2016 Nisan Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    380

Dışkı tahliliyle yapıyorlar cnm ama senin bebiş normal yapıyor sayı olarak.

Valla cnm bizim kusma ateş yoktu,tek ishaldi rotaymis

Ve bence bu cehennem e gelmeyin berbat sıcak.
Cumartesi ordayım ne yazık ki...afyon un serinliğinden oraya gelmek pek akıl işi değil ama bayram işte...
Benim ki de çatlak sanırım, çok kanama oluyo... Hemoroidde çok kanama olmuyomuş sanırım, bide ağrı oluyo bende bittikten sonra gün içinde falanda. Bişey yaptın mı geçmesi için
Aynı dert bende de var. Evet dediğin gibi çatlak belirtisi çektiklerimiz. Eğer yediklerime dikkat etmezsem ve suyu az içersem mahvoluyorum. Aile hekimine söyledim. İlaçlara baktı,emziriyorum diye ilaç yazmayayım süte geçer dedi. Çok zor bişi mis ya. Allahtan benim 15 gündür hafifledi. Ama 2 ay çektim şiddetli biçimde. Hatta sizin kullandığınız kremler vardı resim paylaşmıştıniz. Devam etseydi ağır şekilde alacaktım. Su içmek biraz faydalı geldi.

Bir de nette araştırdım. Çok sıkıntılı bi durum. Ameliyatla geçiyor. Herkes bişiler kullanmış. Tavsiyeler çok ama uygulayamiyoruz ki..

Havalianne__ çok geçmiş olsun tatlim.

Kızlar bebekleri denize sokmayın. Hem sudan mikrop kaparlarmiş hem de güneşe çıkmamalıymis. İlk 6 ay kesinlikle önerilmiyor. Güneş de sabah 9 ve 10 arası. Ne elini ne kolunu sokmayın. Havuzlarda denizde bi sürü mikrop var. Mantar olur,kaşıntı olur . Aşıları tam değil.

Topuk ağrısı, bel ağrısı bende de var. Kilodan değil çünkü 55 kiloyum.bebegi taşımaktan,onu ayağımda sallamaktan her yanım ağrıyor. Sanki dövülmüş gibiyim.bebekle birlikte 9 da yatıyorum valla.yoksa yorgunluktan ölüyorum. Valla bu yüzden koca yüzü gorcek halim kalmıyor. Ben de sizdenim

Bizim dr denize girebilir ama havuz yasak dedi.

Saol cnm

O topuk agrisini hamilelikte cok cekmistim.esime surekli topuklarima masajyaptiriyordum. Ama bence benimkiler kilodan

Ayak topugumu dedin
Yaa benimde bole kalkarken ustune nastigimda sizim sizim sizliyor yaa
Agri gibi sizlama gibi neden acaba yaa
Hamileyken benim de çok daha şiddetliydi. Ben de kilodan olabilceğini düşünüyrm ilk defa bu kilolara çıktım ben de

Kizlar kizimin kaslarinda konak vardi margarin surup yumusatip kazidik konagi ama simdide kafasinda var. Kafasinada margarin suremeyecegim icin eczaneyi aradim krem varmi diye krem yok sampuan var dedi. Sizin bir oneriniz varmi ne yapayim?

Kizlar kizimin kaslarinda konak vardi margarin surup yumusatip kazidik konagi ama simdide kafasinda var. Kafasinada margarin suremeyecegim icin eczaneyi aradim krem varmi diye krem yok sampuan var dedi. Sizin bir oneriniz varmi ne yapayim?
Margarin ilk defa duydum.zeytinyag surup 2dk beklettik basına.öyle yıkadık ve taradık gecti bikac yıkamaya.sebamed şampuan gecirememişti mesela

Ya kizlar bu kabızlık bende de var. Bugün ölüyorum sandım. Tuvalette inim inim inledim ıkındım doğumda bile bu kadar ıkınamadım. Tam rezillik içerde oğlan ağlıyordu sonunda yapamadan çıktım
Magnesie calcinee" yanlış yazmadıysam ilacın adı bu.ben de cok agladgmı bilirim wc de.bu ilacı verdi doktor emzirdgmi biliyo.hergun kullanıyodum ama ishale cevirince 2günde bi almaya basladım.rahatim simdi tavsiye ederim.tabi su içmeye devam!

puyenime bizdede konak halen devam ediyor mustelanın köpük şampuanını aldık ama işe yaramadı zeytinyağı sürüyorım yarım saat öncesinden fırçayla yada tarakla hafif tarıyrm baya azaldı inş bayrama kadar gecer oğlumu konaklı görmelerini istemiyorum herşeye laf yaptıkları gibi bunada bişey bulup canımı sıkmalarını istemiyrum

Dun yazamadim arkadaslar.
Hatim duamiz yapildi rabbim niyetimizi biliyor kabul etsin insallah.
Aklima gelen bazi bebislerin isimlerini andim ama genel olarak butun gruptaki arkadaslarin hepsini tek tek duaya ekledim.
Rabbim tekrarrini nasip etsin,okumamiza vesile olan okuyan okuyamayan butun arkadaslarimiza ve bebeklerine sifa olsun insallah.

Cok gecmiş olsun canım beimm bebegiminde bazen yeşil oluyo baZen de sarı normale dönüyor ishal oldugunu nasıl anlıycaz
Eger ıslak media değilde şu pamuk kare beyler var ya bebekler için işte onlarla silmek mecburiyetinde olursanız ishal demektir. Ben buldum çözümü bebeğim ne yazık ki 1 aydır ishal. 7 8 kere yaptığı oldu. Şu an 5 kere yapıyor. Ancak çok aşırı sulu. Dedigim gibi ıslak mendil kullanamıyorum.

Mustela yenidogan doğan köpük şampuanı var 40 tl. Bebeğin kafasını köpürtüp 2 dk bekliyorsun konaklar kabariyor,sonra tarıyorsun. Bu işlemi her banyoda yap. Konak zaten bi anda bitmezmiş. Sürekli kendini yenilermiş. Bizim çok çok az var. Ama eltim 1 yıl çok uğraşmış,onların çok varmış.

Ama biz de olduk bu aşıları verem,kabakulak v.s. hepsini olduk.neden sakincali old.nu düşünuyorsunuz? Rota deseniz belki derim
Arastirmanizi tavsiye ederim içeriklerinde cıva alüminyum ve birsuru zararlı kimyasal var.bi dikkat edin etrafinizdaki bebeklere nerdeyse hepsinde alerji kaşıntı bronşit cilt sorunları hatta otizm var.eger face kullanıyorsanız kurtlarla koşan kadının asi güncesi bide asi tıbbi ve hukuki bi zorunluluk değildir sayfalarını takip edip incelemenizi tavsiye ederim.herkesin yavrusu kendine değerli araştırıp karar vermek lazim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…