2016 Nisan Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    380
1 haftadır o dönmelerden dolayı deli etti beni
ilk döndüğünde nasıl sevinmiştim sonra dönmeyi oyun haline getirdi
yüz üstü dönüyor bağırıp çağırıyor geri sırt üstü çeviriyorum yine kendini yüz üstü çevirip bağırıyor akşama kadar böyleyiz

Doktor ara ara bastır dedi canım 3 aydan sonra çok severlermis. Hemde alistirma amacli. Ymusak zemnde yap kendi bacaklarına bastı fln.

Anlaşılan herkesin bebeği yüzüstü yatma sevdasında. Bende savaş veriyorum gece yatirdigimda yada sabaha karşı hep dönmek istiyor. Bir de fark ettiğim o şekilde kafayı gomup burnunu surte surte kasimaya calisiyor

Keşke canım yaa gezmeye bayılıyor yatmak istemiyor hiç yürüse tutamıcam evde arabasını da garantiye gönderdik ön tekerleklerinin kilidi bozuk çıktı 10 gun oldu gelmedi 10 gündür hiç biyere çıkamıyoruz oda sıkıldı evde balkonda yok çıkarmaya camdan baktırıyom ama o dışarıyı istiyo yavrum
Doktor ara ara bastır dedi canım 3 aydan sonra çok severlermis. Hemde alistirma amacli. Ymusak zemnde yap kendi bacaklarına bastı fln.
aynen kucakta basıyo bıraksam patır patır yürüyecek sanki çok sabırsız oğlan olacak bu galiba

Bizimki de aksine hiç yüzüstü yatmayı sevmiyo kusuyo midesine baskı oluyo die galiba hep gezme sevdasında tontonum

Yanlis bilgi olmus cnm(
Esim idareci onu cagirinca okuldan ve diger icarecileri ogretmenlerde var icinde zannettim.

Saolasin cnm.Ben pek hevesliydim mevlut haxirliklariyla ilgili.
Elbise alayim kendimi susleyeyim vs.Ama bu olaylar cok etkiledi beni vazgectim hevesim kacti(
Allah kabul etsin insallah sizinde mevludunuzu.
Bu arada ne giydirmeyi dusunuyorsun.
Ben sehzade mevlut takimi istiiyordum dun biraz inceledim alt kismi saten sicakta yakar rahatsiz olur diye almadim.
Yelekli papyonlu bir takim aldim.

Battı balık yan gider dedim ama batmamış demek :)) ay ne biliyim gaza geldim herhalde unuttum bide. Sütü bilerek içtim de fıstıkta masumum:))

Bizimde oluyor arada mukuslu kaka normal diye pek onemsemiyorum.
Simdiye kadar hic bir yememezlik yapmadim allah ne verdiyse:))
Sadece nohut yemedim onuda sevmem.
Alistirmakta fayda var bence bizimde oluyordu gazimiz bagriltimiz alistik artik herseye sukur.

Bizimde kilomuz en son 3 aylikken 5750 di 3 numara kullaniyordum halen 3 kullaniyorum bu ayin 28 de 4 aylik olucaz 3+ ya geceyim diyorum ama hic denk gelmedi(

Bizim kucuk beyde ilk 40 lik donemde yuz ustu uyumayi pek severdi simdi hic sevmiyor yatirinca ciglik cigliga:))

Basmayida sevmiyor oturmaya bayiliyor
Babasi gibi tembel olacak sanirim babamiz 5 dk.uzakliktaki firina bile aracla gider.
Buyuk oglan ayni ben tipi huyu kucukte ayni babasi esitlemis yaradan:))

Benimki sanki yürüyüp koşuyormuş da ben onu zorla tutuyormuşum gibi davranıyo kucağımdayken :) oturmak için çırpınıyo ama doktor 5 aydan önce olmaz dedi. O kalkmaya çalışsada sen yasla kendine dedi.

B
Kızlar bende bu konuyla alakalı bişey soracaktım.çocuğun doyduğunu çişli bez mi kakalı bez mi gösterir benimkinin çişli bezi azaldı genelde kaka oluyor acaba doymuyor mu.
bize dr umuz çişi demişti yeni doğduğunda günde 3-4 kere çiş yapıyorsa yetiyordur sütün doyuyordur demişti
Şimdi 3 aylık olduk kaç çiş sayıcaz onu bilmiyorum tabi

Sevdiği bir oyuncağı varsa onu mutlaka yanına al ve sevdiği bir sarkı varsa usb ye yükle arabada onu çal
Bide oyunlar konuşmalar onlar da bi müddet idare ediyor

Tabi basacak ayaklara güçleniyor biz de yapıyoruz öyle

Bir sey danısacagım size.artık dert ortagım oldunuz ya dun otururken evde,eşim minder kaşındırıyo deyip durdu.kurcalayınca koskocaman çuvaldız cıktı icinden,topuzu vap bi de plastik.mobilyacı unutmuştur diyo.halbuki onlar kullanmaz ki makine dikiyo kılıfları
Kayinvaldmin kardesi de kendi gelinine yapmıs cok eskiden,anlattım o geline ,hemen diger minderleri kontrol et dedi.benim kv ile biara kavgalıydık eşime'anne evine boşanıp tek gelecegin günler olck' demisti hic unutmam.simdi normal aramız mesafeliyim.evimewcok nadir gelir
Kıssadan hisse o igneyi bi hocaya gösterip duasını alacagım,ozamana kadar nerde nasıl saklasam?bebegim cok huysuzlandı,bana bakıp bakıp agladı memede

Sakın atma o iğneyi. Güvendiğin bi hocaya göster. Nerde saklanır bilmem ama ben iyice sarıp kuran lı bir odada saklardım. Eve kocama çocuğumada 7 ayetel nas felak okur üflerdim. İnşallah kötü niyetle bişey yapılmamıştır mobilyacı unutmuştur.

Cnm benim basima gelmedi ama cok dinlemisimdir hocalardan en son mustafa karatas soylemisti.Buyu var malesef diye ama akan suya atmak lazimmis alip gotursun diye.

Tamam okuyacagım ben de

Arkadaşım var aynı durumda bebeği alıp gitti işe,
Doktor oda
Allah yardımcınız olsun

Kizlar 3.ay kontrolunde bebegimin bingildaginin kapanmaya basladigini soyledi hemsire devit 3 u kes dedi sizce ne yapmaliyim bu kadar erken kapanmasinda sıkıntı olur mu

Kizlar 3.ay kontrolunde bebegimin bingildaginin kapanmaya basladigini soyledi hemsire devit 3 u kes dedi sizce ne yapmaliyim bu kadar erken kapanmasinda sıkıntı olur mu

deviti kesince sorun kalmaz inş. benim yeğenime hiç kullandırmadılar mesela. 6 yaşında şuan anaokuluna gitti mezun oldu :) 1e başlıcak bu sene

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…