- 16 Aralık 2013
- 4.743
- 2.891
- 248
- Konu Sahibi agresifportakal
-
- #61.041
1 haftadır o dönmelerden dolayı deli etti beniBizim oğlan da 6100 . 62 cm. Prima premium care 3 numara.
Bu arada oglan dün birden bire sırt üstü yatarken yana döndü. Kolunu da kurtardı yüz üstü duruverdi. Şaşırırdım. Artık koltuğa bırakamam. Dönüyor.
Doktor ara ara bastır dedi canım 3 aydan sonra çok severlermis. Hemde alistirma amacli. Ymusak zemnde yap kendi bacaklarına bastı fln.Kızlar bebekleriniz kucağınızdayken oturmaya çalışıyormu bide ayaklarına basmaya çalışıyor bizimki akrabalarımız bastırıyo ayaklarına ben korkuyorum bazen hatta bi kaç adım bile attı biliyorum daha çok erken 28inde 3 aylık oluyor çok mutlu oluyor ayaklarına basınca uçuyor sanki sizde durumlar ne
Keşke canım yaa gezmeye bayılıyor yatmak istemiyor hiç yürüse tutamıcam evde arabasını da garantiye gönderdik ön tekerleklerinin kilidi bozuk çıktı 10 gun oldu gelmedi 10 gündür hiç biyere çıkamıyoruz oda sıkıldı evde balkonda yok çıkarmaya camdan baktırıyom ama o dışarıyı istiyo yavrumgurtmingotam canım bizimkide ayaklarına basıyor bende bastırmamaya çalışıyorum ama arada da basıyor. Bide bizimki hep oturmak istiyor oturtmuyorum tabi ama ona uygun başka rahat ettiği bi pozisyon olsa keşke
aynen kucakta basıyo bıraksam patır patır yürüyecek sanki çok sabırsız oğlan olacak bu galibaDoktor ara ara bastır dedi canım 3 aydan sonra çok severlermis. Hemde alistirma amacli. Ymusak zemnde yap kendi bacaklarına bastı fln.
Bizimki de aksine hiç yüzüstü yatmayı sevmiyo kusuyo midesine baskı oluyo die galiba hep gezme sevdasında tontonumAnlaşılan herkesin bebeği yüzüstü yatma sevdasında. Bende savaş veriyorum gece yatirdigimda yada sabaha karşı hep dönmek istiyor. Bir de fark ettiğim o şekilde kafayı gomup burnunu surte surte kasimaya calisiyor
Emin misin canım kimse bizi okula çağırmadı zaten gitsek ne yapacağız öğrenci yok.
İzin konusunda sorun yaşayan arkadaşlar inşallah bu karışık ortam bir an önce düzelir de siz de evde bebislerinize bakarsiniz. Zaten birakacaktık ama böyle apar topar olması kötü oldu.
bizimde mevlüt haftasonu. külah içinde tesbih ve çikolata dağıtıcaz. ikramlık olarakta su böreği yaprak sarma puaça baklava ayran.
ayy bi aksilik olmadan mevlüdümüzüde yapsak içim rahatlayacak. kolay gelsn sanada canımm:)
Battı balık yan gider dedim ama batmamış demek :)) ay ne biliyim gaza geldim herhalde unuttum bide. Sütü bilerek içtim de fıstıkta masumum:))
Benimki sanki yürüyüp koşuyormuş da ben onu zorla tutuyormuşum gibi davranıyo kucağımdayken :) oturmak için çırpınıyo ama doktor 5 aydan önce olmaz dedi. O kalkmaya çalışsada sen yasla kendine dedi.Kızlar bebekleriniz kucağınızdayken oturmaya çalışıyormu bide ayaklarına basmaya çalışıyor bizimki akrabalarımız bastırıyo ayaklarına ben korkuyorum bazen hatta bi kaç adım bile attı biliyorum daha çok erken 28inde 3 aylık oluyor çok mutlu oluyor ayaklarına basınca uçuyor sanki sizde durumlar ne
Aynen canım bizimki de öyle zorla geri yatırıyorum braz daha sabr etsinler:)Benimki sanki yürüyüp koşuyormuş da ben onu zorla tutuyormuşum gibi davranıyo kucağımdayken :) oturmak için çırpınıyo ama doktor 5 aydan önce olmaz dedi. O kalkmaya çalışsada sen yasla kendine dedi.
bize dr umuz çişi demişti yeni doğduğunda günde 3-4 kere çiş yapıyorsa yetiyordur sütün doyuyordur demiştiKızlar bende bu konuyla alakalı bişey soracaktım.çocuğun doyduğunu çişli bez mi kakalı bez mi gösterir benimkinin çişli bezi azaldı genelde kaka oluyor acaba doymuyor mu.
