- 1 Ekim 2011
- 6.339
- 4.851
- 373
- Konu Sahibi agresifportakal
-
- #61.841
Ne kadar guzel bir gunluk programsabah 8 civarı kalkıyor
ellerini yüzünü yıkıyorum biraz suyla oynuyoruz biraz
yerde minder yaptım yer yatağı gibi üzerine su geçirmez alt açma bezini serip altını açıyorum bi süre poposu havalanıyor ve altı açıkken çok mutlu oluyor tekmeler, yuvarlanmalar falan bayağı çabalıyor yoruluyor ben o arada kahvaltı yapıyorum
sonra pijamalarını değişip altını bağlıyorum odasının penceresini açıp oyun halısını pencerenin önüne seriyorum bir yandan sabah güneşi alıyor bi yandan oynuyor ben o sırada yatak topla varsa bulaşık makinasını boşalt vs yapıyorum
saat 11 gibi acıkıyor karnını doyurup uyutuyorum
uyanınca biraz muhabbet , öpüşme , koklaşma , mıncırma , kitap okuyorum bu aralar , dönenceye bakıyor , yatağımın üstüne yatıyoruz pencereyi açıyorum rüzgar perdeyi ucurdukça heyecanlanıyor
saat 3 te tekrar uyku sonra parka gidiyoruz ağaçları etrafı inceliyor dışarı çıkınca çok mutlu oluyor yarım saat -1 saat arası gezme oluyor
eve gelince eller yıkanıyor yine suyla biraz oynama falan sonra mutfağa oyun halısını getirip orada oyalanmasını sağlıyorum o oyun halısında oynarken youtube de kırmızı balık , pepe , mini mini bir kuş şarkılarını açıyorum bi yandan yemek yapıyorum bir yandan şarkılara eşlik ediyorum eline oyuncaklar veriyorum çok ağlarsa herşeyi bırakıp kucağıma alıp odaları geziyoruz sakinleşince yine devam saat 7 de babası geliyor kucağımızdayken yemek yiyoruz biz yemek yerken mümkün değil oda o masada bulunacak yoksa bize 1 lokma bile yedirmiyor yemekten sonra banyo ,pijama , öpücükler, emzirme ve uykuuu
Kizlar isbasi yaptim artik foruma bakmak hayal oldu. Sabah 6da kalkiyorim, emzir, sut sag eve birakmak icin, dusa gir giyim, tekrar cikmadan emzir, gun boyu calis, ogleden sonra isyerinde sut sag, eve gel kosturr kosturrrr, kizla ilgilen, anne ve babayla ilgilen, en gec 11de yat, esimi goren varsa soylesin tabi :) ama halimden coo memnunummm allahima sukurler olsun. Kizim benim isbasi yapmami bekliyormis meger durulmak icim. O memnun, ben memnun, anneanne hepten memnun :)
Bu arada 3. Ayimiz bitti 4. Ayina girdik.
3.ay kontrolunde 6150 gram, 60 cm olmus boyumuzda.
4. Ayda kilo alimi yavasliyor diye hep okumustum. 4.ay kontrolunde kac kilo aldi bebisleriniz?
Birde oyun halisi ve cingiral disinda tavsiye edebileceginiz bir oyuncak var mi?
Molfix bezin yanindaki hediye islak mendilleri ben unibaby den sonra kullandim hicbir zarari olmadi ama ben kokusunu cok sevmedim, johnsons baby hem kokusu hafif hem de dokusu guzel geldimerhaba ıslak mendil olarak ne kullanıyorsunuz ben baby&me nin yenidoğanını kullanıyordum son paketteyim elimde bebek beziyle hediye gelenler var molfix marka falan kullansam mı yoksa bir süre daha böyle devam mı etsem
bir diğer sorum 4. ay kontrollerinizde demir damlası verdiler mi size de???? sağlık ocağındaki ebe verdi günde 9 damla dedi bana çok geldi yaaa s
Ne kadar guzel bir gunluk programcok hosuma gitti ama bebsiniz uslu galiba bizimki kendi basina 5 dk.dan fazla durmuyor kesinlikle:-( ama tebrik ediyorum cok hos kesinlikle faydalanacagim fikirler..
