Gerçekten de bilgiler ürkütücü. İnsan kararsız kalıyor.Arastirmanizi tavsiye ederim içeriklerinde cıva alüminyum ve birsuru zararlı kimyasal var.bi dikkat edin etrafinizdaki bebeklere nerdeyse hepsinde alerji kaşıntı bronşit cilt sorunları hatta otizm var.eger face kullanıyorsanız kurtlarla koşan kadının asi güncesi bide asi tıbbi ve hukuki bi zorunluluk değildir sayfalarını takip edip incelemenizi tavsiye ederim.herkesin yavrusu kendine değerli araştırıp karar vermek lazim
Gecmis olsun canım nerde kapmis ki virüsüKızlar biz hastanedeyiz bebişim rota virusu olmuş,kaç gündür buraya yazıyordum yeşil sümüksü kaka var diye bide ishaldi.evde bi süre takip ettik ama kiloda kaybedince yatırdılar pazar çıkacakmışız.kilo kaybının sebebi ishalmis,rota aşısı vaktimiz daha gelmedi ilk fırsatta vurduracagim,ilk başta düşünmüyordum ama çok gerekliymiş.kuzumdan damar yolunu zor buldular.bebeğinizin kakasi yeşil balgamli ve sık yapıyorsa rota tahlili yaptırın arkadaşlar.
Benimde diz ve topuklarım ağrıyor. Genel olarak herkeste aynı sorun var demekki kilodan mi acsbaAynen kalkarken benimde dizlerim ağrıyor bir de ayak topuklarım. Acaba bişey eksilkiğinden mi ki? Doktora sormak lazım
Canim bende uyandiramiyorum 5 veya 6 saat uyuyor onu uyandırmaya çalışırken ben uyuyamiyorum:)uyansa da 5 dk ancak emiyor artık zorlamiyorum bende.boşuna ninni de de dememişler uyusunda büyüsün diye:))Bizimki akşam 10 gibi uyuyor sabah 6 da uyanıyor. Uyandırmıyorum arada mama için. Çünkü uyanmıyor zaten. Uyandır diyenlere inat hiçç uyandırmadım doğduğundan beri. Şimdi 70 günlük oldu. 6 kilo. 62cm. Bu yüzden iyi ki uyandırmamışım. Çünkü buyume hormonu uykuda salgılanır
Biz bunu kullaniyoruz dogdugundan beri.gayet memnunum.konak falan olmadı hicMustela yenidogan doğan köpük şampuanı var 40 tl. Bebeğin kafasını köpürtüp 2 dk bekliyorsun konaklar kabariyor,sonra tarıyorsun. Bu işlemi her banyoda yap. Konak zaten bi anda bitmezmiş. Sürekli kendini yenilermiş. Bizim çok çok az var. Ama eltim 1 yıl çok uğraşmış,onların çok varmış.
Canim ben sezeryan oldum ama o çatlak bende de oldu yeni yeni gecti sayılır yediğimiz vutaminlerden mi oldu acaba@concon7534 kizlar siz de normal dogum mu yapmistiniz?
Nerdeyse tum normal dogum yapanlarda var.
Ben iki ayri dr a gittim biri fitil krem verdi gecer gibi oldu tekrar basladi
Digeri iki ayri krem verdi yine fayda olmadi
Kabiz da degilim yedigime ictigime dikkat ediyorum. 2.5 ayda gecmedi
Ilk dogumdan sonra da olmustu ama bu kadar uzun surmemisti. O zaman gittigim dr karisim bi krem vermisti. Artik yarin o dr a randevu aldim. Karsiya gececez mecbur artik. Umarim sifa olur.
