2016 Nisan Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    380
Bende merakla sizleri takip ediyorum. Sut izinleri nasıl kullandirilacak diye dediğin gibi herkes kendi derdine düşmüş kimse bizim derdimiz umursayacak halde değilmiş. Bakalım bende pazartesi gideceğim mecbur.

Canım benim kayinvalide de büyüye falan inanıyor ve bi kadınla görüşüyordu ona sifa veriyormuş tövbe tövbe tabi ona kalsa enerji bu. Neyse benim bi süredir eşimle aram yok ve bu kayinvalide gelip gittikten sonra oldu. Benim aklıma hiç öyle şeyler gelmedi ama evi temizlerken evin çeşitli yerlerinde bize ait olmayan eşyalar buldum. Yine aklıma bisey gelmedi cope attim kardesimle konuşurken o uyardı beni çünkü kv ile aram yok. Ben de dua okudum ayetel kursi ve çamaşır yıkarken çok az sirke koydum. Şimdi eşimle aramiz iyi kimsenin günahını almak istemem. Aklında bulunsun:)

Tabiki neler var arkadaşlar biz bebegimle hastanede kalırken neler gördüm bagirsaklari çalışmayan bi bebek vardı. Biri de yemek borusu olmadan doğmuş Allahim sifa versin

Oğlum yine emmemeye başladı ayy delircem yaa valla ömrüm tükendi artık emmiyosun bari ağlama be çocuk hocaya bide ben mi gitsem acaba işe yarar mı.. valla bu çocuklar insana herseeeeyyii yaptırır..

Öğretmen olan arkadaslar doğum parasını nasıl aldınız. Bizim mutemet hesaba yatar dedi seninki ama öyle bir şey yok. Yarın arayacagim ama önden bilgim olsun malum onların biseyden haberi yok!
Dogum parası dediğin ilk çocukta 300 tl verilen para değil ki?biz ona 12 Nisan da başvuru yaptık. Mayısın 23 ünde postane gittik sorduk yattı mı diye?yatmış. Aldik.basvuruyu da eşim benim adıma kendi kurumuna yapmış. Dilekçe yazmış. Aile sosyal politikalar bakanlığına....Ben kendi okulumda bişi yapmadım. Benim adıma para yatmış. Yani maaş hesabına filan para yatmiyor.

Oğlum yine emmemeye başladı ayy delircem yaa valla ömrüm tükendi artık emmiyosun bari ağlama be çocuk hocaya bide ben mi gitsem acaba işe yarar mı.. valla bu çocuklar insana herseeeeyyii yaptırır..
Canım bizim oğlanlar aynı hep. Bi gün çok güzel emiyo tamam diyorum artık memeyi bırakmaz. Ertesi gün hiç emmiyo resmen ağzını kilitliyor

sağlık ocagındaki 3.ay kontrolümüzdn geliyoruz arkadaşlar. Oğlum 7100 gram 65 cm. bu ay sadece 500 gram almışız. boyumuz iyi 3 cm uzamıs. dogdugundan beri ilk defa bu kadar az kilo aldık. sadece anne sütü aliyoruz. sanırım patlayan dişimiz bu ay kilomuzu yedi

Canım bizim oğlanlar aynı hep. Bi gün çok güzel emiyo tamam diyorum artık memeyi bırakmaz. Ertesi gün hiç emmiyo resmen ağzını kilitliyor
Bir hafta iyiydi sakin sakin emerdi şimdi emmiyo ağlıyo üstüne aç olduğu için.. valla çok yoruyo beni yaa eşimde adam akıllı evde olmuyo annemlerde istanbula gitti polis kardeşimin yanına ben bu canavarla kaldım..

B

bize dr umuz çişi demişti yeni doğduğunda günde 3-4 kere çiş yapıyorsa yetiyordur sütün doyuyordur demişti
Şimdi 3 aylık olduk kaç çiş sayıcaz onu bilmiyorum tabi
Yenidogdugunda degil her zaman icin 5-6 yumurta agirliginda olmali diye biliyorum
Merhaba kızlar bende nisan annesi idim erken doğum oldu bayağı oldu girmeye li eskilerden bir coznur ile atales gözüme çarptı nasılsınız kızlar
Merhaba alara nerelerdesin bebegin nasil bi problem yoktur umarim

Evet cnm o para. Ben okul aracılığı ile badvurdum esimden de dilekçe aldım ama Postane fln demediler bana: /

Kuzum bana gelsene. Sakın yanlış anlama eşlerimiz polis. Bugün konuştum daha eve gelemem dedi. Valla gel bana kalalım. Tekim zaten
Bebeğim çok sağol allah razı olsun giremedim bi anneme geldim eşim kaldı orda misafirhanede kalıyo biran önce tayinimiz çıkar gideriz inşallah eşyalar Diyarbakırda ohal oldu bide inşallah ohalde bekletmezler

Aynen canim bir de uyku ekliyorum ona.
Benim sütümde azdı. Şimdi günde üç kere dere otu yiyorum. Süt arttırıcı çaydan içiyorum günde üç kere. Rezene incir yiyorum. Sütümün çoğaldığını farkettim. Özellikle dere otunu yedikten sonra. Bir akşam çok ağladı mecbur mama verdim. Normalde mamayı hiç sevmez.o gün içti sanırım sütüm yoktu. uyuttuktan sonra dereotu yedim on beş yirmi dk sonra banyoya girecektim baktım süt akıyor. Daha önce görmemiştim.Çok şaşırdım ve hep yemeye devam ettim.üç gün sonra kontrolümüz var diğer aylara göre daha iyi kilo aldığını düşünüyorum.

Benim için de dereotu mucize bişey. Çok şey denedim dereotu nu sabah öğle akşam 3 -4 gün yer yemez fark çok hissediliyor hatta bazen kesiyorum çok şişiyor goguslerim.

Bugun dahilinde 51 gun ucretsiz izin dilekcemi verdim.
Ik mudurlugu 10 gun icinde izinlerin kullanilabilir olabilecegini dusunuyor
Insallah oyle olur da yillik izinlerimi kullanabilirim ve ayni durumda olan tum arkadaslar kullanabilir : ((
Kurban bayrami sonrasi 19 eylul isbasi simdilik..

Cok guldum yaa alemsin:))
Sorma illa dolusacaklar kucucuk evime:))
Benimde evim kucuk var 60 kisi gelecek.
Bari cocuklarini getirmeyeler(
Artik sandalye tabure yerler idare edecez.
Seker hamurlu kurabiyeler yaptim bugun susledim paketledim.Masa hazirliycam lohusa serbeti vs koyar suslerim artik.
Yarin sarma ve tatliyi yaparim lohusa serbetini kaynatirim isler cok(
Esim guluyor allahtan hevesin kacmisti ya kacmasaydi nasil kalkardik altindan bu isin bilmem diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…