2016 Nisan Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    380
4 ayına 10 gün kalmış velede ne oyuncak alınır? Oyun halısı var dönencenin vakti geçti gibi. Eline oyuncak versem tutamıyo tam en iyi benim elimi tutuyor çekip ağzına sokmak için oda :)
Ne oyuncak alsam acaba? Oyun halısının yenisini mi alsam bundan sıkılmaya başladı sanki. Oyuncaklarıda çekip duruyor koparacak birini az kaldı

Ne kadar guzel bir gunluk program cok hosuma gitti ama bebsiniz uslu galiba bizimki kendi basina 5 dk.dan fazla durmuyor kesinlikle:-( ama tebrik ediyorum cok hos kesinlikle faydalanacagim fikirler..

Ben de başladım 2 hafta oldu hiç girip bakamıyorum.. Bizim ilk iki ay kilo alımı çok hızlıydı ama 3. Ay kontrolüne gittiğimizde son 1 ayda 800 gr civarı almış. İşe başlayacağım için biberona alıştirmaya çalıştım tabii onu fazla istemediği için çok icmedi. Onun da etkisi olduğunu düşünüyorum. Aynı şekilde doktor bize de bu aydan sonra fazla almayacak zaten dedi.. Şuan 7 buçuk kilo İnşallah zayıflamaz.. İsteyken 1 kez mi süt sagiyorsun? İmkanın varsa en az 2 kez sagmani öneririm sut uretiminin azalmamasi icin..

M
Molfix bezin yanindaki hediye islak mendilleri ben unibaby den sonra kullandim hicbir zarari olmadi ama ben kokusunu cok sevmedim, johnsons baby hem kokusu hafif hem de dokusu guzel geldi

Ne kadar guzel bir gunluk program cok hosuma gitti ama bebsiniz uslu galiba bizimki kendi basina 5 dk.dan fazla durmuyor kesinlikle:-( ama tebrik ediyorum cok hos kesinlikle faydalanacagim fikirler..

Yaa ben de bayildim:) bizimki de sadece sabah yeni uyandiginda keyifliyken biraz duruyor yoksa hep kucak istiyor.. Ya da bazen arada ana kucaginda oturuyor ama fazla sürmüyor..

Kızlar acil cevap, temmuz 18 de doğum iznim bitti, e devlet şifremle bakıyorum rapor param yatmamış, sizinkiler yardımı? Alan var mi kaç günde yatar?

Benim her ay sonu is yerimden bir aylık kısmını onayladılar. Onaylandıktan sonra e devlette görünüyor ve ayin genelde ilk haftasında yatıyor. Son kısmı 22 temmuzda bitti sgk ayin 2 sinde ödedi. Seninki de ödenmiş olması lazım.

4.ay kontrolünde 5600 dü çok az almış. 3.ayda galiba 4900 dü bakalım 5 .ayda nolcak ben de işe başlamak istemiyorum alabilirsem rapor alcam kv de durmuyo çok ağlıyo gözüm arkada kalır inşallah rapor verir doktorum vermezse ücretsiz izni düşünüyorum

Islak mendil ben de baby&me kullandım 2 ay cok memnun kaldım. Sonra rota virüsü aşısı vuruldu bir de grip oldu antibiyotik kullandik üstüne idrar tahlili için poset yapıştırildi ve tahriş etti derken hepsi üst üste geldi ve pişik oldu. Ne yapsam hala tam düzelmiyor. Şimdi baby&me temizleme pamuklarini suyla ıslatıp temizliyorum islak mendil kullanmıyorum yine de iyilesmedi. Pişik için tavsiyesi olan var mı?

Yaa ben de bayildim:) bizimki de sadece sabah yeni uyandiginda keyifliyken biraz duruyor yoksa hep kucak istiyor.. Ya da bazen arada ana kucaginda oturuyor ama fazla sürmüyor..
Aynen benimki kucak delisi sabah uyanınca biraz durur sonra mızıklamaya başlar hiç uslu bi çocuk değil zor sürekli başında biri olcak bi süre sonra o bile kesmiyor kucak düzelir mi acaba bi umut bekliyorum

Aynen benimki kucak delisi sabah uyanınca biraz durur sonra mızıklamaya başlar hiç uslu bi çocuk değil zor sürekli başında biri olcak bi süre sonra o bile kesmiyor kucak düzelir mi acaba bi umut bekliyorum

Ben gaz sorunumuz bitmediği surece düzeleceğini zannetmiyorum çünkü sürekli karın ağrısı var. Bacaklarini karnina itiyorum masajla pirtlar yapılıyor 1 saat geciyor yine yapıyorum yine dolu gaz. Hic tükenmek bilmiyor uyku bile uyumuyor ikinmaktan. Ancak sallarken uyuyor bırakamıyorum yatagina falan.

