2016 Nisan Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    380
Bugun is yerinden 25 kisilik bir ekip gozaydina gekdiler : ))
Igle tatilinde 12-13 arasi
Insan kaynaklari muduru de vardi
Izin isini sordum
Dogum yapan annelere ucretsiz izin verilmesinde bir sikinti yok simdilik dedi
Yarin gidip 2 aylik ucretsiz izin yazacagim
Eger izinlerin kullanilmasina izin verilirse hemen ucretsiz izni keseriz yillik izin yada raporla devam edersin dedi
Icim biraz rahatladi kizlar..

dün bi arkadaşa yazmıştım ücretsiz alabilen imkanı olan alsın diye

Sakıncası yoksa hangi kurumdasin. Bende pazrtesi gideceğim ise. Veriyorlarsa ücretsiz alayım bende

Bugünlerde benim oglumda istahsidlik var kizlar gündüz max 2 dk emiyo gece de 2-3 kere kalkuyo ama gece cis yapmiyo ac mi kalıyor acaba gece

bende öyle canm evi süsleyecektim falan ama heves kalmadı malesef
bende altı tüllü güzel bi elbise aldım onu giydiricem. fotograf yüklerim mevlütten sonra

Öğretmen olan arkadaslar doğum parasını nasıl aldınız. Bizim mutemet hesaba yatar dedi seninki ama öyle bir şey yok. Yarın arayacagim ama önden bilgim olsun malum onların biseyden haberi yok!

Bugünlerde benim oglumda istahsidlik var kizlar gündüz max 2 dk emiyo gece de 2-3 kere kalkuyo ama gece cis yapmiyo ac mi kalıyor acaba gece
Canim benimkide aynı sorun vardı idrar yolu enfeksiyonu çıktı tedavi gördük sende bi baktır geç olmadan

Süt arttırıcı olarak satılan ürünlerin ç tıbben kanıtlanmış bir etkisi yok,
Bol su iç bu tıbben kanıtlanmış , günde en az 3 litre su iç ve vaktin varsa sütünü sağ...
Sütü artırmanın bu ikisinden başka yolu yok...

merhaba ben haziran annesiyim. 32. haftada izne ayrılmam gerektiği için 3 hafta içinde benimde doğum iznim bitiyor. ben de bu konuyu merak ediyordum. siz dilekçenizi yazınca işleme alındı mı, izin kullanabildiniz mi diye takip edeceğim müsadenizle. inş bi sorun olmaz ben de alabilirim.

Ik muduru boyle durumlarda ucretsiz izin verilmedigini ancak bizim durumumuzun farkli oldugunu yasada dogum yapan kadin calisanlarin ucretsiz izin alabileceginin yazdigini burdan yola cikarak ucretsiz izin almamizin sorun olmayacagini dusunuyorlarmis
Amakurum kurum yasa yorumlamak degisiyorsa her kurum vermeyebilir dedi
Kafam allak bullak bakalim nolucak
Uyku tutmuyor ya

Benimki kesin sorun cikarir maliye

oy oy Allah yardımcın olsun,
Bizde pilav ve ayran verilir , birde erkek çocukda 2 tane kurban kesiliyormuş, birini doğduğu hafta kesmiştik, diğerini mavlüt de kesip kavurma yapcaz pilavın yanına kısmetse... ikramlık vs yapmıycam , saat 2-5 arası yapcam :)
Ne zaman yapcam bilmiyorum ama :) bana kalsa camide okuturum ama illa o millet bi eve doluşacak ...

bugun ıtıbarıyle dogum ıznım bıttı ve ıse basladım ama hıc calısmadım sut ıznı ıcın dılekçe vs verdım, ne sekılde kullanacagım net degıl ya her gun 2:30 da ısten çıkacagım ya da bır gun ıse gelmeyecegım, iki gun tam mesaı kalan ıkı gunde sut ıznınden kalan saatlerımı kullanacagım...
bugun erken cıkacak mıyım o bıle malum cunku herkes kendı derdıne dusmus durumda su an...
kımse bırsey demıyor ;(

Kızlar merhaba nasılsınız geçen gün instagramda dolaşırken fulden urasın sayfasına denk geldim tosuncuk bi bebek ay dedim ne güzel beyazlarıda giymiş megersem kelebek hastasıymış duydugum üzüntüyü anlatamam giydiği kıyafet özel kıyafetmiş deri görevi görüyormuş biraz araştırdım ama yüregim dayanmadı belki yardım etmek isteyeniniz olur ben yazayımda durumunda olupta yardım etmek isteyen olur bi tek bu degil bir sürü hastalık var rabbim dermansız dert vermesin kendime çok kızıyorum Rabbim tüm hastalara şifa versin amin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…