- 7 Nisan 2015
- 2.598
- 3.855
- 63
- Konu Sahibi agresifportakal
-
- #60.421
Bizim kizin azı dişlerinin yeri sivri sivri.gören aaa dislerimi cikti diyor.ama dogdugundan beri oyle.dr bir sey demedi. Acaba azi disleri cok mu buyük olacak ne.Internette birsey gorursem aaaa bunu foruma ekleyeyim arkadaslarda gorsunler diye hep aklimdan gecirir birseyler paylasirim. Bu da hangi disleri ne zaman cikacak sorularina bir net cevap olacak sanirim...
Eki Görüntüle 1856905
Bugün minik kızımın 3. ayı doluyor,hey gidi hey 3 ay bitti bile..3. ayınızda kaç kilo idi bebişler,sanırım bizimki 5700 lerde geziyor..Bir de 3 gündür kaka rengi koyu yeşile döndü,her zaman sarı idi,bunun sebebi neydi?
600 gr almıştık biz canımBugün minik kızımın 3. ayı doluyor,hey gidi hey 3 ay bitti bile..3. ayınızda kaç kilo idi bebişler,sanırım bizimki 5700 lerde geziyor..Bir de 3 gündür kaka rengi koyu yeşile döndü,her zaman sarı idi,bunun sebebi neydi?
Bizimkide yesil kaka yapiyordu. Usuttun dediler aman bagirsaklarimo enfeksiyon kaptiki dedim ama birsey cikmadi. Ben rezeneden oldugunu dusunuyorum. Cunku rezeneden once sari rezeneden sonra yesil oluyor. Doktorumda ya yedigin birsey dokunmustur demisti yada mikrop kapti.Bugün minik kızımın 3. ayı doluyor,hey gidi hey 3 ay bitti bile..3. ayınızda kaç kilo idi bebişler,sanırım bizimki 5700 lerde geziyor..Bir de 3 gündür kaka rengi koyu yeşile döndü,her zaman sarı idi,bunun sebebi neydi?
Butun cocuklarda var sanirim. Eltimin kizininda sanki burnu tikanmis zor nefes aliyormus gibiydi normal demisti. Doktora sordum bebeklerde tikali olur demisti. Bizimkindese var bende taktim burnuna bu aralar bu yuzden. Burnunde pislik goreyim hemen cekiyorum otribebeyle..Kızlar bebeklerinizde hiriltili solunum var mı? Özellikle uykular in da hafif horultuya kadar giden. Yarın Dr kontrolumuz var . Malum gıda alerjisi ile savaş veriyoruz. Korkuyorum buna birde alerjik astım eklenecek diye
Doktorun normal mi dedi 600 grama?600 gr almıştık biz canım
Evet hatta istatistik çizelge gösteriyor ortalamanın üzerinde dedi. 3.ay az olurmuş. Geçen ay bunun iki katı kilo almıştiBizimkide yesil kaka yapiyordu. Usuttun dediler aman bagirsaklarimo enfeksiyon kaptiki dedim ama birsey cikmadi. Ben rezeneden oldugunu dusunuyorum. Cunku rezeneden once sari rezeneden sonra yesil oluyor. Doktorumda ya yedigin birsey dokunmustur demisti yada mikrop kapti.
Butun cocuklarda var sanirim. Eltimin kizininda sanki burnu tikanmis zor nefes aliyormus gibiydi normal demisti. Doktora sordum bebeklerde tikali olur demisti. Bizimkindese var bende taktim burnuna bu aralar bu yuzden. Burnunde pislik goreyim hemen cekiyorum otribebeyle..
Doktorun normal mi dedi 600 grama?
Ben hiç rezene içmedim,bebişe de vermedim ama yediğim ya da içtiğim birşey dokunmuş olabilir..Bizimkide yesil kaka yapiyordu. Usuttun dediler aman bagirsaklarimo enfeksiyon kaptiki dedim ama birsey cikmadi. Ben rezeneden oldugunu dusunuyorum. Cunku rezeneden once sari rezeneden sonra yesil oluyor. Doktorumda ya yedigin birsey dokunmustur demisti yada mikrop kapti.
Butun cocuklarda var sanirim. Eltimin kizininda sanki burnu tikanmis zor nefes aliyormus gibiydi normal demisti. Doktora sordum bebeklerde tikali olur demisti. Bizimkindese var bende taktim burnuna bu aralar bu yuzden. Burnunde pislik goreyim hemen cekiyorum otribebeyle..
Doktorun normal mi dedi 600 grama?
Evet gerçekten 3. ayda kilo artışı yarı yarıya azaldı bizde..Evet hatta istatistik çizelge gösteriyor ortalamanın üzerinde dedi. 3.ay az olurmuş. Geçen ay bunun iki katı kilo almışti
Bugün minik kızımın 3. ayı doluyor,hey gidi hey 3 ay bitti bile..3. ayınızda kaç kilo idi bebişler,sanırım bizimki 5700 lerde geziyor..Bir de 3 gündür kaka rengi koyu yeşile döndü,her zaman sarı idi,bunun sebebi neydi?
