- 1 Ekim 2011
- 6.339
- 4.851
- 373
- Konu Sahibi agresifportakal
-
- #61.741
Canim sen bilirsin tabi ama pirinç unu ve cicibebe yi vermesen de olur. İkiside bildiğin şekerbende ek gıdaya gectım anne sutu almıyor, formul mama ile besleniyor...
mamayı ortalama 2,5 saatte bır ıcıyor tabıkı gunduz bu sekılde, gece uykusuna genelde 22:00 gıbı dalar gece bır kez kalkar bırde sabah kalkar 6-6:30 gıbı mama için....
bunun dısında sabah ıkıncı mama saatınde meyve puresı verıyoruz, oglen pırınc unlu muhallebı yıyor az mıktarda, arada her gun olmamakla bırlıkte meyve ouresı ıle karıstırılmıs cıcı bebe yıyor...
yakında yogurt ve corbalara gececegım az az olmak kaydıyla...
6 aylık oluncada kahvaltıya gecmeyı planlıyorum ...
Kan damlasini neden vermisler canımBugun 4. ay aşımız için sağlık ocagına gıttı bebısım, ıkı aşı vurulmuş bacaktan, önümüzdeki ay 2. doz rota virüsü aşısı yapılacak...
Kılomuz 6340 gelmıs ama 6250 kabul etmısler elbıselerde var dıye, boyu 60 cm.
Devit damla kullanıyorduk , ekstra kan damlası vermısler gunde bır kez 6 damla olarak verecekmısız...
Atesını kontrol edın demısler, aşı kaynaklı sanırım..
Bızden bu kadar...
K
Kan damlasini neden vermisler canım
Kiiiiiz aynı ben :)uyutup bende yanıma alıyorum valla :)bizde ev kredisi ödüyoruz mecburum calismayaAynen ev araba hepsi kredi.ama oncelikle kizin durumu tabi. Uzuldugum konu o. Ufff yarim gun bile olsa cok zor geliyor birine birakmak. Hatta bunu dusundugumden beri kizi besiginde vile yatirmayip uyuduktan sonra gizli gizli yanima yataga aliyorum.sarilip yatayim diye.kafayi yeşim iyice.sanki gunlerce ayri kalicaz
Bizim 3 ayımız bitti çok şükür gaz derdimiz de bitti gibi bişeyGaz kaka derdimiz hala devam, sizlerinde devam ediyor mu ? 4 ayı doldurdu.
Evet iki hafta ver dedi sonra kontrol sağolasın
Bebeklerin dışa dönük olarak kanguruda taşınması önerilmiyor. Bebeğin omuriligine zarar veriyormuş. Dışa dönük taşınır diye satılan kangurularin hiç biri ergonomik değilmiş. Bebek her zaman anneye bakmalıymiş. Babywearing türkiye var facebook da.incelersen bilgi edinebilirsin.Kızlar kanguru almak istiyorum ama oğlum içe dönük durmuyor. Dışa dönük olabilen önerebileceğiniz marka model var mı?
Canım sütünün yetmiyeceğini düşünme bende aynıydım ben çalışmaya başladım sabah emzirip çıkıyorum ve öğle arasında sütümü sağdığımında gayette ii süt geliyor gögüsler dinlendiği için ki öncesinde sagarken ikisinden toplamda 50 cc geliyorduCanim bende ayni durumdayim ve bakici bile bulmadim.agladim sinirimden.sutum yetmezse vs.off annelik cok zormusss
Sürekli kustugu için kilo alımı nasıl canım. Belki bebis toparlansin diye vermiştir
En büyük sorun o cnm alması gerekenden az Aliyo sütüm var şükür ama.kustugu için alamiyo malesefSürekli kustugu için kilo alımı nasıl canım. Belki bebis toparlansin diye vermiştir
Benim 100 ml geçiyor 150 çıkıyor 10 dk sagdigimdakizlar siz saginca tek memeden kac cc geliyor
Kızlar benim Huysuz oğlanı emziğe alıştırmaya çalışıyorum var mı önerisi olan? Böyle bişeylere batırsam da versem zararı olur mu? 3,5 aylık. Çok ağladığı ve uyumadığı için çözüm bulmaya çalışıyorum kendimce. Yardımcı olun lütfen
Canim benim tanimazmiyim hicEses50 slm canım beni hatirladin mi 2014 tüp bebek topiginden. Bu gireyim dedim seni ve bazı arkadaşları çok merak ediyorum
Maşallah kuzuına kavusmussun Rabbi. Hayırlı evlat eylesin
Gözün aydın canım benim. Çok sevindim. Ben hala uğraş veriyorum canım benim imtihanim dev ediyor :) ikinci tedavudetim şimdi. Yarın transferim var duana talibim arkadaşım. Çok heyecanlıyım :)
Selam arkadaslarr.
Dun 4.ay asimizi olduk gunduz iyiydik aksam atesimiz cikti butun gece takipteydim 37.2 di hep ates dusurucu vermedim ama sabah 9 gibi 38.7 ye cikti calpol verdim simdi iyi gibi ama huzursuz
Dun saglik ocaginda demir ilaci verdiler ac karnina 4 damla verdim ama kakamiz yemyesil oldu sanki ispanak yemis gibi.nettede pek iyi seyler okumadim dr.kontrole gidene kadar vermiycem.
Allah razi olsun canım inşallah okurum tabi. Sen de benim için fetih süresi okuma imkanın varsa okurmusun sabah. Canm benim ne mücadeleler veriyoruz. Ne güzel Rabbimin imtihanini başarıyla gecmussinki kavusmussun yavruna. İnşallah bizlerinde sabırla bitecrk imtihanı. Haberdar ederim seni gelişmelerden canım 10 30 da giricem transfere inşallahCanim benim tanimazmiyim hic
Cok tesekkur ederim canim sukurler olsun Rabbime evladima kavustum
Rabbimden diliyorum ki yumosun saglikli sihhatli hayirli evlat olarak sana simsiki tutunsun , en kisa zamanda hamis haberlerini duyayim arkadasim
Hic kasma kendini insirah suresini oku
Cani gonulden istiorum isteyen herkese nasip etsin anneligi Mevla'm ...
Guzel haberlerini bekliorum InsaAllah
Takipteyim seni canim.
Bo de bişey sorcam canım sen transferdrn sonraki günler normal VC mi klozet mi kullandn. Ya ben klozet kullanamıyorum bi sıkıntı ur mu acaba ilk tedavide bunları hiç düşünmemiştim ama şimdi kafama takılıyorCanim benim tanimazmiyim hic
Cok tesekkur ederim canim sukurler olsun Rabbime evladima kavustum
Rabbimden diliyorum ki yumosun saglikli sihhatli hayirli evlat olarak sana simsiki tutunsun , en kisa zamanda hamis haberlerini duyayim arkadasim
Hic kasma kendini insirah suresini oku
Cani gonulden istiorum isteyen herkese nasip etsin anneligi Mevla'm ...
Guzel haberlerini bekliorum InsaAllah
Takipteyim seni canim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?