Kızlar acil cevap, temmuz 18 de doğum iznim bitti, e devlet şifremle bakıyorum rapor param yatmamış, sizinkiler yardımı? Alan var mi kaç günde yatar?
4.ay kontrolünde 5600 dü çok az almış. 3.ayda galiba 4900 dü bakalım 5 .ayda nolcak ben de işe başlamak istemiyorum alabilirsem rapor alcam kv de durmuyo çok ağlıyo gözüm arkada kalır inşallah rapor verir doktorum vermezse ücretsiz izni düşünüyorumKizlar isbasi yaptim artik foruma bakmak hayal oldu. Sabah 6da kalkiyorim, emzir, sut sag eve birakmak icin, dusa gir giyim, tekrar cikmadan emzir, gun boyu calis, ogleden sonra isyerinde sut sag, eve gel kosturr kosturrrr, kizla ilgilen, anne ve babayla ilgilen, en gec 11de yat, esimi goren varsa soylesin tabi :) ama halimden coo memnunummm allahima sukurler olsun. Kizim benim isbasi yapmami bekliyormis meger durulmak icim. O memnun, ben memnun, anneanne hepten memnun :)
Bu arada 3. Ayimiz bitti 4. Ayina girdik.
3.ay kontrolunde 6150 gram, 60 cm olmus boyumuzda.
4. Ayda kilo alimi yavasliyor diye hep okumustum. 4.ay kontrolunde kac kilo aldi bebisleriniz?
Birde oyun halisi ve cingiral disinda tavsiye edebileceginiz bir oyuncak var mi?
merhaba ıslak mendil olarak ne kullanıyorsunuz ben baby&me nin yenidoğanını kullanıyordum son paketteyim elimde bebek beziyle hediye gelenler var molfix marka falan kullansam mı yoksa bir süre daha böyle devam mı etsem
bir diğer sorum 4. ay kontrollerinizde demir damlası verdiler mi size de???? sağlık ocağındaki ebe verdi günde 9 damla dedi bana çok geldi yaaa s
Aynen benimki kucak delisi sabah uyanınca biraz durur sonra mızıklamaya başlar hiç uslu bi çocuk değil zor sürekli başında biri olcak bi süre sonra o bile kesmiyor kucak düzelir mi acaba bi umut bekliyorumYaa ben de bayildim:) bizimki de sadece sabah yeni uyandiginda keyifliyken biraz duruyor yoksa hep kucak istiyor.. Ya da bazen arada ana kucaginda oturuyor ama fazla sürmüyor..
Aynen benimki kucak delisi sabah uyanınca biraz durur sonra mızıklamaya başlar hiç uslu bi çocuk değil zor sürekli başında biri olcak bi süre sonra o bile kesmiyor kucak düzelir mi acaba bi umut bekliyorum
Kaç aylık seninki 4 ay olduk acaba gaz tamamen bitmedi mi ondan mı yapıyo çok ıkınıyo yediğime içtiğime de dikkat etmiyorum artık geçti diye ama bazen çok iyi oluyo bazen de çok kötü dışarı çıkınca rüzgar varsa ertesi gün kötü oluyo hiç çıkmasak iyiBen gaz sorunumuz bitmediği surece düzeleceğini zannetmiyorum çünkü sürekli karın ağrısı var. Bacaklarini karnina itiyorum masajla pirtlar yapılıyor 1 saat geciyor yine yapıyorum yine dolu gaz. Hic tükenmek bilmiyor uyku bile uyumuyor ikinmaktan. Ancak sallarken uyuyor bırakamıyorum yatagina falan.
Kaç aylık seninki 4 ay olduk acaba gaz tamamen bitmedi mi ondan mı yapıyo çok ıkınıyo yediğime içtiğime de dikkat etmiyorum artık geçti diye ama bazen çok iyi oluyo bazen de çok kötü dışarı çıkınca rüzgar varsa ertesi gün kötü oluyo hiç çıkmasak iyi
Benim bebegimde olmustu. Bi gun parka goturdum kolunda ayni bunun gibi 3 tane oldu yuvarlak kirmizi. Ben bocek soktu zannettim eczaneye gittim hemen. Coresatin diye bi krem verdi pembe yuvarlak kutuda. Bebekler icin kullaniliyomus. Hemen gecirmisti. Isilik icin de kullanabilirsin dedi eczaci. Gecen gun boynum isilik olmus surdum onu bile gecirdi hemen.Kızlar bebeğimde kırmızı lekeler çktı ama sdce kol ve yüZde.fotoda koydum. Bi doktor sinek dedi biri sıcaktn dedi anlamadm gitti. Bazen çoğalıp azalıyo. Varmı benzer bişi yaşayan?