O zaman bende bu ay fazla birsey beklemeyeyim.. bizimkini yarin anlayacagim eve gidince tarticam.Evet hatta istatistik çizelge gösteriyor ortalamanın üzerinde dedi. 3.ay az olurmuş. Geçen ay bunun iki katı kilo almışti
Sen sadece anne sütü verdiyordun dimi?Bizim de ishal gibi ve koyu yeşile döndü kaka 3 gündür ve bitmeyen sarılık var..Az kilo alışını buna bağlıyorum biraz da..Cnm bizim kilosu çok iyi gidiyordu nazar oldu herhalde,simdi 2.ay aşısında 5 kilo idi sonra iki hafta sonra 5500 olmuştu sonra ishal başladı öncede az az vardı,ishal siklasinca kilo verdi 5070e düştü ve kilo alamadı.geçen hafta cuma günü 5070idi evdeki tartiyla 5300 geliyor bugün kontrolümüz var.2 gündür ishalimiz yok 10 günde 300 gr aldı yine şükür.ishal olmasaydi 6,6-5 olurdu
Ben poposunu açtırıyorum biraz çok ıkınıyor uğraşıyorsa yardımcı oluyorum :) sonra yapıyor istersen deneHuzursuz, bacağını karnına çekiyor ama ikinmiyor, poposunu sıkıyor deliğini(
Bizdede hafif ishal vardı bugün. Yani aslında günde 1 kere yapıyor ishal denemez ama cıvıktı pütürleri nispeten daha azdı rengi sarıydı . Ben acaba dedim çok emiyor ondan mı öyle oldu.Sen sadece anne sütü verdiyordun dimi?Bizim de ishal gibi ve koyu yeşile döndü kaka 3 gündür ve bitmeyen sarılık var..Az kilo alışını buna bağlıyorum biraz da..
Zaten o kisim on sut yani su ihtiyacini giderdigi kisim su gibi olmasi gayet normal yani takilma buna. Tazyikli gelme sorununu da geriye yaslanarak emzirmeyle cozebilirsinEvet canım ya herkesin başında var galiba böyle akrabalar
bizimki de 73 günlük 28 nisan doğumlu gece çiş yapması neredeyse bitti gibi sabaha karşı hem çiş hem kaka yapıyor dolduruyor baya kilo alımı iyiyse hiç endişelenmene gerek yok demektir sanıyorum
Çok fazla sut geldiğinden boğuluyo gibi oluyor bebek mecburen sağıyorum 1-2 dk gelen süt su gibi oluyor ztn ve rahat rahat emiyo bebiş elle getiremiyorum süt ben mi beceremiyorum acep
Cok nadir giydirdim ama hep utulerim buyuk kizimin hatta kendi kiyafetlerimizi bile corap haric utulerim bebegin coraplarda dahil :)Bebeginizin kıyafetlerini utulemeden hiç giydiriyor musunuz giydirdiniz mi ben yetisemiyorum giydirdim bu aksam zorunda kaldım bayramdan döndük kıyafet kalmadı resmen bişey olmaz dimi
100 gunu gectik ama uyanikken cok sık emiyo 2-5 dk arasi. Doktorumuz 2 saatte emzir dedi ama durmuyo malesef. Gece daha uzun araliklar.Kızlar 70 günü aşmış bebeklerinizi kaç saat arayla emziriyorsunuz
Anne ne kadar sagliksiz beslenirse beslensin sut bebegin butun ihtiyaclarini karsiliyor sadece anne vitaminsiz kalsiyumsuz kaliyor. Sigara bile icen annenin o kotu sutu en iyi mamadan iyidir der uzmanlar. Bilimsel yazi vaktim olursa arastiririm ama faceteki emziren anneler gurubunda bununla ilgili yazilar var bakabilirsin.Geceleri uykusunda kaldirip emzirmiylrsan belki o yuzdende cisi olmuyordur. Ben sabah uyandigimda bezi cisli oluyor cunku geceleride emziriyorum. Bu arada benim kizimda 28 nisan dogumlu ve 2 saatte bir emmeye basladi. Banada emme zamanlari uzadi gibi geliyor.
Bendekide hipp zaten canim. Bunun disinda farkli bir marka oneren varmi diye sormustum. 20 gun sonra isbasi yapicam sutumle mamayi karistirip vermeyi planliyoruz. O yuzden onemli benim icin...
Tabiki anne sutu her zaman mamadan cok cok daha iyidir. Ama sen sut icmez, peynir yemez onu bunu yemezsen sutunde vitaminli olmaz ve cocugunda o vitaminlero alamaz. Beslenmemize cok cok dikkat etmemiz lazim. Nasilki anne sigara ictiginde anne sutuyle bebege gidiyorsa yedigin seylerdende cocuk faydalaniyor. Bunu her yerde okudum aksini ispat eden varsa link atsin okuyalim...
Ahhh canimmm o nedir biliyormusun? Cati kemigi agrisi... senin biraz erken baslamis.. benim 20li haftalarimda baslamisti ve dogum yapana kadar hep agriyacak. Kimisinin dogumdan sonrada hemen gecmiyormus benim hemen gecti o agrim. Cati kemigi agrisi diye nette arastir seninkine uyuyorsa odur. Doktorunda soyleyecektir eminim.
Yapmam mi yaa ucagi birbirine katti ama bizimkinde guven sorunu varmis yabanci her ortamda ayni seyi yapiyot ve katila katila agliyor. Ucak kalkacak diye emzirmeye calistim o arafa uyumustu allahtan. Ucak kalkarkan ve inerken emzirmeye gayret et. Uyursada memeni tut agzinda. Oda olmadi emzik ver canim. Birde on koltuk veya acil cikis kapilarindan koltul al derim cok sıkısıyorsun... ben atladtan almistim bir dahada almam. Koltul satin alamiyorsun, on koltuklarida banko kapatiyor. Artik havalimaninda sansina hangisi olursa...
Yok mama vermiyorum. Gecenlerde ben bir yere kadar gidince annemde arkamdan uyanmasi uzerine mama hazirlmis hemen. Gelince o mamanin tadina baktik beraber baya tatsiz tuzsuzdu cnm. Bu arada cocugu 500 gram kilo alan ben degilim. Yanlis yazdin sanirim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?