- 31 Ocak 2016
- 1.107
- 949
- 123
- 41
- Konu Sahibi agresifportakal
-
- #61.061
Ben devit i keseli 1.5 ay olmustur normal bence.anormal biseo dememistiKizlar 3.ay kontrolunde bebegimin bingildaginin kapanmaya basladigini soyledi hemsire devit 3 u kes dedi sizce ne yapmaliyim bu kadar erken kapanmasinda sıkıntı olur mu
Bugun is yerinden 25 kisilik bir ekip gozaydina gekdiler : ))
Igle tatilinde 12-13 arasi
Insan kaynaklari muduru de vardi
Izin isini sordum
Dogum yapan annelere ucretsiz izin verilmesinde bir sikinti yok simdilik dedi
Yarin gidip 2 aylik ucretsiz izin yazacagim
Eger izinlerin kullanilmasina izin verilirse hemen ucretsiz izni keseriz yillik izin yada raporla devam edersin dedi
Icim biraz rahatladi kizlar..
Sakıncası yoksa hangi kurumdasin. Bende pazrtesi gideceğim ise. Veriyorlarsa ücretsiz alayım bendeBugun is yerinden 25 kisilik bir ekip gozaydina gekdiler : ))
Izin isini sordum
Eger izinlerin kullanilmasina izin verilirse hemen ucretsiz izni keseriz yillik izin yada raporla devam edersin dedi
bende öyle canm evi süsleyecektim falan ama heves kalmadı malesefSaolasin cnm.Ben pek hevesliydim mevlut haxirliklariyla ilgili.
Elbise alayim kendimi susleyeyim vs.Ama bu olaylar cok etkiledi beni vazgectim hevesim kacti(
Allah kabul etsin insallah sizinde mevludunuzu.
Bu arada ne giydirmeyi dusunuyorsun.
Ben sehzade mevlut takimi istiiyordum dun biraz inceledim alt kismi saten sicakta yakar rahatsiz olur diye almadim.
Yelekli papyonlu bir takim aldim.
Canim benimkide aynı sorun vardı idrar yolu enfeksiyonu çıktı tedavi gördük sende bi baktır geç olmadanBugünlerde benim oglumda istahsidlik var kizlar gündüz max 2 dk emiyo gece de 2-3 kere kalkuyo ama gece cis yapmiyo ac mi kalıyor acaba gece
Kizlar ben cogunlukla meme veriyorum cok cok nadir mama takviyesi yapiyoruz.ama ilac gibi.o kadar az.iki üç haftada bir 30 40 cc kadar öyle diyim. Bu süt arttiricilardan hic kullanmadim.arastirmadim da.ama 4 ay sonra basima dank ediyor.onlari kullansam mi acaba diye.boyleleikle belki de hic mamaya gerek duymuycaz cunku. Ama onlar da sütümü tadini ya da kalitesini etkiler mi diye kararsiz kaldim.sizce boyle gitsek mi.
merhaba ben haziran annesiyim. 32. haftada izne ayrılmam gerektiği için 3 hafta içinde benimde doğum iznim bitiyor. ben de bu konuyu merak ediyordum. siz dilekçenizi yazınca işleme alındı mı, izin kullanabildiniz mi diye takip edeceğim müsadenizle. inş bi sorun olmaz ben de alabilirim.Bugun is yerinden 25 kisilik bir ekip gozaydina gekdiler : ))
Izin isini sordum
Sakıncası yoksa hangi kurumdasin. Bende pazrtesi gideceğim ise. Veriyorlarsa ücretsiz alayım bende
merhaba ben haziran annesiyim. 32. haftada izne ayrılmam gerektiği için 3 hafta içinde benimde doğum iznim bitiyor. ben de bu konuyu merak ediyordum. siz dilekçenizi yazınca işleme alındı mı, izin kullanabildiniz mi diye takip edeceğim müsadenizle. inş bi sorun olmaz ben de alabilirim.
Benimki kesin sorun cikarir maliyeIk muduru boyle durumlarda ucretsiz izin verilmedigini ancak bizim durumumuzun farkli oldugunu yasada dogum yapan kadin calisanlarin ucretsiz izin alabileceginin yazdigini burdan yola cikarak ucretsiz izin almamizin sorun olmayacagini dusunuyorlarmis
Amakurum kurum yasa yorumlamak degisiyorsa her kurum vermeyebilir dedi
Kafam allak bullak bakalim nolucak
Uyku tutmuyor ya
Bıngıldagı kapanmaya başlamış diye damlayı kestirmisti doktor sanırım 1aylık kontrolumuzdeydiSiz neden kestiniz 1 yaşına kadar kullanilacak diye biliyorumpisgor
Aynen canim bir de uyku ekliyorum ona.Süt arttırıcı olarak satılan ürünlerin ç tıbben kanıtlanmış bir etkisi yok,
Bol su iç bu tıbben kanıtlanmış , günde en az 3 litre su iç ve vaktin varsa sütünü sağ...
Sütü artırmanın bu ikisinden başka yolu yok...
Ben 3+ goremedim primada
Markette yada internette
Nerden aliyorsun canim?[/QUOT
migrosda vardı geçenlerde görmüştüm hatta kampanya vardı...
aktif bebekten memnunmusunuz kullanan arkadaşlar, prime Premium care sızdırıyor :)
Kizlar calisan anneler rabbim yardimciniz olsun.Bir kapi acilir elbet kendinizi uzmeye bebeginizi sikintiya sokmayin lutfen.
Bu arada esim okulda idareci,ogretmenlerinde izinleri kaldirilmis okula cagirdilar hepsini bilginize.
Hafta sonu mevludumuz var carsiya ciktim bugun kucugu anneme biraktim buyugu aldim yanima yorulduk epeyce.
Geldim emmedi yigit efendi sutumu birakmistim onu yedirmis anane.
Sutumu sagayim dedim sagdim diger goguse geceyim derken biberon elimden kaydi hepsi yere dokuldu(
Esimin nazari degdi resmen sardim ona aldim butun hincimi(
Mevlut icin kese icinde havlu aldim.Kutuda lokum yaptim onu dagiticam.Cantik ayran yaprak sarmasi ikramliklar birde baklava yapicam kismetse haxirliklar boyle bizde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?