- 16 Aralık 2013
- 4.743
- 2.891
- 248
- Konu Sahibi agresifportakal
-
- #61.021
Emin misin canım kimse bizi okula çağırmadı zaten gitsek ne yapacağız öğrenci yok.Kizlar calisan anneler rabbim yardimciniz olsun.Bir kapi acilir elbet kendinizi uzmeye bebeginizi sikintiya sokmayin lutfen.
Bu arada esim okulda idareci,ogretmenlerinde izinleri kaldirilmis okula cagirdilar hepsini bilginize.
Hafta sonu mevludumuz var carsiya ciktim bugun kucugu anneme biraktim buyugu aldim yanima yorulduk epeyce.
Geldim emmedi yigit efendi sutumu birakmistim onu yedirmis anane.
Sutumu sagayim dedim sagdim diger goguse geceyim derken biberon elimden kaydi hepsi yere dokuldu(
Esimin nazari degdi resmen sardim ona aldim butun hincimi(
Mevlut icin kese icinde havlu aldim.Kutuda lokum yaptim onu dagiticam.Cantik ayran yaprak sarmasi ikramliklar birde baklava yapicam kismetse haxirliklar boyle bizde.
anneler bebek bezlerinizin numaralarını merak ediyorum kızım 6000 gr 60 cm molfix 3 numara kullanıyor.
6100 granneler bebek bezlerinizin numaralarını merak ediyorum kızım 6000 gr 60 cm molfix 3 numara kullanıyor.
anneler bebek bezlerinizin numaralarını merak ediyorum kızım 6000 gr 60 cm molfix 3 numara kullanıyor.
6440 gr prima premium care 3 numara. Ben de bitince 4 numarayı deniycemanneler bebek bezlerinizin numaralarını merak ediyorum kızım 6000 gr 60 cm molfix 3 numara kullanıyor.
Sasi gibi oluyosa normal ama karsiya bakmaya calisrken yanlara kayiyosa onu bilemiyorum genetikte varmis. Bu aylarda goz muayenesi yapilmali zaten gereksiz mudahale yapacaklar diye dusunme bi sorun varsa erkenden anlasilmis olurKızlar oğlumun sol gözü arada bi kayıyor babasının da dedesinin de öyle genetik galiba ama doktora söylemeli miyim sizce geçme ihtimali varmı ki gereksiz müdahale yaparlar canını yakarlar die çekiniyorum söylemeye ama gerekli bi durumsa mutlaka söylerim
Şaşılık değil canım bana bakarken mesela sol gözü sola doğru kayıyor aynı babası gibi dedesi de öyle göz muayenesi 1. Ay kontrolünde yapılmıştı herşey normaldi bklm doktora soracağım inşallah geçer Allah dermansız dert vermesinSasi gibi oluyosa normal ama karsiya bakmaya calisrken yanlara kayiyosa onu bilemiyorum genetikte varmis. Bu aylarda goz muayenesi yapilmali zaten gereksiz mudahale yapacaklar diye dusunme bi sorun varsa erkenden anlasilmis olur
Canım bizim kafamız hep öyle sarı kokulu Pütürge ve mukuslu. Dr hiç üzerinde durmuyor. Mukus normal diyor. Ben de peynir yoğurt her şey yiyorum. Gaita testi de yapıldı temiz çok şükür. Bence sen de çok kısıtlama kendiniMerhaba sarı kokulu mukuslu kaka. Dün ilkkez bir kupa süt içtim birde yoğurt çorbası içtim ondan oldu sanırım. Bugünden itibaren tekrar süt ürünleri diyetine giricem. Yoğurdu daha öncede yedim bişey olmuyordu ama süt fazla geldi sanırım
Bizde sıkıntı verdi canım ama. Mukus hep olurduda bu sefer çok oldu. Dün bide kavrulmuş fıstık yemiştim. Suyunu çıkarmışım resmen :)Canım bizim kafamız hep öyle sarı kokulu Pütürge ve mukuslu. Dr hiç üzerinde durmuyor. Mukus normal diyor. Ben de peynir yoğurt her şey yiyorum. Gaita testi de yapıldı temiz çok şükür. Bence sen de çok kısıtlama kendini
Kizlar calisan anneler rabbim yardimciniz olsun.Bir kapi acilir elbet kendinizi uzmeye bebeginizi sikintiya sokmayin lutfen.
Bu arada esim okulda idareci,ogretmenlerinde izinleri kaldirilmis okula cagirdilar hepsini bilginize.
Hafta sonu mevludumuz var carsiya ciktim bugun kucugu anneme biraktim buyugu aldim yanima yorulduk epeyce.
Geldim emmedi yigit efendi sutumu birakmistim onu yedirmis anane.
Sutumu sagayim dedim sagdim diger goguse geceyim derken biberon elimden kaydi hepsi yere dokuldu(
Esimin nazari degdi resmen sardim ona aldim butun hincimi(
Mevlut icin kese icinde havlu aldim.Kutuda lokum yaptim onu dagiticam.Cantik ayran yaprak sarmasi ikramliklar birde baklava yapicam kismetse haxirliklar boyle bizde.
Way bizim oglan oznur simayin boyunu yakalamis :))6500 gr
63 cm
Prima altif bebek 3+ kullaniyordyk
Paket bitince 4 e baslicam bacaklari ve beli sikmaya basladi
Neyine guvendin de yedinBizde sıkıntı verdi canım ama. Mukus hep olurduda bu sefer çok oldu. Dün bide kavrulmuş fıstık yemiştim. Suyunu çıkarmışım resmen :)
Battı balık yan gider dedim ama batmamış demek :)) ay ne biliyim gaza geldim herhalde unuttum bide. Sütü bilerek içtim de fıstıkta masumum:))Neyine guvendin de yedin
Ben 3+ goremedim primada6500 gr
63 cm
Prima altif bebek 3+ kullaniyordyk
Paket bitince 4 e baslicam bacaklari ve beli sikmaya basladi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?