2016 Nisan Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    380
anneler bebek bezlerinizin numaralarını merak ediyorum kızım 6000 gr 60 cm molfix 3 numara kullanıyor.

Emin misin canım kimse bizi okula çağırmadı zaten gitsek ne yapacağız öğrenci yok.

İzin konusunda sorun yaşayan arkadaşlar inşallah bu karışık ortam bir an önce düzelir de siz de evde bebislerinize bakarsiniz. Zaten birakacaktık ama böyle apar topar olması kötü oldu.

Sasi gibi oluyosa normal ama karsiya bakmaya calisrken yanlara kayiyosa onu bilemiyorum genetikte varmis. Bu aylarda goz muayenesi yapilmali zaten gereksiz mudahale yapacaklar diye dusunme bi sorun varsa erkenden anlasilmis olur

Kızlar bebekleriniz kucağınızdayken oturmaya çalışıyormu bide ayaklarına basmaya çalışıyor bizimki akrabalarımız bastırıyo ayaklarına ben korkuyorum bazen hatta bi kaç adım bile attı biliyorum daha çok erken 28inde 3 aylık oluyor çok mutlu oluyor ayaklarına basınca uçuyor sanki sizde durumlar ne

Sasi gibi oluyosa normal ama karsiya bakmaya calisrken yanlara kayiyosa onu bilemiyorum genetikte varmis. Bu aylarda goz muayenesi yapilmali zaten gereksiz mudahale yapacaklar diye dusunme bi sorun varsa erkenden anlasilmis olur
Şaşılık değil canım bana bakarken mesela sol gözü sola doğru kayıyor aynı babası gibi dedesi de öyle göz muayenesi 1. Ay kontrolünde yapılmıştı herşey normaldi bklm doktora soracağım inşallah geçer Allah dermansız dert vermesin

Merhaba sarı kokulu mukuslu kaka. Dün ilkkez bir kupa süt içtim birde yoğurt çorbası içtim ondan oldu sanırım. Bugünden itibaren tekrar süt ürünleri diyetine giricem. Yoğurdu daha öncede yedim bişey olmuyordu ama süt fazla geldi sanırım

Canım bizim kafamız hep öyle sarı kokulu Pütürge ve mukuslu. Dr hiç üzerinde durmuyor. Mukus normal diyor. Ben de peynir yoğurt her şey yiyorum. Gaita testi de yapıldı temiz çok şükür. Bence sen de çok kısıtlama kendini

sclkvnc canım bizimkide dönüyor valla zaten çok aktif bi bebek sürekli kıpır kıpır. Artık daha da dikkat etmek lazım. Bide bizimki yattığı yerde kafasını kaldırıyor hep. Eskiden elimizi tutar kalkmaya çalışırdı şimdi kendi kendine kaldırıyor şaşırıyorum :)

gurtmingotam canım bizimkide ayaklarına basıyor bende bastırmamaya çalışıyorum ama arada da basıyor. Bide bizimki hep oturmak istiyor oturtmuyorum tabi ama ona uygun başka rahat ettiği bi pozisyon olsa keşke

Bizde sıkıntı verdi canım ama. Mukus hep olurduda bu sefer çok oldu. Dün bide kavrulmuş fıstık yemiştim. Suyunu çıkarmışım resmen :)

bizimde mevlüt haftasonu. külah içinde tesbih ve çikolata dağıtıcaz. ikramlık olarakta su böreği yaprak sarma puaça baklava ayran.
ayy bi aksilik olmadan mevlüdümüzüde yapsak içim rahatlayacak. kolay gelsn sanada canımm:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…