Benkmkinin alttan 1 disi cikti 3 aylik oldugu gun. Bugun ikincide cikiyo daha 3 bucuk aylik olmadi. Salyaliyiz surekli eli agzinda. Biraz huzursusuz bizdeAynı bizzz üç nokta var beyaz altta parmagımla baktım ama anlamadım yaa çok erken degilmi diş için daha 3 bucuk aylık kafamda deli sorular az öncen ufak bi savastan çıktık resmen şimdi ayagımda sallıyorum daldı şükür ama benim takatim kalmadı inan
Ayni benim bebe. Eger uyaniksa surekli kucakta yuzu disari donuk gezecek. Heryere bakar inceler. Tv onundeysek biraz izler sonra sikilir inga der. Inga demek gezelim sabit durma demek. Buzdolabinin ustundeki magnetleri sever. Baska aktivite dusunuyorum bende bulamiyorum. Oturmaya baslayinca daha rahat oyun buluruz heralde. Bide oyun halisi dusunuyorum bu ara. Eliyle biseyleri tutmaya basladi yeni yeniMerhaba, belki garip bir soru olacak ama bebeklerinize ne gibi oyunlar oynatiyorsunuz? Gun icinde bebegimi oyalayacak aktivite bulmakta cok zorlaniyorum hep kucakta yuzu disariya donuk durmak istiyor, ben de uyanik oldugu zamanlarda o sekilde evin icinde yuruyorum bazen evdeki esyalari tanitiyorum konusarak ama cok uzun sure ilgisini cekmiyor boyle konusmak en cok sarki soyleyince susuyor dinliyor ya da internetten ingilizce cocu sarkilari dinletip dans ediyorum. Sirt ustu yataga yatiriyorum hic durmuyor, yuz ustu hic yatmiyor o yuzden hic oyun oynatamiyorum, zekasal ve fiziksel gelisimi acisindan hic katkida bulunamiyorum diye uzuluyorum cok. Aslinda tum arkadaslara sormak istiyorum bir gununuz nasil geciyor, bebeklerinizle ne gibi aktiviteler yapiyorsunuz? Ne olur bir fikir verin..
Odenip e devlette görünmüyor olabilir mi.Benim her ay sonu is yerimden bir aylık kısmını onayladılar. Onaylandıktan sonra e devlette görünüyor ve ayin genelde ilk haftasında yatıyor. Son kısmı 22 temmuzda bitti sgk ayin 2 sinde ödedi. Seninki de ödenmiş olması lazım.
Kızlar bebeğimde kırmızı lekeler çktı ama sdce kol ve yüZde.fotoda koydum. Bi doktor sinek dedi biri sıcaktn dedi anlamadm gitti. Bazen çoğalıp azalıyo. Varmı benzer bişi yaşayan?
2 sinden 20 dk da sağdım Can'ım
Günde en az 3 lt su içerim ben, birde emzirmeden ve her sağmasan sonra mutlaka 1 bardak su içerim, yemek düzenim hiç değişmedi gebelik öncesi ve sonrasında..
Gebelikte 9 kg aldım, 3.400 doğdu oğlum ,
Özetle memeyi sık boşaltıp bol su içiyorum , formül bu...
Odenip e devlette görünmüyor olabilir mi.
Bu aralar süt
m azaldı nedendir bilmem stres sıkıntı yorgunluk vs yaşayan biride değilim havalardanmidir nedir bebeğinin bezi hep cisli bayada ağır oluyor ama gene aranıyor süt az gelince kızıyor hele bi kaç gündür gece uykuya dalarken bi kaç emiyor geri bırakıp mizirdaniyir sonra geri aliyor bide saat başı olmadan emiyor nedendir acaba süt azalması
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?