Sevdiği bir oyuncağı varsa onu mutlaka yanına al ve sevdiği bir sarkı varsa usb ye yükle arabada onu çalKızlar en yakın arkadaşımın düğünü için 3-4 saatlik bi araba yolculuğu yapmam gerekecek ( oğluş biraz ustanın izin verirse tabi) ancak arabada durmuyor pusetüne yatmıyor. Hep kucakta durup hoplatmak istiyor. Dr bile böyle gidiyoruz ancak çok yorucu oluyor. Yolculuk için bize öneriler verebilir misiniz?
Bence söyle canımKızlar oğlumun sol gözü arada bi kayıyor babasının da dedesinin de öyle genetik galiba ama doktora söylemeli miyim sizce geçme ihtimali varmı ki gereksiz müdahale yaparlar canını yakarlar die çekiniyorum söylemeye ama gerekli bi durumsa mutlaka söylerim
Tabi basacak ayaklara güçleniyor biz de yapıyoruz öyleKızlar bebekleriniz kucağınızdayken oturmaya çalışıyormu bide ayaklarına basmaya çalışıyor bizimki akrabalarımız bastırıyo ayaklarına ben korkuyorum bazen hatta bi kaç adım bile attı biliyorum daha çok erken 28inde 3 aylık oluyor çok mutlu oluyor ayaklarına basınca uçuyor sanki sizde durumlar ne
Sakın atma o iğneyi. Güvendiğin bi hocaya göster. Nerde saklanır bilmem ama ben iyice sarıp kuran lı bir odada saklardım. Eve kocama çocuğumada 7 ayetel nas felak okur üflerdim. İnşallah kötü niyetle bişey yapılmamıştır mobilyacı unutmuştur.Bir sey danısacagım size.artık dert ortagım oldunuz ya dun otururken evde,eşim minder kaşındırıyo deyip durdu.kurcalayınca koskocaman çuvaldız cıktı icinden,topuzu vap bi de plastik.mobilyacı unutmuştur diyo.halbuki onlar kullanmaz ki makine dikiyo kılıfları
Kayinvaldmin kardesi de kendi gelinine yapmıs cok eskiden,anlattım o geline ,hemen diger minderleri kontrol et dedi.benim kv ile biara kavgalıydık eşime'anne evine boşanıp tek gelecegin günler olck' demisti hic unutmam.simdi normal aramız mesafeliyim.evimewcok nadir gelir
Kıssadan hisse o igneyi bi hocaya gösterip duasını alacagım,ozamana kadar nerde nasıl saklasam?bebegim cok huysuzlandı,bana bakıp bakıp agladı memede
Bir sey danısacagım size.artık dert ortagım oldunuz ya dun otururken evde,eşim minder kaşındırıyo deyip durdu.kurcalayınca koskocaman çuvaldız cıktı icinden,topuzu vap bi de plastik.mobilyacı unutmuştur diyo.halbuki onlar kullanmaz ki makine dikiyo kılıfları
Kayinvaldmin kardesi de kendi gelinine yapmıs cok eskiden,anlattım o geline ,hemen diger minderleri kontrol et dedi.benim kv ile biara kavgalıydık eşime'anne evine boşanıp tek gelecegin günler olck' demisti hic unutmam.simdi normal aramız mesafeliyim.evimewcok nadir gelir
Kıssadan hisse o igneyi bi hocaya gösterip duasını alacagım,ozamana kadar nerde nasıl saklasam?bebegim cok huysuzlandı,bana bakıp bakıp agladı memede
Tamam okuyacagım ben deSakın atma o iğneyi. Güvendiğin bi hocaya göster. Nerde saklanır bilmem ama ben iyice sarıp kuran lı bir odada saklardım. Eve kocama çocuğumada 7 ayetel nas felak okur üflerdim. İnşallah kötü niyetle bişey yapılmamıştır mobilyacı unutmuştur.
En olmadı akan su bulmak kolay yapılabilir tesekkur ederimCnm benim basima gelmedi ama cok dinlemisimdir hocalardan en son mustafa karatas soylemisti.Buyu var malesef diye ama akan suya atmak lazimmis alip gotursun diye.
Hocaya danışmadan atma. Biri öyle soğan bulmuş soğanla bişeyler yapmışlar buna. Soğanı atmış hoca demiş atmıyacaktın onu bana getirecektin.En olmadı akan su bulmak kolay yapılabilir tesekkur ederim
Bende ayni durumdayim persembe is basi yapmam gerem, halbuki yillik izin formunu bile doldurdum bir ay izin kullanacaktim bakacak kimse yok ailem uzakta esimin izin alma durumu yok cunku yeni basladi calistigi kuruma inan iki saattir kara kara dusunmekten basim catliyo, aile hekimi ile konuscam yarin hic yoktan bi haftayi kapasak kardir, dogumumu yaptiran doktor ile gorusecegim ama ulasamiyorum bir turlu gerekirse parasi ile heyet meyet alirim yeterki bebegimden ayrilmayim cunku bakacak kimse su an icin yok ;(((
Kizlar 3.ay kontrolunde bebegimin bingildaginin kapanmaya basladigini soyledi hemsire devit 3 u kes dedi sizce ne yapmaliyim bu kadar erken kapanmasinda sıkıntı olur mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?