Kaç aylık seninki 4 ay olduk acaba gaz tamamen bitmedi mi ondan mı yapıyo çok ıkınıyo yediğime içtiğime de dikkat etmiyorum artık geçti diye ama bazen çok iyi oluyo bazen de çok kötü dışarı çıkınca rüzgar varsa ertesi gün kötü oluyo hiç çıkmasak iyi

3bucuk aylık ama gazda hic azalma olmadı bizim. Kendi kendine de çıkaramadığı için sıkıntı yaşıyor. Ben her fırsatta cikarttirmaya çalışıyorum ama bazen agliyor izin vermiyor. Ilk zamanlar yediğime cok dikkat ettim hic fark olmadı ben de artık dikkat etmiyorum.. Evden çıkarıp bir yere de götüremiyorum çünkü ağladığı zaman insan dışarda huzursuz oluyor..

Kızlar bebeğimde kırmızı lekeler çktı ama sdce kol ve yüZde.fotoda koydum. Bi doktor sinek dedi biri sıcaktn dedi anlamadm gitti. Bazen çoğalıp azalıyo. Varmı benzer bişi yaşayan?
Benim bebegimde olmustu. Bi gun parka goturdum kolunda ayni bunun gibi 3 tane oldu yuvarlak kirmizi. Ben bocek soktu zannettim eczaneye gittim hemen. Coresatin diye bi krem verdi pembe yuvarlak kutuda. Bebekler icin kullaniliyomus. Hemen gecirmisti. Isilik icin de kullanabilirsin dedi eczaci. Gecen gun boynum isilik olmus surdum onu bile gecirdi hemen.

Benkmkinin alttan 1 disi cikti 3 aylik oldugu gun. Bugun ikincide cikiyo daha 3 bucuk aylik olmadi. Salyaliyiz surekli eli agzinda. Biraz huzursusuz bizde

Ayni benim bebe. Eger uyaniksa surekli kucakta yuzu disari donuk gezecek. Heryere bakar inceler. Tv onundeysek biraz izler sonra sikilir inga der. Inga demek gezelim sabit durma demek. Buzdolabinin ustundeki magnetleri sever. Baska aktivite dusunuyorum bende bulamiyorum. Oturmaya baslayinca daha rahat oyun buluruz heralde. Bide oyun halisi dusunuyorum bu ara. Eliyle biseyleri tutmaya basladi yeni yeni

Odenip e devlette görünmüyor olabilir mi.

Kızlar bebeğimde kırmızı lekeler çktı ama sdce kol ve yüZde.fotoda koydum. Bi doktor sinek dedi biri sıcaktn dedi anlamadm gitti. Bazen çoğalıp azalıyo. Varmı benzer bişi yaşayan?

Kolundaki gibi kızımda da çıkmıştı canı. Kolunda ve yuzunde dr sinek ısırığı dedi ama bizim evde hiç sinek yok bütün camlarda sineklik var. Ama yüzünde çıkan sanki ısırık ve isilikten farklı gibi geldi.

Ne güzell ya o 9 kiloyu da hemen vermişsindir benim 14 kilo yapıştı kaldı bana Suyu ben de çok içiyorum 3-4 litre. Bebişin kilo alımı da iyi şükür ama sagdigimda o kadar çıkmıyor. Benim merak ettiğim kaç saat arayla sagdiginda o kadar çıkıyor 2 mi 3 mü 5 mi?

Bu aralar süt
m azaldı nedendir bilmem stres sıkıntı yorgunluk vs yaşayan biride değilim havalardanmidir nedir bebeğinin bezi hep cisli bayada ağır oluyor ama gene aranıyor süt az gelince kızıyor hele bi kaç gündür gece uykuya dalarken bi kaç emiyor geri bırakıp mizirdaniyir sonra geri aliyor bide saat başı olmadan emiyor nedendir acaba süt azalması

Bazi gunler ben de sanki daha az oldugunu hissediyorum ve o gunlerde suyu az ictigimi farkediyorum. Sivi alimina dikkat ediyor musun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…