2016 Nisan Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    380
Çalışma konuları dönmüş. Bende işe başladım. 9.30 12, 1-3.5 çalışıyorum. Öğlen eve geliyorum. Sandığım kadar zor olmadı hatta iyi bile geldi bana. Güvendiğim birine bırakabildiğim için belkide bakıcı olsa nasıl olurdu bilemem.
Her seçiş bir vazgeçiş. Ya paradan rahat harcamadan vazgeçiceksin yada çocukla geçireceğin zamandan. Ücretsiz düşüncesi bende de var ama şuan çıkamam kredi borcumuz kartlarımız var biraz toparlanmamız lazım. Ama çıkamasamda üzülmezdim çalışan anne çocuğuyla çalışmayan anne çocuğunda sevgiye doymuşluk yönünden fark yok bence. Önemli olan kaliteli zaman geçirmek. Hatta annesi çalışan daha özgüvenli görüyorum bende öyleydim etrafımdaki çocuklarda. Ne çalışıyorum diye üzülürdüm nede çalışmıyorum diye kafa meselesi hepsi.

A alyildiz dedoşla yola devam :) allah razı olsun ondan sağlık versinde biraz daha idare edebilelim tek korkum o. Hafta sonu onu yalnız bırakıyoruz tatil yapsın diye ev tuttuğumuz yer tatil beldesi, biz mersin e gidiyoruz. hafta içi mesai :)

Canim sen bilirsin tabi ama pirinç unu ve cicibebe yi vermesen de olur. İkiside bildiğin şeker

K
Kan damlasini neden vermisler canım

Kiiiiiz aynı ben :)uyutup bende yanıma alıyorum valla :)bizde ev kredisi ödüyoruz mecburum calismayabatırmaya çok kişi var anneanne babaanne teyzeleri ama dediğin gibi bırakmak zor.odadan odaya geçerken bile gözüyle beni takip ediyor

Kızlar kanguru almak istiyorum ama oğlum içe dönük durmuyor. Dışa dönük olabilen önerebileceğiniz marka model var mı?
Bebeklerin dışa dönük olarak kanguruda taşınması önerilmiyor. Bebeğin omuriligine zarar veriyormuş. Dışa dönük taşınır diye satılan kangurularin hiç biri ergonomik değilmiş. Bebek her zaman anneye bakmalıymiş. Babywearing türkiye var facebook da.incelersen bilgi edinebilirsin.

Canim bende ayni durumdayim ve bakici bile bulmadim.agladim sinirimden.sutum yetmezse vs.off annelik cok zormusss
Canım sütünün yetmiyeceğini düşünme bende aynıydım ben çalışmaya başladım sabah emzirip çıkıyorum ve öğle arasında sütümü sağdığımında gayette ii süt geliyor gögüsler dinlendiği için ki öncesinde sagarken ikisinden toplamda 50 cc geliyordu

Emzirirken kendini memeden çektiği Zaman'larda emzik ver aşılır öyle öyle
Bence Batırma bişeye anne sütü alıyorsa hiç karıştırma

Canim benim tanimazmiyim hic
Cok tesekkur ederim canim sukurler olsun Rabbime evladima kavustum
Rabbimden diliyorum ki yumosun saglikli sihhatli hayirli evlat olarak sana simsiki tutunsun , en kisa zamanda hamis haberlerini duyayim arkadasim
Hic kasma kendini insirah suresini oku
Cani gonulden istiorum isteyen herkese nasip etsin anneligi Mevla'm ...
Guzel haberlerini bekliorum InsaAllah
Takipteyim seni canim.

Canım bnim kızım iki buçuk yaşında ve bn hiç kan ilacı kullanmadım kızıma. Arada kan tahlilleri yaptırırdım ve gayet iyiydi sonuçlar. Ben de kullanma gereği duymadım.Demir eksikliği yoksa neden kullandırırlar anlamam. Oğluma da kullanmayı dusunmuyorum. Eksiklik çocukta belli olur zaten. Ama sen için rahat etmezse doktora danış ama ezberci doktor olmasın mümkünse. Ben kızım için çok doktor değiştirdim. Hepsi ayrı birşey soyluyordu çunku

Allah razi olsun canım inşallah okurum tabi. Sen de benim için fetih süresi okuma imkanın varsa okurmusun sabah. Canm benim ne mücadeleler veriyoruz. Ne güzel Rabbimin imtihanini başarıyla gecmussinki kavusmussun yavruna. İnşallah bizlerinde sabırla bitecrk imtihanı. Haberdar ederim seni gelişmelerden canım 10 30 da giricem transfere inşallah

Bo de bişey sorcam canım sen transferdrn sonraki günler normal VC mi klozet mi kullandn. Ya ben klozet kullanamıyorum bi sıkıntı ur mu acaba ilk tedavide bunları hiç düşünmemiştim ama şimdi kafama takılıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…