2016 Nisan Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    380
Kıyafeti 200gr saymıslardı bizde de.yogurdu activia ile,muhallebiyi anne sütüyle yapanlar var daha arastırmadım ben de ama doktorun detaylı anlatması lazım cok öneml,degistirin bence doktorunuzu imkan varsa
Memeler şişiyorsa süt tabijı vardır ama 400gr altında alınca mama v.s. baslatıyolar

Kizlar hayirli cumalar...
Bir kac sabahtir uyaninca yigitin sag gozunde capaklanma oluyor hemde epeyce yogun acaba neden oluyordur.Daha once burada okumamistim capaklanma,yasayan varmi acaba.

Günaydın Can'ım activia ile yoğurt mayalıyorum demişsin ya şu küçük paketlerde satılanlardan mı bahsediyorsun bende mayalıycam ama yoğurt mayası doğal bulamadım diye mayalayamadım birde herseferinde yeni yoğurtla mı yoksa mayaladığın yoğurtlamı devam ediyorsun mayalamaya

Kızlar takatim kalmadı artık son 1 haftadır ne mecalim kaldı ne halim kuzum beni çok yoruyor çok aglıyor ne zamana kadar böyle olacak bebişleri uslu anneler nolur nasıl ederseniz edin de dua edin yaramaz bebişler uslansınn

Bir kac sabahtir uyaninca yigitin sag gozunde capaklanma oluyor hemde epeyce yogun acaba neden oluyordur.Daha once burada okumamistim capaklanma,yasayan varmi acaba.
Ilk dogdugunda capaklanma olmustu. Saglik ocagindaki doktor exocin diye bi damla verdi. Gunde 4 kez damlattik 10 gunde filan gecti. Yanliz antibiyotik iceren bi damla. 1 yasin altindakilere verilmemeli yaziyor prospektusunde. Bizim gelinin ablasi eczaci ona sormustuk o zaman napalim diye o kullanabilirsiniz demisti.bizimkindede sadece sol gozunde olmustu sonra hic olmadi ama tekrarlamadi

Tam yulaf ununu bende bulurum inş. Activia yoğurt probiyotik ti dimi canım. Sizde gaz kaka sorunu var mi, bizimki hala gazlı ve kaka sorunu var :/

Tam tulaf ununu nerden buldun cnm.. Bide anne sütü hiç yok onun yerine su yada formül mama yapıp koysam olurmu.. Ben artık günlük yogurt her sabah iki üç kaşık veriyorum keçiyoğurdu dbakırda yaşadığım için bulabiliyorum..
Bu arada oğlum kabağı ve patatesi hiç sevmedi yutamadığı içinmi bilmiyorum çok ağlıyor bugun kabak yoğurt karıştırıp vericem..

Cnm ben baktım 4 aylığa göre henüz tarif paylaşmamışlar takip ediyorum zaten

kızlar iki gündür kızımın bezi çok az çişli oluyo kaka yapmazsa iki bez çişli oluyo.bakıyorum kilo alımı da güzel acaba terliyo ondan mı

Kızlar sizin bebekleriniz de uykusunda geriniyor mu yani sırtını dinlendirmeye çalışıyor gibi.benimki bu ara çok yapıyor acaba bir yeri mı ağrıyor

kızlar iki gündür kızımın bezi çok az çişli oluyo kaka yapmazsa iki bez çişli oluyo.bakıyorum kilo alımı da güzel acaba terliyo ondan mı
Benim kız da öyle canım bende terden diye düşünüyorum çünkü terleyince de sıvı atıyorlar dk da öyle demisti

Tam yulaf ununu ben hipp markasında buldum katkı yok, anne sütü yerine su, mama yada keçi sütü kullanabilirsin suyla sulandırıp, ztn hipp alırsan tarifleri yazıyo arkasında, bnde yoğurttada muhallebidede iki üç kaşık veririm diodum alıştırmak için ama bizimki devamını istedi ağladı 12 kaşığa kdr verdm bende:) üstüne benide emiyo ama masada hiç durmuyo ne kdr yesede bizim yediklerimizi ağzına almak istiyo çırpınıyo umarım ilerdede böyle istekli olur:) sebzelere 5. Aydan snra geçicem ben ama o iğrenç keçi sütü yoğurdunu yedyse sebze dha gzel gelir die düşünüyorum:)

Tam yulaf ununu bende bulurum inş. Activia yoğurt probiyotik ti dimi canım. Sizde gaz kaka sorunu var mi, bizimki hala gazlı ve kaka sorunu var :/
Evet cnm probiyotik , gaz sorunu değilde normalde günde 3 kere kaka yapardı şmdi iki kere yada bi kere yapıyo oda çok yapmıyo biraz zorlanıyo sanki yaparken ama katı yapmıyo normal kakası belkide yarıyodur yedikleri artk diorum birde biz maflor damla kullanıoruz doktor devam edin dedi probiyotik oda özellkle denize gircekse mutlaka kullanın dedi

aynen küçük paketler yada sütaşın babymix yoğurdu var doğal diolar onuda kullanabilirsin maya için hatta direk onu verin diolar eğer yapmazsam yoğurt o zaman veririm, ben her seferinde yeni maya yapıyorum yoğurt makinesi aldım küçük küçük kapları var 3 gün yeni bir kabı açıp veriyorum

probiyotik yoğurt varmış ama bulamadım inceleyemedim

Canım bizde Bio gaia kullanıyorduk artik onu almak istemiyorum, bende mi malfor alsam, nasıl bir damla günde kaç defa kullanıyorsunuz.

1 gün oldu. kaynamış ılımış su ve pamukla günde 4 kez sildim geçti daha da olmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…