@sebnemmn
Biz de şaşıyoruz bazen
Ben 2 sene once kayakta dusup dizimj incitmistim agriyordj sonra gecti. Bu sene gidemedim hamilelikten hepten gecmisti.. simdi kilodan mi nedir anlamadim benimde fena dizim agriyor ve ayal bileklerim.. doktora gitmeyi dusunuyorum..Benim 3 kilo fazlam var ama felaket diz agrim var. 3 kg bu kadar etkilememeli
Ayni durumdayoz canim bizim kielrde karsi cikti esimde onlari dinledi ... simdi cocuk agri cekiyo bayrma gecsin yaptiricam umrumda degil kimse . Gecen agladi cisini yaparken sinirledim soylendim valla kayinveldeme bak yaptirmadiniz simdi cani aciyo . Simdi olunca daha cok acicak cabi hissetmicekti dogdudunda dedim surat yapuyo en sonunda kavga edicez bunlarla .. bu cocuk konusundaarkadaslar sünnet konusu acılmış bizde byramdan hemen sonra sünnet olcz nasipse. yapack doktor cok tecrübeli bi ürologmuş tanıdık vasıtasyla gidecegz ama ben simdiden taktım kafaya. nasıl kıycam ogluma bilmiyorum. halbuki daha dogmadn dmistim yaptircm hemen diye ama kayınvalidmle kayınpederim karsi cıktı. simdi esim onlara ragmen yaptirma kararı aldı. Allah ın emri ve saglıgı icin ama ana yüregi iste.
yaptıranlar pisman oldu mu, hangi yöntemi secmeliyiz, cok aglıyolar mı yardım lütfn
Gecmis olsun canım nerde kapmis ki virüsü
Herkes de diz agrisi var arkadaslar.acaba daha fazla oturdugumuz icin mi.cunku emzirirken otur. gaz cikartirken otur.ben bazen uyuturken de oturuyorum.bebisten once geziniyorduk sonucta.boyle otur otur popo buyutmuyodukBen hamile kaldigim kilonun 3 kg asagisindayim. Fazlam kalmadi hatta eksigim var cok sukur verdim ama benim dizlerim de cok agriyor. Kiloyla alakasi yok mu acaba ya ?
Herkes de diz agrisi var arkadaslar.acaba daha fazla oturdugumuz icin mi.cunku emzirirken otur. gaz cikartirken otur.ben bazen uyuturken de oturuyorum.bebisten once geziniyorduk sonucta.boyle otur otur popo buyutmuyoduk
Tebriklerimi sunuyorumKiz oturmak mi
Ben simayi uyuturken oturdugumda ve emzirirken ki oturmalarim ol.asa gezinene cenaze olurum
Sabah 6 kalk gece uykusuna 1 de gec 3 te sahurluk kalk saat basi emzirmeye kalk
Gun icinde recep ruzgari oymat parka gotur gelince banyo yaptir uykuya gecisini sagla bu arada simayi emzir iyi gunumdeysem ikisi ayni anda uyumus olursa hemen mutfaga kos yemek yap bide kocan herseyi yemesin uyuz olsun hergun degisik napicam diye dusun
Ne popo buyutmesiiii ayoll ; )))
Yok canım kullanmıyorum. Ama sanki o bende ishal yaptıydı unuttum ya hamileliğimi sanki doğuralı 5 sene oldu :)
Zaten üstünde konak olmadan kullanın diyor.keske bende alaydim. Çok kızıyorum kendime. Herşeyi araştırdım da bunu atlamışım. Bubchen ve chicco almıştım. 1 ay sonra konak oluştu. Allaha şükür azaldı çok da sıkıntı yapmıyorum. Güzel sampuanBiz bunu kullaniyoruz dogdugundan beri.gayet memnunum.konak falan olmadı hic
Bence yok. Tamamen bebekleri kaldırıp taşıdığımız için. Bütün gün ayaktayız. Dinlenmeye fırsat yok. Bir de bebekler git gide ağırlaşıyor.Ben hamile kaldigim kilonun 3 kg asagisindayim. Fazlam kalmadi hatta eksigim var cok sukur verdim ama benim dizlerim de cok agriyor. Kiloyla alakasi yok mu acaba ya ?
Ben doğduğundan beri mustela kullanıyorum ama yine de oldu ama az kepek gibi. Bugün doktor a sordum banyoda kopukluyken elle yada Tarakla kaziyin dedi (tabi hafifçe :) ama kaldırarak. Bisürü so ra geçer dedi. Ben bi böyle deniyecegim olmadı zeytinyağıKizlar kizimin kaslarinda konak vardi margarin surup yumusatip kazidik konagi ama simdide kafasinda var. Kafasinada margarin suremeyecegim icin eczaneyi aradim krem varmi diye krem yok sampuan var dedi. Sizin bir oneriniz varmi ne yapayim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?